Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Jan » 17. 01. 2010, 18:09

Když to tady čtu, tak se mi zdá o tetičcece, která mě chválí za to, že chci dokončit školu aj.... Co je vám do toho, co udělá ,proč mu lezete do života ? To je jeho věc.Starejte se už zase o sebe,nechte tohle šílení puberťáčkám a dejte už pokoj.

Ladeis » 17. 01. 2010, 18:00

Mag: děkuji velmi vřele za info. Je dobře, že tu vždycky někdo ze slovenských "diskutérů" napíše, že se má Miro objevit v nějakém televizním pořadu Markízy. Takže budu moc ráda, když to tu bude zveřejněné :)

No, já si jdu vzít velkou zásobu pochutin a jdu "Na strechu" :) Doufám že se po odvysílání roztrhne další vlna témat k diskuzi :) zatím se mějte ;))

někdo » 17. 01. 2010, 17:41

kritik :Jen malá poznámka - asi bys nemohl být spisovatelem, protože tvoje obraty a slovní spojení jsou dost krkolomná a tvoje myšlenky pak nevyzní naplno tak, jak bys chtěl . / tvůj obsáhlý komentář /

LuCCa » 17. 01. 2010, 17:14

sandy: ano, od Mira bych musela dostat svolení, protože on si zakládá na překvapení.

Leila: opravdu znám jen Mirova nejlepšího kamaráda. Tak od něho vím všechny informace. Mira jsem viděla asi 3x, ale ještě před soutěží. Teď tyto informace mám od toho kamaráda.

šmajda ..fun » 17. 01. 2010, 17:08

Miro to včera zaválel,i když jeho taneční provední se mi nějak nelíbilo. Leńa,,,na ordinaci si klidně zařvi,takovou slátaninu bez dramaturga na to se nemá ani cenu dívat. Jinak bulvár je pro mě taková skrytá kamera.Vyhlašujou tam,co si nového dělají naše celebrity a chtějí nám tím naznačit,jak prostý lid žije pozadu a samozřejmě se toho lidé chytají.Je to jen taková skrytá reklama na to,aby si lidé např.zvětšili prsa.Naše celebrity,to je někdy až žalostný,koho všechno naberou,bulvár jim trochu udělá reklamu a je na světě.Tyhle netalenty potom háží právě do takových pitomostí jako je ordinace nebo ulice a další.Někteří talenti tam chodí sami,ale to jen pro prachy.Pro někoho důvod ke slávě.

Mag » 17. 01. 2010, 16:10

kritik (k tvojmu hodnoteniu) k tomu spevu by si sa asi ťažko vyjadril aj keby ti to nesekalo, pretože sa to nedá veľmi rozlíšiť, zvuk je naozaj zlý Show: pôsobivá, najmä ak prihliadnem na zloženie publika. Mne to pripadá, že Miro sa často nechá strhnúť davom. Keďže v tomto prípade ho sledovali najmä mladšie fanynky tak si myslím, že to bolo viac než efektné. Je možné že na festoch či v klubíkoch budeme svedkami inej prezentácie. Podľa mňa tiež trošku premýsľa, ale nedefinovala by som to hneď ako kalkul, len sa chce proste zapáčiť. Tiež je to hodnotenie zvonka, osobne ho nepoznám, takže som moňo mimo :)

Leňa » 17. 01. 2010, 16:05

Sandy: K té přetvářce. Když jsem ke konci soutěže slyšívala ty rozhovory, kde vykládal o lásce a podobně, chtělo se mi protáčet panenky- přišlo mi, že v dnešní době je to trochu mimo a má to jenom zapůsobit na jeho fanynky. Po tom, co jsem si ale přečetla Koníka, mě donutil změnit názor a nezbývá mi, než plně souhlasit s tím, co tvrdí- i po soutěži je pořád ten samý kluk. No a co se týče modelingu a herectví, souhlasím s Mag. Klidně do toho, hlavně když nepřestane zpívat. Jenom proboha žádná Ordinace v Růžové zahradě!! Je mi jasný, že ho asi neobsadí do titulní role, ale tyhle slátaniny fakt ne. (Omlouvám se všem fanouškům OvRZ)

kritik » 17. 01. 2010, 15:43

sandy Myslel jsem tim, ze lip podle meho nazoru vypada, kdyz ma clovek v sobe skrytou vasen - ne sexualni ve smylu erotomana, co obskace vsechno zive, ale nejak jinak. Nedokazu zcela popsat, protoze tohle se popisuje spatne. Ja nemam takovy odpor k faktu, ze clovek by si mel aspon trochu veci promyslet.Myslim si, ze clovek musi trochu kalkulovat ve smylu, ze si rozmysli co rekne. A to predevsim v interakci s bulvarem. Kdo nehraje tuhle hru je casto nemile prekvapen.:))) A nekdy i kdyz ji hraje.:)) Trochu promyslet by mel mozna clovek asi i predstaveni.Spis pred vystoupenim. Aspon trosicku. Ve smylu ze dela veci, ktere oslovi divaky nejvic. Na na tom nevidim nic vypocitaveho, ale pouze snahu o to zalibit se. Vlastne kazdy kdo dela v podobnem oboru by to asi nemel delat pro sebe, ale pro druhe a tak musi vedet nebo aspon chtit tusit co to okoli chce.Jen to ve vysledku promyslene nesmi vypadat. Tedy nesmi to vyznit sroubovane vtirave a ztuhle. A kdyz to pak dela spontanne tak jen dobre. Aby nedoslo k mylce, nerikam tim, ze Smajda na me pusobi sroubovane. Pusobi na me vcelku spontanne a prirozene a jeho jevistni image se mi zatim vzdycky libila. Ohledne tance jsem rekl, ze pokud se bude smerovat pouze na rock, tanecni zazemi je tam patrne bezpredmetne a nanic. Co nemuzu subjektivne posoudit z toho navenek pronikajiciho vubec, je momentalne prave zpev, coz je asi pro zpevaka zdroj jeho obzivy.:)). Priznavam, ze muj nahled zvenku, muze byt velmi, opravdu velmi zkresleny . Doufam ale, ze jsem se uz kdysi parkrat trefil aspon do okoli terce a nestrelil kozla pasouciho se mili od strelnice. Ale priznavam, ze jsem mel behem souteze lepsi zdroj k posuzovani.

Mag » 17. 01. 2010, 15:36

Leila: Pokojne nech si vyskúša aj modeling aj herectvo, čokoľvek na čo sa bude cítiť, hlavne nech zostane aj pri spievaní :)

sandy » 17. 01. 2010, 15:35

LuCCa: to som rada,ze skolu chce dokoncit.diki za info. a to povolenie dostanes od Mira? tak to by si mala dostat. Miro ma svojjich fans rad:-)

Mag » 17. 01. 2010, 15:33

Ladeis: Tak na FB sa píše, že 28.1. no ale zatiaľ to nie je potvrdené, keď to bude isté tak dám vedieť, alebo niekto iný :))

Ladeis » 17. 01. 2010, 15:33

No, Miro se konečně objevil na Facebooku:

Velmi pekne Vam dakujem za ucast v O2 arene v Prahe ! ... vytvorili ste neuveritelnu atmosferu! Pre tieto momenty stoji za to zit :) a budem robit vsetko preto, aby kazdy koncert mal skvelu atmosferu a boli ste vzdy spokojni ! Naozaj z celeho srdca este raz dakujem za neopisatelny zazitok :) Dufam,ze sa uvidime coskoro na dalsich koncertoch ! Vsetkym prajem vela stastia vo vsetkom do coho sa pustite ! :) Vas Mirko!

Leila » 17. 01. 2010, 15:33

No neviem ako vy, ale mne LuCCa naozaj pripadá ako keby to bol Miro, čo ale vylučujem, pretože Miro určite nemá čas vysedávať pred PC, takže to musí byť niekto veľmi ale že veľmi blízky z rodiny!!! Vždy nás vyvedie z omylu, vždy pohotovo zareaguje na Mira, vždy vie všetko z prvej ruky! Viem, že sa raz vyjadrila, že sa pozná s Mirovými blízkymi kamarátmi alebo tak nejako, ale vedieť niektoré až tak blízke veci??? No ale ja to na LuCCu myslím v dobrom, som rada, že uvádza veci, týkajúce sa Mira na pravú mieru! A teraz o Mirovi - on by bol veľmi rád aj v modelingu! Práve som pozerala na stránkach markízy, kde je upútavka na reláciu Na streche a tam je jedno video ako finalisti pózujú fotografovi a Miro na otázku, či by si vedel predstaviť v modelingu odpovedal: "veľmi rád" !!!!! Čo si myslíte? Bol by lepší spevák alebo model???

Ladeis » 17. 01. 2010, 15:27

Mag: Aha aha, děkuji :) No to je pěkný pořad, to mi nic takového asi nemáme jak přemýšlím :-/ A můžu se zeptat kdy se to vysílá? Koukám sice do programu, ale nenacházím :(

LuCCa » 17. 01. 2010, 15:20

sandy: co vím, tak školu chce 100% dokončit, protože ví, že na hudební scéně není nic jistého. A se stěhováním není ještě rozhodnutý, rozhodne se podle pracovních nabídek. A s novinkama se podělím, až dostanu svolení :), ale zatím nejsou žádné zajímavé.

deppholl » 17. 01. 2010, 15:19

No já nevím Lilie jestli má rozum, toho Modrýho koníka jsem zaklapla po příspěvku, jak zlá maminka jeho nevlastní sestřičky jí dává mlékoa maso a jeho tatínek s tím nesouhlasí..... A od toho se odvíjelo to, že by chtěl podobně zaměřenou partnerku. Chudáci děti.... No bylo to před rokem, snad prozří než děti přijdou...

LuCCa » 17. 01. 2010, 15:12

Lilie: "Strechu" můžeš sledovat live na stránkách markízy.

sandy » 17. 01. 2010, 15:11

to LuCCa: v predchadzajucich prispevkoch som sa docitala,ze vraj, poznas Mira osobne...to je super.dufam,ze tu budes doplnat novinky o nom:-)....inak nevies nahodou,ako je to s tym jeho stahovanim do Blavy a ako so skolou?planuje ju dokoncit?...

Lilie » 17. 01. 2010, 15:04

deppholl: jj, tak to bylo :-))))) Ale myslím, že má rozum. kritik: tak nějak si dost dobře nedokážu představit u Smoke on the Water apod. nějaké taneční provedení - ty ano? Jestli někdo můžete, nahrajte tu "Střechu" a pověste někam, v archívu to určitě zase nebude..... Musím s manželem (jak jinak se tam dostat, že), ale doufám, že pojede i někdo ze stejně "postižených" kámošek, nebo se tam sejdeme, (s manželem š...znosti dost dobře rozebírat nemůžu, že ano :-)))).

Mag » 17. 01. 2010, 15:02

Ladeis: Modré z neba je program vysielaný na Markíze. Je to taká relácia o snívaní :). Ľudia tam píšu svoje príbehy a sny, tvorcovia na základe toho niektoré vyberú a potom zrealizujú. Napr: niekto túži po dovolenke ale nemôže si to dovoliť, alebo stretnutie s hviezdou... Takže asi si niekto zasníval a požiadal o stretnutie s Mirom, ale to len tipujem :O