Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

LuCCa » 17. 01. 2010, 20:05

Leňa: v Košicích je minimálně jednou týdně.

Slopa » 17. 01. 2010, 19:44

Šmajda není zpěvák neumí zpívat a vy jste tady homouši s tím co tady píšete.

Leňa » 17. 01. 2010, 19:32

A ještě jedna drobnost, kterou už jste asi zaregistrovali- článek a pár fotek ze včerejšího koncertu na super.cz. http://url.googluj.cz/nx

Leňa » 17. 01. 2010, 19:27

Ladeis: S tím vitariánstvím jsme dvě, když jsem ten zdravotní styl zaslechla, okamžitě jsem zesílila hlasitost na maximum :) Jediná věc, kterou mi ten rozhovor dal je zjištění, že Mirovi to sluší i promrzlýmu v obyčejných teplákách. A druhá věc, pokud bydlí v podnájmu v Bratislavě, zajímalo by mě, jak často si přijíždí do Košic pro dopisy od fanoušků s případnými dárečky...;)

Mag » 17. 01. 2010, 19:23

Ale no,,a ja som sa na Železnej studienke pred pár dňami prechádzala :)) Reportáž- samozrejme nič nové ale vcelku fajn no a vďaka tomu, že bola na záver aspoň viem čo robia ľudia z Talentu :)

LuCCa » 17. 01. 2010, 19:20

v Bratislavě bydlí zatím jen přechodně. Není tam nastálo. I nadále je možnost potkat ho v Košicích.

Bára » 17. 01. 2010, 19:19

Já jsem to tam dneska snad ani nezaznamenala, nebo mně to poprvé vůbec nevadilo, asi to bylo i tím, že mně poprvé tenhle rozhovor připadal dost nebulvární. Ale každý to vidí asi jinak.

Andrew » 17. 01. 2010, 19:14

Lilie: Normálně jsem si na tebe při tom rozhovoru vzpomněl :)) Ale bylo to tam snad jenom dvakrát, ne?

Ladeis » 17. 01. 2010, 19:13

Někde jsem snad četla, že to bude takový rozhovor, který ještě neposkytl, že bude mluvit o věcech, o kterých ještě nemluvil..

Bára » 17. 01. 2010, 19:10

Tak dneska na Markíze v pořadu Na streche konečně inteligentní rozhovor o něčem. Už teda není v Košicích, ale má podnájem v Bratislavě, protože má spoustu nabídek i z Ćech a z Košic by to nezvládl. Dále něco o nové kapele, kterou postavil v Bratislavě a vystoupeních, která by měla být mix věcí ze soutěže a nových.

Ladeis » 17. 01. 2010, 19:08

Tak! Strecha skončila a myslím že Miro poskytl pěkný rozhovor. Psík byl příjemný, příjemné bylo dívat se na pěkné tělo rockera, příjemný byl i sám Miro. Mně se velmi líbilo, ale nic takového neřekl, myslím že nového. Trochu jsem doufala, že při zmínce o tom zdravém životním stylu padne i to vitariánství.

Lilie » 17. 01. 2010, 19:05

Podívala jsem se na tu Střechu :-)) (Ale zase "vieš čo" - uááááááá :-)). Doufám, že v tom klubu teda bude už i něco vlastního. Milý eee, nerozumím tomu, proč ti to vadí - něco tě NUTÍ sem chodit? Já na stránky, které mě nezajímají, taky nechodím.....(Jestli to není další nick Slopy....).

Leňa » 17. 01. 2010, 19:05

Takže dodívala jsem se na Střechu a v duchu si nadávám, že jsem celou hodinu čekala na rozhovor, který už známe nejmíň v deseti podobách: vlasy-sport a posilovna- přítelkyně- vysněná přítelkyně. Nejvíc mě pobavil ten dotaz redaktorky, jestli už mu ty věčný otázky o holkách nevadí, na Mirově místě bych ji jednu vrazila (i když Mirko je proti agresivitě vůči ženám ;)) Tudíž závěrem pro všechny, co uvažují, jestli se podívat- pokud chcete vědět nadmíru důležité informace jako je úprava Mirových vlasů, jak cvičí v posilovně a s kým by se rád procházel za ruku zasněženým parkem, klidně si to pusťte. Jinak ztráta času.

kobitka » 17. 01. 2010, 19:01

No je zvláštní, že pokaždé když se tady najde někdo s negativním názorem, tak se hned za ním přidají další. Co se týče přítelkyně pro Mira tak myslím, že je v tomhle dost opatrný a obzvlášť teď. Bude mít velký problém poznat, jestli ho holka chce proto jaký je nebo jen proto, že je teď v kurzu. Tohle se bohužel netýká jen potenciální přítelkyně ale i kamarádů. Tohle je jedna z věcí, která se celebritám opravdu nedá závidět.Jinak rozhovor moc pěkný, sekne mu to i v teplácích ale bohužel jsem se nedozvěděli nic nového.

Lenka » 17. 01. 2010, 18:55

Jako nevím ale po včerejším vystoupení Mira na Superkoncertě si myslím že asi fakt tvrdě maká protože ty dvě písničky co zpíval zazpíval fakt skvěle.Myslím že zvukaři včera odvedli dobrou práci bylo to skvěle ozvučený ono to asi opravdu jinak zní přímo v hale a jinak když to člověk slyší v telce.Navíc všechny výšky krásně vyzpíval žádnej "krysí jekot" jak prohlásil Hejma.A to jsem stála u podia.Spíš to tam kazily ty ječící fanynky že nebylo slyšet slova:-(.Jinak pro mě Miro včera opět vyhrál na celé čáře:-))

Andrew » 17. 01. 2010, 18:47

No, on je tak trochu problém v tom, že málokdo dokáže svůj negativní názor vyjádřit slušně. Pamatuju si, že ještě v průběhu soutěže se tu řešilo, že občas byl Miro trochu mimo, občas hodně. A všichni se na tom shodli, jenom fanoušci k tomu optimisticky dodávali, že se to spraví praxí. Ale jestli čekáš, že budeme vítat lidi, co sem přijdou oznámit, že Miro neumí zpívat, tak se fakt asi nedočkáš.

No, máš možnost. Tak Mira zkritizuj, eee :)

ęęę » 17. 01. 2010, 18:42

Jan,,souhlasím,tohle není normální.Tohle už je mánie.A takhle to bylo při všech ročnících superstar.A co bylo pak natočili cd a sbohem.I když je to chlapec přímo položený pro bulvár a média,tak to nevidím v pěkném světle.A jak tady lidi útočí do těch,co nesouhlasí,že je Miro dobrý zpěvák,tak to už je horší než u martina,proberte se je to volné forum,kde si každý napíše co chce.Jestli nemáte na to nervy,tak to zkuste překousnout.

Ladeis » 17. 01. 2010, 18:37

Jan: Sem nechoď, ne? ;) Jestli ti vadí, že o tobě nikdo nediskutuje na foru, tohle není ta nejlepší cesta ke zviditelnění se :)

sandy » 17. 01. 2010, 18:28

to Jan: ako fakt nechapem tvoje prehnane emocie:-).ked sa ti to nepaci,tak to necitaj:-).s tou skolou som sa to tu pytala ja,neviem,co je na tom zle.mne to nepripada ako staranie sa mu do zivota,ale zaujem o jeho osobu.nikto mu nic neprikazuje,bol to cisto len moj nazor,ze by bolo dobre tu skolu dokoncit. that´s all. myslim,ze na tejto diskusii to nie je o pubertackach,ktore by sa pobili pre Mirove vyzlecene tricko:-)

Lilie » 17. 01. 2010, 18:25

Milý Jane, a proč sem chodíš ty? Hlídat a kontrolovat, jestli někomu nelezeme do života?