Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

LuCCa » 17. 01. 2010, 14:47

sandy: v jeho vyjádřeních není přetvářka, Miro se neumí přetvařovat. A nesnáší přetvářku. Je to tak jak si to napsala, co na srdci, to na jazyku.

Ladeis » 17. 01. 2010, 14:34

Modré z neba je nějaký slovenský pořád předpokládám? Nerada bych si to nechala ujít. No tedy, na idnes to teda vzali "zvostra". Ale co, každý má svůj názor a pokud bude chít, nenechá si ho vyvrátit. kritik: Snažíš se posuzovat, ale v konečně fázi "nemužeš posoudit"? :) Nemyslím to ve zlém, jen to trklo :))

sandy » 17. 01. 2010, 14:30

to kritik: az ti to prestane sekat,doplnis svoje hodnotenie?:-). ja sa Mirovi nedividm,ze na lasku nema cas.skor by bolo kalkulatorske povedat nieco ine,lebo evidentne pri tolkych povinnostiach teraz nema na randenia extra casu nazvys...a popritom este ani nevie,kde sa na najblizsie obdobie usadi a ako sa mu bude darit...mne to praveze pride fer povedat,ze na to nema cas.mozno to myslel tak,ze sam nic zamerne nevyhladava....mne sa paci,ze Miro hovori spontanne to,co ma na jazyku a ako to citi......ci ma niekto iny nazor?myslite,ze je v jeho vyjadreniach aj cast pretvarky?

kritik » 17. 01. 2010, 14:17

Muj nazor na M.Smajdu po mesici: Image udrzuje si dobrou image. Trochu malo rozporuplnosti v image. Divaky tahne casto prave rozporuplnost. Celkove to ale jde. Z finalistu porad drzi image na pricce c.1. Je to takovy kladny hrdina. Je cast divaku co dava prednost rebelum. rebel to urcite neni. Kdyby se me nekdo zeptal co je lepsi, asi bych z vnitrniho presvedceni rekl ze je lepsi mit image rebela. Ale slovenske divaky nedokazu odhadnout, tudiz si nejsem jisty , jestli zcela kladna osoba bez rozporu a vnitrni rozervanosti neni pro slovaky lepsi. Feeling nemuzu posoudit. Od skonceni Superstar jsem nic od nej nevidel a tn.cz se mi tak seka, ze na to nemam nervy. Z toho mala bych rekl ze ted brnknul vic na sexy strunu nez citovou. Pro teens mozna lepsi. Porad asi na divaky pusobi nejvic. Ale nemuzu rict stoprocentne dokud se mi bude sekat ten zatraceny tn.cz Show taky nemuzu plne posoudit dokud se mi to seka. Z toho co jsem cetl(coz muze byt zkreslene bulvarnim podanim) to dela proste podle sablony brnknout na to, co nejvic tahne. Viz hazeni veci do publika. Nerekl bych ze to je spatne. Urcite to zabira. Chce to ale vymyslet dalsi tahaky pro priste. Kdybych byl Smajdou trochu vic bych si dal zalezet na tanecnim provedeni, ktere u nej myslim chybi (nemuzu posoudit stoprocentne, protoze jsem jeho vystoupeni ze soboty nevidel, ale z toho sekaneho jsem tam nic takoveho nevidel). Pokud se ovsem chce smerovat jen na rock, tak tam je tanecni backgroud vcelku zbytecny a nemusi byt. Zpev nemuzu bohuzel posoudit. Hlas nasekany opravdu posuzovat nejde Interakce s bulvarem rozhodne asi padl bulvaru do oka. Myslim ze to s bulvarem valet umi. Interakce s fans Ujde. Trochu min podbizivosti.Trosicku. Jinak ok Feeling mimo stage Ohledne nevztahu v pritomnosti to dela dobre. Pokud by byl zamilovany ztratil by urcitou cast fanatickych fans zejmena z rad teens. Ja osobne bych nikdy ale nerikal ze nemam na lasku cas. Nepusobi to dobre. Spis bych rikal az to prijde tak to prijde, protoze lasce se neda poroucet. Nemam na to cas zni prilis kalkulatorsky.

sandy » 17. 01. 2010, 14:14

ja by som povedala,ze ten koncert aj celu CSS na idnes.cz poriadne zotreli....aj co sa tyka novinarov plati ´´kolko ludi,tolko chuti´´.najpozitivnejsie koncert ohodnotili asi v Blesku. napiste tu potom,prosim,co hovoril v Miro v Na streche.

deppholl » 17. 01. 2010, 14:11

A mě se chce něco říct!!! Ten styl je podle mě pouze o zelenině a syrovém zrní. To může provozovat hotový člověk. Ale bez bílkovin - stavebních kamenů organismu - se rozhodně neobejdou děti. Jestli nehodlá svým dětem dávat mléko a maso, tak mám chuť ho nakopat (Lilie - jak to bylo) do té jeho "upa skvelej riti". Vlajkovou lodí těchto stylů je, že tvrdí, že jsou vhodné pro celou rodinu. A pak jsou z toho chudokrevné průsvitné děti, kterým chybí vitamín B12, ketrý se nachází pouze v mase!!

sandy » 17. 01. 2010, 13:49

to Leňa: co sa tyka Bendiga...keby sa stal vitazom,bola by to pohroma pre celu SS...aj ked spievat vie,lenze ten jeho prejav je fakt na urovni decka zo zakladnej skoly. o detoch tam Miro pisal fakt krasne a citlivo na chalana v jeho veku az som cumela...ja mam o rok viac a viem,ze vacsina jeho rovesnikov nema este na deti takyto nadseny nazor...alebo som mozno zatial stretavala tych nespravnych:-),takze som rada,ze v nasej generacii sa najde aj taky Miro,ktory je uplny opak proti vacsine:-).lenze uz ked s nim zacne nejaka baba chodit,bude musiet po case ratat s tym,ze ju zacne lanarit na svoje ´´vita´´,co by mohol byt pre niektore kamen urazu:-).ale myslim,ze Miro po case a po nejakych skusenostiach polavi zo svojich narokov.a mozno to vobec nemyslel tak striktne ako to vyznelo:-).

Mag » 17. 01. 2010, 13:47

Ešte som zabudla: kto má záujem tak na idnes.cz je mierne kritický článok na superkoncert ( Superkoncert byl spíš superbesídka), no a na FB bola taká správa, že Miro má vystúpiť v prvom diely programu Modré z neba, no ešte neviem dátum.

Mag » 17. 01. 2010, 13:43

Lilie: Tak predsa ideš a s manželom :) Ja už svojho sparing partnera na koncert mám dávno a náhodou je to obdivovateľka Martina Chodúra. Keďže široko ďaleko nepoznám nikoho, komu by sa Miro páčil tak sme s kamoškou uzavreli dohodu: Ja s ňou pôjdem na Martinov koncert a ona so mnou na Mirov, no ale to by obaja museli prísť na Slovensko, všakže :)

Mag » 17. 01. 2010, 13:38

Ahojte :) Tak som prelúskala diskusiu na modrom konikovi, zdá sa že Miro sa do všetkého vrhá s obrovským nadšením :) Každopádne zaujímavý prístup, no s tým mliekom by sme sa asi nezhodli :O Ja mám mliečne výrobky v obľube rovnako ako Miro banány.

Leňa » 17. 01. 2010, 13:32

Arabelo Arabelo, vážně si nedovedu představit Bendiga na Mirově místě nebo- nedej bože- jako vítěze. Jeho vyjadřování je horší než mojí osmileté příbuzné a ten šišlot mi způsobuje noční můry...

No a k Mirovým nárokům na partnerku, nemyslím si, že by už od začátku potřeboval nějakou zarytou vita, spíš ji plánuje přesvědčit kousek po kousku- zmiňoval se tam hlavně o dětech a vzhledem k jeho začínající kariéře a věku doufám, že snad ještě pár let počká ;) Takže momentálně mají ještě šanci i masožravky :)

deppholl » 17. 01. 2010, 13:11

RIA - neposluchala, vlastně všechny ty skupiny které jsem vyjmenovala - že mám o nich pojem - tak znám taky jenom povrchně. Taky se na ně zaměřím - a ten NY určitě skouknu :-)))) To mě čekají krásné chvilky, juch... Ale teď holt musím něco dělat, jako vždy pracovní neděle....Ať mám hotovo do Strechy!!!!!

sandy » 17. 01. 2010, 12:57

Ahojte, pozeram,ze je tu fakt ziva diskusia aj po SS. diki,ze ste tu niekto hodili linky na mirove prispevky na modrom konikovi.umoznilo nam to dozvediet sa o nom nieco viac a vnimat ho tak blizsie a komplexnejsie,nielen to jeho šantenie na podiu.myslim,ze cim viac sa o nom jeho fanusikovia dozvedaju,tak maju o nom lepsi obraz,lebo aj ked niekto nesuhlasi s tym jeho soumenstvom na podiu, Mirove vyspele nazory mu nemoze nikto upriet.myslim,ze jeho neprajnici,ktori ho na inych diskusiach nazyvaju vselijako,by si mali uvedomit prave tuto jeho ludsku stranku.co sa tyka spevu,ocakavam,ze tym ako Miro teraz na sebe zamaka,to vsetkym ´´nanda´´. len to jeho striktne vitarianstvo ma zarazilo,nehovoriac este o tom,ze v tomto kladie podobne naroky aj na svoju partnerku.vcera tu ktosi spravne poznamenal,ci to nebude prenho do buducna znamenat problem,ked v tomto nepolavi.lebo si neviem predstavit ako obycajne zlate dievcatko z ulice splna aj tuto jeho prisnu zivotnu vitariansku podmienku:-)

Slopa » 17. 01. 2010, 12:35

Této straně vládnu tak 1.úkol nebudete chválit Šmajdu!

RIA » 17. 01. 2010, 12:32

Ešte mám otázku na Deppholl,počúvala si aj unplugged Nirvanu v NY?Podľa mňa skvelé,daj vedieť.....prosím.Ak sem ešte chodí čítať Dodo,tak už som niečo vymyslela,ak sa mi to zajtra podarí tak ako si predstavulem dám vedieť.....teda dúfam že som pochopila správne že pracuješ a bývaš v BA,ak nie tak potom môj plán nieje možné uskutočniť....Bára tak to si teda ani ja neviem predstaviť myslím,že by sa Miro v takom niečom cítil ako šelma v cirkuse alebo ako šelma v klietke...presne tak festy a divočina tam ho chceme mať.....

Bára » 17. 01. 2010, 11:44

Arabelu vůbec nekomentuju, nemá to cenu a Honzovi přeju, aby se uchytil alespoń v těch muzikálech, kde nakonec stejně skoro všichni skončí. Jinak si myslím, že vzhledem k akcím, na které tahá Nova a spol. vítěze (různé veletrhy a snobské plesy), to dopadlo dobře. Nedokážu si představit, jak Miro zpívá Welcome to Jungle na veletrhu nebo mezi lidma ve smokingu. Nakonec ty kluby a festivaly jsou to, co jsme po něm od začátku chtěli a bud´me rádi, že si za tím stojí.

LuCCa » 17. 01. 2010, 11:31

deppholl: nevím jestli můžu doporučit, ale mě se líbí písničky i od Whitesnake.

Lilie » 17. 01. 2010, 11:31

Dík za odkaz :-)))) Helloween mám ráda, pokaždé, když tu byli (přesněji v Pardubicích v Duhové aréně - kousek od nás), zajdeme :-)))) Jinak kluci od nás před přehlídkou se taky malují (nebo musí nechat namalovat) včetně stínů, řasenky a lesku na rty, a žehličku (i v soukromí) používají i ti s dvoucentimetrovým ježkem....

RIA » 17. 01. 2010, 11:29

Deppholl,som rada že sa ti páčia tie veci,mám z toho radosť.Arabela,my všetci sme sa spriatelili vďaka Mirovi a hudbe ktorú máme radi,tak tu budeme trepať dokedy bude o čom,teraz bude asi téma č.1 koncert a Mirov výkon na ňom...Potom buď bude ďaľšia téma,alebo to tu pomaly vzdáme a už budeme len čakať na jeho CD a koncert,.Je mi ľúto že u tvojho Janka je už tma,ale asi nikto z týchto ľudí tam s tebou na pokec nepríde....nakoľko sme z iného sveta...

Andrew » 17. 01. 2010, 11:21

Já hlavně nějak nechápu, proč by si to někdo měl "zasloužit" víc? Nerozhodoval náhodou počet hlasů? No a podle něj to bylo. Možná by sis měla prohlídnout průběžné výsledky, abys viděla, kdo se jen dvakrát dostal do první půlky. A kdo jenom jednou jedinkrát dostal víc hlasů než Miro.