Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lilie » 06. 01. 2010, 22:28

Búvať = hajat :-))) Jen nevím, co je to "fikman", ale trochu si domyslím...:-))

Nostradamus » 06. 01. 2010, 22:28

Pavel holt jsem vešli do svatyně, kde dámy vkládají své oběti na oltář svého boha. Btw mě by opravdu zajímalo kolik je tu lidem let. Já nejsem nejstarší, a podle těch co to už řwkli jsem spíš byl mezi nejmladšími. ale někdy se tu cítím jako v panoptiku.

kobitka » 06. 01. 2010, 22:25

hele Pavle a Nostradame, když si dovolíte napadat nás, proč taky nezavítáte na Miruv facebook tam máte mnohem více pipin pro napadání a taky by jste se dočetli mnohem pikantnější nesmysly než tady píšeme my. Třeba by vás to pro život krapet inspirovalo? Ale už na to kašlu a vy na ně lidi taky. Přece si nenecháte rušit večer dvěma lidma, kteří mají den blbec očividně častěji než ty pohodové dny zalité sluncem.

Bára » 06. 01. 2010, 22:23

No ona ta samostatnost je také o tom, že Miro žil od 5let jen s matkou, která navíc pracuje ve zdravotnictví. Rodiče se rozvedli a vztahy s otcem byly podle jeho slov nějakou dobu na bodu mrazu. Takové děti bývají poměrně dost samostatné a spolehlivé, jak ho popisuje jeho matka. Když přidáme ještě vysokou inteligenci ( někde v rozhovoru uváděl přes 140), tak je nad slunce jasné, proč se zdá , že to má v hlavě srovnané a působí dospěleji. Doufám,že to s ním nezamává a že mu vyjde ta spolupráce s Martou, která je zavedená v Německu. Pracovitost a odhodlání mu i podle lidí z branže nechybí.

Nostradamus » 06. 01. 2010, 22:22

co to je chodit búvat. A ohledně přitakávání pavla - rozhodně není můj názor ojedinělý. vy prostě jste zaslepené. A když vám někdo řekne jiný názor máte sklon lynčovat. Asi se budeš muset smířit s tím, že ne každý má tvůj názor a že může někdo souhlasit i s názorem protivníka. Vy taky rozhodně nekste neomylní

Lilie » 06. 01. 2010, 22:21

Je tu zase veselo :-))) Nostradame, my tě máme rádi, nebuď tak vztahovačný :-))) (Mmch: jaké že to svatyně?)

Já si taky ci pustit DVD....:-(((( Ale dostanu se k tomu až zítráá (možnááá....). A jen díky mému příteli na FB :-))))

RIA » 06. 01. 2010, 22:21

kobitka,mám obavu,že to prišlo odo mňa,ale nešlo o to hľadať mu babu,skôr o obavu,že sa o neho budú pokšať rôzne naše pseudohviezdy a že to mu fakt neprajem...Asi si budeš musieť prečítať pár stránok do zadu..aby bolo jasno.Kecať niekomu do itímneho života by som si netrúfla...

mari » 06. 01. 2010, 22:17

Nostradamus,prečo berieš všetko tak strašne vážne?My tetky tu rozoberáme toho "chudáka" Mira,lebo nás zaujal,tak o ňom kecáme - tak nejak pre našu zábavu.A ak to náhodou číta,a správne chápe náš úlet,tak sa baví aj on...

Pavel » 06. 01. 2010, 22:17

Já jsem tu za sebe a ne za Nostradama. Tos fakt ulítla inteligentní krasavice. Ale jsem s ním zajedno a to naprosto !!!

Andrew » 06. 01. 2010, 22:16

Na to už jsem se několikrát chtěl zeptat. Když se u nás o někom řekne, že je "jednoduchý", má to evidentní podtext ve smyslu hloupý. Z toho, že to Miro říká často, předpokládám, že ve slovenštině to ten podtext nemá. Takže u nás bychom spíš řekli "obyčejný". Je to tak?

Nostradamus » 06. 01. 2010, 22:16

Nikdy si nepřibrnkávám náhrávače pro svůj nick. To je má zásada na diskuzích. taková etická zásada. Ovšem musím přiznat že moc dalších zásad nemám. Nejsem příliš zásadový

RIA » 06. 01. 2010, 22:15

Veštec,budem si ich fotiť a pošlem fotky keď ťa zaujímajú moji fikmani...

kobitka » 06. 01. 2010, 22:15

Tak a teď zpátky k tématu. Nevím kdo tady přišel na nápad hodnotit, jaká slečna by se hodila k Mirovi ale já bych to holky nechala rači čistě na něm. On nejlíp ví, jaké holky se mu líbí a ať už si vybere celebritu nebo obyčejnou holku je to fuk. Hlavně, že s ní bude šťastný a navíc je ještě krapet mladý na to aby se usazoval. Jen ať loví ve všech vodách dokud nepotká tu pravou.

Nostradame nechceš se hodit do klidu nebo si najít jiné fórum kde se můžeš hádat. Tady ty tvoje urážky vážně nikoho nezajímají. Z počátku jsem si myslela, že jsi fajn kluk ale to co tady píšeš poslední dny mně přesvědčilo o opaku. Není nic horšího než se bavit se vztahovačným blbečkem, který nechce za žádnou cenu ustopit. Jestli se tak chováš i v běžném životě tak upřímně lituju lidi, kteří s tebou příjdou do kontaktu.

Nostradamus » 06. 01. 2010, 22:14

sry ale já jsem pavla nepsal.přísahám na svou smrt. Já vím že internet je divné prostředí, ale já opravdu nejsem žádný diletant. takové věci já nepoužívám. Sice nejsem nejstarší, a možná ani nejchytřejší,ale tak blbý fakt nejsem

Pavel » 06. 01. 2010, 22:13

Nostradamus : No po tomhle jejím příspěvku bych se vysvětlení už ani nedožadoval. Je jasná.

Nostradamus » 06. 01. 2010, 22:10

Já si nechci nic začít. Já už jsem tu kdysi svůj postoj řekl. Ale jen tak mě to zajímá dko do té svatyně chodí

RIA » 06. 01. 2010, 22:10

Obyčajná neznamená škaredaá,ale baba z davu....Veštec teba by som doma nechcela mať,a považujem za zbytočné reagovať na teba.zaujímavé že sa tu ojavíš len keď tu trepeme my baby...

kobitka » 06. 01. 2010, 22:07

Dobrý večer všem. Tak si tu na úvod zase musím vylít srdíčko. Tentokrát za to může Mag z jejím odkazem na jeden časopis. Možná, že jsem to špatně pochopila ale moc se mi nelíbí ta pasáž kde Miro tvrdí, že proto že vyrůstal jako jedináček je zvyklý si řešit svoje problémy sám. Já naopak znám spoustu jedináčků, kteří jsou díky výchově tak zvyklí na to, že za ně vyždycky všechno vyřeší druzí, že by jste je samou láskou umlátili palicí. Podle mně to není tím, že vyrůstal sám ale proto, že to v něm bylo už od mala a rodiče ho v tom jen podporovali což je jen dobře. Protože jak pozoruju tu dnešní mládež, tak by se o nich pomalu dalo říct, že si sami v patnácit nezavážou ani tkaničky od bot. Dnešní děcka nejsou vedené vůbec k ničemu, nic neumí o nic se pořádně nezajímají a když mají řešit nějaký problém tak rači před vším utečou. Ale nedej bože, když na ně někdo zvyší hlas. To pak okamžitě vědí na co mají právo. Takže milí rodičové přestaňte své ratolesti rozmazlovat a ukažte jim, že život není jen o zábavě ale i o práci a zodpovědnosti k sobě samému a ostatním.

» 06. 01. 2010, 22:04

Vy mu taky sežerete všechno. Prej obyčejná, jednoduchá !! Takovou nechce nikdo, natož Miro, kterej na sebe dbá víc, než nějaká ženská. Věřím tomu, že zakrátko vyleze s takovou číčou, že padnete na zadek. To jsou jen takový kecy. Kolik vám je, že tomu věříte ?

RIA » 06. 01. 2010, 22:04

Nostradamus,to je fakt detinské pozvať si do diskusie Pavla tvoje druhé JA.Až také sliepky niesme...Vytvoril si si ho preto aby ti mal kto pritakávať?teraz zaujíma mňa tvoj vek?Kedy chodíš búvať?A pleť si si už ošetril?