Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

12345 » 07. 01. 2010, 11:08

Sorry, vůbec nechápu, proč se to poslalo tolikrát, asi nějaká chyba.

12345 » 07. 01. 2010, 11:05

Já si nemyslím, že by se Miro přetvařoval. Jedna věc je to, že je inteligentní (a to nejspíš hodně) a zařizuje se podle toho, ale to se nedá označit za faleš. Absolutní upřímnost nemůžete čekat ani od svých nejbližších. Mě spíš někdy šokovalo, jak otevřeně se vyjadřoval a jak se nechal někdy unášet vlastními pocity. Obecně mi přijde mnohem emocionálnější než racionální člověk. Samozřejmě je to jen můj dojem, který může být od pravdy na míle daleko, ale Miro má opravdu hodně neobvyklou povahu, a proto možná na někoho působí jeho vystupování nevěrohodně. A musím se přiznat, že na mě tak taky jednu dobu působil.

Co se týče toho vyjádření o penězích, co je na tom za pózu? Má pravdu v tom, že v určitých životních situacích peníze nic neznamenají. Peníze nad míru, při které dokážeš uspokojit všechny základní potřeby, v podstatě taky ne. Mně se to zdá od člověka, který vyrostl ve skromných poměrech, spíš hodně logické, že se takhle vyjadřuje, pozérské mi to nepřišlo ani trochu. Ale on je podle mě opravdu idealista s realistickým základem, to není žádná póza. Fíha, neuniká tady někomu, že muzika je to, čemu by se chtěl věnovat naplno a živit se jí, aspoň nějak? Proč do té soutěže šel? No asi nejspíš proto, že každý, kdo se nějak umělecky sebevyjařuje, má potřebu se sdílet s co největším počtem lidí. A jako neznámému amatérovi by se mu nejspíš nikdy nepodařilo dostat svoji hudbu k lidem, konkrétně tím myslím, že o vydání CD nějaké lokální kapely nikdo zájem nemá. Beru i váš cyničtější pohled na věc, ale nesdílím ho. A máte-li pravdu, nevadí mi to. A není to o růžových brýlích, jen si na základě určitých informací myslím, že můj náhled je blíž pravdě. A třeba se pletu úplně.

kopřiva » 07. 01. 2010, 11:02

to Bára : v podstatě s tím co píšeš se nedá nesouhlasit . Ale ted dojem z jeho už vyřčených slov tu prostě je. věřím, že to kolikrát nebylo lehké, reagovat na různe otazky ale počítám, že urcitou strategii , v jakem duchu se jeho výroky ponesou,měl už promyšlenou. Na jednu stranu je to sice chytré a účelné a dané situaci ve které se nacházel, ale na stranu druhou,fanoušci, které Miro nepřestal zajímat ani po skončení té euforie, kterou SS prinesla, mají daleko větši prostor sledovat každé jeho slovo a taky vetši prostor nad tim premyslet. Ja osobne vdečnejsi za jeho realističtejší projev. Zároveň ale sama sobe budu oponovat - protože hlavni cilovou a zaroven koupěchtivou skupinu fanynek, toto asi pramálo zajímá, a zcela urcitě se v takových úvahách nebabrají. Takže závěrem mi logicky zase vychází - že tento Mirův mediální obraz je čistě účelový.

iii » 07. 01. 2010, 11:01

Ahoj všetkým.. Súhlasím s kobitkou, že tá astrologička sa síce snažila byť objektívna, ale absolútne jej to nevyšlo. (z jednej vety dokonca vyplynulo, že Martin je sexuálny boh :) A takisto vidím na Mirovi, že je cieľavedomý a ide si za svojím. Niekto to možno vníma ako pretvárku, ale celkom tak to nie je.. VŠMÚ zas nevyštudoval. Len je príliš inteligentný na to, aby kŕmil médiá výrokmi typu Janka Bendiga (nič v zlom!). A áno, myslím si tiež, že si na seba a svoj imidž patrične potrpí a taktiež v tom nevidím zápornú vlastnosť. To mu skôr pomáha. Ja zbožňujem jeho farebný hlas a keď mu tieto vlastnosti umožnia, aby sa dlho udržal na našej scéne a spieval, nech!!!

Mag » 07. 01. 2010, 10:58

kobitka: naozaj, teraz som si to všimla :O, ale s tým začali dnes, no tak neviem. Nejaké nápady??? Zišli by sa tie webovky, no alebo už len ten facebook :P Aj keď neviem si tam predstaviť diskusiu v takejto podobe

kobitka » 07. 01. 2010, 10:37

Dobré dopoledne všem. Tak jsem si přečetla horoskop na kafe.cz a od Lil. A v podstaťě mi víc sedí ta charakteristika od Lil. Od té numeroložky na kafe.cz mi to přišlo, že je jasné komu víc fandila. Nevím ale těmhle výkladům přes net a v novinách jsem nikdy nevěřila. Navíc je taky podstatné jestli dáma zná i přesnou hodinu narození obou dvou. Co se týče včerejška tak u mně je na prvním místě Wicked Game, pak následuje C est la vie pak je to nerozhodně a na posledním místě se perou Queen a Eláni. A co mně na něm začíná váditi? Je to že je velký stratég. Ze začátku mi to imponovalo (prostě ví co chce a jde si tvrdě za tím) ale ke konci mně to hodně vytáčelo. Už to jeho chování nebylo tak přirozené jako na začátku. A to upozorňuju, že nejsem zaujatá výkladem na kafe.cz.! Chtěla jsem to tu napsat už dřív ale odvaha chyběla, když jsme ho tady furt jen vychvalovali. No jen doufám, že ho ta sláva co ho teď čeká nesemele a nestane se zněj necita, který je schopný jít pro úspěch i přes mrtvoly. Ale pokud se nadále bude držet duchovní cesty a svoji filozofie, kterou tak rád prezentuje, tak si snad udrží ten svůj nadhled a my ho budeme moct i nadále obdivovat.

A ještě dodatek lidi co se to děje? Když jsem tady šla tak polovina fór ostatních finalistů už zmizela. No doufám, že nám to tady nechtějí zrušít!!!! To by mi asi nezbývalo nic jiného než si založit profil na facebooku a to se mi nechce.

Bára » 07. 01. 2010, 10:36

Kopřivo, já bych k němu tak přísná nebyla. Uvědomte si, že do té doby s mediii nepracoval a ten mediální obraz si vlastně musel naráz vytvářet sám bez pomoci poradců. Navíc v té sestavě finalistů se stal snad médii nejvíce vyhledávaným pro svou komunikativnost a inteligenci. Občas to sice trochu přepískl, ale vždycky to mělo hlavu a patu. Tohle se všechno naučí, už včera v Teleránu se mi zdál umírněnější, ale to charisma tam pochopitelně zůstává. Nakonec i jeho vyjádření pro tisk po soutěži (pokud jsou autentická) považuji za velmi dobrá. Źádné velkohubé výroky. Celkově ale považuji za velmi dobré mít média na své straně, a to se mu podařilo.

kopřiva » 07. 01. 2010, 10:21

na ty penize se ptam proto, bo i on po finale, když nevyhral, nekolikrat v rozhovoru uvedl, že penize pro neho v zivote nejsou vůbec důležite a Lilie to taky píše. No to mne tehda Miro pobavil, že pry penize nic neznamenaji, to bylo opět jedno z jeho účelovych vyjadření, pro mne je to jen póza , ale to uz mu snad nikdo nevěřil, to už přeháni s tou čistou duší. V jakem svetě žije, že penize nepovažuje za důležité. Tak proč podstupuje vsecky tydle martyrija v superstar ? proc se chce zviditelnit ? proc chce být uspěšný ? proč chce obětovat tolik věcí své kariéře ? Asi ne proto, že má z toho radost a může rozdávat i lidem (opět jedna z jeho častých frází). To by si mohl klidně brnkat někde ve svem regionu a to pak beru, že by mu hudba byla pouze koníčkem. Je toho víc, co bych měla k jeho, pro me , až příliš medkolemhubymazajících výroků . Ale mrd-dup , hlas má jak cumel, tělo též - jeho CD si koupim, i když z lidi děla trochu blbce.

Mag » 07. 01. 2010, 09:52

Lilie: Vďaka , výstižné :))

kopřiva » 07. 01. 2010, 09:52

takže to nejsou peníze co ho žene a proč to dělá, ale sláva ?

Lilie » 07. 01. 2010, 09:43

Takže: (beru to stručně, musím do práce). M.Š., životní číslo1. Citlivost (velká), zranitelnost, talent na jazyky, přátelskost, výborná komunikace, tvrdohlavost. Sentimentalita, snaha a schopnost strhávat na sebe pozornost. Někdy přepjaté a nepředvídatelné jednání (ne ve zlém). Rodinné založení, peníze nejsou příliš důležité. Nespokojenost a touha stále po něčem novém. Talent, ale rozděláno zbytečně hodně toho najednou. Velká (přirozená) schopnost být vůdcem. Většinu toho získání vlastním úsilím. Odvaha a vůle, cesta přímo k cíli. Inteligence, přebytek energie, nadání na sport. Hodně zkoušek v životě, citové strádání, pesimistické období v životě. Všechny předpoklady dotáhnout to daleko, potřebná vytrvalost. Rok 2010: cestování, společenský život, nové aktivity, nezávislost a svoboda v citovém životě, až nevěry.... Jméno: ctižádost a úspěch díky vlastnímu úsilí, uskutečňování plánů, život v pohybu, dar druhé přesvědčit, snaha o nějaký řád, touha po užitečnosti,....

deppholl » 07. 01. 2010, 09:40

Tam od včerejška čekám na to až Teleráno z 6.1. zařadí do archivu, ale evidentně ho přeskočili, neboť je tam jako další video dnešní Teleráno. Tak my Nemarkízáci máme smůlu o Mirovi v Teleránu si můžeme nechat jenom zdát. Nemáte to někdo nahrané - že byste to dali na You tube????? Fňuk!!!!!

Mag » 07. 01. 2010, 09:14

Kopřiva: úplne s tebou súhlasím, tiež keď som si čítala ten článok, tak konkrétne tento odsek a najmä tá prvá veta mi na neho sadla presne, ale tiež v tom nevidím nič zlé, svedčí to o jeho inteligencii, no a týmto spôsobom má veľkú šancu udržať sa v showbiznise.

kopřiva » 07. 01. 2010, 09:04

Neodpustím si a hodím tady výtah z clanku ktery uvedla Mag. Tak presne totiz Mira vidím já - úpa přesně tak. Ale neberu tak nejak ve zlem, nebo že bych mu to mela za zle,spise hodnotim, jak umi jit za svymi cíly.A koneckonců to funguje k oboustranné spokojenosti, jak fans tak i Mira.Beru to čiste realisticky a je jasne , že jde o jeho obživu. Ale jak to ta numerolozka napsala , tak ani nemusim vědět čo robí střelec s pannou, když se setkají, ale takhle na me působil čistě jen ze svých rozhovorů a komentů.

"U Mira si nemůžete být jisti, že co řekne, tak to tak myslí, můžeme si být jisti, že ví, co říká a proč to říká. Miro Šmajda je energický rebel, který promýšlí svou strategii, pravá přirozenost tu není. Na své fanynky působí svými nápady a svou blonďatou hlavou a také odhozenou košilí. Dokázal na sebe připoutat pozornost, což splnilo svůj účel, jak si Miro, přál. Má v sobě hodně originality, je tu jen možnost rychlých vzestupů a rychlých pádů. Mnoho mladých slečen má již nyní Mira za svůj idol, ale jeho hlavní myšlenka nesměřuje k nim, ale k jeho slávě, chce si budovat svou kariéru a bude se opravdu snažit."

Mag » 07. 01. 2010, 08:53

Lilie: hm zaujímavé, budem rada ak niečo pridáš To ,,Vieš čo"- môže liezť na nervy ale je to taký rečový zlozvyk. Ja napr. keď som nervózna, alebo keď sa snažím hovoriť príliš múdro používam často slovíčko "vlastne", ale tiež sa za to neznášam. Sú to také prázdne slová, ktorými chce hovoriaci vyplniť čas keď premýšľa. Miro je šikovný a pohotový pri odpovediach ale tento jeho rečový konektor mu umožňuje v rýchlosti si premyslieť a sformulovať vety. No môj názor, ale áno od takýchto návykov sa treba odučiť.

irena » 07. 01. 2010, 08:43

Milé dámy (i pánové), zdejší diskuze mě moc baví, bohužel mám doma problém s počítačem a nemohu vkládat komentáře, ale jako skalní šmajdovka lehce pokročilého věku vám aspoň vyjadřuji podporu. Zvlášť večerní a noční diskuse fakt stojí za to. A k Pavlovi - já mám to štěstí, že mám doma mužského který sice na mé fandění kouká občas pobaveně, ale ve finále Mirovi i tu sms poslal.....takže někoho zapšklého kdo by se na mě díval jako na někoho podivného když se mi líbí zpěv i vzhled půvabného blonďáka (a že chlapi koukají po ženských pořád, že..) bych doma opravdu mít nechtěla.

Lilie » 07. 01. 2010, 08:30

To jsem byla asi já :-) Ale horoskopy už nedělám, to nestíhám, zůstala jsem jen u těch u karet a numerologie.... Jinak moje pořadí: Stairway...., Home, W. Game, Smoke...., atd. A co mně se nelíbí: kromě toho otřesného "Vieš čo" i to česání způsobem strčení prstů do elektrické zásuvky..... Na numerologii se podívám, pak sem hodím....

Leňa » 07. 01. 2010, 07:39

Iva: Ráda se připojím, včerejší ostrou diskuzi jsem prošvihla, zato jsem si pořádně osvěžila všechny Mirova vystoupení, takže...

1. Wicked Game 2. Dream On 3. Srdce jako kníže Rohan 4. Welcome to the jungle a C´est la vie 5. Stairway to Heaven, Home a Cry me a river .....

To, co bych dala na konec, jsou jednoznačně Queeni (prý jim to ale vybírala produkce, tak nevím) a Alter Bridge, třebaže- jak píše Mag- mu ten styl vážně seděl...

Od ostatních- duet Martina a Honzy, Domčino Je suis malade a Vyznanie, Leona a Lásko voníš deštěm a Modlitba pro Martu, Monika a I believe I can fly...

Mag » 07. 01. 2010, 07:33

Trošku som sa rozbehla, niekde som čítala, že tu máme kartárku :), Takže tu je jeden článok, venujúci sa charakteristike Mira a Martina podľa horoskopu: http://www.kafe.cz/chci-byt-uspesna/hor... sa to neskopírovalo tak je to kafe.cz, v sekcii Chci být úspěšná, no a v podsekcii horoskopy...

Mag » 07. 01. 2010, 07:18

Inak sledujem, že tu bola taká menšia prestrelka. Iva: ty to tu navštevuješ prevažne v noci, že?? Reagujem na tvoje hodnotenie: Pre mňa bolo najlepšie C´est la vie, kým som nepočula Dream on , potom sa mi veľmi páčia tie rokové pecky, ďalej Wicked game, Kníže Rohan, Home, Cry me a river, Je to blízko. V podstate nemám žiadne neobľúbené predstavenie ale na posledných miestach by boli asi Alter bridge( aj keď štýlovo mu to sadlo) a Queen. Ostatní finalisti: jednoznačne Leona- Všetky české piesne, Domča- Je suis Malade, If you can´t give me a love, Tlaková níž a Martin- Rozeznávám