Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Nostradamus » 04. 01. 2010, 22:31

co to je maznavá.

mari » 04. 01. 2010, 22:29

Ja myslím,že Monika je velmi pekná,ale na môj vkus príšerne maznavá.

Nostradamus » 04. 01. 2010, 22:24

Sorry ale prostě pro mě charisma měla. Byla stoprocentně nejhezčí ze všech bab tam a měla i charisma. Jestli ne pro tebe je snad jedno.vnímání charisma je subjektivní věc. a nezlob se já si zas myslím, že monika oslnila asi většinu. No ne snad oslnila, ale líbila se. A kdo pro tebe ty génie není tlumič vášní když otevře papulku ha? Tak se vymáčkni která že to známá osoba by to byloa? A kolik ti prosím je let? už jsem zapoměl pokud jsi to říkal.

ilka » 04. 01. 2010, 22:23

Liducky, ja bych moc uvitala, aby Miro zazpival tu svoji pisnicku Such lad na Superkoncerte, kdo by byl pro? :-)

dodo » 04. 01. 2010, 22:23

Nostradamus ty máš náladu na písomný box?Vzťahovačný čurák!To bola otázka!Odkiaľ mám kurňa vedieť či si chlap a či baba?Asi už budeš nejaký stárnuci model či čo?!A omyl ja vlasy mám furt akurát už nemám chuť ich tak obhospodarovať ako kedysi,a nakoniec musím reprezentovať firmu,čiže to bol prvý impulz prečo som dal moje havranie háro na dlážku...Mám kamoša ktorý sa priznal že je 4%, a je to faj chlapík,divný ale fajn,robí skvelé fotky.Chceš kontakt?

kobitka » 04. 01. 2010, 22:22

no nic já se chystám do hajan. Diky za vzkazy od Mira a doufám, že až bude mít ty webovky tak se tam budeme moct přemístit a pokračovat v debatách a možná se k nám přidají i ty mladé slečny a bude to ještě větší mazec než teď. Tak doboru noc všem

Leňa » 04. 01. 2010, 22:20

Andrewe, souhlasím...Já jsem ale stejně pořád nenasytná, co se otázek na Mira týče, hrozně by mě zajímalo, jak je to s těma letníma festivalama- psal o tom Blesk Plesk, takže důvěryhodnost nade vše...Mirko, pokud sem nakoukneš, nebylo by špatný, kdyby ses o tom na FB zmínil ;)

dodo » 04. 01. 2010, 22:11

Nostradamus sorry ale tá malinká rómka bola len pekná, a u rómiek je známe to že sú krásne len keď sú mladé!Dúfam,že to nevyznelo blbo,ale dlhodobým pozorovaním,to viem na isto!!!A ak mala Monika charizmu tak asi oslnila len teba,jednoducho si na exotky.No a ke'd otvorila papulku,ten známy tlmič vášne tak som už nevidel ani tú krásu...Andrew nieje čo dodať..

Andrew » 04. 01. 2010, 22:11

Hele, na tom facebooku to vypadá, že se buď zamyslel nebo mu někdo poradil, protože tentokrát je to opravdu to, co lidi zajímá (nic proti "Keep smiling") - fake účty na facebooku, web, cd, ...

kobitka » 04. 01. 2010, 22:07

Nostradamus : hele nebuď zlý na našeho Doda nebo bude mazec! Rači se nauč pobírat i kritiku. Občas ji v životě uslyšíš.Příjde mi,že jsi hodně vztahovačný člověk podle tvých reakcí. Mně mýdloví kluci taky moc neberou a jsem baba se vším všudy. Jestli se chceš hádat najdi si jiné fórum nám tady stačí otravný Slopa

Andrew » 04. 01. 2010, 22:06

Hele, tak Puskailer fakt ne? Zajímavý, já bych ho řadil docela vysoko. Kdybych byl ženská, aspoň bych neměl moc konkurence :)

Luciinetska » 04. 01. 2010, 22:03

Odpověď od Mira na otázku kdy budou www stránky a jak je na tom s CD: (z FB)

Miroslav Šmajda na www. stranke sa pracuje ;) bude coskoro a budem o nej informovat ! :) s anglictinou som na tom asi lepsie ako so slovencinou a cestinou :D aspon co sa tyka spevu ... budem sa snazit ale makat na tych rodnych jazykoch :D:D ... ale nie ... svoj album spravim ceskoslovensky ;) tesim sa na turne ;) a vsetkym prajem dobru noc a pekne sny :) ...

Lilie » 04. 01. 2010, 22:02

Nostradamus: jen klid. Ta tabulka je celkem výstižná. Andrew: hezky řečeno.

Nostradamus » 04. 01. 2010, 22:01

A jak vypadáte paninky když nemáte pařáty? Vsadím se že u vašich psaní o jeho vzhledu nebo sexappealu se Míra červená jako nějaký školáček No avsadím že Míra nenapíše co si o tom myslí. Myslím že mu to asi lichotí ne? nebo myslíte že ne? Já bych ho přece jen na trošíčku samoráda tipoval. Teda jen co se týče vzhledu. Jinak je to člověk asi pozitivní. Abyste mě tu nelynčovaly.

kobitka » 04. 01. 2010, 22:00

Nostradamus :gratuluju jsi v obraze. Jen u toho Puskailera co se týče vzhledu bych dala nulu. Ani ty zuby mně neobmněkčily. Ale chlapi neberte to s tím co tady píšeme zas tak vážně. Občas musí být nějaké sranda, i když je krapet trapná. Já za sebe s čistým svědomím můžu říct, že na vzhled jsem nikdy nedala. Je jasné, že se ráda otočím za pěkným chlapem jako vy za ženskou. Ale většinou to co je v ně pak hodně chybí u vnitř. A duše je důležitější než vzhled.(ale od barabů co nejdál) Pod zemí nám to stejně bude fuk kdo z nás byl krásnější. Chrobáci si na nas smlsnou tak jako tak.

Andrew » 04. 01. 2010, 21:58

A dodovi omluva, pod odkazem se skrývá Smoke On The Water. Příště se pokusím nezapomenout :)

Nostradamus » 04. 01. 2010, 21:56

Ty vogo já se ti divím že jsi nalezlý v mírově diskuzi když nesnášíš rádoby žženětilé chlapy. on taky nění zrovna nějaký sněžný muž co mu roste řepa z uší má hlavu jak obroušený kokos

Luciinetska » 04. 01. 2010, 21:55

Pro ty co nejsou na FB

zpráva od Mira: Miroslav Šmajda :) vsetkym, ktorych si bohuzial pridat nemozem, sa naozaj ospravedlnujem, ale facebook ma obmedzeny pocet priatelov, a to je 5000 :( dalej ma to nepusti, takze preto komunikujem sucasne aj na fanclube rovnako ako na tomto mojom konte :) rovnako citam vsetky spravy, ktore mi prichadzaju, naozaj nie je jednoduche odpisov...at, no postupne sa snazim robit co mozem :) dakujem za pochopenie a priania, ste uzasni :)

Leňa » 04. 01. 2010, 21:55

Máme od Mira novou zprávu na FB- takže pokud je kdokoliv z vás v depresi z toho, že si vás Mirko nepřidal nebo neodepsal, tady máte vzkaz ani ne půl hodiny starý:D

:) vsetkym, ktorych si bohuzial pridat nemozem, sa naozaj ospravedlnujem, ale facebook ma obmedzeny pocet priatelov, a to je 5000 :( dalej ma to nepusti, takze preto komunikujem sucasne aj na fanclube rovnako ako na tomto mojom konte :) rovnako citam vsetky spravy, ktore mi prichadzaju, naozaj nie je jednoduche odpisov...at, no postupne sa snazim robit co mozem :) dakujem za pochopenie a priania, ste uzasni :)

Nostradamus » 04. 01. 2010, 21:53

Dodo chceš mě urážet? jako baba nebo chlsn? Posluž si. jrednak jsem zvyklý že mě to říkají takový ti vypelichanci často a jednak jsem slovně docela od rány takže můžem začít jestli je libo. Dal jsem dostatečně najevo svou nelibost nebo mám pokračovat?