Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kopřiva » 04. 01. 2010, 19:01

jo a pri jednom se hned otevrene zeptám, bude se tu eště někdy probírat šukeznost šmajdy nebo to tu je už jenom intel-debata? Když to druhe, tak du pryč, na to nejsem.

kopřiva » 04. 01. 2010, 18:56

for 0123456789: vo tom žádná řeč, to ma snad logiku. myslela sem, že v tomhle doupeti intelšmajdovců na to pridete sami. Si prece Miro nebude srát do vlastniho hnizda.

Iva » 04. 01. 2010, 18:52

Súhlasím so všetkými, že to dokázal MIRO SÁM. To je jasná vec, je to osobnosť s úžasnou charizmou, má to podľa mňa v hlave v poriadku a vie čo chce. Na vek je aj jeho komunikácia skvelá. S tou Dirty Dianou máte absolútnu pravdu. KONEČNE sa mnohým otvorili vďaka očiam aj uši ! A to je rozdiel medzi tými, ktorí si ho všimli pri DD a mnou s kopou ďalších, ktorí si ho všimli už na castingu a potvrdil záujem pri Wicked gime, mňam

Andrew mne sa páčilo aj Stairway To Heaven a dokonca mi volal aj otec, že mal z toho zimomriavky.

Andrew » 04. 01. 2010, 18:51

12345: Blbě jsem to napsal. Stejní byli v tom, že to byly děti. Honza byl mnohem lepší zpěvák, o tom žádná.

lil: Rozhovor po vystoupení tam je, Silvestr taky zanedlouho bude. S těmi rodiči váhám, protože předpokládám, že pro ně je tahle medializace jenom nutné zlo. Takže na DVD to je, ale na YT to asi nepřijde. Najdi si v archivu celý finálový večer, tam to video je.

kopřiva: Slopa je z Ostravy? Takže to není Miro? Je to Martin?

dodo » 04. 01. 2010, 18:48

Mohli by ste namiesto link,písať názov kapely a songu?Je to jednoduchšie,niektoré songy sú noťácky známe,ale keď tu napíšete len link,tak to zistím až tam,že to poznám.....

Lilie » 04. 01. 2010, 18:43

Denis zpočátku zpíval dobře, ale ke konci už to bylo horší - Zpívání v dešti, Always, nemluvě o Včelce Máje..... Ale přesto říkali, jaký je úžasný zpěvák, jediné, co prý neumí, vybrat si písničku :-((( Bendig se mi hrozně líbil s tou Dělovou ránou, pak už moc ne, připadalo mi, že si opravdu šlape na jazyk, hlavně v českých písničkách.... U našich předešlých Superstar mám dojem, že věková hranice byla vyšší, což nebylo vůbec na škodu.

Majda » 04. 01. 2010, 18:37

čaute lidičky! Zdravím vás. Už jste viděli fotky z Mirova stužkováku? Andrew, jen piš tady dál, bez tebe to nemá cenu. Baví mě číst ty tvoje příspěvky...... A ostatní taky-samozřejmě! Je to tu počteníčko,kam se na vás hrabe bulvár! Je to tu napsané upřímně a tisk jen blbě mele......!

12345 » 04. 01. 2010, 18:33

Andrew, napsal jsi to přesně. To, jak se následně Miro dostal do centra zájmu obou televizí, se dá přičíst jen tomu, že už od té Dirty Diany (a tam se vzácně taky shodneme, i když pěvecky to považuju za celkem zdařilé vystoupení) na sebe strhnul na pódiu veškerou pozornost. Ale i tak si myslím, že pozici toho, kdo by mohl zaútočit na do té doby neotřesitelného favorita, získal až v rockovém kole nebo ještě později. Manipulace ze strany štábu naprosto vylučuju, to co se dělo potom, bylo jen logické využívání potenciálu někoho, kdo dokázal zvýšit sledovanost, stejně jako předtím nasazování Martina jako zlatého hřebu programu a podobně.

Souhlasím i s tou příliš nízkou věkovou hranicí, ale Honza se mi zdál o třídu lepší.

Lilie » 04. 01. 2010, 18:32

Andrew: naprosto souhlasím, jen vůbec nechápu, že se ti nelíbila D. D. (mně mooc :-)))). kopřiva: nechte nám ho, vždyť je s ním sranda :-)))

Andrew » 04. 01. 2010, 18:17

Já si myslim, že Denis byl stejný případ jako Honza. Oni nebyli špatní, ale byly to děti. Nevím, od kolika let byla SS (15?), ale je to podle mě špatně.

Jinak k té konspirační teorii. Možná jsem naivní nebo mám malou fantazii, ale nevěřím, že si produkce po divadle řekla: "Tenhle divnej blonďák bude miláček národů. Budeme na něj hnusný, uděláme z něj outsidera. On si řekne, že nemá co ztratit, bude svůj, zabojuje, strašně se zlepší, je to sympaťák, lidi ho budou mít rádi, budou mu posílat hlasy, on skončí druhej a Andrew mu vyrobí DVD" :) To mi přijde fakt přitažený za vlasy. Nebo jinak - je evidentní, že produkce na Mira ke konci hodně sázela, stačí se podívat, na kolika videích byl on a na kolika ostatní. Takže bylo v jejich zájmu, aby se udržel, protože finále Martin-Dominika by byla trochu nuda. Ale tohle neměli šanci odhadnout už v semifinále. Vždyť kdy se v něm probudil ten showman? Stairway To Heaven velkej nářez nebyl, ve Voda, čo ma... stál u mikrofonu :), takže vlastně první šance, kdy si ho mohl marketing všimnout byla ta hrozná (dámy prominou :) Dirty Diana. Ale to už bylo ve chvíli, kdy ho porota kartáčovala. Mně to přijde strašně nepravděpodobný. Ale souhlasím s tím, že outsider byla pro Mira ideální pozice, protože zřejmě nevěřil, že to dotáhne daleko, takže si v podstatě mohl dělat, co chce a nebál se.

12345 » 04. 01. 2010, 17:12

Souhlasím, mně to Denisovo kudrlinkové zpívání taky lezlo po několika vystoupeních na nervy, to byla očividná manýra, které se ztratila v těch popinách, které si vybíral sám, ale ve finále a třeba v rockovém kole to bylo naprosto mimo a působilo to rušivě. A vůbec nesouhlasím s Haberou, že by byl Denisko celkově vzato lepší zpěvák než Miro, to už byla vyslovená zaujatost nebo setrvačnost. I kdyby byl ale o tolik preciznější, i tak mě míjel svým repertoárem a smyslem pro humor.

mari » 04. 01. 2010, 17:01

to Misa:A nikdy nezabudol povedať Mirovi pri vyhadzove,že lepší speváci už vypadli(Denis)...,nie si zo slov.chlapcov najlepší...Tebe to môžeme povedať,ty to znesieš...(ked ho všetci tipovali na vypadnutie).A on to všetko zniesol a uniesol až do finále!!!či to chceli ,lebo nie...Kašlať už na to,už je to j edno.

Leňa » 04. 01. 2010, 16:56

Misa: Řekla bych, že jsi to docela trefila...:) Mě třeba Lachův hlas přišel hrozný, jasně, je to mladý ještě pořádně nevyzpívaný kluk, ale ty jeho kudrlinky a třepotající se hlas mě prostě vadily...A s tím Haberou taky souhlasím, i když čím dál víc se ujišťuju v názoru, který tu byl kdysi napsaný- a to, že Mirovi postavení otloukánka docela vyhovovalo...Neměl co ztratit, jenom možnost překvapit- člověka hrozně svazuje, když na něho každý spoléhá a počítá s jeho precizním výkonem...Takhle si to Miro prostě užíval a zpíval pro fanoušky, na porotu prostě kašlal- a že udělal dobře...Kritika bývá nejlepší motivace :)

kopřiva » 04. 01. 2010, 16:55

SLOPA co lžeš! Už tě dlouho sledujem, ty jsi s Ostravska. Už jsem ti na stopě spolu se svymi kamarady s IT brandže. Do týdně tě lokalizujem. Se Těš.

mari » 04. 01. 2010, 16:46

to 12345:iba by ma zaujímalo,nakolko % tam mohli byť všetci zúčastnení sami sebou ?Porota mohla ovplyvniť Mira tak,že ho nakopla k lepším výkonom,a hlasujúcich k väčšiemu počtu sms. Samo,že sa svojou zásluhou dostal až do finále,to je jasné!

Misa » 04. 01. 2010, 16:41

to mari: mně vždycky vadilo, jak Habera protěžoval Denisa Lacha, který je podle mě nezajímavý a tuctový. Možná, že Habera vidí v Mirovi sám sebe před x lety, když byl mladej :-) A někde jsem četla, že Habera v jednom rozhovoru pro nějaké rádio přiznal, že Šmajdu zbožňuje jeho dcera. Že by otcovská žárlivost?

lil » 04. 01. 2010, 16:23

Zdravim vsechny! Andrew prosim nezapomnel si na me s temi videjky na youtube, nechci nalehat je se pripominam.jo a kdyztak mi napis jakej si uzivatel..diky

Lilie » 04. 01. 2010, 16:22

Něco na tom bude....Mnoha lidem vadí ti, kteří je jim v něčem připomínají, nebo mají to, co oni už ne, nebo to, co si u sebe nechtějí připustit.... Ať ti "ocko" koupí Bárbínku, ano?

12345 » 04. 01. 2010, 16:17

to mari: To by mi přišlo už složitě vykonstruované, já za tím záměr nevidím a hlavně, porota se do něj navážela v době, kdy ještě nikdo netušil, že to tam vůbec roztočí, choval se dost nenápadně, takže z toho důvodu ho nemohli protlačovat a ještě touhle taktikou, která se mohla zvrtnout. Kam se dostal, je jen jeho zásluha, ne zásluha poroty, obou televizí a "scénaře".

mari » 04. 01. 2010, 16:10

to Iva:Ja som mala z toho taký pocit,že porota dostala pokyn :,splachujte Smajdu kolko môžete,aby to bolo okaté a všimli si to ludia ako neprávosť.Oni mu just pošlú hlasy...A my ho tam potrebujeme,lebo Chodúr je síce dobrý,ale trošku nudný!Na zvýšenie sledovanosti tam potrebujeme presne strapatého Mira,ktorý to tam roztočí!Ale z Haberu som aj tak mala pocit,že mu na Mirovi niečo vadí...ani nie ,že by mu nesadol ako spevák,skôr ako človek.