Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Čusík » 02. 01. 2010, 22:42

Pro ,,p" je ho škoda. A ta závist k tý kolegyni !!!!!

deppholl » 02. 01. 2010, 22:42

Ahojky, tady to dneska žije!!!! Až ke komančům jsme se dostali!!! Na ně mám svůj názor, mým rodičům zkazili život. Ale co se týká oblbování dnešní mládeže, musím silně oponovat. Jsem mezi nimi každý den (nojo úča - střední škola). Nejsou tak blboučký a ovlivnitelní jak si myslíte. Většina z nich už to má (alespoň na té střední škole) v hlavě tak srovnaný, že se člověk diví. A k tomu ta bezprostřednost a bezstarostnost mládí...Padají z nich opravdu rozumné postřehy na které se leckdo starší nezmůže a ještě člověka nabíjí pozitivní energií.

Andrew » 02. 01. 2010, 22:42

Fox: Díky, pro představu mi to stačí. Jsem si jistý, že my dva bychom se neshodli.

Fox » 02. 01. 2010, 22:36

No třeba naše zkorumpovaná politika,stačí vám to jako příklad,nebo chcete další? Dnešní mládeži předhazují lži,třeba můj syn za mnou došel a řekl,že Stalin to byl parchant,který vraždil své lidi.Jenže kolik Rusů jenom zabilo jejich vlastní generálové a to nebylo na rozkaz Stalina.Vůbec on mohl být jenom taková figurka ovládána svou vlastní vládou.To už o sobě něco říká,že dnešní hodiny dějepisu stojí za prd a ty ohavnosti co učí,s tím ať se jdou vykašlat.Jenže za to nemohou,kdyby řekli něco ze sebe možná by šli sedět.

Lilie » 02. 01. 2010, 22:34

Macyáš: já taky tak, když byla "sametová" - prvák nebo druhák? Jinak je tu opravdu veselo - Slopa, komunismus a ještě "péčko" (?) :-))))

Luciinetska » 02. 01. 2010, 22:31

Tak do téhle diskuze ted přispívat nemůžu, protože tu dobu co tu řešíte, jsem opravdu nezažila...

SLOPA » 02. 01. 2010, 22:24

TEBE Ládínek UŽ MÁM VYHLÉDNUTÉHO TAKY MĚ BUDEŠ LASKAVĚ POSLOUCHAT!

Macyáš » 02. 01. 2010, 22:23

Já jsem dospívala na přelomu obou režimů. Základku jsem skončila za komančů a na střední v prváku jsme zažili naši sametovou. Můžu Vás ujistit, že v tomto věku - tedy mládežnickém , o kterém je tady řeč - jsme nevnímali rozdíl. Naprosto plynule jsme přešli z obrovských starostí komunistické éry, zda se líbíme našemu vyvolenému z druhé lavice a zda nás dneska úča vytasí a mamka pustí ven do ještě větších starostí v éře demokratické, zda nás pustí rodiče na discotéku a co si vemem na sebe. Jako teeneger jsem vnímala pouze věci mému věku blízké a jakákoliv politika nebo jiné věci veřejné nám byli na hony vzdálené. Pokud tedy mluvíme o věku - teen, myslím, že to bylo, je a bude stejné. Rozhodně je důležité mít povědomí a dobách minulých , ale důležitější je podle mně umět žít a orientovat se v době právě přítomné.

Andrew » 02. 01. 2010, 22:07

Aha, takže všechno je špatně, ale nic konkrétně. Ó, jak typické :) A jak vás proboha můžou krmit tím, že se vám skvěle vede? To snad musíte vědět sami, ne? Nechápejte mě špatně, já souhlasím s tím, že člověk by měl zdravě pochybovat o všem, co slyší, jenom mi vadí přesně to, co teď děláte. Napíšete, že to stojí za houby a když se vás člověk zeptá, co konkrétně, tak mlčíte. To je takové to hospodské filozofování, které opravdu nemám rád.

Macyáš: Něco přesně pro tebe. Na Mirův včerejší příspěvek na FB někdo reagoval, jestli by nechtěl zkusit herectví. A on odpověděl, že moc. A pak někdo (mimochodem, kluk) napsal: "a v anejakym pecku hrat nechces myslim ze bys mel docela slusnou sledovanost no priznejte se kdo by to chtel videt.. :D". A mě by zajímalo, jaký na to máš názor :))

kobitka » 02. 01. 2010, 22:07

ou Dodo díky za poklonu. Pivko bych si dala sedím tu na suchu Tak pro dnešek budeme probírat komunisty? No ostatně proč ne. Sice jsem v té době moc dlouho nepobyla ale ještě něco málo si pamatuju. Teda nejvíc asi to, že mi při sametové revoluci v telce, díky cinkání klíčů nedali Vlaštovku. :-( Jinak nevím jestli dnešní média mládež ovlivňují tím, že jim lžou. Spíš ze všeho udělají megabublinu a pak jsou většinou mladé slečny tak doblbnuté, že se třeba zamilují do nějaké celebrity, i když se jim v podstatě vůbec nelíbí. Ale je zrovna cool a oni přece musí jít z dobou jinak by byly za trotly. Ale v těch důležitějších věcech snad i občas použijí svůj vlastní rozum a nepapouškují to co tvrdí ostatní. Jen doufám, že v tom nejsem moc najivní. A ještě k Michalovi Davidovi, ať na něj nadáváte jak chcete stejně se jeho písničky budou dál hrát a hodně lidí je bude brát jako opravdové hitovky té doby. A myslím, že zrovna média z něj po sametové revoluci udělali přisluhovače komančů a i 21 století v tom pokračují.Vždyď co pro komouše udělal? Pokud já vím tak složil jen jednu písničku na spartakiádu. A to snad není tak hrozné. Prostě pokud se v té době chtěl člověk udržet na výsluní, tak musel držet hubu a krok. Vždyď Gott proti nim taky nevystupoval a jak ho mají pořád všichni rádi. Hold úspěch se netoleroval v komunizmu tak proč by se měl teď.

Ládínek » 02. 01. 2010, 22:03

Ono se některým doopravdy vede dobře, ale většina lidí se má bohužel podstatně hůř než za těch komoušů. Tím myslím ty lidi, co poctivě pracují a pracovali dobře i dřív, ale dneska je každej bere u huby. Uznávám jen ty bohatý, který se k tomu propracovali poctivou prací, ne ty tuneláře, který využili bordelu v tomto státě.

Fox » 02. 01. 2010, 21:57

Ládínek,,přeně tak,souhlasím s vámi.Vystihl jste to tím,že dnes nám krměj, jak se nám skvěle vede.

Ládínek » 02. 01. 2010, 21:57

Zajdi do dnešní ZŠ na hodinu dějepisu, tam se dozvíš tolik kravin, že ti z toho půjde hlava kolem.:-DD. Jinak to by bylo ny hodně dlouhý kecání.

Andrew » 02. 01. 2010, 21:47

Fox a Ládínek: Hele, můžete mi dát pár příkladů nějakého cíleného oblbování mládeže? Nemám ti na mysli globální oteplování, kecy v Blesku, atd., ale něco, co je fakt cílené na mládež. Oba se tváříte, že tomu rozumíte, tak se ukažte. Já už jsem z téhle cílové skupiny před pár lety vypad (a děti nemám) a poslední, co si pamatuju, bylo, že v Bravíčku radili, že se sexem začít, až na to bude člověk opravdu připravený. Což mi nepřišlo jako špatná rada :)

Mimochodem, lze posílání zpráv v rámci Youtube považovat za osobní korespondenci? Mi kromě pár poděkování za ta Mirova videa teď přišlo i něco ostřejšího :)

Ládínek » 02. 01. 2010, 21:35

Souhlas s Foxem, dnešní mládež je silně masírovaná médii, lže se jim všude, kam se člověk podívá, také jsem zažil minulý režim z větší části, tak mě to dnešní oblbování mladých moc nebere, Mladí lidé by neměli věřit všemu co jim kdo nakecá. Nebylo za komoušů všechno tak špatný, jak se jim snažej dneska nakecat. Dnešní režim je v ledačems daleko horší než ten dřívější.

Macyáš » 02. 01. 2010, 21:29

Koukám, že Nostradamus tady kydnul dávku negativismu a vztahovačnosti. Navíc si značně protiřečíš, protože jak sám píšeš, nemusí být tahle diskuze směřovaná jen na hudební směry a Mirovu kariéru. Pak tedy nechápu, že si takhle primitivním způsobem povyšuješ například svůj koment k Mirově brečení nad komentem o jeho FC. Z významu obsahového sdělení , inteligence pisatele nebo přínosnosti pro druhé v tom nevidím žádný rozdíl - je to jen názor jednotlivce a všichni maji stejné právo ho sem napsat. Spíš mi to zavání tvou nelibostí vůči ženským obecně. A to , že se ti mezi nohama blambelá něco, co nám tam chybí, ještě neznamená, že jsi studnice moudrosti. A protože to s tebou myslím dobře, chci tě upozornit že určitě tady ještě někdy dojde na probírání Mirovy zadnice a sexuálních představ ve kterých bude hrát Miro hlavní roli. Takže až se tak stane, v klidu tyto komenty přeskoč a zastav se u jiných , které tě osloví, anebo sám napiš něco úžasně moudrého. Spoustu tvých příspěvků si přečtu ráda, ale dneska jsi mně nasral.

Ládínek » 02. 01. 2010, 21:26

Slopa - Trhni si nohou ty kretene a zalez někam do díry otravou mizernej.

SLOPA » 02. 01. 2010, 21:20

NBUDETE SI TADY ŘÍKAT CO CHCETE JÁ UŽ JSEM ROZČILENÝ NA VÁS DOST BUDETE MĚ PROSTĚ POSLOUCHAT.

Fox » 02. 01. 2010, 21:08

Já měl tu čest minulý režim prožít,sice ne od úplného počátku,ale většinu ano.Já vám Andrew rozumím,ale musíme myslet trochu jinak.Dnešní prameny jsou dost falešná.Proto si lidé tvoří své názory a nemusí být na základě faktů,které se někde mihnou.Já vždycky jenom kývám hlavou ano ano,protože to dneska jinak nejde.Vaše video sem neviděl,nijak nenarážím na to,že Michal David byl pěkný hajzl,ano mohl si své místo dobýt,aby mohl zpívat.Možná mu soudruhové výměnou za špinavou práci nabídli pěkný luxus.Ale já tomu nevěřím,prostě stojím za tím,že média oblbujou dnešní mládež a poveze se to s nima.

Andrew » 02. 01. 2010, 20:57

kobitka: No, ano. Leona zpívá fantasticky, ale bohužel na mě při každém rozhovoru působí jako hrozně hustá rockerka s ještě mokrou občankou, což ji v mých očích totálně zabíjí. Třeba (snad) se to časem spraví :)