Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lenka » 02. 01. 2010, 18:08

Mag-tyto výsledky hlasování jsme taky někde četla a abych pravdu řekla docela mě překvapily protože jsem myslela že když už Miro prohrál tak ale hodně těsně.A přesně jak píše dodo kdyby Miro vyhrál našlo by se hodně nespokojených lidí. Jinak SUPERSILVESTER jsme už 3x zkoukla a se svojí dcerou jsme se náramně pobavily fakt to nemělo chybu.S Novou se to nedá absolutně srovnat.

Andrew » 02. 01. 2010, 18:03

Nebyly ty výsledky v diskusi o tom, jak Miro rulez? :) Ony jsou takové Šmajda-pozitivní. Se vyloženě nabízí otázka, jestli je dobrý nápad, aby o vítězi rozhodlo poslední kolo (když si může třeba zlomit nohu, ochraptět, cokoli), jestli by nebylo lepší, aby vítězem byl ten, kdo dostal v součtu víc hlasů.

C'est la vie má takový úspěch, protože to bylo něco úplně jiného a dal to po svém a (přesto?) luxusně. Nevím, proč se vám nelíbí, mně přijde i s odstupem super. A o to, že to byla Gottovka vůbec nejde. Resp. nejde o to, že byla od Gotta, jde o to, že byla mimo jeho záběr. Aspoň si to myslím. Jsem líný nahrávat na YT videa i ostatních finalistů, abych si to ověřil empiricky (tzn. že u ostatních by ten rozdíl nebyl takový).

A zkusil jsem si představit Slopu podle Nostradamova popisu a musím se přiznat, že na to moje představivost nestačila :)

dodo » 02. 01. 2010, 18:02

Nostradamus,mne sa Leona zdala sexy!Až kým som si neuvedomil jej vek.Ale mala čosi do seba...Možno mala krásny hlas ale nebola tak tvárna ako Šmajda.Ja viem ty sa živíš modelivgom takže čo sa ženských týka asi kopeš inú ligu....

dodo » 02. 01. 2010, 17:54

Myslím,že keby Miro vyhral,našla by sa kopa nespokojných ľudí,ktorí by si nenechali ujsť príležitosť hádzať mu plená pod nohy,len preto,že sa nestala ich vôľa.A ešte k tomu treba prirátať fakt že dnes si málokto trúfne robiť poriadny rock,vačšinou to znie ako niečo čo rock z marťanskej vzdialenosti pripomína,skôr vtip ako muzika.A mám obavu že sa budú zdráhať niekoho čo si na to trúfne zobrať pod ochranné krídla a kočírovať ho,a to Miro potrebovať určite bude.Takže namiesto meditácie nad tým či mal alebo nemal vyhrať mu praje aby mal šťastie na správnych ľudí.Mohol by sa spojiť napr.s tým Jimim Cimbalom a spol.to by som si vedel predstaviť.A čo sa chlapských sĺz týka sú menej krokodýlie ako slzy ženské....nakoľko nás od malička učia ovládať sa,veď sme chlapi,a tí neplačú.OK starý clapi by nemali plakať za každým ale Miro je ešte polochlapec...

Nostradamus » 02. 01. 2010, 17:49

Slopa cukrouši já tě přehlídl. promiň. Víš, že jsi mi trochu povědomý odjinud? a to mi vnucuje myšlenku, že jsi posedlý dlouhovlasými blonďáky. Dál to nehodlám rozpatlávat.

Nostradamus » 02. 01. 2010, 17:45

Mag porota ovlivňuje asi diváky potud, pokud nemají vlastní tip a hlavu. pro příští tipování. Větší šanci má kluk/chlap Větší šanci má ten, kdo má charisma Větší šanci má exhibicionista Větší šanci má ten kdo vypadá úplně jinak jak ostatní Větší šanci má otloukánek, pokud není výrazně nesympatický Větší šanci má ten za nímž se dá čekat nějaká gradace příběhu superstar - teda ten u kterého lidi pořád na něco čekají že ukáže nového. Větší šanci má ten kdo vzbuzuje u diváků zvědavost V primárním sítu má u diváků větší šanci kontraverzní typ než ten co je snášen všemi porotci ale nezaujme (konvičková) A když se měří charisma a to tam sice může i být pak: Menší šanci má ten kdo je arogantní a to je přesně místo, kde se vysekala ta leona. A k tomu vzhled. No u holek, kde jsou dvě jak krásky ze žurnálu aspoň v xichtě, a zbytek jde upravit taky do podobné podoby je potom obtloustlost těžký handicap a říkejte si o povrchnosti co chcete. Aroganci s nepřitažlivým vzhledem nepřebije ani její hlas. U nás nikdy tlus´toška nevyhrála a já si byl jistý, že leona se pro to do trojky finalistů nedostane. Tedy větší šanci má hezoun / krasavice než typ opačný. A nic z toho neplatí stoprocentně - viz chodúr. proto je tipování tak vzrušující a těžké.

šmajda ..fun » 02. 01. 2010, 17:34

No možná to připadá,že Gott se ještě drží,ale Miro ho zvládl na svůj odlišný styl bravurně.Šanson není zrovna jednoduchý žánr a Miro se s tím popral opravdu skvěle.Že pořád jedou Deep purple,Aerosmith,Guns n´ roses mě těší.Trochu se divím,že kolo s Queenama vyhrál,tam to nebylo moc dobrý,ale i přes to vyhrál,Freddie Mercury byl velký zpěvák a Palo měl pravdu s tím,že jako on by to dokázal zazpívat George Michael. Pokud je tento zdroj pravdivý,válel kolo za kolem,ale lidi ho ve finále nezvolili,je pravda,že ho Martin odzbrojil jeho zbraněmi a lidi mu za to skočili pod nohy.Možná to byl marketingový tah,možná něco jiného kdo ví,ale myslím,že Miro to superfinále trochu podcenil,ale nedá se nic dělat.

Nostradamus » 02. 01. 2010, 17:24

V kole s Gottem tak zabodoval proto, že poprvé ve finálových kolech zazpíval relativně čistě a do té doby nejlíp (hlasově).Teda více méně. A že zpíval normálním hlasem. Aspoň předpokládám. Ne proto, že zpíval Gotta. Gotta zpívali všichni.

Mag To superfinálové kolo- výsledky- je z jednoho serveru slovenského který se zabývá hlasováním a statistikou. A to tam ještě někdo plácnul do diskuze, ne že by to bylo v nějakém článku. A pak to přebraly i nějaké bulvární cancy. Nejdřív a to skoro ihned po superfinále, to bylo na tom statistickém serveru v diskuzi. Ve sledování slzení a jiných behaviorálních dovedností finalistů nejsem takový odborník, protože nemáme obrazovku o úhlopříčce 2 metry a pokud by člověk neměl pohled zapíchnutý přesně do oka postiženého finalisty tak by asi ty krůpěje u mnohých nezaznamenal. Mimo to jsem si dovolil občas i odskočit.Ale počty hlasů jsem sledoval OPRAVDU nesmírně pečlivě.

dodo » 02. 01. 2010, 17:22

Slopa,ja už dlho čakám čo sa bude diať keď sa ty "rozlobíš moc",už to tu dosť dlho spomínaš,a nič.Tak čo bude?Aby som bol pripravený,tak akú haluz mám čakať?Nájdem ťa na dne pohárika?Nostradama nechaj tak,ten má blbbú náladu....

Mag » 02. 01. 2010, 17:20

to 12345: Pre mňa to prekvapenie je, pretože napriek všetkému, porota má silný vplyv na ľudí, aj keď niekedy ich hodnotenia majú opačný efekt. Mirovi som držala palce od castingu a aj som ho podporovala, napriek tomu som na začiatku neverila že sa dostane ďaleko. Okrem Mira som fandila aj Leone a tam som to zase videla na finále. No zjavne mám zlý odhad :))

RIA » 02. 01. 2010, 17:06

Tak nieje to síce tesné ale nieje to ani až taký výrazný rozdiel,ďakujem,Mag.Lenže niesom si veľmi istá dôveryhodnosťou gorily.cz.lebo ak si dobre spomínať ani s typmi na piesne čo sa budú spievať sa veľmi netrafili...

12345 » 02. 01. 2010, 17:00

to Mag: Nevím, jak to bylo poslané, tak to kopíruju. Ale vypadá to celkem dost realisticky. Pokud si to někdo vymýšlel, tak si dal práci. K těm celkem vysokým umístěním na začátku soutěže - myslím, že překvapující je to jenom ve světle toho tehdy negativního hodnocení poroty, podle mě mu hodně lidí věřilo minimálně od doby, kdy zazpíval famózně Wicked Game a nechtělo se smířit s tím, že už nic podobného nepředvede. A on předvedl a několikrát. Překvapivě pro mě a asi nepřekvapivě pro většinu lidí maximálně zabodoval v Gottově kole, kde to vlastně bylo úplně mimo jeho styl. Je prostě vidět, že u lidí v ČR má Gott pořád neotřesitelnou pozici. Mě to spíš trochu děsí, protože to naznačuje, že hodně lidí akceptovalo Šmajdu jen proto, že zpíval takovou stařinu a mainstreamovku a ještě diskutabilním relativně imitujícím stylem. Aspoň mě těší, že s GNR zabodoval ještě líp.

Mag » 02. 01. 2010, 16:54

RIA z gorilly Zvítězil Martin Chodúr s počtem 755 300 zaslaných diváckých hlasů, tj 59,34 %. Miro Šmajda získal celkem 517 553 hlasů, tj. 40,66 % ze zaslaných sms zpráv.

SLOPA » 02. 01. 2010, 16:54

HAJZLE Nostradamus UŽ SI NEZAHRÁVEJ NEBO UŽ SE ROZLOBÍM MOC.

Leňa » 02. 01. 2010, 16:51

Pokud jsou výsledky pravé, tak by mě vážně zajímala procenta ve finále. Muselo to být těsný, i když je fakt, že Martin to nenechal náhodě a bojoval svými i Mirovými zbraněmi...Každopádně Mirko může být spokojený, vítěz 5x po sobě...Plus super umístění v prvních finálových kolech, to jsem nečekala ani já (možná tak u Diany) Porota měla očividně o dost odlišný názor než my;)

RIA » 02. 01. 2010, 16:46

No Miro Miro,ty si to tam pekne valcoval,väčšinou na popredných priečkach,a posledných päť kôl výrazne v predu,v Gottovom mal skoro polovicu poslaných hlasov!A že vraj na vypdnutie,vďaka porote,že nám to tak podsúvali,teraz chápem,čo ich žralo,a my sme vďaka ich trepaniu aspoň posielali hlasy,ktovie ako doppadlo hlasovanie v poslednom kole.....?

Mag » 02. 01. 2010, 16:37

Aha, no ak je to pravda, tak je to viac než dobré. Miro ako víťaz 5 kôl :)) Čo ma príjemne prekvapilo je jeho umiestnenie v prvých troch kolách. A že outsider. Evidentne mal oveľa väčšiu podporu ako ľudia predpokladali

dodo » 02. 01. 2010, 16:34

No ak sú to zaručené výsledky tak Miro vyhral 5 kôl za sebou s prehľadom, a to posledných 5 kôl,čiže to vyzerá tak,že si upevnil pozíciu a tú aj držalHmmm zasa ma začínajú zhrýzať podozrenia a pochybnosti,ale seriem na to lebo je to už teraz jedno,a všetko je asi tak ako má byť.

Mag » 02. 01. 2010, 16:32

12345: No ja som si to všimla na gorille, a je to overené?

12345 » 02. 01. 2010, 16:28

Ty výsledky jsou zkopírované z diskuse na gorilla.cz, těžko říct, jestli se tomu dá věřit, ale vypadají celkem věrohodně. Pokud jsou pravé, tak je z nich hezky patrné, že Martin Chodúr byl zpočátku jasný favorit a otočilo se to až v rockovém kole a pak ho Miro dvě kola poměrně drtil a Martin ho začal dobíhat teprve a překvapivě v kole Michala Davida, kde Miro zaváhal s těmi Queeny. Je to zajímavé srovnání, protože z toho by nejspíš vyplývalo, že Miro měl šanci porazit Martina na základě momentálního výkonu v superfinále, pokud by se mu všechno povedlo na jedničku z hvězdičkou. Jen je zase fakt, že hlasující se do určité míry přelévaly od jednoho finalisty k druhému, takže to možná ty výsledky zkresluje.