Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

.... » 22. 12. 2009, 13:39

Šmajda je nejlepšííííííí

Pepa » 22. 12. 2009, 13:14

Tak jsem se dneska dozvěděl, že zbytek naší rodiny na Slovensku fandil Martinovi a my v Čechách zase Mirovi, tak jsme to měli nějak obráceně.:-DDD. Takže u nás ten nacionalismus nějak nefunguje.:-D Já měl rád oba kluky, ale písničky mám radši ty Mirový, ty mě oslovují víc. Jinak i ostatní finalisté jsou dobří, Honzik s Monikou jsou taky zlatíčka, moc jim to spolu sluší. Jinak přeju všem hezký vánoční svátky, hodně dárků a šťastný a úspěšný nový rok. Pořád se nějak nemůžu nabažit tý Miry písničky Dream on, ta se mi strašně moc líbí, má takovou zvláštní atmosféru, moc se mu povedla, zvlášt ten závěr.:-DDD.

marci » 22. 12. 2009, 12:48

Miro, moc gratuluji k 2. místu, od semifinále jsi byl pro mne největším sympaťákem, s každým Tvým dalším vystoupením se u mne stupňovalo přání, abys došel co nejdál to půjde, tedy až k samotnému vítězství. Na každý Tvůj další výkon jsem se upřímně těšila, Tvůj zpěv, vystupování, chování mě neskutečně bavilo. Já si pod pojmem Superstar představuji víc než jen skvělý zpěv, Superstar je pro mne člověk, který nejen dobře zpívá, ale má i šmrnc a charisma. Proto jsi pro mne Superstar Ty! Díky za skvělé zážitky a přeji Ti do roku 2010 hodně zdraví a úspěchů.

Honza » 22. 12. 2009, 12:46

Trošku mě fascinoval ten jeho nahranej pád :-D

Jana » 22. 12. 2009, 12:44

Mirko, z celého môjho poblázneného srdca Ti gratulujem k druhému miestu. Ale chcela som Ťá vidieť zvíťaziť. Možno by si aj bol, vraj Ti nešli posielať SMS-ky?!! Do čerta!!! Zvlášne je, že Martina som si všimla skôr. Potom si zaspieval Wicked Game a dostal ma Tvoj cit, neha, zranitelnosť. Proste to čo mi v živote chýba. Strašne si mi typologicky sadol, a keďže hudbu skutočne veľmi milujem, ľahko si mi cez ten Tvoj mnohofarebný hlások prenikol hlboko pod kožu. A čím som Ťa viac a viac poznávala tým to bolo hlbšie a hlbšie. V živote by ma nenapadlo ako ma celá superstár zasiahne. Budú mi tie nedeľe dosť chybať. V podstate som sa na ne celý týždeň tešila, napočúvala si nové piesne, čítala články na nete, vychutnávala si spoločne prežívané piesne a triasla sa, aby Ti nepoložili na rameno ruku (nakoniec Ti ju bohužial nepoložili), no proste som tým celá žila. Chcela som aby si sa dostal čo najďalej a mohol sa učiť, chcela som Ťa vidieť, počuť... Za všetko Ti ako aj celému výrobnému štábu veľmipekne ď a k u j e m. Stálo to za to.

=) » 22. 12. 2009, 12:21

Taky moc gratuluju ke 2.místu!!!! což je velmi skvele umisteni! =) strasne sem ti fandila!! si mily,hodny,hezky a prijemny kluk! a doufam zhe to dotahnes hodne daleko!! =) DRZÍM PALECKY!!!! =) a z toho zhe si nevyhral si nic nedelej! v zivote jsou mnohem dulezitejsi veci! nez vyhra a penize! =) sem rada zhe si to vzal tak skvele!!! pro me si SuperStar TY!!! =) Preji TI mnoho krasnych zazitku a vystoupeni! Vesele Vanoce a štastny novy rok!!! =) (zdravim Slovenko! ) :D

Maťka - Rebeka » 22. 12. 2009, 12:21

Milá katka 14:25 21.12.2009 - netáraj blbosti! Miro nie je vôbec, ale vôbec namyslený! Keby bol, neobjímal by Dominiku(akoby navždy odchádzala), keď vypadla. Nič proti Martinovi, ktorý je môj veľký favorit, ale ten tam len stál a usmieval sa. Pričom Miro zosmutnel a zmizol z neho pohľad šibala. Musím sa však priznať, že nikdy by ma nenapdlo, že Miro skončí druhý. Po vypadnutí Leony som ho typovala na tretie miesto, lebo Honzík bol proste lepší. Ale nejde o výhru. práve teraz majú všetci 12 pred sebou ťažkú dráhu. len málokto z učástnikov munulých Superstar sa uplatnil. Dokonca by sa dali zrátať na prstoch. Ja osobne si myslím, že táto superstar má najviac talentov. Miro, držím Ti palce, aby si neskončil ako mnoho iných, ale mal vlastné cd a aj nejaké to ocenenie(slávik, OTO). A Veselé Vianoce.

Jájina » 22. 12. 2009, 11:31

Mirko, gratuluju ke krásnému 2. místu a jsem moc ráda, že ti nakonec dali tu kytarku. Za to, jak jsi lidi svými vystoupeními bavil, si jí zasloužíš. Nejdříve jsem fandila Leonce, po tom, co vypadla, tak tobě. Moc se mi líbilo, jak jsi si svůj zpěv a i následné reakce publika užíval. Přeji vše nej do nového roku a těším se, že o tobě ještě uslyšíme.

Iva » 22. 12. 2009, 08:48

Pro Kočenku : Nesouhlasím s tím , že Miro nevyhrál proto, že je ze Slovenska, ale proto , že pěvecky může Martinovi konkurovat jen málokdo a to i z řad profesionálů. Je velice zcestné sem vnášet nacionalistické vášně a je mnoho Čechů, kteří naše rozdělení dlouho rozdejchávali.Dokaž se povznést nad tyhle negativní energie . Pokud zaujal Miro tolik lidí, neztratí se a já mu přeji, aby to dokázal jak svým fandům, tak i těm, kteří o něm pochybují už v tvrdé realitě. To bude zas jeho o mnoho větší vítězství. Krásné svátky všem krajanům a Slovensku.

kka » 22. 12. 2009, 01:06

bol si superovy nevadi ze si prehral ved aj tak si vihral..

xxx

Cyril » 22. 12. 2009, 00:14

Ďakujem tomu podo mnou píšucemu,že ma takto svojim príspevkom odzbrojil,lebo chcel som napísať tiež niečo v tomto zmysle,ale nedal by som to takto krásne.Ďakujem,že som mohol spoznať mnohofarebnosť Mirovho ,(ako RIA spomenula niekoľko krát už )návykového hlasu.Donútil si ma Miro prehodnotiť svoje názory a aj predsudky,ktoré som voči rockerom mal,a to hovorím o radikálnej zmene,u mňa.Veď ja som nakúpil na Amazone kopec rockovej klasiky,zo zvedavosti,a urobil som dobre.Aj keď nie si tvrdý rocker,to vieme ty si najlepšie znejúci v pomalých rockových baladách.Všetko dobré v živote,aj v kariére,nech ti to vyjde podľa predstáv!

caballito » 21. 12. 2009, 23:57

Miro, gratuluju k druhému místu! A díky za ty tři měsíce, kdy jsme měli možnost sledovat tvoji cestu soutěží, díky za tvůj za všech okolností pozitivní přístup a sympatickou bojovnost a odhodlání, díky, že jsi prezentoval písničky, u kterých ani většina lidí nedoufala, že je kdy v superstar uslyší, konkrétně díky za výběr Hunger Strike, Come as you are, Home, Stairway to heaven, Smoke on the water, Welcome to the jungle, Dream on a Watch over you, a díky za všechna osobitá podání ostatních písniček, především Wicked game a Cry me a river, všechny jmenované považuju za to nejzajímavější, co kdy v superstar zaznělo. Speciální dík za výběr Alter Bridge pro superfinálový večer, za odvahu propagovat relativně neznámé kapely a nesázet na jistotu. V tomhle bodě souhlasím s Hejmou, tenhle styl by ti podle mě neskutečně seděl. Zbývá jen popřát hodně štěstí do budoucna, doufám, že o tobě ještě hodně uslyšíme, hlavně v souvislosti s vlastní tvorbou, byla by škoda, kdyby takhle barevný hlas zapadnul. Přeju ti, aby ses mohl věnovat muzice naplno a ještě jednou díky! A pěkné svátky!

RIA » 21. 12. 2009, 23:12

Ešte furt to predýchavam,ale mám pocit,že Mirovi asi fakt viac vyhovuje momentálna pozícia,a teším sa z toho,že sa mu otvorila cesta,ktorou,si prial ísť,ale lístok bol pridrahý,z tej gitary sa teším spolu s ním,aj z toho,že má vo svojom rodnom meste priestor na skúšky s kapelou,a hlavne kopec fanúškov,ktorí čakajú čo na nás prichystal...Aj tak si myslím,že ho už nejaký producent ulovil,tak Mirovi želám aby nemusel robiť nič proti srsti,a vám všetkým krásne sviatky....

Lothlorienn » 21. 12. 2009, 23:07

U pana Miroslava mi porad nejde do hlavy, proc si opakovane vybiral v tak dulezitych bodech souteze pisnicky na ktere zatim nema a nevyzpiva je. Nebo si je nevybral? Zda se mi, ze kdyby byl vychytraly, vybral by si takove, ktere by vyzpival bez klopytancu. - z rozahem C est la vie apod. Tohle me potvrzuje, ze pan Miroslav bude entuziasticky naivni zapalenec, coz je vlastne sympaticky. A ze to, co delal, myslel fakticky uprimne. Takze kdyz jsem pred casem se ptal, ohledne jeho obcasnych uletu, jestli je tak tak hodny a nebo tak vycurany, rozhodl jsem se pro variantu: ZE JE TAK HODNY. Preju mu zarivou karieru v showbiz. Vzdyt to byl muj kun i kdyz ne cerny, ale palomino.

rocker » 21. 12. 2009, 23:02

Miro opustil túto súťaž so cťou,a nemusí sa vôbec za nič hanbiť,je ešte mladý,a v jeho veku,sú aj šliapnutia vedľa súčasťou vívoja,a on sa dokáže podľa mňa zo všetkého rýchlo poučiť.Dúfam,že bude na sebe makať,a budem si môcť doplniť svoju,zbierku muziky doplniť aj o jeho fantastický hlas.Už sa teraz sa teším,mám pocit,že to čo Miro ukáže v budúcnosti bude dosť dobré!Krásne sviatky všetkým..

Kočenka:) » 21. 12. 2009, 21:58

Miro byl nejlepší!!!! A nevyhral jen protože někteří Češi nechtěli aby vzhral Slovák i když byl 100x lepší než ten nafoukanej Chodúr!!!

» 21. 12. 2009, 21:47

Vážně zpíváš pěkně. Nebyl jsi sice můj favorit, ale stejně musím uznat, že jsi opravdu Zpěvák s velkým Z. Jenom mě trošku mrzí, že se superstar zvrhla pomálu v boj češi vs slovensko. Já mám slovensko ráda a mrzí mě nějaké neshody.

Gratuluji ke kytaře a přeji krásné a šťastné Vánoce. :-D

Maťka - Rebeka » 21. 12. 2009, 21:18

nestihla som prečítať všetky nové komentáre, ale iste ich dočítam, lebo sú krásne. Ako u Mira, tak aj u Martina. Martin si zaslúžil vyhrať, lebo bol najlepší. Ale Mirko je predsa Slovenská superstar. Okrem toho lepšie mať roztomilého rockera so strapatými zlatými vlasmi a šibalským pohladom ako čiernovláska =o) Mne sa včera najviac páčila pesnička Last Chrismas - a to nie len z dôvodu, že ju milujem. Mirko ju zaspieval krásne. Páči sa mi na ňom, že je taký pohoďák. A to sa ukázalo pri tejto skladbe. Pokojne zobral ten sneh a hádzal ho po tanečničkách. Pri vypadnutí Dominiky som sa takmer rozplakala aj ja. Mirkovi zrazu zmizol z očí ten šibalský pohľad a zosmutnel. Pozrite si toto video 9:21. http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/zo-zakul... - všimnite si ten jeho pohľad. Mirkovi, ale i Martinovi prajem veselé Vianoce.

Miska » 21. 12. 2009, 20:46

Tak jsem konecne tady abych poblahoprala tomu nasemu zlatemu strapatemu chalanovi. Mirosku moc ti dekuju za tvuj zpev, pohodu a klid ktere z tebe zari, za tvuj usmev a za toho rostaka ktereho ti vidim v ocich. Uzivej si zivota co nejvic naplno kazdy den a rozdavej nam hlavne dal svoji hudbu a energii a my ti to budeme porad oplacet. A doufam ze te uvidim na koncerte brzo hrat na tu krasnou kytarku co jsi dostal za svoje usili a prirozeny talent. A taky doufam ze brzo spustis svoje webovky at te mame kam chodit kontrolovat jestli jsi nam nezvlcil a pilne nahravas. DODKO to vis ze jsme radi ze nakonec nemusel nic barvit. Myslim ze by to nekteri slabsi jedinci tezce nesli. A taky vsem preju krasne a pohodove svatky a nejen svatky.

Iva » 21. 12. 2009, 20:40

Mirečku, gratuluji ti k druhému místu a přeji slibnou kariéru. Nesls to statečně, ale Martin si to zasloužil. Díky za pěknou podívanou.