Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 25. 12. 2009, 13:23

já: to vím taky,že z rockem nemají nic společného zas tak blbá nejsem, i když jsem blond. Já to dávala jen jako příklad toho, že neumsí být dokonalý zpěvák ale jde o to, jakou dostane písničku a co z ní dokáže udělat. Protože tihle lidi se prosadili hlavně díky písničkám(což zrovn třeba u takové Ivy vůbec nechápu, je to takový Mareš v sukních o zpěvu nemůže být vůbec ale vůbec řeč). Myslim, že nikdo z nich by nedal ani jedinou písničku, kterou předved Miro. A že to bylo falešné? Zajdi si někdy na Kryštofy nebo jukni na klip od Ivy Věřím, tam si s tou její falší neporadili ani v nahrávacím studiu. Odborník : nic proti ale Bon Jovi je taky tipický playboy a hraje rock. Takže ne každý rocker musí vypadat jako zhulený vagabund.

Iva » 25. 12. 2009, 12:07

Ať jsme fandili Mirovi či Martinovi, bylo fajn si tady popovídat a slyšet zase po dlouhý době slovenštinu. A jak se zmínil Miro v příspěvku, že si na češtinu zvykl a bude mu chybět - souhlasím s ním .Mě bude ta slovenština taky chybět. I kdyby jen pro tohle - tak ta soutěž marná nebyla. Mějte se všichni moc hezky. Ahoj Slovensko !!!

Odborník » 25. 12. 2009, 11:16

Uz ma to fakt stve! Cim dalsi rocnik superstar , tym horsi rocker tam je. Na mirovi som sa musel smiat. Blondave vlasy, sibalsky pohlad, blby usmev a tie jeho vyrazy - dakujem pekne, ste skvely. Ved takto sa rocker nesprava. Pripomina mi Nagya! A on nemal vo finale co robit. V kazdej pesnicke menil hlas. To iste Bendig. Vo finale mala byt Leona. A to Smajdovo spravanie.! Spraval sa akoby mal o koliecko menej. Asi nebol velmi inteligentny.

Leňa » 25. 12. 2009, 11:02

Máme zase novou zprávu od Mira z FACEBOOKU ze včerejška večer, jak se zdá, užil si ho po svém ;) Doufám, že i vy jste ten Štědrý den pořádně oslavili :D

1.Polovica stedreho vecera je za nami, dufam,ze si ju kazdy uzil :D ... a vyzera to tak, ze sa ide zit do Kosickych podnikov :D a druha polovica bude zaujimava :D ide niekto tiez zit? :D

» 25. 12. 2009, 00:21

Pro Ivu :Je docela problém někoho nazývat skvělým zpěvákem a neznat již zmíněného Střihavku. Poslechni si od něj něco a pochopíš, proč s tvým tvrzením nesouhlasím. Pro kobitku : Jmenovala jsi lidi, kteří s rockem nemají nic společného.Ale pokud máte pravdu a fanoušci Mira budou tak k jeho podtónům tolerantní, že zaplatí za vystoupení peníz , toť otázka / i času /

Lilie » 24. 12. 2009, 20:59

No jestli Chodúr nekopíroval....:-)))) Zvlášť poslední večer, že. A když někdo zpívá hit vzniklý v osmdesátých letech, tak to má taky tak nějak znít. Každý se ještě má hooodně co učit.

šmajda ..fun » 24. 12. 2009, 16:32

možná to tak vyzní u martina,že zpívá 40 nebo 50letý,ale přece to mělo něco do sebe,mě se líbil tak jak to zpíval,žádné kopírování prostě svůj ač starý styl u mira musím podotknout,že zpíval 80 a 70.letý hitovky takovým tím 80.letým způsobem,jak on podává rock a další žánry,na mě to působí jako z 80.let=to myslím v dobrým,protože v té době pro mě vznikali největší hity a miro to dával skvěle,ale přece jen dnešní rock a heavy metal má něco nového a on se mi do této scény nehodí,jeho uejčené výšky musín nabít nové grády,takhle se to dělalo před těma 30 lety,ale za to mu teď nikdo pod nohy neksočí

Lilie » 24. 12. 2009, 15:58

Skládá. A Chodúrovy písničky zněly starodávně všechny. Nevidět ho (vlastně i vidět) řekla bych, že to zpívá čtyřicetiletý chlap....

Nostradamus » 24. 12. 2009, 15:48

Lilie Já jsem slyšel, že si právě ty písničky, na kterým si vylámal zuby, vybral sám. Ale nehádám se. Může to být opravdu tak, jak říkáš. No ale když už je dostal, mohl si to poopravit, pokud opravdu skládá hudbu. Chodúr to párkrát udělal, když měl v písničce moc velké výšky. A vůbec to nevyznělo blbě sa už vůbec ne falešně. Jediné co na tom bylo divné bylo to, že to vyznělo jaksi starodávně. Ale jinak to bylo OK. To Míra neuměl. Proto jsem se ptal jestli opravdu skládá.

Nostradamus » 24. 12. 2009, 15:44

Mně se Iva Fruhlingová líbí. Má takové zvláštní francouzské charisma- A krom toho je to modleka a já mám vždycky radost, když se někdo z modelingu dostane i jinam a ukáže těm závistivcům, co říkají, že koho živí vzhled, musí být blb.

Lilie » 24. 12. 2009, 15:39

Ale oni si nemohli písničky vybírat, maximálně jim dali na výběr z několika a z toho si asi každý vybral to nejmenší zlo....

Nostradamus » 24. 12. 2009, 15:21

To máš pravdu petro. Jestli nebude mít co nejdřív nějakou pecku petardu tak asi zapadne každý. Zajímalo by mě, jestli fakt skládá a jak může skládat, když neví o hudbě z toho hlediska vůbec nic. Jak si takoví lidi zaznamenávají hudební tóny? Trochu mě mate jak může skládat, když si někdy vybíral pro svůj hlas tak nesedící písničky a to ho částečně potopilo. A když už je musel zpívat tak proč si je neupravil na vlastní hlas jak to dělal Chodúr, který taky ledacos pořádně nevyzpívá, ale umí si to položit do těch tónů, kde si je jistý. On má ale hudební vzdělání. Tím nic proti Mírovi. Měl jsem ho radši než Chodúra. Jen by mě tohle zajímalo a třeba se někdo najde, kdo mi odpoví. Maťka-Klezla-Rebeca kvoky kvoky. Ty tu teda rozumuješ. Nechceš jim dělat poradkyni? kvok.

Lilie » 24. 12. 2009, 15:07

pro 12345: Tak jsem to myslela.

Petra » 24. 12. 2009, 14:28

Miro, rovnako ako aj ostatni milávkovia pubertiacok(Ben, Denis a Honza), stratia dotť fanyniek. Ben, mal na zaciatku aj 90 000fans a teraz ich ma viac ako o polovicu menej.

kobitka » 24. 12. 2009, 14:21

pro všechny: Kamil Střihavka je opravdu pan zpěvák, o Igoru Timkovi se to už říct nedá. Je to takový průměr, kterých je tady více. A jestli má někdo problém s tím, že Miro zpívá falešně tak co třeba takový Richard Krajčo nebo jeho bývalá žena Iva Frullingová nebo Michal Malátný? To taky teda nejsou nějaké extra třídy, co se týče zpěvu. U Richarda je to typický herecký zpěv a u Ivy se o zpěvu ani vlastně nedá mluvit, Míšu mám ráda tak rači nekomentuju(ale slyšet ho na živo a na CD je docela velký rozdíl). A jak jsou u nás známí. O no to je v dnešní době opravdu o písnčice než o výkonu. A na CD je hlas většinou tak upravéný že,když toho zpěváka slyšíte zpívat na živo tak zíráte s otevřenou pusou, co to tam na tom pódiu kviká za individuum. Jinak zanechte hádek a užijte si vánoce podle svých představ.

Maťka - Rebeka » 24. 12. 2009, 14:18

Teraz každý finalista má pred sebou ťažkú úlohu. Nájsť si skvelého manažera a autora, ktorý by im písal dobré pesničky. Pretože o to ide. U nás sa uplatnil jedine Cmorík a trochu aj Mirgová a Predná. V Čechách Langerová a Bende. Môže sa napriklad stať, že taký Ben bude úspešnejší než Chodúr. Poznámka pre Martinových fanúšikov: Myslela som to len ako príklad. Ja osobne chcem, aby sa uplanili Janko, Miro, Martin a Leonka. No Janko a Miro by mali niečo urobiť s tými výškami, alebo ich vynechať, lebo tie sú u nich strašné.

12345 » 24. 12. 2009, 12:56

to Marta: Není vůbec zač! ;-) to Lilie: Nemyslím, že by musel Miro všechno utáhnout jen na show, umí zpívat čistě, jen ještě bohužel není vyzpívanej. To ale časem přijde, pokud bude mít dobrého hlasového pedagoga a bude opatrnej na hlasivky.

mima » 24. 12. 2009, 12:45

ludia pocas priameho prenosu neslo mirovi posielat sms !!!ktovie ako by to dopadlo....

míla » 24. 12. 2009, 12:34

AHOJKY MIRO. NEJHEZČÍ SVÁTKY A HODNĚ ZDAVÍ ,ŠTĚSTÍ A NEJ VŠE TI MOC A MOC PŘEJE MÍLA.MĚJ SE NEJ

Pet » 24. 12. 2009, 12:31

Krasne zpiva a je to nejhezci kluk ktereho jsem videla! LooVe Miroo :-* Moc se tesim na Cd