Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

ondra » 18. 12. 2009, 11:34

miro vyhraje!...=))) http://www.facebook.com/pages/mart... se sem ,kdo nechce aby vyhrál martin!!

tana » 18. 12. 2009, 11:34

ahojte, vie niekto z Vas na ktorej stranke Miro komunikuje s fanusikmi a cita si ich odkazy? Vdaka

Macyáš » 18. 12. 2009, 11:33

Ještě k tomu poslechu, už jste to tady řešili x-krát,a už je to minulost, ale já mám zrovna teď Šmajdíka v uších - ve sluchátkách,a písničky takhle znějí úplně jinak než přes telku, tak mám potřebu ....... se k tomu vyjádřit. Jsem hudební poleno a možná právě proto jsem se vícekrát neshodla s hodnocením poroty a kolikrát i lidí. Tolik zatracovaná píseň Cry me a river, se mi naopak hodně libí a kromě závěrečných výšek v ní nezhledávám vůbec žádné závady a líbil se mi o jeho jevištní projev . To byl první můj rozpor v hodnocení. Pak Quenni, v první části We are the champions - taky bez problému, a to malé zakviknutí , když se gulky střetly je milé, druhá půlka se mi nelíbila,vždy čekám kdy vypustí duši. A ještě do třetice , jak ho teď vychválili v posledním kole za Dream On , že to bylo bezchybné, tak mně se v těch vyšších polohách moc nelíbil - má tam takový nejistý roztřesený nezdravý hlas. Za vydařenější považuju Welcome to Jungle. Jo a taky Voda čo ma drží - taky zplivaná píseň - no nezdá se mi.

dodo » 18. 12. 2009, 10:51

Baby veď ten Honza vyzerá ako fajn chlapík,normálne by som s ním prežgrel pivo...Ja si vážim ľudí,ktorý sa dokážu omluviť,je ich veľmi málo,a chápem ho, keď je človek vytočený sypí na všetkých okolo,ale ak mu pomohlo,že sa vykecal,a vy ste sa držali veľmi kultivovane,tak je to len dobre.Miska ani ma neštvi,že som trafil čo sa vlasov týka aj teba,lebo sa začnem sám seba báť.Aj tak to najhlavnejšie nemusím hádať,lebo z vašich názorov tu prezentovaných viem isto,že ste super baby,čo si vedia urobiť srandu aj sami zo seba,a majú mierny nadhľad,a je vás tu takých viac,vaši chlapi musia byť spokojní.Ivka Štiavnica je magické mesto,chýba mi že som v nej tak málo.....

Jan » 18. 12. 2009, 10:45

To asi nebude mít nikdo, byl by hloupý, kdyby ho tady zveřejnil, to by se z těch fanynek pak zbláznil a ten mail by se mu úplně zahltil, nestíhal by to spravovat a mazat.

Lenny » 18. 12. 2009, 10:41

lidi nemáte někdo e-mail na Mira ??,,,

Jan » 18. 12. 2009, 10:25

No já čumím, z Honzíka se tu stal kultivovaný a slušný človíček, to mám fakt radost, já ho pořád vyháněl, ale teď jsem rád, že je tu s námi.:-DDD

Miska » 18. 12. 2009, 10:18

Honzo vsechno dobry, to bylo nadMiru dostatecny. Kazdy mame nekdy periodu jak by napsat DODKO. A diky za ten hlas pro Smajdika urcite by ted mel z tebe radost. No jo vanoce prichazeji.

Macyáš » 18. 12. 2009, 10:07

No jo, rozdíl tu je. O Poláčkovi se mi nikdy nezdály erotické sny a nikdy jsem se nezamyslela na jeho dlouhými prsty :) . A taky jsem si nikdy nepouštěla do sluchátek, jako právě teď Šmajdíka. Bez toho vizuálního dojmu vám to taky není vůbec špatný. Aspoň si tam vychutnám všechny ty jeho různé barvy hlasy a nerozptyluju se slintáním ..... ale někdy to taky pořádně zabolí v uších...:) K poslednímu vyjádření chci jen říct, že jsem jeho fan a O.K , vím,bylo to naživo :)

Honza » 18. 12. 2009, 10:04

Miska: Máš pravdu. Teď jsem mu jí poslal a vzhledem k tomu, že jsem jednu poslal i Martinovi (a další už posílat odmítám), vyřadil jsem se sice defakto z hlasování, ale asi to Mirovi fakt dlužim - jak říkáš. Nakonec bych se chtěl omluvit i jemu (i když to tady nejspíš nečte, proč taky), já byl včera vytočenej, takže jsem napsal věci, za který se omlouvám. Sice na mě nějakym způsobem (a ne příliš sympatickým) působí, ale osobně ho neznám, takže těžko můžu hodnotit a odsuzovat člověka jen kvůli vzhledu je pitomost (takže si sypu popel na hlavu a doufám, že mezi náma dobrý). Pic všem!! ;-)

Miska » 18. 12. 2009, 09:59

A jeste neco Honzo Fer nefer je to show hlavne a lidi se maj bavit a ne se hadat jak psi. Pisu to tu uz asi po sty ze me osobne vadi jen ten pristup lidi jak to berou moc vazne a porad kritizuji neco. Cesi jsou na toto experti snad nejvic ze vsech narodu. Prece nejde o zivot ne?

Miska » 18. 12. 2009, 09:56

WOW Honzo omluvu prijimam ale mam podminku :))))) Musis poslat Smajdakovi aspon jednu SMS........kdyz je ti to ted jedno:)))) (za to jak jsi byl na nej skaredy). Macyasku ja nikdy SS nesledovala takze nemuzu porovnat.

maritje » 18. 12. 2009, 09:54

jano, Miro do finále patří, protože dostal nejvíc hlasů od svých fanoušků, tak už to v téhle soutěži i showbyznysu chodí, budeš se s tím muset smířit..a že bych se měla stydět za jeho vítězství..to abych se snad radši přestěhovala do země krále Miroslava, kde se ještě smí zpívat neškoleným hlasem:))

maritje » 18. 12. 2009, 09:49

Petr Poláček, co zpíval pořád jako Bon Jovi? S tím bych Mira nesrovnávala, protože mě na rozdíl od Mira vůbec nezaujal. Takže tam asi nějaký podstatný rozdíl bude:)

Andrew » 18. 12. 2009, 09:49

Macyáš: Petra Poláčka si pamatuju. Zpíval fakt dobře, ale co si pamatuju byl ještě horší než Martin a jeho Tom Jones. On opravdu úplně všechno zpíval jako John Bon Jovi :)

Macyáš » 18. 12. 2009, 09:46

Jak se tady včera nadhodilo, zda byl někdo s podobným hlasem, jako Miro, tak mne dnes napadl Petr Poláček. Slovensko asi nebude vědět, ale Česko, vzpomeňte na jednu z předcházejících řad Supertstar, odkud vyšel. Byl to taky vysoký šikovný chalan s delšími vlasy a rockovějším hlasem a taky upřednostňoval rockovou muziku. Zdá se mi, že mají s Mirek dost podobného. Dnes zpívá v muzikálech. Pamatujete na něj ?

Honza » 18. 12. 2009, 09:45

Miska: Jj, jsem to ja, jen uz jsem se s tím tak nějak smířil, že je vlastně úplně jedno, kdo vyhraje, protože jim do tý férový soutěže beztak háže vedení marketingový vidle, takže to stejně není fér soutěž a tudíž se nemá smysl rozčilovat. Však já se u toho včera taky vztekal, proto jsem asi působil dost konfrontačně, tak sorry za to. Ale neslušnej jsem snad (teda až k Mirovi, to jsem teda neslušnej byl) nebyl. Pusu, H.

kobitka » 18. 12. 2009, 09:39

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-superstar-fin...

Miska » 18. 12. 2009, 09:36

Taky zdravim po ranu vsechny. Jaj to vis ze znam Tublatanku IVI, to byla jedna z mojich nejnenej kapel na stredni skole. Na koncerty jsem jezdivala ale tuto pisnicku jsem od nich neslysela ale ted jsem si ji pustila na youtube a uz vim. No on Mato rad zpival takove odrhovacky :)) co si pamatuju. Ano super kapela ani nevim co delaji dnes jestli jeste porad hraji, Mirko bude dobry nastupce tohoto stylu a mixu dalsich. Mato byl vzdycky muj blondaty sen. DODKO ty si se trefil mam snad pustenou webkameru kdyz pisu? Jsem taky blondava jak pisete a jeste k tomu kucerava, ne jak pudl ale dlouhe vlasy. No myslim ze vcerejsi Honza je tu zpet ale dnes pise OK je slusny vcera me neskutecne vytacel, jo chybel jsi tu. A kterou zpiva Martin jako povedenou ze souteze?

jana » 18. 12. 2009, 09:33

Miro jsi asi fajn kluk, ale ve finále doopravdy nemáš co pohledávat , zabral jsi místo lidem, kteří si to doopravdy zasloužili.jestli fakt vyhraješ tak je to spíš ostuda.