Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 13. 02. 2010, 22:33

Dobrý večer. Kritik není Nostradamu on se tady objevuje už od začátku. A jako jediného s těch co tady píši i něco jiného než že Šmajdu zbožňujou vážně beru. On je důkaz toho, že kritizovat jde i civilozovaně bez nadávek a urážek. Jen by mně zajímalo jestli je od fochu, že tomu tak rozumí a nebo se vyžívá v psaní dlouhých a smysluplných slohovek. Co se týče toho kabátu(střiženého do saka) vážně to teď přichází do módy. Je to v zimně pro chlapy praktičtější než se halit do kabátu po kotníky, které tak rádi nosí právníci. Martina bych do toho moc netahala. Je ještě mladý a navíc má úplně jinou práci na to aby nosil obleky ala pohřebák.Martin by potřeboval stylistu. Každý nemá to spráné oko aby věděl co mu sedne a co ne.

Lilie » 13. 02. 2010, 22:32

mari: nene, myslela jsem toto, ale měla jsem to po Mírovi hned vypnout než tam na konci naběhl pán v obleku.... Jinak ten článek, omluvte mě, ale tato věta: Samozrejme, šancu má každé dievča, resp. DÁMA, s ktorou si padneme do OKA...(!!) :-DD (A medici - psychiatři můžete začít :-)))).

fanusicka » 13. 02. 2010, 22:23

Andrew: ty si neskutocne sikovny a dakujem za objasnenie gitariek :-) a ak sa mi podari zohnat listky, tak do BA urcite pojdem :-) Gatla: kedze som tu pomerne nova, tak neviem o com ste sa bavili v starych prispevkoch, ale slubujem, ze ked budem mat cas, tak si vyhradim celych 24 hodin, aby som si precitala poslednych 800 stran :-) Lilie vie citat z kariet? :-)) Deppholl a ceske holky: ja som zvyknuta pisat bez diakritiky, ale ak vam to robi problem, tak ja velmi rada zacnem pisat s diakritikou, ste ma mohli na to upozornit =) Depholl a Andrew: ono to nebolo klasicke sako..bolo take hrubsie, cize sveter pod tym je v poriadku, ale aj tak sa cudujem, ze mu nebola zima. Mozno na podiu bolo teplejsie :-) Andrew: dufam, ze fotky darazili v poriadku a sorry, ze som ti to poslala v tolkych mailoch. Mam este 3 videa, ktore vyzeraju byt v lepsej kvalite ako fotky, ale nechce mi to poslat, kedze maju velku kapacitu. Co navrhujes?

mari » 13. 02. 2010, 22:10

Lilie,je niečo iné z Volejte novu?,alebo si myslela ten kratučký úryvok,kde je Miro iba pár sekúnd? Včera mal sako,ale to mi prišlo skoro ako kabát?...mal pod tým sveter...Nedávno tu písala 12345 ,že je teraz taký trend nosiť saká,ako nosí Chodúr stále...Mne sa to zdalo divné,ale vraj je to najnovšia moda!!!???

fanusicka » 13. 02. 2010, 22:06

Andrew: fotky uz mas v maili :-) vybrala som 30 najlepsich fotiek. Prsne ako som predpokladala, v pocitaci su moc tmave, vo fotaku vyzeraju lepsie. Ale nevadi, lepsie ako nic :-) Mam aj 3 videa, pokusim sa aj tie poslat :-)

Bára » 13. 02. 2010, 22:05

Rozhovor s Mirem na aktuality.sk v rubrice kokteil - superstar. Možná to tu už dnes bylo, ale nestačím vše sleddovat, plete se mi do toho olympiáda.

Andrew » 13. 02. 2010, 22:02

Mně to přijde spíš jako kabát. A tam se svetr může, ne? :) On by se podle mě moh i pod sako, ale nějakej tenkej, protože na pořádnej vlněnej člověk dobře padnoucí sako neoblíkne :)

Jinak hlásím, že mi dorazily fotky od fanusicky. Až se pokochám blondýnkou, nahraju vám někam blonďáka :)

mari » 13. 02. 2010, 21:59

Tak som tu zasa,môj uplakaný príspevok fakt divný pri Kritikovich podľa mňa celkom fajn postrehoch .Ja mám taký čudný pocit,že ked sa raz niekto ľudom nezapáči,ani 5 managerov ho nezachráni...Ked je fakt dobrý,vie ľudí zaujať ,propaguje sa to nejak samo...Samozrejme,musí nejak dať vedieť o akciách ,kde bude...a to dobre napísal kritik,že ho teraz vlastne nepriamo managujú tie kluby,v ktorých účinkuje.Tiež sú spokojní,že majú plno...pritiahne im tam ľudí... Ten Trenčín je zajtra dokonca o 16.hod...to ja som myslela,že až večer,že celkom nemám šancu,ibaže ten obchod je asi otvorený iba doobeda..a ktovie koľko Miro bude meškať... Obdivujem Andrewa,ako sa vo všetkom vyzná,všetko zistí!!!Ešte aj v gitarách... A 12345 zasa vie všetko o hudbe!!! Na deppholl som sa dobre zasmiala,ako sa budú s Katkou Knechtovou tlačiť pre Mirov podpis... Ste tu proste veľmi fajn partia!!! Takí moji Smajdokamoši...

deppholl » 13. 02. 2010, 21:51

Lilie máš velkou pravdu!! Už mám zašmajděnej mozek. Jasně že česky, ale bez háčků a čárek že mi to dalo větší práci přečíst než příspěvky od holek ze Slovenska tak jsem to hodila do jednoho pytle :-)))) No jo, pán v obleku tam byl dlouho. Viděli jste co měl Miro na sobě v té Žilině? Pod sakem svetr - nepřijde vám to poněkud ....podivné??

Lilie » 13. 02. 2010, 21:13

Kritik píše taky česky, nebo už mi to splývá? Andrew, my babky senilní, chlípné ti to přejeme :-))) Ale nejdřív prosím toho tiskového mluvčího, jo? :D Btw: už jsem si zprovoznila videa (nainstalovala jakýsi Flash Player - šikovná, že) a podívala jsem se na to Volejte Novu.....Proooč jste mě nevarovalíííí.....Já se fakt snažím, ale ten oblek, medvědí hlas a ručička - to se prostě nedááá.....(A ještě takovou dobu a celé jsem si to ani nebyla schopná dát, a to hezké předtím jen pár vteřin :-((().

Arabela » 13. 02. 2010, 20:43

Ahojte. Konečne so vás dočítala. Včera došiel môj synovček a musela som ho pustiť na komp=o) Ten Koncert b Bardejove bol úžasný, ja by som sa hanbila. Ďakujem fanušíčke a iii za krásne komentáre, čo zažili na koncerte. Skoro som sa rozplynula. On má koncert v Trenčíne? Kedy? Lebo Trenčín je môjmu bydlisku dosť blízko. Ja totiž bývam v Púchove, Blaváčka som bola len v sne =o) Ozaj snívalo sa mi zase o ňom. Ale napíšem to až zajtra. Pa.

Andrew » 13. 02. 2010, 20:39

deppholl: No, "hraju" je trochu silné slovo. Já jsem takový věčný začátečník, protože na to nemám čas a trpělivost. Proti mě Miro hraje jako bůh :) Ale hodně čtu diskusní fóra a tak, takže aspoň po teoretické stránce mám přehled :) Jo a ta rukojeť mi přijde fakt hrozná :)

deppholl » 13. 02. 2010, 20:13

Ahojky, nepsal Nostradamus česky??Kritika se musím zastat, chodil sem po celou dobu při soutěži, dokonce Miro v jednom ze svých (asi pěti) příspěvů na Kritika pamatoval, že bere jeho názory. V podsatě souhlasím s tím managerem, teď je fáze kdy se bez něj ještě možná obejde, ale až vydá vlastní tvorbu tak už ne. Andrew - ty někde hraješ, že se tak vyznáš v kytarách?? I na fotce na bookletu máš dřevo přes rameno. Já hraju (no teď už moc ne) na obyčejnou akustickou, tak jsem schopna rozlišit ty dvě kytary jen v tom že " ta Mirova má takovej držáček :-))))))))

Leňa » 13. 02. 2010, 19:47

Všechny zdravím :) Andrewe, děkujeme za informace o kytaře, všechny jsme si určitě oddechly ;D Ovšem na druhou stranu, slečna vypadá pěkně, mile, je muzikantsky založená, s Mirem jí to doslova a do písmene ladí, navíc střapáč už by potřeboval nějakou dobrou duši, která by se nám o něho postarala...Takže jen ať spolu koncertují častěji, i pro potěšení mužského publika :) Luciinetsko a Báro, to ani nepište!! Mirko unplugged, to bude absolutně perfektní... Jinak kritiku, souhlasím s Lilií, máš s Nostradamem hodně společnýho...V porovnání s ostatními ,,hudebními znalci“, kteří se nám tu občas objevují, jsi vcelku fajn ;)

gatla » 13. 02. 2010, 19:40

Přeju všem hezký večer :o)) Tady se toho zase urodilo....:o)) Už se těším na fotky ze ŽIliny,tak snad bude mít fanusicka brzo čas a Andrew vzápětí :o)) fanusicka.včera Lilie napsala,že se vyložila karty na Liberec,Vyšly jí tak,že pokud si vezmě něco červeného,střecha je jasná :-DDD. Ještě že máme Andrewa,že nám hezky objasnil kytaru.Jen aby byl za to odměněn sličnou slečnou kytaristkou v Liberci :o))Samozřejmě mu to přeju,na druhou starnu ale stádo vilných stařen přijde o svého vůdce :o)) Kobitko.moc hezky napsané.:o)

kaja » 13. 02. 2010, 19:37

miro ses dobrej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

Andrew » 13. 02. 2010, 19:37

Já jsem sice z druhého konce Čech, ale kdyby to bylo unplugged, normálně bych tam jel :) A ne kvůli té kytaristce, vy chlípné stařenky :)

Bára » 13. 02. 2010, 19:35

V té Bratislavě je to divadlo asi pro 400 lidí a bude už po hájení ze Superstar, mohl by hrát už vlastní věci, asi to bude unplugged a to by stálo za to. Kdo je z BA?

Lilie » 13. 02. 2010, 19:35

Ahoj, tak jsem zpátky :-))) Proooč mi nejde přehrát to video z Novy, mám tam jen černý obdélník, (zkusila jsem i jiné video - to samééé :-((((). Asi chyba na mém přijímači (včera to normálně šlo), prosím poraďtééé....:-(((( Andrew: naše dušičky mají pokoj, že to není ta SAMÁ kytara :-D Kritik neboli Nostradamus: napsals to dobře, ale jestli je to přetvářka, tak ať ho okamžitě angažují do Národního.....(Jinak, Nostradame, nepsala sem náhodou tvoje maminka o tobě jako o mimořádně úspěšném synovi?)

kritik » 13. 02. 2010, 19:26

showbiz se sklada z tvari-herci, zpevaci, tanecnici,modelky atd z kreativcu-scenaristi, reziseri, choreografove, skladatele, textari, modni navrhari...atd atd, vykonnych slozek-dramaturgie, marketing(promo...), produkcnich a co ja vim ceho jeste..., pomocnych pridatnych slozek nejruznejsich stylistu imagemakeru atd z couchingu, a pak tech co tahaji za nitky...ti co to sponzoruji, producentu, manageru a blabla dalsich slozek... to vse je provazane v jednom kotli a kdyz nekdo dokaze zasahnout jakymkoli zpusobem do vice slozek najednou ma vetsi sanci ze nejaky clanek retezce neselze nebo necukne jinam, nez by bylo pro nej zadouci...