Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lenka » 14. 02. 2010, 09:41

http://www.cas.sk/superstar Tady je rozhovor s Mirom.

Mag » 14. 02. 2010, 08:56

Tiež želám všetkým krásnu nedeľu. Dievčatám ďakujem za pekný report. No a došlo už aj na BA? Apropo koľko ľudí sa tam chystá (teda ak to bude overené), pretože ja určite. Dnes sa sťahujem, tak počas príprav sem budem nakukovať:)

Lenka » 14. 02. 2010, 08:34

Hezkou valentýnskou neděli vám všem přeji.Fíha vy jste toho zase nakecali teda. Lilie díky za odkaz na článek zajímavý,chápu trénink:-D. Fanušička klidně piš jak píšeš já to strašně ráda čtu slovenčina je prostě krásná řeč. Jinak vám taky GRATULUJI ke zlatu a i přesto že už nejsme "bratia"-i když vlastně teď kvůli Mirovi už zase jo tak fandím jak našim tak vám. Jdu chystat nedělní oběd ale průběžně sem budu nakukovat abych pak toho neměla hodně na čtení. Andrew-přestaň se rozplývat nad krásou kytaristky a ukaž nám fotky :-)

míla » 14. 02. 2010, 08:23

AHOJKY MIRÍSKU.TAK TI PŘEJU KRÁSNÝHO VALENTÝNA AT SI UŽ NAJDEŠ LÁSKU ,AT TI TO ZPÍVÁ JAKO DOPOSUD.TĚŠÍM SE NA CD.MÍLA

Iva » 14. 02. 2010, 00:59

Ahojte šmajdie sníčky mojich šmajdokámošov... Trvalo mi to, kým som zas prelúskala pár strán :-)

Luciinetska: Čo to bude za akciu 31.3. Heineken Tower Stage? Na tej stránke nič nevidím.

Kobitka a deppholl: súhlasím, že kritik nie je veštec.

Mari: tiež si myslím, že bratia česi sú pohodovejší...doteraz som používala výraz menej konzervatívny :) A súcitim s Tebou, nakoľko mám dobrú kamošku, ktorá vďaka mne, nemôže Šmajdu už ani cítiť. Zato na Kájovi Gotíkovi bola v piatok večer na koncerte pretože on niečo znamená. Toto ma vytáča na ľuďoch, ktorí sú obmedzení na komerciu. Prosto čo sa nehrá v rádijách a neláme rekordy nemôže byť dobré. Pritom je to väčšinou samý hnus čo dnes letí.

INFO, ktoré by vás všetkých mohlo zaujímať je, že Martin Chodúr koncertoval s Kájom tiež, mal vraj obrovský aplauz a prišiel jej milý a skromný, napriek tomu, že počas SS ho veľmi nemusela.

Mari ten bryndzový šalát by som ochutnala. Je zaujímavé, že milujem zeleninové šaláty a zbožňujem aj bryndzu a nikdy ma to nenapadlo skĺbiť...a pritom nič jednoduchšie ako nadrobiť bryndzu do šalátu.....:-)) asi to nebude to pravé orechové, ale uvidím, juch

A ešte veľké vďaka fanusicke a ewilyn za správy zo Žiliny.

CMUK všetkým a pridávam sa k šmajdavým snom pá

deppholl » 14. 02. 2010, 00:43

Ještě mi to nedalo a zašmajdila jsem a v Novém čase je článek (ale né celý) o smutném Šmajdovi. Bude tu některá dobrá duše, která nám to ráno přihraje? U nás Nový čas nekoupíme ani náhodou. Pozitivní zpráva : od dubna bude mít manažera!!!

deppholl » 14. 02. 2010, 00:32

Připojuji se k Blue co se Šmajdích snů týká!!! Tak se tu nepoperte a Dobrou noc!!!

Blue » 14. 02. 2010, 00:26

Kobitka: osobně si myslím, že je lepší, když Miro nevyhrál a skončil druhý. Nemusí dělat nějakou cvičenou opičku a je o trochu volnější než vítěz. I když pro mě je vítězem on. Při pohledu na pravou SuperStar "nemožem dýchať ". A dech se mi po těch všech ročnících zastavuje pouze u Mira. Pro dnešek se loučím a jdu snít svoje šmajdí sny.

fanusicka » 14. 02. 2010, 00:10

deppholl: dufam, ze sa tu nasa skvela partia dobrych ludi nebude hadat kvoli olympiade, ale mali by sme sa tesit z uspechu oboch statov. Hlavna myslinka OH je spajat ludi a mier, ale pre nase dve krajiny to urcite nebude platit :((

deppholl » 13. 02. 2010, 23:55

Tak toho jsem se bála!!!! Začala olympiáda a najednou se tady naše ŠMAJDOPARTA bude dělit na Čechy a Slováky, achjoooo. Já teda sport v TV nesleduju vůbec, ale mám dobrou kámošku, která tím žije. A prý jsme ve sportu úhlavní nepřátelé.... Taky se mnou fandila Mirovi, ale jak dojde na sport a Slovensko, tak nezná bratra, až jsem jí musela říct, ať si to jenom myslí, ale předemnou to neventiluje. Neměla být myšlenka těch olympijských her něco v tom smyslu, že má lidi spojovat??!!

kobitka » 13. 02. 2010, 23:50

No nic já se pro dnešek loučím. Radujte se ze zlata, radujte se ze Šamjdy, Andrew s fota sličné blondýnky a krásnou dobrou noc.

fanusicka » 13. 02. 2010, 23:43

kobitka: v hokeji sa nam uz nedari :( ale ja osobne mam radsej letnu olympiadu, lebo tam sme uspesnejsi :-)

mari » 13. 02. 2010, 23:40

LIlie,to som srandovala...Ale už som aj navarila na zajtra,robím všetko preto,aby som si to zaslúžila...chachacha,ale ťažko ho asi presvedčím... Ja sa hlavne spolieham,že bude Miro v lete na feste na Duchonke,tam by som išla isto.Asi s bratovou partiou,aj jemu sa páči,fandil mu počas SS. Vieš,mám pocit,že vy Ceši ste takí pohodovejší ako my Slováci,my tu žijeme tak ustráchane :jé koncert Smajdu,čo by ľudia povedali,keby som tam šla... Teda vo mne to až vrie,čo ma to štve,ale okolie je tu také... Bože ale tliacham blbosti ... deppholl,ano robil také čudné ksichty...Bošeľa.

fanusicka » 13. 02. 2010, 23:40

Mari: tak odes zajtra do Trencina? :-))))

nezda sa vam, ze sa Andrew nejako dlho rozplyva nad fotkou gitaristky? :-))))

kobitka » 13. 02. 2010, 23:39

Lilie : tak já prubla kyvadlo, takže jsem taky věděla a byla jsem naprosto v klidu(dokonce jsem se vykašlala i na SMS). Poslala jsem mu v tom finále jen tři. Takže holky je to venku. Díky mně nebyl Miro první! Achich ovej ty kameny bolí neházejte jich tolik. Na hokej jsem to už taky zkusila ale kyvadlo není zas tak spolehlivé jako karty, tak je lepší mít to ověřené z více zdrojů, i když sázet nebudu.

Leňa » 13. 02. 2010, 23:30

Fanusicko, tak to vám gratuluju...My začali ve skocích pěkně, a pak si to pohnojili v samotným závěru...Olympiádu sice nesleduju (před finále SS se mi rozbila televize, takže žiju na malé černobílé mrše, na které mi běží jenom tři kanály) ale seznam.cz to jistí ;) A Lilie, tvůj výklad se mění ve skutečnost :) Takže zvyš trénink, 24. ho budeš určitě potřebovat!!;) mari: Žádný vyptávání receptu, nech se pěkně pozvat ke Šmajdům domů- specialita přímo od mistra ;)

kobitka » 13. 02. 2010, 23:29

mari : jo jo je to přesně tam(docela blizoučko). Taky tam mám familii ale my jsme rozlezlí po celé republice až mám někdy strach, že až přivedu domů nějakého zajímavého pána tak mi řeknou "jo holka máš smůlu to je tvůj bratranec" :-( Vy máte zlato? Sakra zase slováci vedou. Ale my vám to v hokeji natřem jako vždy ha, ha, ha

fanusicka » 13. 02. 2010, 23:27

Lilie: ja som mala od kastungu tiez dvoch favoritov, prva bola Monika a potom sa k nej pripojil Miro. V divadle sa mi este zapacila Domca a Karolina. Velmi som sa hnevala, ked sa Karoline nepodarilo dostat do finale a zase Monika ma vo finalovych kolach sklamala, tak som mala uz len dvoch favoritov: Mirko a Domca. Samozrejme, ze Smajdicek bol Number 1 :-))) Pri WG som ani nedychala, len som pocuvala s otvorenou papulkou :-)) a nechcela by si mi vylozit karty, ci sa mi podari zohnta dva listky na 31.3? :-)))))

Lilie » 13. 02. 2010, 23:24

kobitka: kouknu se na to, ale dneska už toho mám plné kecky, o kartách (bohužel) se mi bude asi i zdáááát..... Jinak, asi to už říct můžu, i při té b.bé soutěži jsem si karty rozložila (jen poslední kola), dá se říct, že jsem VĚDĚLA, ale stejně měla strašné nervy :-)))) I u finále, na našem "maminkovském" fóru jsem to taky nadhodila, ale chudinky šmajdalky stejně doufaly v zázrak....(Dodnes si nadávám, že jsem si na toho ulízaného pána aspoň nevsadila :-(((). mari: takže tam JEDEŠ??!!

deppholl » 13. 02. 2010, 23:23

Lilie - já bych to neviděla u Mira s nálepkou Superstáristy tak černě, jasně je to ještě velmi čerstvé. Ale např. o Foretovi ještě dnes mluví jako o rychlokvašce ze superstar, ale v článcích o Mirovi se už většinou mluví o mladém nadějném zpěvákovi.... Bošela je ten s tou křivou tlamičkou???