Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

mari » 13. 02. 2010, 23:19

Máme zlato???ja som tomu ešte neprepadla,tak tuším ma to chytí,ked sa darí... LIlie,mne sa tiež páčil Bošeľa,aj spev aj jeho zmysel pre humor...škoda,že vypadol tak skoro...

kobitka » 13. 02. 2010, 23:19

Lilie : tak té nálepky SS se už asi niky nezbaví. Se podívej na Anetu ta se tomu bránila zuby nechty a stejně v každým rozhovoru s ní je narážka na SS. A kupodivu dneska jsem s ní četla rozhovor v Právu a konečně uznala, že je vlastně ráda, že v té soutěži byla a už se za to ani nestydí. Jinak já na SS koukala jen díky Mirovi a vždycky po tom co dospíval tak jsem přepla, takže ani jednou jsem to neviděla do konce(ani vyhlašování). Nikdo jiný mně tam hold nezaujal. A ani pondělky jsem moc nesledovala. Za ty nervy jak pořád do Mira porota šila mi to nestálo. Vždycky sem jen pak rychle koukla na net abych věděla jestli se nám hoch udrřžel a když jsem zjistila, že jo tak se mi ulevilo na srdíčku a těšila se na další neděli

fanusicka » 13. 02. 2010, 23:12

juchuuu..olympiada este len zacala a my mame zlato :-))))))) nech zije biatlon :-)))) sorry, ze odbocujem, ale ja sa velmi radujem a dokonca som opat zabudla pouzit interpunkcne znamienka..hehe..

mari » 13. 02. 2010, 23:11

Kobitka,to vy senilné dôchodkyne aspoň pôjdete normálnou cestou,ale predstav si ako my senilné dôchodkyne budeme vyliezať z vodovodu...teda ja z ropovodu(kedže asi neschudnem) A nebudeme mať ani Andrewa,čo by nás usmernil... Ty si písala,že si z FM,to je ten FM,kde je blízko(Je to blízko) Fr nad Ostr.?Tam mám rodinu,občas ich navštevujeme. Neviete náhodou zohnať recept na ten fantastický bryndzový šalát čo spomínal MIro?Mne nejak zachutil,asi si ho zajtra vypýtam namiesto fotky...

Lilie » 13. 02. 2010, 23:07

mari: koukni na videa a posuď..... Jinak máš pravdu, mně se palce kroutí, když slyším SS.....Ta soutěž samotná mi přijde dost stupidní, ale zase nebýt jí......že. Nechtěla jsem se dívat vůbec, ale pak na nějakém castingu byl Bošela....(košický c. jsem neviděla). Tak jsem si řekla, jestli se tam dostane budu se koukat....Dostal a já seděla přilepená k TV (jen dva večery, pak vypadl :-))). Hledala jsem všechno o něm a nevím proč - i o M. (o nikom dalším). Pořád jsem je porovnávala, v čem je Bošela lepší (nebylo to skoro nic, jak bych chtěla), no a jak mě nas.al s nádhernou WG! :-))) Pak vypadl a chtěla jsem přestat se koukat, ale (naštěstí) v TV nic lepšího nedávali, tak chtě nechtě....Přesvědčovala jsem samu sebe, že budu držet palce Chodúrovi, když ho všichni tak strašně chválí, zkusila jsem se na něj dívat, nevydržela ani jednu celou písničku :D Zato od M. jsem se proti své vůli neodtrhla, i když jsem se stále snažila si namluvit, jaký je to bl.ec.... Přišlo Smoke...., hodnocení poroty, odraz na velké obrazovce.....Vzdala jsem marný boj :-D Ale štve mě, že ho stále se SS spojují - no asi to nejde jinak.....

kobitka » 13. 02. 2010, 23:04

Lilie nezkoušela jsis vyložit karty na to jak dopadnou naši hokejisti na olipiádě? Já jen abych věděla jestli se další měsíc nevyspím jen kvůli Mirovi nebo budu moct svést ty svoje pytle pod očima i na Jágra a spol. To byl tež nápad dát Olipiádu do takové ďury jako je Vencouvr. Kdo se jim má na to nočni vysílání koukat. A chystat si budíka na pět ráno když nemusím do práce je taky na dvě věci.Už Nagano mi dalo zabrat a to jsem byla o dost mladší ne tak teď.

deppholl » 13. 02. 2010, 23:02

Andrew - myslíš, že by měl manekýn takovou schízu, že by vydržel nehodit do davu ani jednu slepici eventuelně babku???? Lilie - jsi dobrá, už mám návod jak se to dělá, ale ještě jsem nevyzkoušela.Ta dáma zní moc zajímavě!!! Že by se tvůj výklad splnil takto do mrtě? Takže je to jasné - dáma v červeném bude tančit na C´est la vie!!! Fanusicka - ooo jak ti rozumím, ta čtrvteční návštěva u nás - švagrová co nesnáší Mira a připravená palička na maso pod stolem!!!

fanusicka » 13. 02. 2010, 23:00

deppholl: ale nie..budem písať s diakritikou, až sa vám to ľahšie po mne číta, veď čo ja neurobím pre mojich nových šmajdokamarátov :-) kobitka: veď som aj nad tým uvažovala, že si zoberiem dlhý rukáv, ale keď by mi bolo teplo, tak by som si ho určie vyhrnula a tam by sa mi vynímal krásny čierny podpis a poviem, že mám tetovačku a lá šmajda =) mari: to fakt!!! ja tam ten rozdiel pocujem a velmi sa tomu tesim :-))) vidno, ze mu na hlas dozera pedagog :-) nebooj..ja som sa vcerajsie vystupenie snazila vnimat aj USAMI, aj ocami :-)

mari » 13. 02. 2010, 22:59

Lilie,tak som si Volajte novu pozrela ešte raz a až dokonca a banujem...nejak mi naskočila husia koža,ale taká že brrrr....

kobitka » 13. 02. 2010, 22:57

Lilie : díky jsi šikula. Takže dámy hodit se do pucu a směr Slovensko. Andrew nás rád doprovodí a očihne slečnu kytaristku ještě před Libercem. No ještě, že už jsou zrušené hranice. To by byl pohled pro celníky " Pasáček a jeho stádo senilních důchodkyň"

gatla » 13. 02. 2010, 22:49

Mari,nadšením to není :o)) Slíbil,že bude tvrdo makať a zdá se,že opravdu maká.:o)) jeho zpěv je už opravdu někde jinde :o))

Andrew » 13. 02. 2010, 22:47

Lilie: Respekt! :)

kobitka » 13. 02. 2010, 22:45

Andrew : kritik tady ale vážně byl dřív než Nostradamus. A jestli je to jeden a tentýž tak má náš manekýn pěknou schízu

Lilie » 13. 02. 2010, 22:43

kobitka: článek: http://bit.ly/a44OOX (Vlastnoručně zkráceno!! :D).

mari » 13. 02. 2010, 22:42

Fanusička,zabudla som ti ešte "vyjadriť závisť" že si bola včera na jeho vystúpení...Všetci,čo boli už po SS na jeho vystúpení píšete,že ešte zlepšil spev.To fakt,alebo samým nadšením ani nevnímate ako spieva??? Ja by som si to samozrejme moc priala,už len kvôli tej nedôvere od poroty v SS!!!Ozaj,všimli ste si ,že už je superstár premlčaná ,v našich príspevkoch ju ani nespomenieme???Máme čo robiť,aby sme stíhali tie jeho súčasné aktivity...pozrieť,okomentovať,zaslintať...

kobitka » 13. 02. 2010, 22:38

fanusicka: Nic nemaž vem si dlohý rukáv a je po problému. Chodúrovce utlučeš argumentama. Lilie: prosím hoď sem odkaz na ten článek nemůžu ho vyšmajdit a v hlavě mám dnes pusto prázdno tak ať se tam aspoň na chvilku usadí Miro.

Andrew » 13. 02. 2010, 22:37

kobitka: Jestli kritik není Nostradamus, tak je jeho dvojče, protože píšou úplně stejně. Jenom Nostradamus od věšteb přešel k nadávkám :)

deppholl » 13. 02. 2010, 22:36

Fanusicka - klidně piš jak jsi zvyklá. Ty hezky dělíš věty a tak je to i bez diakritiky pro mě čitelnější něž Kritikova jednolitá čeština :-))) Už se těším na fotečky..... Díky!

Andrew » 13. 02. 2010, 22:34

fanusicka: Zkus to nahrát na leteckaposta.cz tam se dá nahrát tuším až 200MB soubor. Až se nahraje, napíše ti to odkaz (leteckaposta.cz/číslo). Ten mi pošli a já si to odtamtud budu moct stáhnout a dám to na Youtube k ostatním Mirovým videím. Nebo ten odkaz dej klidně sem, ale oni ten soubor po 25 dnech smažou.

fanusicka » 13. 02. 2010, 22:34

Kedže hygiena sa musí dodržiavať, pokúšala som sa zmyť môj podpis, ale neúspešne. 5 minút som si drhla ruku, ale miesto toho aby to zmizlo, tak som mala červenú pokožku. Kebyže nemusím ísť zajtra na povinnú oslavu, určite by som si to nasilu nedrhla. Ale rodina, kam pôjdeme na návštevu, su prívrženci Chodúra a už sa teším ako nadhodia tému superstar a nestojí mi to za to, aby som sa rozčulovala. Tak nejdem dráždiť =))) Skôr ako zalahnem do postele, tak sa pokúsim tie hieroglify nejako odstranit :-)