Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Honza » 16. 12. 2009, 13:32

Lothlorienn: Hele, tobě už ze zadnice "pana Miroslava" (bléééé!!) koukaj jen boty :-))) ****************Aneta: Jo, ze Šmajdy ta upřímnost úplně sálá... A jak se vždycky snaží lízt divákům i porotě do e, to je taky moc příjemný... Pro mě ho dokonale vystihnul hejma - ty jsi taky afektovanej úchyl, jako Jackson. IMHO je Šmajda křivák, co něco jinýho říká a něco jinýho si myslí.A že je Chodúr trošku flegmatik? No a co? Mě je to teda osobně MNOHEM sympatičtější, než nějakej nervově labilní fiflena - nota bene když ještě (Chodúr) MNOHEM líp zpívá (je to úplně jinej level).

kopřiva » 16. 12. 2009, 13:11

for Lothlorienn: vidím, že jsi sázku nezměnil, a teď hecuješ fanoušky at posilaji sms. Asi ti tak nejde o Mira , jako o svoje prachy, co? tak taky posilej - v tech tisicich co uz jsi do toho investoval se to uz nejak snese,ne? Nevim, ale na me ty tvoje burcujici reci pusobi spis opacne, tak to neprehanej,.

Jan » 16. 12. 2009, 12:59

Neboj, my taky posíláme, já už dneska taky poslal.:-DD

Luciinetska » 16. 12. 2009, 12:51

Miro je prostě naše Superstar...jeho spolupráce s kapelou a publikem naprosto skvělá...jak už několikrát řekla Marta Jandová on si to užívá jako svůj koncert a to dělá jedině on...Jeho děkováni kapele nejlepší myslím, že jedině Miro si uvědomil, že na tom jak to zazpívá má hodně velký díl kapela...děkování fanouškům a publiku za podporu taky jedině on...dokázal,, že on je nejlepší..proto všichni posíláme STAR 12 na 906 06 13...MIRO NEJLEPŠÍ TAM..OD ZAČÁTKU SUPERSTAR...JEN TAK DÁL A DRŽ MI TĚ NEDÁME..musí vyhrát ten nejlepší----->MIRO ŠMAJDA<-----

Aneta » 16. 12. 2009, 12:36

Míro je lidskej, umí dávat najevo své emoce a mnohem blíž je v kontaktu se svými fanoušky. Tohle se o Chodúrovi říct nedá-je to studený psí čumák!Možná právě proto že si je se sebou tak moc jistej že to vyhraje!! Lidi, vy co taky preferujete Šmajdu, pojďme mu společně pomoct k vítězství a pošleme mu hlasy! Slova nejsou skutky!

Jan » 16. 12. 2009, 12:31

Honzo ty jsi taky takovej sexuálek, tak se běž někam ukojit a nepruď nám tu, buď tak hodnej.

Lothlorienn » 16. 12. 2009, 12:19

No minule jsem nemohl protoze jsem byl pryc a nemohl jsem posilat SMS na 900. Ted ho samozrejme podporim. Ale jaksi sam ho do vitezstvi neposunu. Podivejte se jak Chodurovci brousi mobily. A to zrovna Chodur je typ, ktery vitezstvi nevychutna Meli byste jim to nenapadne sdelit. Vitezstvi v teto soutezi dokaze zurocit hlavne typ zpevaka jako je pan Miroslav, tzn, prototyp hvezdy. Pro ty co nezijou zrovna tam kde pan Miroslav. Muze se taky stat ze finalove kolo bude posledni ve kterem pana Miroslava uvidite. Jako vitez bude porad frekventovanym tematem a bude vystupovat verejne. Mate opravdu jistotu, ze pan Miroslav prorazi bez pomoci, ktere se dostane u viteze? Podle chovani pana Miroslava: schvalne, co by si asi pral vic? Byt slavny a cvachtat se ve slave nebo byt ten druhy? Uz jen pro to byste mu mohli dat nejvetsi darek k vanocum a to je pro nej urcite vitezstvi v teto soutezi, kde byl na zacatku otloukankem a porotou ponizovanym outsiderem. Souhlas ze je to i urcita satisfakce za to jak ho urcite kruhy ponizovaly.

Honza » 16. 12. 2009, 12:06

Tenhle afektovanej metrosexuálek s falešnou fistulkou mě pěkně pije krev - doufám, že ho Martin převálcuje - Šmajda na něj totiž nemá - ani pěvecky, ani jinak!!! ;-)

Luciinetska » 16. 12. 2009, 12:05

Přesně jak se tu píše...Miro si tu slávu užije...je to typ který bude hodně vidět...je to super člověk se skvělou show...co bychom to byli za fanoušky kdybychom mu přestali posílat hlasy??? dostali jsme ho do superfinále a ted byste ho nechali až na druhým místě...to nikdy!!! Miro musí vyhrát...z toho důovdu tam šel aby vyhrál, a ne aby sme ho nechali na druhým místě...Miro si dokáže prosadit svou...Proto posílejte hlasy ....On nám za ty peníze stojí...potom budou skvělé koncerty...věřím v něj...jedině on oživý hudební scénu....Miro drž se a my Tě podpoříme hlasama---všichni fanoušci ----->STAR 12 na 906 06 13<----- JEN TAKHLE SPLNÍME MIROVI JEHO NEJVĚTŠÍ SEN :-*:-*

Miska » 16. 12. 2009, 11:57

IVI mas pravdu Mirko se chtel hlavne zviditelnit a to se vpodstate uz stalo. Nicmene ja bych mu prala absolutni vitezstvi, proste takovou satisfakci za to jak ho porota prehlizela a videla celou dobu jen Martina jako viteze. Myslim ze tu svoji roli vzali strasne moc vazne a chteli, chteji za kazdou cenu najit nejakeho peveckeho genia. Martin ma krasny hlas a styl ktery obdivuje hodne lidi ale Mirko ma uplne to same akorat to kazdy dela jinak. Mirko se navic lidem odevzdava kompletne. No Lothlorienn tak kdyz mas tolik v sazce tak bys ho mel tim padem taky hodne podporit, my to delame celou dobu.

Lothlorienn » 16. 12. 2009, 11:51

JESTLI NEVERITE TEDY Neptejte se ho jestli mu vadi druhe misto (protoze to je jiste vynikajici vysledek a porad lepsi druhe nez ctvrte, ctvrte nez seste atd) ale: CO BYSTE RADSI: BYT PRVNI V SUPERSTAR NEBO VYPADNOUT TESNE PRED VYHROU?

Lothlorienn » 16. 12. 2009, 11:48

Pro typ showmana jakym je pan Miro neni jedno jestli je druhy nebo prvni. Veliky kolotoc bude kolem prvniho a jestli nekdo dokaze tohoto vyuzit, tak je to pan Miroslav. On je trosku nekriticky a je otazne jestli ma natolik dobrou vlastni hudbu v supliku, aby to prorazilo samo o sobe. Jako vitezi mu umetou cesticku prvni rok a pak uz si muze na to nabalit vlastni tvorbu. Jako druhy muze jen zurocit slavu, ale nikdo mu nemusi pomoct. Jste si urcite stoprocentne jisti, ze sam dokaze prorazit, a nebo ze se ho ujme nekdo kdo ho vytahne nahoru? JSTE SI OPRAVDU TIM TAK JISTI? Pokud nevyhraje je daleko vetsi sance ze zapadne pro nezajem. Pro nezajem nikoliv divaku, ale lidi v showbiz, bez kterych proste prorazit nejde. Samozrejme ze asi vyda CD, nebo bude koncertovat na nejakych festech spis oblastnich kam ho stopro pusti. Ale do medii a celostantniho povedomi se bez vlivnych lidi v showbiz proste nedostane. A jako vitez tam bude mit na chvilicku stoprocentne pootevrena vratka a muze to vyuzit.

Iva to Lothlorienn » 16. 12. 2009, 11:47

no to vyzerá na veľkú stávku :) pošlem hlasy, asi ste ma ukecali :)

Iva » 16. 12. 2009, 11:44

V každom prípade by sa mi ale páčilo vidieť Mira ako víťaza i keď už so spomínanými obavami. Práve som dotelefonovala so svojím kamarátom, je muzikantom už niekoľko rokov, dokonca sa muzikou živí. Bol to dlhý rozhovor, preberali sme superstar :) Uch juj musela som si kadečo vypočuť, najmä, že tam boli lepší speváci ako Miro, ale už dávno vypadli, spomenul najmä Leonu, ale EJHĽA :) z toho čo tam ostalo :) je preňho Miro lepší a dal by mu svoj hlas :) JUPÍÍÍ tak záver stál za to :)))

Lothlorienn » 16. 12. 2009, 11:40

Pan Miroslav si preje vyhrat. Prece mu neprestanete posilat hlasy proto, ze si myslite ze je pro nej lepsi byt druhy? Urcite pro nej neni lepsi byt druhy protoze on je presne ten typ, ktery se rad pohybuje mezi medii a svetly ramp a ma rad slavu a okazalost a show. Jestli nekdy nekdo byl schopny vyuzit prave cely ten kolotoc, ktery se rozpouta kolem viteze souteze, tak je to pan Miroslav. Uvidite ho taky casteji. Mnohem casteji. Meli byste mu splnit jeho nejvetsi prani, a to vyhrat tuto soutez. On vas ma urcite rad a pro vas by se rozdal, tak byste mu mohli poslat tech nekolik hlasu navic.To je to jedine co pro nej muzete udelat.

Iva to Lothlorienn » 16. 12. 2009, 11:35

Tuším si stávku nezmenil čo? :) vieš, nerada by som keby si prehral prachy, ale pravdou je, že mi nevieme čo naozaj Miro chce. Vyjadril sa iba v tom že ho nahrávacie štúdia stále odmietali, preto tento pokus. A či bude prvý alebo druhý to čo chcel dosiahnuť už má vo vreckách.

Lothlorienn » 16. 12. 2009, 11:18

Co jste to za fanousci kdyz nechcete aby pan Miroslav Vyhral? Neprihlasil se rozhodne proto aby byl druhy ale aby vyhral. Nenechal se ponizovat od svych odpurcu urcite proto ze by ho to bavilo ze mu spousta lidi nadava, ale pro vas, aby pobavil vas svymi show Tak ted byste se mu mohli odvecit aspon tim ze mu neprestanete posilat hlasy, ale spis naopak poslete hlasu vic. Mimo to druhy finalista vypadava vzdycky nejneprijemnejsim zpusobem. Tzn pri vyhlaseni viteze si ho nikdo ani nevsimne. Sice na karieru je druhe misto skoro stejne dobre jako prvni protoze je soutezici v povedomi divaku stejne dlouho jako vitez ale pri vypadavani je to nejhnusnejsi pocit. Druhy je tam jaksi navic. Neco takoveho byste mu prali? Je to opravdu hnusny pocit. To byste mu prali holoto? mimo to vyhraje vitez jisty obolus, ktery neni zanedbatelny. A na dlouhodobou image je vzdycky vitezstvi lepsi jak druhe misto, pokud se soutezici ihned nechyti ve sve dalsi kariere, coz u pana Miroslava rozhodne neni automaticky jiste ze se bezproblemove chyti. Trochu lepsi pozici pro karieru ma vitez a jestli ho chcete jeste nekdy videt jinde nez na oblastni tancovacce meli byste mu utvorit co nejlepsi podminky na start. Pan Miroslav se zda byti clovekem jemuz vitezstvi vyhovuje nejlepe pro start kariery. Nebo snad predpokladate ze je to tichy pisnickar co nema rad show a making rumour okolo sve osoby a radsi by zalezl mimo svetla ramp a medii a v skrytu domova psal skladby do supliku? Okolo viteze bude humbuk medii coz panu Miroslavovi evidentne vyhovuje a je v tom jako ryba ve vode. Pro jiste typy je tento typ startu za trest a neumi ho poradne vyuzit. Vsadim se ze pan Miroslav je pro takovyto start jako stvoreny a vyuzije ho do nejposlednejsi moznosti. Pan Miroslav by mel byt posunuty az do konecneho vitezstvi, pokud ho mate radi.

Luciinetska » 16. 12. 2009, 11:07

Ahoj Majdo...mě přijde paušál až příští týden takže to bude taky hrůza...ale za Mira mi to stojí...strašně mu to vítězství přeju....opravdu věřím že nás nezklame a vrátí nám to v koncertech...je to opravdu skvělý člověk na autogramiádách sem to viděla na vlastní oči...super...:-* Miro is the best!!! pro všechny STAR 12 na 906 06 13 jedine takové sms ted posíláme...MIRO JE NAŠE SUPERSTAR

Julinká » 16. 12. 2009, 10:56

PŘEČTĚTE SI..!!!!! A OKOMENTUJTE MOJE NÁZORY A TAK TO JE..!!!Kdyby jste se chvíly zamysleli..všichni tak zjistite že jsou skvělí oba finalisté. Ale..!! Miro za celý superstar udělal největší kroky a postupy. Martin je výborný zpěvák má neuvěřitelně krásný hlas,ale ve všech písničkách ho používá stejně což je na tom negativem a neumí se pohybovat a na tom také zaleží hrozně moc.nezáleží jen na tom jak někdo zpívá to nestačí..!! Musí to umět prodat ze všech směrů a to já u něj zas tolik nevidím. Miro je velmi dobrý zpěvák neměl tolik štěstí co se týče o štěstí hlasu jako Martin Chodúr,ale Miro za všechny kola udělal největší pokroky jak ze zpěvem z pohybem a prostě ze všim.Miro je prostě opravdový rocker a showman a on si podle mého putování superstar zaslouží VÍTĚZTVÍ jo je pravda že už mu fandím od začátku i když na začátku nevypadalo že se dostane tak daleko,ale já vněm něco vyděla že na to opravdu má.A on na to faktciky má..!! Je to těžký kdo vyhraje jsou oba opravdu skvělí,ale na můj vkus je Miro lepší mám ráda rock.Neposlouchám ty starší písně na co se mi více hodí Martin. RÁDA POSLOUCHÁM MIROVO PÍSNIČKY A PROTO MU HROZNĚ FANDÍM A DRŽÍM PALEČKY :)) :-**

Lucka » 16. 12. 2009, 10:52

MIRO, MIRO, MIRO! Martin zpívá úžasně, ale chybí mu to kouzlo osobnosti. Myslím, že vyhraje Martin, ale posílám Mirovi hodně hlasů, protože bych to mu to hrozně přála.