Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lothlorienn » 16. 12. 2009, 15:16

Poslys 12345 ja jsem o sazce nerekl uz tri dny ani slovo. To je vase vec ze o tom furt VY kecate. Nevidim jedinou zminku z meho nicku a o sazku nejde. vypsal jsem pouze proc by mel Smajda vyhrat. He jestli tedy moc chces abych tu spamoval kdyz me tak popichujes tak ja ztratovy uz nebudu at tak nebo onak. Proto to co pisu tak pisu uprimne protoze uz nemam takove nervy a Mirovi to preju protoze je mi ze soutezicich nejblizsi. Hm? Nikdy nefandim tomu, kdo mi je hodne vzdaleny. Intuitivne. Jen jsem napsal proc by mel vyhrat spis jak Chodur a ze by asi nebyl rad kdyby nekdo jakoby pro jeho dobro podporil jeho prohru v superfinale. Zajimave ze Chodurovci nemaji takove myslenkove pochody jakoze pro Chodura by bylo lepsi prohrat. A pri tom chodur je presne typ zpevaka ktery bude pri velke publicite a zejmena promo akcich vnitrne trpet.

Luciinetska » 16. 12. 2009, 15:04

Lenka: přesně...Miro nám to vrátí potom v koncertech... Miro prostě stojí za to posílat mu hlasy... on má svoje fanoušky strašně rád..je to vidět při autogramiádách a koncertech...ted prostě nemá cenu řešit účet za telefon...doufám, že si to hodně lidí uvědomí...protože Miro je naše superstar...:)

Bíí:-* » 16. 12. 2009, 14:52

Martin Chodůr? nepíšeš to náhodou na špatnou stránku ?? tady se má psát o Mirovi ty hloupej:P:P

12345 » 16. 12. 2009, 14:52

Honzo, Honzo, máš dokonale špatný odhad na lidi, pokud něco takového tvrdíš. A "nervově labilní fiflena"!? To myslíš vážně? Miro v soutěži projevil naopak nadstandardní psychickou vyrovnanost, nikdy se nehroutil ze zdrcující kritiky poroty a dál na sobě makal, až se dostal, tam kde je. to Lothlorien: Prosím, už tu nespamujte s tou sázkou, je to opravdu otravné, tohle není diskuse určená pro vaše finanční zájmy.Pokud na to nemáte nervy, nesázejte se, nebo aspoň nehysterčete na fóru pro fanoušky. Díky!

Ada » 16. 12. 2009, 14:52

Honzo, zkus to téma v levým sloupku trochu výš, je u něho napsaný Martin Chodúr...Tam by sis s nima mohl líp rozumět.

A nějaký kredity a paušály vůbec neřeším, vždyť to, co nám tam Miro týden co týden předvádí, je plnohodnotný koncert, a na ten taky nejdete zadarmo...Navíc se blíží Vánoce, tak bysme Mirovi mohli nadělit něco pěknýho- třeba to první místo...;))

Honza » 16. 12. 2009, 14:46

Martin Chodúr, Martin Chodúr, Martin Chodúr FOREVER!!!!! ;-)

Lenka » 16. 12. 2009, 14:46

Já taky neřeším účet za telefon nechci to vidět ale jak tu píšete Miro za to stojí je to kluk kterej má srdíčko na tom správném místě a vždy nás dovede potěšit svým vystoupením.Já mu moc přeju vítězství protože si ho zaslouží.Mirko zítra si užij tvůj koncert v rodných Košicích a v neděli se moc těším čím nás zase okouzlíš.A prosímtě pořádně se oblíkni ať nám tam nenastydneš:-D

Aduš » 16. 12. 2009, 14:45

Xaverov-kopřiva-Jan-Miska.........Jste vážně skvělí, moc si to tu s Vámi užívám! No, já nevím, proč tu píšou ty jelita furt na Mira negativně. Vím, je to jejich názor, ale at jdou plkat jinam. Fandíme Ti Mirko!!!!!

Luciinetska » 16. 12. 2009, 14:40

Přesně tak...Miro vydržel i přesto, že ho typovali na vypadnutí dělali z něj outsidera....dokázal, že má na to stát se Superstar...Lidi se potřebují při vystoupení bavit...Miro se baví, lidé se baví..co víc si přát..snad je aby se Miro stal superstar...uplně nejvíc se mi na něm líbí jak si užívá každou písničku jako by byl na vlastním koncertě...proto MIRO si naše SUPERSTAR...At si každý říká, co chce ty to prostě musíš vyhrát..a neboj nezapomíná posílat hlasy...STAR 12 na 906 06 13...to je nás jediný tvar sms :)

Miska » 16. 12. 2009, 14:39

No tak ja doufam ze mu nikdo spravat pesnicky nebude ale ze je bude psat sam. To se mi na nem prave libi ze pise a ne jen sedi a ceka kdo mu co podstrci. Takovych zpevaku je tady miliarda co cekaji na neco a pak to jen odzpivaji. Jenom ten kdo tu pisnicku napise ji muze pak nejlip prodat a zazpivat. A jen takovy muzikanti maji sanci ze se nejdyl udrzi v branzi. DODO a ty uz taky dohul:))

nathy » 16. 12. 2009, 14:27

a víte,že miro má mamku češku a tátu slováka?!! což znamená, že by byl opravdovou ČeskoSlovenskou Superstar..=))

dodo » 16. 12. 2009, 14:19

Fandím už Martinovi

ikka » 16. 12. 2009, 14:17

Ja len malý príspevok z jedného článku v Pravde, s čím súhlasím a lepšie to za mňa vyjadril P. Cmorik: Najúspešnejší víťaz Slovensko hľadá SuperStar a niekoľkonásobný Zlatý Slávik Peter Cmorik si myslí, že práve Šmajda má väčšiu šancu preraziť. "Trošku ťažšie sa rozhýbaval, ale napokon dokázal, že mu pasuje veľa žánrov. Keď si ho vezme dobrý producent, poradí mu a spraví mu dobré pesničky, môže byť zo Šmajdu veľmi zaujímavý zjav na scéne," povedal Cmorik. A hoci je podľa neho v speve jednoznačne istejší Chodúr, má jednu nevýhodu . "Je veľmi špecifický a ja osobne si neviem predstaviť, kto mu napíše také pesničky, aby sa hrávali v rádiách," okomentoval.

fans » 16. 12. 2009, 14:13

Myslím že má Lothlorien pravdu Miro si zaslouží vítězství jako nikdo z outsaidra do finále dal do toho všechno zatímco Chodúr přišel pouze nemastně neslaně odzpíval a byl chválenej do nebe.

Martina » 16. 12. 2009, 13:56

Miro seš superstar už ted´!Chodúr na tebe nemá!

Jan » 16. 12. 2009, 13:52

Honzo ty jsi asi takovejčeskešj hloupej Honza co?Pořád nechápeš, že si máš jít otravovat k tvýmu Martínkovi, tady nikdo není tna tvý slinty zvědavý, to ti to mám pořád opakovat že to nechápeš?

kopřiva » 16. 12. 2009, 13:49

to L.A a ještě někdo : na čem jedeš od neděle. počítám, že to bude něco tvršího než lysohlávky. Ti dám radu: dohulit, došňupat a hup zpatky do reality. dneska je středa a vana je vole passe.

Miska » 16. 12. 2009, 13:46

Honzo uz stacilo. Rekl jsi nam ze se ti Miro nelibi uz jednou tak proc nam to sem zase chodis psat. Posli radeji Martinovi SMS at se uklidnis. My to za tebe neudelame. L.A: vana uz asi neprobehne, to melo byt minuly kolo.

Xaverov » 16. 12. 2009, 13:43

Ty vole Lothlorienn, ty tvoje gradující kecy působí dost samolibě. Jde do tuhého a ty máš nasráno v gaťach, a do toho tady čteš, jak lidi začínají přemýšlet , jestli Mirovi bude první místo k něčemu - a tebe chce trefit šlak, co? "Co si to zas vymysleli , když JÁ potřebuju, aby Miro vyhrál?" Uplně tě vidím, jak jsi z těchto řečí v prdeli, a proto nastupuješ v pravidelných příspěvcích, rozhodnut, že přesvědčíš ty tupce, že 1.místo je přesně to jediné možné a nejlepší pro Mira. Když už se musíš vykecávat ze svých sraček, tak to napiš upřímně a nedělej tu z lidí tupé ovce a nehrej tu na city. Tvůj názor stejně nemá na nikoho žádný vliv. Kdo Mirovi fandí a chce mu poslat hlas, tak ho pošle, bez ohledu na tvou agitaci.

L.A. » 16. 12. 2009, 13:33

četla jsme něco o tom že by miro měl být nahatý ve vaně myslím že by to bylo i docela super a nějaký kredit já neřeším jsme upe ráda že se našlo tolik fanoušků co mira podpořilo a dostalo ho tak vysoko protože on na to má a jefackt super a držím mu palce,,, jen by mě zajímalo jak si myslíte že doapdne ta vana bylo by to supééééééééééééééééér ne????!!!!!!!!