Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Ondra » 12. 12. 2009, 17:04

Ada : No nevím, jestli se tam vysleče, nebo co tam bude dělat s vanou plnou bublinek fakt nechápu. Docela se toho bojím, myslím, že pokud to podělá, tak letí. Doufám, že si to ještě rozmyslí, přijde mi to trapné.

Ada » 12. 12. 2009, 16:55

Na stránce pluska.sk jsou další informace ohledně zítřejší ,,koupací show". Lidi, já vám nevim, jak už to mám brát...On je Miro schopen všeho- a když ani štáb neví, o co půjde, tak to může dopadnout všelijak ;))

Miska » 12. 12. 2009, 16:42

Ja si myslim ze nema smysl se toho bat, ja se treba taky bala co udela s pisnickou od Gotta a bylo to uzasne. Nevim nepripada mi ze by mel doposud nejake nevkusne show. Proc by najednou mel udelat vyjimku? KObitko ja se toho fakt nebojim, proste to bude kulisa a ja to tak beru. Xaverove na svuj vek mas fakt docela dobry nazory a postrehy.

Omdra » 12. 12. 2009, 16:28

Musím souhlasit s kobitkou, co je moc, to je moc.. Ale zase Miro není žádný hnup, tak doufám, že to nebude nic trapného.

Lenka » 12. 12. 2009, 16:08

Vím, který tanečnice myslíš, ale nedovedu si představit, PROČ by měl mít v takové písničce polonahý holky. A pokud si vyžádal vanu, tak ta by mu měla stačit, protože vana plus tanečnice k tomu by už tu pozornost odvedly úplně...No, nechme se překvapit ;) Kopřivo, já to asi beru trochu jinak. Jasně, je to krásnej kluk, ale věci typu chodit s ním mě ani nenapadly. Já se vždycky těším na neděli, na jeho hlas, pozitivní energii a vystoupení- takové moje osobní televizní sluníčko. Ať si to klidně rozdává s Domčou na pokoji celý dny, já chci vidět v televizi jeho dokonalý výkon, a téměř nikdy mě nezklamal. Vím, žes to asi myslela jinak, ale já jsem si napsala, jak to cítím já ;)

kobitka » 12. 12. 2009, 15:57

Tak já se nebojím, že by tam byl nahý. To mně ani nenapadlo. Jen mi to už příjde krapet moc. Dívala jsem se na jeden video rozhovor a tam pobíhaly tanečnice dost spoře oblečené. Nejsem žádná puritánka ale mělo by to být o těch lidech co tam zpívají a ne aby se každý soustředil na pidi kalhotky kdejaké tanečnice a ještě tam dostrčit vanu. Mně tam třeba ti tanečníci dost vadí, odpoutávají pozornost od toho duležitějšího a to je samotný zpěvák. Vždyď ani na koncertech většinou nic takového nebývá. A k písníčkám v unplugged verzi se to nehodí už vůbec.

Lenka » 12. 12. 2009, 15:49

kobitko, neboj se ;) Čím víc si to nechávám rozležet v hlavě, tím míň mi přijde pravděpodobný, že by se tam s tou vanou dělo něco závažného. Produkce by v životě neschválila něco, kde by byl Miro víc odhalený než u ,,Dajány" a co chcete dělat jinýho? Leda že by v ní byl oblečený, to snad. Taky má možná pravdu hanah, že tam nastrčí nějakou holku, aby to oživila- písničku Nebude to ľahké zpívá chlap, kterýho opustila žena, našla si náhradního...Tak že by v té vaně ležela holka plus nějaký kluk s ní a Miro u nich zpíval??

kopřiva » 12. 12. 2009, 15:40

Seru na něj. Zajímá mě hlavně jako chlap i když má dobrý hlas. A mít ho stejně nebudu ani vy né, tak nač plýtvat energií. Stejně ho tam omatlává Stará a on jí, tak co z něho.I slepy to vidi.A když né ona, tak se mu líbí Majernikova, a te vy určitě nesahate vzhledem ani po kotniky, tak se na to taky vyserte.

kobitka » 12. 12. 2009, 15:29

Ou jen doufám, že to stou vanou není pravada. Už posledně byl dost trapný ten začátek u Je to blízko. Miro, Miro já jsem pro každou srandu a mám ráda šou ale některé věci spíš hraničí z nevkusem než aby byly vtipné. Takže teď se budu neděle spíše děsit než se těšit :-(

kikuš » 12. 12. 2009, 15:25

preboha nechapem čo tam ešte robí už mal davno vypadnut!!!wed bendikovi nesiahal ani po päty!!!!neznašam to jeho vtieranie sa každému!!!!!!

petr » 12. 12. 2009, 14:38

s podvadenim mozna vyhraje to by mu slo ale at to skusi bez nej

martina » 12. 12. 2009, 14:36

„Ze Šmajdy, z takového kamínku, se stal zářící diamant,“ řekla pro pravdu.sk Marta Jandová. Tak to jsem od ní teda nečekala, po tom, co oplakávala Bendiga. Takže jí z toho mínusu dělám plus:)

hanah » 12. 12. 2009, 14:29

třeba v tý vaně nebude on, ale nějaká pěkná ženská..něco jako měl u Gotta..tím by ovšem mohl dostávat víc hlasů i od chlapů:D

Lenka » 12. 12. 2009, 12:46

Podle gramatiky a vyjadřování bych řekla, že sama Pudilová na tom s tou vyspělostí a chytrostí nebude nijak valně, ale budiž. Jinak když tomu podle někoho chybí pořádné téma, jak pro chlapi, tak pro ženský, co takhle: KTERÝ SONG se vám od Mira NEJVÍC LÍBIL a proč?

U mě teda vede Wicked Game- barevnost, jemnost a krása Mirova hlasu se tam projevila nejvíc; z rockových pak miluju GNR, to byla jedna obrovská show a dokonalost.

ráno » 12. 12. 2009, 12:45

Dobrý den, já si tedy dovolím pár poznámek k tématu, pro které je doufám tato stránka určena především, .... tedy: Jsem spokojená, že se nepotvrdila Metallica, balada od Aerosmith bude pro Mira lepší. Ke konci je pasáž svádějící k ječáku, snad si ho zítra v rámci unplugged odpustí. Hodně jsem se těšíla, že se konečně nabažím slovenštiny v Mirkovém podání, bohužel se moje očekávání zúžilo jen na Nebude to ľahké,...co už, díky aspoň za to. Srdce jako kníže Rohan je vodopád dost těžkých českých slov ( dvaatřicet karet křepčí na stole... ať jsi přes den docent nebo tunelář .... budou vcelku na nic všechny řečičky....) Jsem zvědavá, tak se s textem popere. A nesmím zapomnět na novinku pana Müllera "Už", která má zaznít v premiéře, to si nenechám ujít. Tak zítra, držím palce Miro.

Xaverov » 12. 12. 2009, 12:45

No co ja tu vlastne delam to je velice dobra otazka. Ja jsem zvedave 16 lete dite. Kouknu se na par finalovych veceru ktere jsem nevidela nakouknu do diskuze a pripisu svuj jeste nezraly a mozna i nesmyslny nazor. Samosebou ze ja si o svych nazorech myslim jen to nejlepsi:)

dodo » 12. 12. 2009, 12:33

Neberte to všetko zas tak vážne.No tak sa baby trochu vyblbli a posnívali,mna to baví čítať,je to osviežujúce,chlap trochu nazrie do babskej fantázie lebo ked sa láme chlieb tak to trvá kým sa prejavia a povedia čo majú rady...Ja by so tiež kadečo porobil napr. s Angelinou.Od Pitta som ešte na papulu nedostal....

Xaverov » 12. 12. 2009, 12:30

Pudilová, a co Vy to vlastně děláte ? Znamená Vaše přítomnost na těchto stránkách současně Vaši nevyspělost, zakomplexovanost a hloupost ?

Xaverov » 12. 12. 2009, 12:19

pudilová : a to se nějak vylučuje ? Podle mne je to ta správna kombinace, když je v každej vyspele , sebevedomé a chytre ženě i kousek pubertačky. Jinak by to nebylo do života, ale do vitríny. Jen to pubertáctví vypustit ve správných chvílích. A proč si myslíte, že fanouškovská diskuze o 21-rockerovi to není ???

puti » 12. 12. 2009, 12:14

Martinkaaa: vim ze veris ze je nadeje ale je tak nak o 10 let starsi nez ty ;)