Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

RIA » 13. 12. 2009, 15:35

Macyáš,mrzí ma ak to vyznelo samoľúbo,ale nemohla som sa zdržať komentára,keď nás nikto ani nevidel a tvrdí niečo o nesiahaní ani po členky či čo?.Nemám to rada,aj tak verím,že sú medzi nami pekné "kusy".A Dodko 90-60-90 bývavalo,ale ani teraz to nieje až také zlé,trochu oblejšie...HA HA

Miska » 13. 12. 2009, 15:16

Hani ja bych privrela oci leda ze by sel Miros se mnou jinak bych ho totiz ani nepustila:))) DODO tak nevim jestli by se ti po moji navsteve jeste nepritizilo:)) Miri zapomnela jsem napsat ze sis vybral na dnesek krasne pisnicky, mas krasny hlas, krasny exterier i interier tak ja nevim co by jeste vsichni chteli po superstar. Jestli ono to nebude tak jak zpivaji Europe v jedne ze svych hitovek We had it all but we still want it more........Jdu se podivat na to video Leni.

Macyáš » 13. 12. 2009, 15:16

Jsem ráda, že Vás tu všechny vidím pohromadě a zmobilizované k dnešnímu večernímu souboji. Všechny diskuze za mé nepřítomnosti jsem pečlivě pročetla a líbí se mi, jak se některé nicky začínají zhmotňovat a konkretizovat v docela povedené formy (že Ria) a jemně to zahrálo na představivost jiných (že Dodo) :). Dodo je mimochodem příjemným zpestřením v tomto našem babinci - takových chlapů více. Všimla jsem si i některých nelibých připomínek k našim sexystickým dýchánkům. No, ale teď zas minimálně do středy bude hlavní téma dnešní Mirův výkon a pokud vše v pondělí dobře dopadne, počítejte vážení suchaři, že u tohoto tématu asi zase skončíme. Týden je dlouhá doba na to, aby jsme si vystačili pouze z hodnocením zpěvu.Viděla jsem tu video ukázku - to by bylo přesně vono, jen Miro a kytara a my z jazykem na obrazovce. Já mu teda důvěřuju - jsem si jista , že se za jeho výkon nebudeme muset stydět a hlasy mu budem moci poslat proto, že bude dneska bezkonkurečně nejlepší - jako vždy.

ahoj » 13. 12. 2009, 15:15

Mirko ides si skvely....D:D:D:D

evelin » 13. 12. 2009, 15:13

Teda trochu závidím ty lístky na Superstar,i když já bych tam šla opravdu jen na Mira :-))Jinak myslím že Miro dokáže být i hodně umírněný,když je to pomalá písnička,dokáže se do ní pěkně v klidu a procítěně položit a když je to něco rychlejšího tak se trochu rozjede no a co,ten rozepnutý knoflíček na košili, který mu je vyčítán mi u něho trapný nepřišel,za prvé to nebyl vůbec špatný pohled a za druhé konečně to tam někdo trochu rozproudil,chápu že když tam jsou samý -náctky tak to produkce asi moc ráda nevidí..Doufám,že půjdeš do finále !!!

Lenka » 13. 12. 2009, 15:03

to Léňa-teď jsem na to koukala a fakt teda s tou kytarou nádhera.A ta kapuce nemá chybu.Miro držím pěstičky ale ty to zase všem natřeš.Užij si to a samozřejmě posílám hlasy ať tě máme v tom velkém finále protože ty tam prostě patříš:-)DRŽ SE ŠMAJDÍKU:-))

Leňa » 13. 12. 2009, 14:53

To musíte vidět!!! Podívejte se na článek s videem SuperStar už se třesou na večer- je tam ukázka Mira, jak zpívá a hraje na kytaru. A že mu to jde dokonale ;)) Dneska strčí všechny do kapsy ;)

Hanka » 13. 12. 2009, 14:45

Miro, když jde manžel na pivo, občas u toho mám řeči. U Tebe bych určitě dokázala přivírat oči. Hodně štěstí dnes večer.

dodo » 13. 12. 2009, 14:41

Miska,nabudúce nebudem chodiť po lekárňach ale kúpim si ťa domov!Aj tak neviem,čo vlastne zabralo lebo som to hltal mirnix dirnix všetko.Ešte to nieje ako má byť.Ale najviac mi pomohol váš optimizmus ktorý tu sejete.

Madlenka » 13. 12. 2009, 14:40

Miro je nejlepší!!Takže dneska bude nejlepší večer v mém životě vyhrála jsem lístkky na SUPERSTAR!!Takže dnes uvidím Miru moc se těším!!!Jsi sexy,nejkrásnější zpěv,vlasy,show....jsi prostě dokonalý borec!!!(na nic jsi nehraješ jsi milý hodný atd.to je hlavní)

Miska » 13. 12. 2009, 14:30

Ivi kde se v tobe bere tolik energie nad ranem? Ja doufam ze se dobijeme dnes vecer Miri vcetne tebe protoze ty akce vam davaji urcite zabrat. Nevim proc vas tak celkove pretezuji ale chapu ze si to uzivate. Tak do toho dej vsechno jako vzdycky, ty to ani jinak neumis a to se mi na tobe libi. Verim ze postoupis do finalove dvojky uz jen kvuli Dodovi at ma co cist...vzdyt on se nam tady docela uzdravil podle toho jak zase pise. (ze tys byl v tom obchodnaku DODO) RANO az ted me to trklo ze to je Dobes, to je ale doba co jsme to zpivali u kytar. RIO ale Mirko ma vyhodu ze ma maminu cesku tak predpokladam ze ho ucila i cesky, myslim ze s textem problem nebude. Miri tak nezapomen na to ze jsme tady pro tebe a GOOD LUCK!!

122333 » 13. 12. 2009, 14:28

S tím věkem a partnerstvím okolo Mira, je to zvláštní:). Velmi mladá si myslí, že pro něj není tak mladá a o dost starší si myslí, že ona má ten správný věk.

Tohle by měl Miro trochu upřesnit :D

Tohle téma je zajímave. Líbí se mi vaše nazory;)

S pozdravem, vaše číslo 122333

kobitka » 13. 12. 2009, 14:26

Zdravím všechny fanoušky či antifanoušky. Mirovi dneska přeju, aby mu vyšly všechny písničky podle jeho představ a holkám aby měly co největší kredity. Iva : kobitka si dneska přispala když je ta neděle. Ale neboj zítra tě zase trumfnu já :-(

caballito » 13. 12. 2009, 14:19

Miro, držím palce, ať to večer v pohodě dáš a užiješ si to! Zlom vaz! :) Jak se tu řeší v jednom kuse ta "obávaná" vana, tak za mě by tam taky nemusela být prakticky žádná show, ale těším se na v první řadě na Tvůj zpěv. Drž se! ;-)

Jan » 13. 12. 2009, 13:45

Jasně soustřeď se hlavně na kvalitu zpěvu a věřím, že to dáš v pohodě, tady u těch písní není potřeba nějaký velký divadlo, možná u tý posední písničky trochu jo, ale ten Richard tam žádný divadlo nedělá, tak se to moc nehodí. Věřím, že si nějak poradíš a dobře to dopadne. Držím palce.:-DD

Ada » 13. 12. 2009, 13:35

Miro, ať to zazpíváš jakkoliv, moje hlasy máš určitě. Uvítala bych hlavně hlasový projev, a to i kvůli všem těm tvým kritikům- ta vana, to zase pro ně bude něco k duchapřítomným diskuzím...;) Pokud ale budeš krásně zpívat a dělat inteligentní a vtipnou show (oboje umíš dokonale, hlavně se nenechej stavět do role toho, kdo pobaví, ale nezazpívá!!! Tvůj hlas je totiž NÁDHERA;) tak to bude to nejlepší. Ale stejně jako Ráno ti věřím, všichni ti držíme palce a posíláme SMSky jako diví ;) Jsi náš!!:)

Jan » 13. 12. 2009, 13:26

Pleteš se "šmajdo ven", vsadím se, že vypadne Chodůr, Miro určitě bude ve finále a myslím, že to celý i vyhraje a ty budeš jen slintatn a brečet nad tvým Chodůrkem.:-D

RIA » 13. 12. 2009, 13:25

Miro tešíme sa na večer,dúfam že nás zasa nabiješ tou správnou energiou,z ktorej budeme ťažiť celý týždeň.Bojím sa toho krkolomného českého textu ,je to tam plné toho ich typiclého pre Slovákov nevysloviťeľného" ř ",ale v Gottovi ti išlo perfektne.Držíme ti palce!(Pozdravujem Dodka)

ráno » 13. 12. 2009, 13:07

Večer se taky přimlouvám hlavně za kvalitní zpěv, očekávám, že nám Miro v rámci kola unplugged odhalí pouze své hlasové polohy a bude to zážitek. Jinak od rána přemýšlím, že tu vanu má někdo v textu a mááám to:

...nechte vanu vanou ať si přeteče. Na světě není větší víra, pro žádnou z nich se tolik neumírá, ani v žádné jiné zemi na světě.

Těším se na večer a já se tedy nebojím ničeho, věřím, že má Miro všech pět pohromadě.

Ala » 13. 12. 2009, 11:26

Iva, najskôr pochvala za skvelú slovenčinu. Krásne sa to číta, keď niekto nerobí chyby. Asi Ťa poteším, ja mám už 55 a takisto sme aj s mojim manžel úplne podľahli celkovému čaru Mira. Myslím tým spev aj prezentáciu nielen na pódiu. Mňa zaujal v druhom semifinále. Tú pesničku krásne zaspieval aj precítil. Potom to už išlo z kola na kolo. A musím podotknúť, že u mňa už naozaj nejde o jeho vzhľad. Ak by išlo, potom by som mu vôbec nefandila, pretože blonďáci sa mi nikdy nepáčili. Veľmi držím palce a posielam sms.