Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 08. 12. 2009, 10:25

Tak výroky poroty nemá cenu řešit. Každý má svůj názor a má právo ho vyjádřit stejně tak Darina. Ale myslím, že zrovna zpěvačka, která bez playbecku nezazpívá čistě snad ani hoří by si měla kritiky ohledně hlasu nehlasu nechat od cesty.

Macyáš » 08. 12. 2009, 09:58

to DURO: souhlasila bych s tebou, ať Mirko tentokrát ječák vynechá. Je to už sice součástí jeho pěvěcké image, takový jeho podpis a identifikace na závěr - když mu to vyjde je to pořádná Šmajdovina - v překladu - je to boží :) Na koncertě si to rádá dám s ním. Škoda jen, že u těch Queenu to tak zařezalo. Budíž mu však odpuštěno, protože Mirko ty nepovedené části, mnohonásobně odčiní jinými přednostmi.

Myška » 08. 12. 2009, 09:55

For Josef: Souhlasím nezpívá ale ječí je to ostuda ten postup.Bendig zpíval tedy líp!!!!!Je to podvod slováci mujejí mít ve finále slováka.

vendy » 08. 12. 2009, 09:52

Mě by zajímalo proč Nova nezveřejní výsledky nebo-li hlasy těch vyřazených!!!! Jinak Miro není muj favorit,ale psát o něm špatně nebudu.Jen napíšu drž se!!

Pet » 08. 12. 2009, 09:38

Ahoj Miro, jsem hrozně ráda, že jsi v top 3 a pokračujeme v nedělních minikoncertech :D. Také jsem ráda, že naše usilovné snažení - posílání sms a tvoje usilovné snažení - zpěv, energie a rozdávání radosti má krásné výsledky. Opravdu si postup zasloužíš, necháváš na podiu snad úplně všechno a je to vidět. Jsem ráda, že jsem si koupila lístky na další neděli (jako sms a budu čučet na televizi) a budeš zpívat ty, Dominika a Martin.

Macyáš » 08. 12. 2009, 09:35

Při včerejším vyřazování mne zamrzel názor Dary, že Mirko postrádá hlas. Vlastně se už v tomhle duchu vyjádřili povícero.Smířila bych se s kritikou k danému konkretnímu výkonu, co se zrovna nepovedlo apod. , což určitě i sám Miro uzná a ví, ale taková destruktivní kritika mi nepříjde vhodná, vzhledem k tomu, že do finále jej vybrali a poslali právě poradci. Rozhodně ho tam neposlali kvůli jeho šoumenství, protože po tom ještě v té době nebylo ani stopy.Pro mne má nejpříjemnější a nejrozpoznatelnější barvu hlasu z poslední dvanáctky. Miro je úžásný v tom, že v každé poloze mu hlas zní jinak a stále mne umí překvapit.

DURO » 08. 12. 2009, 08:40

Veľmi ma potešil tvoj postup,tak si teraz oddýcni,naber síl,aby si bol v nedeľu zasa najlepší.A jačák nechaj schovaný,na nejaký svoj koncert,my vieme že ho vieš tak nám ho neukazuj,v unpluggued sa to asi nebude hodiť.God bless you,aj vás všetkých,prajem všetkým krásny týždeň.A Miro uži si tie Košice,a daj pozor na lietajúce predmedy...

irena » 08. 12. 2009, 08:11

Milý Miro, i já moc gratuluji k postupu. Zasloužíš si to jako málokdo a já pevně věřím, že tě finále nemine. Vzhledem k tomu, že příště zpíváte tři písně, pevně doufám že vám dají dost času a klidu na nácvik, bude to náročné (máte tam vůbec nějakého hlasového pedagoga?) Moc mě těší, že jsi několikrát řekl že víš že soutěž není všechno, a že záleží na tom, aby člověk byl připraven na to, co bude potom. Jsi nejen šikovný, ale i chytrý kluk a máš to v hlavě srovnané. Těším se na všechna tvá vystoupení a hlavně na tvoji slibně se rozvíjející kariéru. Drž se, máš na to!!

Jarka » 08. 12. 2009, 07:49

Ahoj Mirko. Moc jsem držela palce a srdíčko mi tlouklo stejně divoce jako tobě. A to je pro mě málem infarktový stav - padesátka je prý kritický věk. Tak hodně štěstí pro příště a všichni budem posílat hodně hlasů. Gratuluji a přeji hodně štěstí.

kobitka » 08. 12. 2009, 05:06

Lothlorienn: http://www.tv-online.kvalitne.cz/ceske-televize-on... tady by ti to mělo v pohodě jet. Jinak dobré ránko všem a příjemný den ať už ve škole či v práci

caballito » 08. 12. 2009, 01:32

Miro, moc a moc gratuluju k postupu do top trojky a těším se na unplugged kolo a Müllera! Bez Tebe by to nebylo ono. Jste tam všichni vynikající, ale jen Ty jsi moje srdeční záležitost, tak snad v téhle soutěži nikdy nevypadneš a dojdeš až do finále. Každopádně Ti musím složit poklonu za to, jak ses s touhle soutěží porval, když uvážím, že jsi měl ještě v prvních finálových kolech alespoň podle názoru poroty namále a najednou jsi na medailových pozicích. Doufám, že si budete moct trochu oddychnout, když máte napříště tři písničky. Do neděle načerpej sil a přeju hodně štěstí ;-)

Iva to Miška » 08. 12. 2009, 01:29

Nickelback ma brali, najmä far away a potom Gotta Be Somebody-nenormálne dobrá vec, ale keď som si pustila celý album...už ee. Zato Daughtry dokola aj celý deň. Príde mi to zďaleka melodickejšie. A Chrisov hlas je pre mňa momentálne No.1. To NAJ je, že obe fandíme Mirkovi :-)

Iva » 08. 12. 2009, 01:23

Som neuveriteľne šťastná, že Mirka máme v TROJKE.

Lothlorienn » 08. 12. 2009, 01:17

Rocker diky za radu. Zkusim to a dam vedet

rocker » 08. 12. 2009, 00:54

TO Lloriennoth: skús ísť,len na Net a zadaj do vyhladávača /google je asi naj/markiza.tv, a potom aktuálne.no nezaručujem ako ti to pôjde.Skús to teraz a daj vedieť.

Lothlorienn » 08. 12. 2009, 00:40

Pane Miroslave ze treti pozice uz se uchytite bez problemu, pokud budete mit stesti. Od treti pozice je skoro jedno kdy kdo vypadne a od druhe je to uz zcela fuk. I presto si preju abyste vyhral protze i ja bych si vas vybral do hlavni role, kdybych byl scenaristou filmu zrod superstar v primem prenosu. Jsem opravdu zvedavy jestli se pletu a nebo ne- Jsem opravdu zvedavy na dalsi kolo kde by se to melo ukazat. ale bohuzel budu mimo CR.

BTW NEVI NEKDO JAK SE DA SLEDOVAT TV NOVA NEBO MARKIZA PRES INTERNET bez tv karty? SPUSTIT SI TO PAK Z ARCHIVU NEBUDU MOCI. NESKUTECNE SE MI TO SEKA A NA TO NEMAM NERVY DIVAT SE NA HODINOVY PORAD PUL DNE. ZE JA SI TO NENASTAVIL ABY SE TO NAHRALO. ALE UZ JE POZDE. PROTO NEUMI MI NEDO PORADIT?

lida.zikova » 08. 12. 2009, 00:09

jsi skvělý a držíme ti palce ahojky lida

Pet » 07. 12. 2009, 23:42

Miro, moc moc gratuluju. Nechápu co pořád všichni řeší - proč postoupil ten a ne ten a jak je to možný. No jak, je tu přece volba, tak například milujete českou kuchyni dáte si českou kuchyni nebo milujete čínu - tak zvolíte čínu. A to ostatní je v barvách, v televizních pořadech - někdo dokumenty jiný komedie a prostě vás zaujme něco jiného. To stejné je u interpretů v superstar, prostě vás nějaký zaujme víc, protože inklinujete k tomuto stylu a tomuto projevu atd. Vynadáte někomu kvůli tomu, že si dá raději čínu? Tak proč nadávat, že Miro postoupil. Honza Bendig zpíval skvěle, tak jako všichni finalisti a semifinalisti.

marti » 07. 12. 2009, 23:27

Ahoj Miri... jsem ráda, že jsi dnes postoupil právě ty z vás dvou... jednak se mi líbíš víc, a jednak moje čtyřleté dítko Kryštůfek dnes při večerním vyřazování najednou začal usedavě plakat a nebyl k utišení, byl fakt strašně nešťastnej...a víš proč měl takové trauma? Právě kvůli tobě, protože se mu líbíš a moc ti fandí, a když viděl, že tě chtějí dát pryč, tak to neunesl...Tak hurá, že jsi tam vydržel, a prosímtě, příští týden musíš jít dál...ať mé dítě nemá trauma ok? Slibuješ? Tak páčko a drž se, jsi fakt šoumen, a to se taky cení... a věř, že už teď máš v nejmladší populaci jistě hodně budoucích fanoušků... Jen si vždycky zvol ty pravé hity, co sedí tvému hlasu, a bude to bomba !!!

ikka » 07. 12. 2009, 23:26

to Macyáš: Súhlasím s tebou, ja som tiež ešte nikdy za Superstar neposlala sms, ale teraz hneď niekoľko. Som sa tak o teba Mirko bála. Niečo v ňom je, niečo nedefinovateľné, čo neuveriteľným spôsobom priťahuje ľudí.. charizma.. A nie je pravda, že nevie spievať. Naopak mne sa jeho hlas páči najviac zo všetkých, čo tam sú.. Mirko prajem všetko dobré a drž sa!!! Ach jaj, len dúfam, že si ťa teraz nebude Habera ešte viac podávať.. Ale verím, že ty tam všetkým ukážeš, prečo ťa tak ľudia zbožňujú..