Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Miska » 08. 12. 2009, 13:30

Ivi souhlasim ze Nickleback ma tech lepsich pisnicek min ale celkove ten styl je hodne podobny, proto jsem se ptala jestli se ti taky libi. Chris ma opravdu takovy pevny a cisty hlas.

Miska » 08. 12. 2009, 13:23

Zdravim vsechny fanousky Smajdika. Mozna to tady ted bude litat vic nejakyma nesmyslama od lidi co jsou nastavani na to ze si vypiplaly penize a jejich favorit vypadl ale ja doufam ze vas to lidi tady nerozhodi a nebudete si toho vsimat, protoze my potrebujeme Mirkovi dat jen to pozitivni co je v nas protoze on to dela celou dobu. A doufam Miri ze to nerozhodi ani tebe. Proklanim se k nazoru abys to pojal ted v nedeli trochu decentneji jelikoz unplugged si to zaslouzi a zahral nam vic na city nez na adrenalin. Doufam ze vam daji prostor a cas abyste ty pisnicky pak mohli v nedeli hezky odevzdat. Uzij si autogramiadu ve svych rodnych Kosicich a vrat se nam ve zdravi hlavne.

šmajda musí ven » 08. 12. 2009, 13:01

místo Honzi měl vypadnout Šmajda příště pujde ven on!!!!!!!!!!!

maritje » 08. 12. 2009, 12:26

v poslední době je tady tolik nenávistných výpadů proti všem zbývajícím finalistům, že to paradoxně ani jeden z nich nemůže brát vážně, když vidí, že i ostatní soutěžící mají ortodoxní odpůrce. Kdybysme podobným způsobem volili třeba Českého slavíka, tak by spousta lidí na naše nejznámější zpěváky taky nakydala kýbl hnoje. To je zkrátka úděl slavných. Stačí si jen vzpomenout, jak spousta lidí negativně reagovala na státní vyznamenání, které dostal Karel Gott od prezidenta. A za měsíc už se k němu v Superstar všichni zase chovají jako k bohovi. No ale stejně úplně nejhorší je pro zpěváka, když jsou k němu posluchači lhostejní a nemluví se o něm:)

terýsek » 08. 12. 2009, 12:26

nechapu co proti mírovi mate ja bych chtela vydet vas!! Miro nekoukej na to jak tě tady krytizují nic si stoho nedělej .. TY A Domča ste nejlepší!! Doufam že to dotahneš daleko!! držim palečky!! A nechapu proč ho tady tolik krytizujete!! Miro jsi super jen tak dál!!!

Malina » 08. 12. 2009, 12:25

Šmajda je super, dobre vyzerá...Aj Chodur je fajn...Ale najlepší je aj tak Habera...:)

vendy » 08. 12. 2009, 12:17

I tak vyhraje Chodur, já už jsem vyplácla celý důchod na kredit. Posílám mu celej den hlasy. Miro to aj z tohoto důvodu má prohrané...

Janula » 08. 12. 2009, 12:14

Jo, a ta čelenka mu 100% slušela!!!!!

Janula » 08. 12. 2009, 12:11

Přidávám se k těm, kteří budou posílat hlasy Mirovi. Nedá se mu skoro nic vytknout, zlepšil se ze všech nejvíc, není nudný, namyšlený a co se mi na něm líbí, je to, že vždycky poděkuje kapele a všem ostatním. Superstar je přece hlavně o šou, kterou on umí. Ano, občas řve a nemá čistý zpěv, ale všichni známí zpěváci, kteří zpívají naživo nemají v žádném případě čistou intonaci, takže si Miro vede hodně slušně. A kdyby vyhrál, všechno to určitě dopiluje. Navíc je moc sexy. Moc si přeju, aby vyhrál on, je skvělý a ty peníze taky přeju jemu. Pokud by jsem si měla v obchodě vybrat CD z těch tří zbylých soutěžících, tak to bude určitě jeho. Takže mu držím palce! Miluju ho i jeho občas falešný zpěv:)

nika a roma » 08. 12. 2009, 12:09

...a este sme zabudli napisat, že vas pozdarvuju dve hrozna zo Slovenska. Najlepsi je aj tak Matko Konrad.

Iva to Mirko Šmajda » 08. 12. 2009, 12:08

Mirko nevšímaj si zlé jazyky, bude ich čím ďalej tým viac ! Buď stále nad vecou. Držíme palce, posielame silu a energiu. Oddychuj a v nedeľu nám krásne zaspievaj. Tešíme sa.

terka » 08. 12. 2009, 11:17

najednou vypadne Bendíg a všichni se spiknou proti Mírovi což mi připadá nenormální....to už přesahuje všechny meze...dokud tam Bendíg byl tak všichni Mírovi psali hezký vzkazy a jakmile Bendíg vypadl tak se proti Mírovi všichni spikli......a prej že měl Míro vypadnout před Denisem Lachem .......to si dělá tady někdo srandu....jak zazpíval Včelku Máju...tak si myslím že dost lidí poznalo že to nebyl zpěv...a to co předved Míra tutu neděli tu písničku champions nebo jak se to píše......tak to zazpíval úžasně...a bylo to lepší než ta včelka mája.......ten kdo to řekl že měl vypadnout Míro před Lachem tak ho asi musela trefit šiška do hlavy jinak tuto by neřekl ani normální čloověk....já sem si Šmajdíka oblíbila,a pro mě je a zůstane superstar.....navíc při každé písničce změní image a udělá show při které se všem udělá husí kůže...a hlas má bezvadný..porota říká úplně něco nesmyslnýho....že Míra nemá hlas.....tak at řeknou co místo zpěvu na tom podiu dělá!!!!!!!!.....jo a Míro je mi líto že tě tefili to flaškou,ale ty si silnej kluk tebe nic nerozhodí...a obdivuju na tobě,že si upřímnej....a všechno myslíš ze srdce...hned jak vyjde tvoje nahrané CD tak si ho koupím.....:o*

vendy » 08. 12. 2009, 11:17

For Majda: Chodur je už vítěz to nevíš???????????Akorát si vyplácáš kredit ty chudinko co provokuješ.Nech Chodura, Chodurem a starej se o Mira!!!!

Mia » 08. 12. 2009, 11:10

Tak to Miro příště pořádně rozjeď!! Ať si tu neděli užiji! Protože já patřím mezi ty, kteří když nevidí zásluhu, tak hlas neposílají. Tak z vervou do toho!!!

Zoro/pro Simču/ » 08. 12. 2009, 11:09

Vychladni!!!! A běž si diskutovat na chat s Bendíkem! Tady nemáš co dělat!

MAJDA » 08. 12. 2009, 11:06

Tak MIRKO! / Je to blízko!!! / Sakra my Tě musíme do toho finále dostat! Přece nechceme, at to vyhraje Chodúr! Tak to by mě vážně nas......... Zdravím Tě a pořádně zkoušej, at jim to tam všem natřeš v neděli. Jsme s Tebou...... Vydrž!!!! Měj se krásně!

terka » 08. 12. 2009, 10:55

hlavně musíme Míra podržet a posílat hlasy

terka » 08. 12. 2009, 10:53

jsem moc moc rada,že jsi v TOP3.....uplně jsem se rozbrečela štěstím,že jsi postoupil.....ty jsi si to zasloužil...hlavně mě štve,že tě všichni kritizují za jednu nepovedenou písničku... ....náhodou jsi jí zazpíval bezvadně....držím ti palce.....a at se ti ta příští neděle povede,co nejvíc....musíš všechny překonat......Jsi supr :o*

Macyáš » 08. 12. 2009, 10:50

Výsledky se podle mne nezveřejňují z čistě zištných důvodů. Pokud nevíte, jak na tom kdo je, tak se posílají hlasy jako o závod, aby se ten váš favorit udržel. Pokud bych však zjistila, že např. Mirďa svými hlasy výrazně převyšuje všechny ostatní, asi je investuju jinde.A to pro pořádající této soutěže asi není žádoucí. A vo peníze jde tady především. Ale co se dá dělat, Šmajdík osídlil mé srdce a hrozně mu výhru přeju, takže opět v neděli pustím tzv.chlup a pošlu hlasy, a kajícně přiznávám, že i bez ohledu na to, jak zaspívá. Je to ale řošťák - jak umí zmanipulovat lidi :)

míla » 08. 12. 2009, 10:47

AHOJKY ŠMAJDÍKU. MOC TI GRATULUJI A DRŽÍM TI VŠECHNY PALEČKY. HLAVNĚ JSEŠ MOJE SUPERSTÁR.AHOJKY MÍLA