Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lenka » 07. 12. 2009, 10:44

Dneska Miro bude potřebovat naše hlasy jako nikdy jindy. David byl skvělý, ale Queeni už moc nedopadli. PŘESTO !! Cokoliv lepší než kolo unplugged bez Mira. Lidi, hlasujte pro něho. STAR 12 Za prvé: Ti, co zpívají první, se lidem spíš vykouří z paměti- diváci u televizí se teprve usazují, vaří čaj, chystají jídlo, vrací se záchoda. Za druhé: Nevim nevim, kdo z ,,neutrálních" bude hlasovat pro Queeny. Důchodci se zhrozí nad jeho ,,chuligánským" účesem a SMSky radši pošlou slušňákovi Chodúrovi. Za třetí: Jak jsem psala, nechceme nudu. Pošleme ho do té TOP 3!! Apeluji na všechny, co si myslí, že stačí fandit u televize- pošlete i mu nějaký ty hlasy...Vždyť to, co předvádí, je plnohodnotný koncert, a na ten taky nejdete zadarmo ;)

Mia » 07. 12. 2009, 10:23

Nemohu se rozhodnout kdo ze čtyř posledních by mi nejméně scházel, každopádně vím, že Miro je jediný kterému bych přišla na koncert a věřím, že bych se nenudila. Tak se ještě drž! Ať se mohu těšit i na další nedělní večer!

moloch » 07. 12. 2009, 10:22

Miro, nepřepaluj to tak s tou show a soustřeď se radši na zpěv. zpívat umíš moc dobře, když chceš, ale aby šla show na úkor zpěvu, tudy fakt cesta nevede, pokud nechceš, aby ti fandily jen dvanáctiletý holčičky, ale i lidi, kteří mají rádi dobrý muzikanty. Promiň, že to říkám tak tvrdě, ale podle mě nemáš to divadýlko kolem, pokud zasahuje do zpěvu, vůbec zapotřebí! GNR, DP, tam to bylo na místě, protože jsi to i slušně odzpíval, včerejší Queeni jsou přesně to, o čem mluvím. Jsi talentovanej kluk s krásným hlasem, ale máš navíc, než abys rezignoval na dobrej zpěv a místo toho se předváděl.

lila » 07. 12. 2009, 10:20

No já bych to moc neřešila protože je jasný že to vyhraje CHodůr na stopro , má už svou skupinu a takový lidi by v tý soutěži podle mě neměli co dělat, když už pracujou ve vlastní branži . Nic méně Martin umí hrát na city a docela se i přetvářet takže je jasnej vítěz !! Ale Miro dokáže zazpívat vopravdu všechno a dost dobře má jak popovej tak rockovej hlas a našlo by se v jeho hlasu určitě i víc stylů umí si to prostě užít on je pro mě superstar at si to klidně chodur vyhraje, ale u mě je to jednoznačně Miro ;)

Agatha » 07. 12. 2009, 10:07

At vyhraje kdo chce, do roka po panu Smajdovi nebude vidu ani slechu. Jeho vyjimecnost v ucesu a skvelem napodobovani par rockovych zpevaku neni na nem nic. A tohle umeni postaci na par zabavnych poradu.

Snad pokud zacne vymetat vecirky jak Samer, kterej je jinak taky uplne k nicemu, tak se semtam nekde objevi. Povahu na to ma, to zas jo.

Rozkvetla lipo, diky za neoficialni informace.

kobitka » 07. 12. 2009, 10:07

Myslím si, že někteří lidi Mirkova slova ohledně toho, že by byl Fredi dojatý pochopili špatně. On nemyslel, že by byl dojatý z Mirkova zpěvu ale ze skandování fanoušků. Každopádně ať se vám to líbílo nebo ne, Mirko je jediný ze soutěžících, který má opravdu šťávu a umí se prodat. A je vidno, že zaujal spíš starší publikum od 18 výše. Vzhledem ke kaldným komenátřům,které se tady oběvují. Takže pokud se bude i nadále snažit rozhodně po soutěži neupadne v zapomnění narozdíl od takového Honzy, který se líbí především mladším ročníkům a kterému hodně uškodí, pokud se televize rozhodnou udělat další podobnou soutěž. Stačí se podívat na X factor není to tak dlouho co lidi šíleli po Rumlovi, Zonigovi a ALL X a kde je jim teď konec? Stačí aby přišla další soutěž a hned se na ně zapomene. Takže Miro jeď dál a nenech se ovlivnit negativními reakcemi. Už se těším až se tvoje písničky budou hrát v rádiích

sandra » 07. 12. 2009, 09:47

prosim kazdeho,kto je Mirov fanusik a este neposlal sms,aby tak urobil,lebo ma zacina desit fakt,ktory som vcera zbadala...ze maly Honza ma tiez dost zenskych fanusikov a je horucim adeptom na finale ako nas Miro....myslim,ze tento tyzden to nie je este take huste a je viac-menj jasne,kto vypadne,ale buduci tyzden to bude pri vyradovani riadna pecka nervozita....Mirko,co sa tyka vcerajska prekvapujuco si ovela lepsie podal Davida ako Queen....Davida si zaspieval super,ale pri Queen som mala pocit akoby ti dochadzal dych...nic to,hlavne si oddychni cez tyzden a dalsie kolo opat poriadne vypeckuj.....s tou celenkou ti to bohovsky seklo.vcera si vyzeral celkovo ´´k zulíbání´´...:-).drz sa!

Miska » 07. 12. 2009, 09:39

Rozkvetla lipo tentokrat s tebou musim souhlasit, vystihla jsi to totiz naprosto perfektne... besidka talentovanych pevcu na stupinku v telocvicne za totace. Bohuzel je tady spousta lidi kteri ten zivot berou strasne vazne a nedokazou se trochu uvolnit. Ale nastesti jsme tady taky my a hlavne nas Smajdasek, kteri jsme pochopily ze tudy cesta nevede.

Lucie » 07. 12. 2009, 09:05

Pěkně zpíváš,pěkně vypadáš!!.Přeji Ti, abys ještě postoupil.Do života vše nej nej..:-)!!!

Rozkvetla Lipa » 07. 12. 2009, 08:54

Hlasujte. Jinak ho vyperou a to by byla škoda. Zatím mám neoficiální informace, že jeden , není to Miro má o hodně smsek víc jak ostatní a ostatní jsou zhruba nastejno. Tak hlasujte ať nevypadne a nestačí jedna sms a nestačí jen od vás. Musí i jiní, protože Miro ztratil v tomto kole přebíhající nevyhraněné hlasy. Hlasujte aby nevypadnul a mohl postoupit do unplugged, kde bude zpívat Metallicu. Hlasujte abyste slyšeli rockovou baladu, která strčí Wicked games do kapsy.Jinak tato soutěž ztratí grády a bude vypadat jako besídka talentovaných pěvců na stupínku v tělocvičně. Hlasujte pro esprit hvězdy. Pošlete STAR 12

DURO » 07. 12. 2009, 08:52

Dakujem Miska že si pripomenula že sme sa v piatok všetci dohodli,že nereagujeme na hlúpe a negatívne príspevky.Odporúčam preto všetkým čo nemajú radi Mira nech idú na stránky svojich obľúbencov a radšej nech im tam vyjadrujú obdiv,namiesto toho aby tu zbytočne plýtvali negatívnou energiou.Nemyslím,že to bolo včera až tak zlé,aj ked trochu unavené,no a ten záverečný tón by mi tam nechýbal,ale každý má dni ked nieje celkom v pohode.Ani ostatní neboli žiadna sláva...Mali by ich viac šetriť,si myslím.

Miska » 07. 12. 2009, 08:46

Miri vcera jsem to nejak uz nedopsala ten komentar protoze bylo pozde ale chtela jsem ti napsat ze ty jako jediny ze vsech 4 co vas tam zbyly zpivas srdickem a proto je to na tom zpevu mozna nekdy znat. Ty jako jediny nejsi zpivaci stroj, ktery da kazdy ton perfektne ale jako u jedineho citim z tvych pisnicek lasku, cit, energii, radost, boj, smutek, nehu nebo trapeni a to je prave to co od pisnicky cekam, a co dela pisnicku pisnickou. A proto si bez tebe nedokazu finale predstavit. Na unplugged se moc tesim protoze to je styl ktery ti totalne sedne.

Pet » 07. 12. 2009, 08:04

Ahoj Miro, tak Michal David - super - krásně upravené. Queeni - ono to nebylo zas tak zlý ani pěvecky, ten konec sice trochu ujel, ale dalo to se čekat. Protože jak tě pomalu poznávám, chtěl si tomu dát úplně všechno ze sebe a to se stalo. Vždyť i chyby patří k osobnosti. Tak patřičná dávka sms odešla a je úžasné jak za pár korun dostávám každou neděli pořádnej nářez. Snad i příští. Mějse a šetři se :D.

deppholl » 07. 12. 2009, 07:43

Jsem ráda, že Miro v první písničce dokázal všem, (kteří tvrdí, že umí jen řvát), že dokáže také krásně a citlivě zazpívat. Queen taky dobrý. A víte, co jsme si tady slíbili o víkendu? Na čočku od poroty reagujeme zvýšeným počtem SMSek!!!!! Já nějak nemůžu pustil mobil z ruky........ Podpořme ho, ať nám tam ještě chvilku vydrží. Krásný den všem!!!!

Jarka » 07. 12. 2009, 07:31

Ahoj Miro, rozhodně nejsem z těch tvých typických fanynek, je mi už podstatně víc let, ani podobné soutěže nejsou můj šálek kávy. Ale náhodou jsem tě slyšela před měsícem zpívat a od té doby si nenechám ujít jediné tvé vystoupení. A nejsem sama - vím, že napříč generacemi se ví o tom blonďatém sympaťákovi, který zazpívá Gotta líp než Gott. Včera jsi byl úžasný, umíš to krásně roztočit. A z poroty si nic nedělej, nějak mám pocit, že ti závidí ty v budoucnu vyprodané haly. A to, pokud budeš na sobě makat, nebudeš vymetat večírky a nezpychneš, opravdu mít budeš. Máš krásný hlas, dobře se na tebe kouká a máš moje SMSky. A koupím si tvoje CD, nebo raději DVD - to kvůli tomu koukání. Držím moc palce.

Ondra » 07. 12. 2009, 07:28

Čau Mirko, První písnička byla skvělá, to se ti vážně povedlo. Já jsem tvuj velký fanoušek, ale ty Queeni se fakt nepovedli. Ale čekal sem tu. Zazpívat Mercuryho,to je fakt nadlidskej úkol.. I přesto ti ale dál fandím, protože máš ze všech soutěžících jednoznačný předpoklady k tomu stát se Superstar. Myslím ,že po takovým Bendigovi, Chodurovi ani Staré po měsíci ani pes neštěkne.. O tobě ale podle mě ještě uslyšíme.... Nic si z toho nedělej a pokud postoupíš, nevybírej si tak šíleně těžký písničky...

Alladin » 07. 12. 2009, 07:20

nechtel jse tu nic psat ale ..... je jasne ze superstar neni o zpivani. Pokud by byla tak je klid od Smajdy a jeho plastickeho zjevu uz davno. Jsem rad ze ho namam za souseda. Z jeho viti by se asi zblaznili vsichni psi v okoli.

peťa » 07. 12. 2009, 07:13

Nejsem 11. letá puberťačka, už dááááááávno NE a přesto se zařazuju do davu Mirových fanynek.Chlapec je vynikající, občas mu sice něco nevyjde, ale vždy to zachrání svojí skromností a příjemným vystupováním a totálně odzbrojujícím úsměvem. Miro, děkuju že jsi: finále je tvoje.

*** » 07. 12. 2009, 07:13

napodobne! mej se krasne! nechci se hadat,kazda mame svuj nazor =) ( i kdyz vim v jakym smyslu si to myslela TY)

Agatha » 07. 12. 2009, 07:06

*** trocha paranoidni, ne? Nic ti nevnucuju, napsala jsem svuj nazor, to sis prala, ne? Moc lituju, ze jsem nesnedla tolik vtipne kasi jako ty. Rozneslas me na kopitech. Preji pekny den