Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

*** » 07. 12. 2009, 06:57

to byl teda for s tim odbornikem =) az se za bricho popadam!!!! ( to byla ironie) takovej kec bych nevymyslela ani ja!!!! =)

*** » 07. 12. 2009, 06:55

a je to tadyk...zase nejaka p.... (Agatha) uz komentuje!!! je to muj nazor! tak se uklidni esi mas nazor jinej tak ho semka napis!! a me neotravuj tema tvejma srancema!!!! ty ses ale vlezprdelka kdyz mi vnucujes tvuj potapanej nazor!!!! =)

Karin » 07. 12. 2009, 06:51

Ahoj Miro, drzim ti palce. Si sympaticky chalan, ktory sa na nic nehra a spieva od srdca a pre ludi. Mas pekny hlas a dokazes to poriadne roztocit :)) aj ked treba povedat, ze ti Queeni vcera neboli az taki aby som si to pustila znova. Zato "Je to blizko" bolo famozne a vazne ti to sedelo. Nech uz to dopadne akokolvek, posielam ti hlasy a drzim palce nech to dotiahnes daleko v hudobnom svete, mas na to a si fajn clovek :) Drz sa!!!

Agatha » 07. 12. 2009, 06:49

*** ???????????? Nejnormalnejsi? Nerekla bych, ze ostatni co v SS ted zpivaji jsou namysleny. Je dobre mit sebevedomi, ale to co ma Smajda, to je uz zalezitost pro odbornika.

*** » 07. 12. 2009, 06:38

mno a je to tu zase...... jenom sama kritika to lidicky nedokazete ani pochvalit!!!! Mno...me se to vcera nahodou moooc libilo! =) Ja to blizko se mu povedlo skvele! ti Queeni mno to bylo horsi ale zase to nebylo nejhorsi!!! takovej discopribeh to byl hnus!!!! ( doufam zhe naky mlady p...... to tedkom zas budou komentrovat! :) a to Mirove namachrovanosti?? musim se smat =) pac si myslim zhe on je tam ze vsech nejnormalnejsui!!! ( ale zase na druhou stranu! kdybyste v SS zpivali VY! tak nerikejte zhe byste si o sobe taky nemysleli??!??) mno...jo dyt vy uz nevite co na nej vymyslet zhe!!.....pac on je DOKONALEJ!!!!! =)

Agatha » 07. 12. 2009, 06:29

Kazdy mame nejaky vkus, nekomu se libi tohle, nekomu tamto. Me se Smajda nelibi od zacatku. O.K., chapu, ze nejakou sortu lidi oslovi, ale ty vcerejsi queeni, to byl hnus. Ze mu nesedli? Sedli, zazpival to presne tak, jak chtel. Vzdyt na nem bylo videt, jak se nadouval, jako by byl opravdu na vlastnim koncerte. Jeho prones, ze by Freddy Mercury byl dojaty, to bylo naprosto nechutny, Freddy by ho nejspis zazaloval za ten hmus, co tam predvedl. Chapu, ze kdyz se nam nekdo libi, divame se na nej pres ruzove bryle. Me osobne se timhle prednesem zhnusil na dobro. Miro by se mel nad sebou zamyslet. A jsem rada, ze ho porota tak pekne zprazila.

Jak tu psala Lucka, tohle se snad mohlo libit jedine 11 nadrzenym pubertackam, a ne nekomu se zdravim rozumem a alespon s trochou muzikalniho citeni.

kobitka » 07. 12. 2009, 05:10

Dobré ránko všem. Tak i když se Mirkovi Quin moc nepovedly tak ho můžeme poslat do dalšího kola. Ono se to taky dá chápat, únava prostě zapracovala. Kdyby je celý týden netahali po všech čertech a dali jim tím čas na učení a zkoušení tak by to určitě dopadlo dobře. Já třeba nepochopila ten smysl splněné přání. Sorry ale to bylo trapné a ty čtiři autogramiády v týdnu je taky víc než dost. Takže milá produkce šetřete nám je ještě dva týdnu musí vydržet

Emešem » 07. 12. 2009, 02:50

Queeny dal krásně do okamžiku dojezdu, nebo odrazu... Ruku na srdce pánové, kdo by nezměnil tóninu?!? Začátek a konec jsme si užili my a prostředek Miro :-)). Intonační chybičky berme tentokrát s pochopením - byla to vlastně show na druhou. Až na ten přeřvaný konec se mi to líbí, má to šťávu.

caballito » 07. 12. 2009, 02:29

Bohužel souhlasím s nickem "ráno" i s tím konkrétnějším hodnocením druhé písničky. Ti Queeni je fakt jedno z Tvých mála vystoupení, které nemám narozdíl od mnoha jiných potřebu pustit si znovu, i když nasazení bylo maximální. Jinak Tvůj hlas miluju, jak v hardrockovejch věcech, tak těch měkčích, ale tady ses mi opravdu moc nelíbil, navíc mi trochu vadil ten pomotaný text. Chápu ale, že vás přetěžují, což bylo vidět i na hlase, takže to beru víceméně s rezervou. I tak ale myslím, že to bylo nakonec nad Tvoje síly, tak možná někdy pozdějc ;-) Michal David opravdu není můj šálek kávy, ale v té písničce jsi zněl moc pěkně, navíc jsi to podal tak, jak to písnička potřebovala. Každopádně doufám, že postoupíš dál. Držím palce!

lucka » 07. 12. 2009, 01:15

fredy by nebyl dojat miro ale otači se v hrobe po tom cos predvedl a bohuzel on nemel fanynky 11 lete nadrzene pubertačky ale vsechny mozne kategorie

Kristýna » 07. 12. 2009, 01:09

We are the champions je hodně těžká píseň, nikdo nemá na to zazpívat to jako Mercury, ten zpěvák byl génius, ale já jsem se bavila, tak dobře a komplexně by ji nezazpíval nikdo z finalistů. A Michala Davida měl jednoznačně the best ze všech, na tom se snad shodneme všichni. Miro, těším se v příštím kole čím nás překvapíš, pro mě zatím nejlepší Gott ve tvém podání, a to ze všech písní v superstar...

ráno » 07. 12. 2009, 01:05

Na obě vystoupení jsem mrkla ještě jednou, jestli snad neobjevím něco jiného a lepšího než napoprvé v telce. Je to blízko - tam ses mi líbil moc, jak zpěv, tak nápad na choreografii (ti bodyguardi v zádech ... dobrý). U Queenů lepší část We are the champions, až na ty ujíždějící výšky se mi to celkem líbilo. Při We will rock you - jsem měla pocit, že už seš hlasově hodně unaven a ten ječák nakonec ...nee. Tvoje Queeny si potřetí do uší nepustím, sorry. Celkově ale zazpíváno s obrovskou chutí, před We will... jsem si všimla, jak se na ten kousek těšíš a baví tě to. Moje hlasy máš v každém případě, protože v Müllerových krásných písničkách tě chci vidět. Tak Miro hodně štěstí dnes, jde do tuhého.

Jean » 07. 12. 2009, 00:38

Ty Šmajdovy Queeni mají styl - líbí se mi, jak do toho řeže ve stylu ZZ-Top, ale v tom případě mi tam nesedí ten závěrečný ječák. Jinak bych si na pohodu na Šmajdu zašel, ale nejspíš až za pár let do nějakého zapadlého rokáče v Košicích, až trochu odezní komerce..

kritik » 07. 12. 2009, 00:19

zavinovacko rikala jsi ze uz jdes. Bez spat.Na hradecku a ve vychodnich cechach uz je noc nebo se pletu?

__Anett483__ » 07. 12. 2009, 00:13

No, pan Hejma dnes zase exceloval! Prej cirkus, a že chyběli sloni. On má co říkat, když recituje tu svoji "dobrou modrou", tak mu k pořádný show nepomůže ani stádo volů. No, doufám, že Miro a ani Domča zítra nevypadnou, protože mám takový špatný pocit, že se do velkého finále "dere" česká dvojka Martin a Honza...

@@@ » 07. 12. 2009, 00:11

for antichodurovec: Bacha na pusu co píšeš.....jen ubožák se takhle zlobí no jo jsi fanda Smajdy,kterej hold vypadne tak už to je smiř se s tím jo???Díky ti, Chodure do toho jsi nejlepší a hlavně jsi objevem roku což je velké plus!!!!!!!!

Miska » 07. 12. 2009, 00:05

Lidicky ja vim ze ten komentar uz je davno v trapu ale tusim ze v patek jsme se tady dohodly ze budeme totalne ignorovat negativni komentare, protoze kdyz kazdy odpovi na neco negativniho tak ve finale to nebude diskuze ale hadaci krouzek nechci psat nic horsiho. A ted pro Mirka. Mirko me se ten David od tebe moc libil dneska, opravdu jsi to zazpival hodne procitene a to ty umis. U tech Queenu jsem trochu v rozpacich. Byly casti ktere se mi moc libili ale taky ty co trochu min. Myslim ze to bylo hodne tezke se toto dobre naucit za tak malo dni co na to mate. Ale celkove se mi libilo jak jsi to pojal a posilam ti jako vzdy hodne SMS. Diky zasuper show.

@@@ » 06. 12. 2009, 23:59

Smajda ani Chodur nemužou za to kdo co sem píše,tak neurážejte Chodurovce jo? čau fanoušek Chodura a Smajda nevede nad Chodurem v žádném případě....To by musel zpívat Smajda jinak a né ječet jak už někdo tady psal: Jak slepice

LadyMurderess » 06. 12. 2009, 23:58

Nejak jsem dneska tu porotu nepochopila, ale jejich nazorum neprikladam vahu uz hodne dlouho. Darinka asi nemuze unest, ze ji vypadla Monicka, ale to ma holt blby. Hodnoti dost neobjektivne uz nekolikaty kolo, ale ja si umim udelat svuj nazor a ne tupe kyvat na ty jejich, tohle je porota na dve veci. Mirovi ten hlas poslu, protoze mam rada rock a tvrdsi styly a jeho podani se mi libilo. A je mi srdecne jedno, co si mysli porota, proste to bylo dobry. Hele, zavinaci, nikomu tu nevnucuj svuj nazor a bez si na Martinovu diskuzi, tobe tu taky nikdo nic necpal. A misto rozcilovani si radsi otevri ucebnici ceskeho jazyka, ocividne je to potreba...

@@@ » 06. 12. 2009, 23:52

kritiku však už jdu