Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Iva » 04. 02. 2010, 15:28

Arabela: MJ mal viac plastických operácii..ale na tom nič zlé nevidím. Kto ich z celebrít nemá? Keby vysťahovali z Hollywoodu celebrity s plastikami, aspoň jednou, nie som si istá, či by tam niekto ostal :-)) A s tou chorobou máš pravdu...bola potvrdená pitvou po úmrtí. Fľaky začínajú na rukách...to mohol byť aj dôvod prečo začal nosiť rukavicu, ktorá sa neskôr stala módnym hitom :) a krémami si dopomáhal, keď tých fľakov bolo čoraz viac. Poznám tu chorobu, mali sme ju v rodine a verte mi, že MJ vyzeral lepšie taký vybielený....

Leňa » 04. 02. 2010, 15:25

Iva: I kdyby překvapil, tak tentokrát se přehlasovat od Chodúrovců nenecháme :) Kobitka: Co se těch sprostých SMSek týče, řekla bych, že by to bylo to nejmenší...Živě si vzpomínám, jak nějaká dvanáctiletá pubina během SS vyhrožovala Dominice, že ji na jedné z autogramiád zabije- chudák Dominika si tu akci potom musela asi pořádně ,,užít"...

Iva » 04. 02. 2010, 15:20

No aby nás Martin ešte všetkých neprekvapil :)

Arabela » 04. 02. 2010, 15:18

Ahojte! tri dni tu nie som a hneď toľko noviniek. Písali ste tu o Michaelovi Jacksonovi. ja ho mám rada, niektoré pesničy sú pekné. A Mirko sa správa trochu ako on. I Michael sa na koncertoch zvliekal a hádzal svoje veci do davu.=o) Ale, Michael nebol na toľkych plastických operáciach. On mal chorobu vitiligo. To je taká choroba, že ma po tele fľaky, A preto sa bielil. Bol o ňom dokument a tam to sám povedal, že mal len plastiku nosa, lebo sa mu jeho ..úžasn ýa príkladný" otec posmieval. Čo sa týka toho oblečenia. Keď má na hlave kapucňu, je vážne zlatučký. Mne sa nepáčil v kole Michala Davida, keď mal tú čelenku. A lkrajší je, keď nie je až taký strapatý.

To lets dance - vedela som, že tma bude tancovať nejaký superstárista. Vždy to tak je. Ale mslela som si, že tam bude Ben. Na Mira som nepomyslela. A na Chodúra vonkoncom. Ešte k tej strave - Ja si myslím, že neje stále len ovocie a zeleninu. Raz vravel, že keď príde do fastfoodu, fdajú mu porciu zemiakov navyše. A asi je všetkým známe, že v tom obchode ovocie nepredávajú =o) Ozaj a Mirko býva v Ružinove alebo v Košiciach.

Leila » 04. 02. 2010, 15:13

U Martina je jasné, že ho Markíza berie do show, pretože si musí odpracovať druhú časť výhry! A u Mirka ma to tiež neprekvapuje, pretože si tvorcovia uvedomujú, aký je ťahák na sledovanosť a aj schopnosť predvádzať show!!! Ja som to aj tak trochu tušila po skončení SS, aj som tuším tu raz písala, že by mohol účinkovať v LD! A aj v kútiku duše som tajne dúfala!!!!!!!

Lenka » 04. 02. 2010, 15:03

Zdravím všechny.Tak jsme přelouskala všechny příspěvky a nestačím se divit-Miro v Lest Dance to bude teda zajímavé.No chudák takhle je hubenej jak lund tak to bude chrastit kostičkama.Ale jo určo mu to půjde je šikovnej kluk.Ovšem Martina si tam neumím představit vůbec.Jinak klikám jak blázen uvidíme jak to zahýbá pořadím.

iii » 04. 02. 2010, 15:01

Leila: Ja som myslela to, s tým Martinom. Tiež si myslím, že Miro to už má takmer isté. Nejde mi totiž do hlavy, že by ich tam dávali dvoch.. Ale zrejme to má pritiahnuť divákov...

kobitka » 04. 02. 2010, 14:56

Leila : tož to by holky nevydýchaly :-) Myslím, že po tom co se teď kolem něho děje (stačí si přečíst další článek jak to bylo při natáčení Modré z nebe), by měl jednou Mirko tutlat to, že má přítelkyni co nejdéle to půjde. Až se to nanynky dovědí, tak ji přinejmenším začnou bombarodvat sprostými SMS. Pomalu mi to začíná připomínat šílenství jako kolem Luneticu nebo Kelly Family. No ale ať si to Mirko užije zaslouží si to.

Leila » 04. 02. 2010, 14:54

iii ... to nebude novinárska kačica, sám Miro povedal, že čaká len na podpis zmluvy! A sám nevie, ako dopadne v tejto súťaži! Keby to nebola pravda, asi by sa takto nevyjadroval! Takto si aspoň ja myslím. A Let´s dance boli vždy od jari do leta!

LuCCa » 04. 02. 2010, 14:52

Mira si umím představit na parketu, jemu pohybový talent neschází a navíc tancovat umí dobře. Viděla jsem video z jeho maturitního plesu a tanec mu jde. A markíza ví jak zbohatnout. Dá do soutěže známou tvář u které se přesvědčili, že lidé budou posílat dost hlasů.

Lilie » 04. 02. 2010, 14:47

Sice to nebude přímo v "obývačke" :-))), ale už pozítřííí!!!! (Už mě chytá tréma, hlavně co říct....a jestli to vůbec půjde....).

kobitka » 04. 02. 2010, 14:47

iii: podle mně jde spíš o to, že chtějí využít toho, že jsou tihle dva ještě pořád v kurzu. Proto to dávají tak brzo. U nás to bylo vždycky na podzim. Loni vynechali protože lidi nebaví dívat se vlastně na jedno a totéž i když z jinýma lidma. Misa : Lilie psala o Martinovi ne o Mirovi.

Leila » 04. 02. 2010, 14:43

kobitka ... kľudne sa to môže stať, veď aj Adela sa tak dala dokopy s Modrovským v minulej sérii! A takisto Filip Tuma s Ivanou Surovcovou!!! Pri vášnivých latinskoamerických tancoch môže preskočiť iskierka...

Lilie » 04. 02. 2010, 14:41

Misa: jestli to bylo na mě, tak jsem od začátku na tomhle břehu :-)) Jen koukám, že jsem tam nedopsala jména - poleno samozřejmě patří Chodúrovi, Mirískovi druhá část :-)))

iii » 04. 02. 2010, 14:38

Chudák Martin.. Väčší pohybový antitalent ani nepoznám. Aj tak je to čudné, že do Lets Dance pôjdu dvaja superstaristi. Pokiaľ ma pamäť neklame, tak tam bol vždy len jeden. Či to nebude zas nejaká novinárska kačica. Išiel by sa tam tak strápňovať? :-/ V topkách je, že sa rozhodujú medzi Mirom a Benom.. No, veď uvidíme. Markíza to chce vysielať už na jar? Myslela som, že najskôr na jeseň. Ale konkurencia zaradila podobnú súťaž, tak ich asi chcú dobehnúť. Ja sa teším. Nepozerajte sa na to v takých čiernych farbách. Blonďák bude na obrazovke, nebude mesiac lietať po svete, ale tancovať a robiť na CD. :) Do marca by to asi aj tak bolo len narýchlo a tak si môže dovoliť dať načas a nezabudne sa na neho. A my ho budeme mať opäť každý týždeň v obývačke. :) :)

Misa » 04. 02. 2010, 14:36

Anebo se mýlím a jsi Mirova fanynka? Moc sem nechodím, tak nemám přehled, kdo tady přispívá :-) Pokud ano, tak se ti omlouvám :-) Nepochopila jsem, co jsi měla na mysli svým příspěvkem.

Misa » 04. 02. 2010, 14:34

Myslím, že poleno není :-) Vždycky mě fascinovalo, jak přirozeně se na pódiu pohybuje, proto mám podezření, že má i taneční vlohy :-) Jinak tvůj urážlivej příspěvek k Mirovi komentovat a rozebírat nebudu. Není pochyb, že jsi přišla z druhýho břehu :-)

Lilie » 04. 02. 2010, 14:32

Jinak děvčata, pokud se Vám ještě chce vyplňovat nějaké ankety, mám tu jednu: http://www.bravo.cz/zlaty-otto/hlasovani/ (Upřít pozornost na kategorii Objev roku).

Lilie » 04. 02. 2010, 14:25

To je nad vtip....Neškodilo by mu trochu soudnosti....Ale jestli bude mít dobrou partnerku, i z takového polena se dá něco udělat. Aspoň to bude sranda, ale když já ho nějak vidět nemusím (ještě tak možná slyšet). I jeho vystoupení v SS jsem využívala jako "čurací" pauzu..... Každopádně ať tam klidně jde, pohled to bude určitě hezký :-)))) (ačkoliv my Markízu tak možná z archívu :-(((), ale ať taky kouká makat na hudbě!! (Jinak je mi jedno, jak úžasnou má r.ť a fakt ho tam už kopnu :-)))).

Misa » 04. 02. 2010, 14:24

To je pro mě překvapení, že Miro bude v Let´s Dance (opravdu?) Jednou o sobě prohlásil, že je hudební workoholik a myslím, že je workoholik jako takový. Věřím, že bude stíhat oboje, jak CD, tak tenhle pořad. Četla jsem někde názor, že Miro tancovat neumí, že na pódiu jenom poskakuje apod. Ale taky jsem viděla video, kde se ho ptali, proč na jedné afterparty dal přednost jídlu a netancoval jako ostatní...moderátorka se zmínila, že zřejmě netancuje, což Miro rozhodně popřel, že on tanečník je! :-)