Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 04. 02. 2010, 14:22

Tak to bude supr. Jen doufám, že to budou dávat do archívu. V telce mi Markíza nejede a nevím jestli budu mít čas a možnost sledovat to v přímým přenosu na compu. Jinak musím upřímně říct chudák Martin ta Markíza mu tím vítězstvím pěkně zavařila. Ale Mirkové fanynky budou taky zoufalé. Protože nevím jak na Slovensku, ale partnerky(profi tanečnice) jsou většínou počertech pěkné baby. Tak jen aby se nám Miro při tréningu nezamiloval. To by mladé slečny hodně špatně vydýchávaly.

Leňa » 04. 02. 2010, 14:07

No wow! Mirko týden co týden na obrazovce, jako kdyby mi z něho už tak nešmajdilo...Ovšem pokud to je vážně pravda, tak tentokrát to Chodúrovcům natřeme!!!;) Ostatně vidět Martina v Let´s Dance, to bude zážitek pro mou bránici...:)

Leila » 04. 02. 2010, 14:00

A je to už potvrdené! Predsa len do Let´s dance pôjde Miro a Chodúr! Potvrdil to sám Miro! Ten článok je v Novom Čase!!!!!! Už odteraz sa teším na to, že ho uvidím každý týždeň v telke!!! Myslím, že on to zvládne oboje - tréningy aj CD !!!

Jarka » 04. 02. 2010, 13:51

V cas.sk vyšlo, že by měl v Let´s dance tančit Miro a Martin. Prý Mirka oslovili, ale netušil, že i Martina. Začíná to být napínavé.

Leila » 04. 02. 2010, 12:17

Zdravím všetkých tu prítomných! Zase máme nový článok o Mirovi - v najnovšom týždenníku Plus7dní je článok na pol stránky, z toho 3 fotky - "Šmajda po Superstar strieda limuzíny ako ponožky" ! Dostal iné auto, o triedu vyššie, so striebornou metalízou! Teraz neviem, čo tým novinári sledujú, či mu tým pomáhajú alebo chcú u ľudí vyvolať závistlivé reakcie!!! A Let´s dance a Miro? Ja si myslím, že to nie je až také reálne, dramaturgia radšej vyberie Bena, je lepší tanečník a dodá programu trochu exotiky! Hoci je pravda, že náš blonďáčik by pritiahol k obrazovkám viac divákov! Mal by to náročné, ale čas na nahrávanie pesničiek by sa určite našiel! A nemusel by až tak veľa trénovať, jeho by udržali v súťaži aj keby tam stál ako drevo!

Iva » 04. 02. 2010, 11:54

Ja naopak tanečné súťaže milujem a miliónový tanec na TV JOJ bola pre mňa najlepšia show akú som kedy videla v TV. Sama som totiž pár rokov tancovala v latinsko-americkom súbore. Preto som z toho paf, milujem tanec tak ako hudbu ale s vekom sa už človek venuje len tej hudbe, je to časovo nenáročné :)) Ale aj tak...Miro? no fakt neviem, u mňa buduje jeho hlas a dala by som asi naozaj prednosť muzike.. Aby mu to nebodaj ešte aj neuškodilo.

Iva » 04. 02. 2010, 11:49

Krásny deň všetkým Priznávam, že mne by sa páčilo vidieť Mira v rytme salsy či čači. Bude to rozhodne sexi uáááá a ja budem zas v delíriu kurňajs a to si nemôžem dovoliť už :) ak to tak má byť, tak dúfam, že to začne až po daňových priznaniach :) Ale musím súhlasiť s deppholl, Jarkou a ost., že je pre mňa v prvom rade muzikantom a jeho CD sa neviem dočkať, takže som na váškach.

LuCCa » 04. 02. 2010, 11:02

Dobré dopoledne všem, klikám pořád, ale jak píšete tak teda nevím rocker roku a je tam Chodúr a nebo Klus? To snad nikdo nezná rock? že se dostali do nominace? A Let´s dance- tak to se mi nelíbí, ať radši pracuje na CD a koncertech, radši ho uslyším zpívat než na něj koukat jak tancuje, pohybový talent má, ale já bych byla pro CD a koncerty než pro taneční soutěž.

deppholl » 04. 02. 2010, 10:44

Jinak - klikáte????? Já jo, nějak mě to chytlo. A ty nominace na Rockera roku mě spíš rozesmály. Jak píše příspěvek pod tím, chybí už jen Eva a Vašek, obě Vondráčkové a Sámes Issa, ať je to kompletní :-))))))

deppholl » 04. 02. 2010, 10:42

Lilie - tvůj výklad mám uložený, spolu s některými (hlavně Macyášovými) příspěvky a taky s těmi kde jsou odkazy na dobrou hudbu. Jak jsem vás kdysi poprosila, aby jste mě uvedli do rockového světa Už je tam toho tolik!! Stále mám co hledat, zkoušet, je to na dlouho. Zjistila jsem, že si musím koupit MP3 s větší pamětí, do telefonu se toho moc nevejde. Zatím tam mám jen Mira a Nirvánu, ale další budou brzy následovat...

Bára » 04. 02. 2010, 10:04

No doufám, že s tou taneční soutěží to není zatím 100%. Myslím, že na Slovensku to šlo taky v sobotu nebo v pátek přímým přenosem, a to by bylo po vystupování po klubících. Navíc ty lidi makají dlouho dopředu a když jsem viděla slovenské soutěžící, tak byli opravdu výborní, daleko lepší než u nás, kde v poslední řadě byla výborná snad jen Norisová. Pokud by nechtěl vyletět mezi prvníma, tak by to byla neuvěřitelná dřina. Na druhé straně v té diskusi se na něho někteří doslova třesou a Markíza mu dává dost prostoru a vlastně ho vytáhla. Pořád je pod hlavičkou Superstar a možná moc na výběr nemá. Já bych ho nasadila do české verze, ta začíná až v listopadu, ale to dělá ČT.

Lilie » 04. 02. 2010, 09:44

Koukla jsem na tu anketu na Blesku.....Že jsem to dělala.....Chodúrova fotka....O tom se mi bude nejspíš zdát....(Třeba není špatný, nic proti němu, ale prostě tohle.....). Ale říkaly jsme si s holkama, že na jeho koncert bychom klidně šly - klídek, všichni podřimují....Žádná hysterie a omdlívání :-)))) Jinak to má jako být rockerská anketa? Když tam je i jakýsi Klus (to je zase jaký rocker?) už se nedivím ničemu.....

míla » 04. 02. 2010, 09:33

iii:DÍK SNAD TO PŮJDE.MÍLA

kobitka » 04. 02. 2010, 09:31

Dobré dopoledne. Iva: pravda na Dianu bych málem zapoměla. Doteď si pamatuju jakou písničku hráli v rádiu po tom co řekli, že je mrtvá. Jinak Mrio a Let´s dance no pokud je to pravda, tak bude zajímavé vídět ho jak se svíjí v rytmu Salzy a dalších. Ale kdy bude mít čas na hudbu? S takou to CD nevydá ani o vánocích. Chodůrovci se zase činili.Ale proč ne pokud mají jeho fanoušci pocit, že to co předváděl v superstár mělo něco společného s rockem tak ať si to hoch užije. A nevadí mi i kdyby tu anketu vyhrál. Takové soutěže, typu kdo je nejlepší a nejkrásnější mně nechávají v klidu. Já mám své favority a nemám potřebu je protlačovat do předu. Oni jsou šikulové a zvládnou to i beze mně.

iii » 04. 02. 2010, 09:25

Míla: Ak myslíš klikáreň, tak si zahlasuj :) http://bit.ly/9VbrX5

Lilie » 04. 02. 2010, 09:24

No.....Nepřijde mi to jako ten nejlepší nápad.....Pohled to bude určitě dobrý, ale co si dám do sluchátek? :-(((( Koukám, že si ještě pamatujete ten můj výklad :-)))) (Je to tak).

míla » 04. 02. 2010, 09:19

AHOJ. MĚ SE TO HLASOVÁNÍ NEDAŘÍ NAJÍT.MÍLA

Jarka » 04. 02. 2010, 08:31

Jsem na tom s tou jeho nominací stejně jako vy - poznali by jej i lidé, co superstar nesledovali. Ale my nechytíme Markizu, tak by to pro mě bylo nanic. Raději ať maká na CD. A už jste všichni hlasovali ? http://www.tyty.cz/nominace/formular/ Doufám že jo. A jestli ne, tak se do toho pusťte. Kdyby se umístil, to by byla větší reklama.

iii » 04. 02. 2010, 08:21

Dobré ráno Depphol: Nie je to síce ešte isté, ale mám rovnakú dilemu ako ty. Ale vidieť ho každý týždeň, v nedeľu, opäť.. Aspoň by sa na neho nezabudlo a tak či tak lieta po celom ČSR. Tak by aspoň sedel v BA a peniaze by mu išli. Možno by to bolo lepšie. Zasa ktovie, či by mal čas nahrávať to CD. Ale ostatní sa tiež nevenujú len tancu celé dni, tak neviem.. A nemusí tam byť dlho, záleží, ako budú ľudia hlasovať. Hoci, pri tej zostave.. A rocker, čo vie tancovať.. Asi sa mi to páči :) Ináč, v Blesku je už článok o ďalšej ankete, kde sa zdá, že sa činili Chodúrovci. (A kto je potom maniak) Nejaký Žebřík..

deppholl » 04. 02. 2010, 08:04

Ahojky, tak já z toho nemám radost ani trošku! Možná za rok, až bude mít rozjetou kariéru, ale kdy chce, proboha koncertovat a hlavně dělat na Cédéčku!! Pokud vím tak ty tréninky jsou dost časově náročné. Sice (sobecky) bude krásné ho každý týden vidět v přímém přenosu, ale když já bych ho opravdu viděla raději jako hudebníka, než jako tanečníka. A navíc mě taneční soutěže vůbec nebaví... achjo! Ale odpovídá to Liliinu numerologickému výkladu - talent, ale rozděláno moc věcí najednou!!!!