Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

míla » 03. 02. 2010, 18:59

AHOJKY VŠEM.JAKÝ HLASOVÁNÍ SEM S NÍM JDU TAKY HLASOVAT.PROSÍM NAPIŠTE MI KDE TO JE.HRR NA TO.PŘEVÁLCUJEM CHODŮROVCE.

Ladeis » 03. 02. 2010, 18:57

Někde to hlasování nemužu najít :-/ Je to o tu nejlepší písničku?

12345: hezký článek, nečetla jsem.

12345 » 03. 02. 2010, 18:49

Ahoj všem! Četli jste tenhle (teď už dost neaktuální) článek: http://www.linkon.cz/1yfhh ? Je to zajímavé asi v podstatě jen kvůli těm koníčkům.

deppholl » 03. 02. 2010, 18:45

Iva - tak teď vidím jak velkou moc mají novináři a jak je dobré být s nimi za dobře. Proč se stěhoval kamsi do Azie, když byl nevinný?? No, filmem začnu a uvidím kam se dopracuji dál, díky za informace. Hlasuji jak divá, to by člověk neřekl jak krátká doba je 5 minut :-))

Ladeis » 03. 02. 2010, 18:44

Zdravíčko, dámy :) Společného fota bych se ráda dočkala, ale čím dál víc - tomu - věřím čím dál míň :/ Jinak hloupost a tupost některých závistivců je ku posměchu.. nebo spíš k pláči? K těm šíleným fanynkám.. na autogramiádě v Teplicích jsem to viděla naživo. Něco neskutečného! Jak jsou ty holky se schopný třeba rozkrájet, jen aby se na ně podíval.. Jedním slovem to byl "mazec" v podobě teenek přepadávajících přes zábrany, malých dětí skoro mezi nimi ušlapaných a omdlévajících slečen, které musely být ošetřeny. Jen jsem stála a dívala se na to všechno okolo mlčky, stojíc ve frontě na autogram :) Doufám, že Komíňácká akce bude alespoň trochu mírnějšího kalibru. Ráda bych se ještě někdy dostala domů. Jinak jdu najít ten odkaz na hlasování, někde jsem to viděla a jdu vás podpořit v tom souboji s Chodůrovci :) Jinak jdu najít ten odkaz na hlasování, někde jsem to viděla a jdu vás podpořit v tom souboji s Chodůrovci :)

tanula » 03. 02. 2010, 18:42

Tiez hlasujem... Miro a vsetci 11 superstaristi by vraj mali mat koncert 28.2. v sportovej hale v Hlohovci.:) Konecne nieco blizko len ma odradzaju tie pistiace nastky tak uvazujem, ze si radsej pockam na jeho samostatny koncert aby som si to mohla poriadne uzit.

Iva » 03. 02. 2010, 18:32

deppholl: bol zbavený viny pri všetkých bodoch obžaloby. Film je pekný, ide len o to, aby ukázali ľuďom, ako tá šou mala vyzerať. Ja som čítala aj knihy písané o ňom. Momentálne čítam jeho zbierku básni a úvah, ktoré vyšli kým žil. Som síce rockerka, ale MJ je jediný muzikant mimo rocku od ktorého mám všetky cd aj klipy (malé filmy) na DVD a s Mirom má pre mňa jedno spoločné a podstatné, aspoň zatiaľ: verím mu

iii » 03. 02. 2010, 18:15

Hlasujem, hlasujem a snáď sa pridajú aj z FB. Už je tam totiž odkaz. :) Za aký krátky čas nám poskočil z 8.miesta :)

deppholl » 03. 02. 2010, 18:09

Iva - v podstatě jsem nikdy jeho kariéru nesledovala, takže ani nevím jestli mu něco někdy dokázali. Opravdu vím všechno jenom z novin a televize a to co proběhlo ve zprávách. Asi se opravdu na ten film budu muset podívat.....

Leila » 03. 02. 2010, 18:07

no holky, činíme sa dobre, najviac online klikačov je u Mirka! Ale ani chodúrovci nezaostávajú!

Rous » 03. 02. 2010, 18:06

Jdu také hlasovat.

Iva » 03. 02. 2010, 17:58

Sorry, za tú výrečnosť, ani som si to neuvedomila, až keď to tu naskočilo, ups. Mala som to povedať jednou vetou: MJ bol človek, ktorý by ani muche nedokázal ublížiť... ešte raz sorry, za odbočenie od nášho Mirka... idem znovu zahlasovať :)

Leila » 03. 02. 2010, 17:54

deppholl ... to by sme museli všetky hlasovať celú noc, aby bol pred Chodúrom! Obetujeme sa pre Miríska???? Ale vážne, už teraz chápem, prečo si chodúrovci nastavovali hodinky či budíky či čo! Ja tiež v každom dlhovlasejšom blonďákovi vidím nače zlatíčko!

Iva » 03. 02. 2010, 17:48

Ahojte. Zdraví Slovensko, dnes vám teda ide :) Nedá mi napísať čo to o Michaelovi Jacksonovi, pretože sa tu spomínal aj v nie celkom dobrom. Sledovala som jeho kariéru dlhý čas a popísalo sa naozaj kadečo. Deppholl nedaj na bulvár. Dvadsať rokov nebol na svete nik, komu by chceli závidieť viac ako MJ. Je to všetko o peniazoch. Nielen že to bol najväčší génius, ale bol neuveriteľne pokorný a hlavne naivný. Na tú svoju naivitu vo svojom živote niekoľkokrát doplatil. Aj v prípade prvého obvinenia, kedy sa dal nahovoriť na mimosúdne vyrovnanie - presne toto povedal jeho obhájca-jediný človek, ktorý o tom dlhom súdnom procese prehovoril. Trvalo to strašne dlho a Michaela to zložilo. Veľmi sa mi páčila kongresmanka na verejnej rozlúčke, ktorá ráznym spôsobom všetkým odkázala, že v Amerike majú ústavu a komu podľa ústavy nie je dokázaná vina je nevinný! A vylíčila ako bol všade kde ho bolo treba. Nikdy nepovedal nie. Chcelo sa mi plakať, ked to všetko rozprávala. A vlastne som aj plakala pri niektorých prejavoch.. Ešte poznámka na záver, to asi neviete: MJ nie je v Guinessovej knihe rekordov zapísaný iba ako človek, ktorý v histórii predal najviac albumov, ale aj ako človek, ktorý daroval na celom svete za celé obdobie najviac miliárd na charitu. Vždy sa snažil pomáhať druhým a miloval deti, to je fakt... Každý si to predstaví po svojom, ale čo Ryan White? Chlapec umierajúci na aids, ktorého si na pár dní nasťahoval aj s mamou do domu? O čo mu teda išlo? Pri pesničke na jeho pamiatku aj pri mnohých iných mi je veľmi ľúto, ako najlepší ľudia na svete doplácajú.... Michael za svoju slávu a genialitu zaplatil tú najvyššiu daň akú len mohol....svojím vlastným životom

A stále mám slzy na krajíčku a zimomriavky v tele, ked sa na záver rozlúčky postaví k mikrofónu jeho dcéra...

Ano miloval deti a deti milovali jeho

Rous » 03. 02. 2010, 17:43

Je na 2.mísě,to dáme.

Leňa » 03. 02. 2010, 17:38

Ještě kousek a Mirísek je druhý...:)

Rous » 03. 02. 2010, 17:36

Ahoj všichni-dneska jsem koupila PAPARAZZI a tam píšou,že 11.2. bude party zlaté mládeže Celebrity Night v pražském clubu TECHTLE MECHTLE.Přijít má i Miro Šmajda.Ovšem jestli kecaj,kecám taky.Jsem pro triko a džíny,to mu sedí nejvíc.Taktéž v každém blonďákovi vídím Miríska.V autobuse si vzpomenu na Miríska,tak se usmívám,už na mě pá lidí vytřeštěně zíralo.

deppholl » 03. 02. 2010, 17:23

Možná je to výsedek toho jak je po superfinále pochválil. Představte si - jste bulvární novinář, požát vám někdo za články nadává - a najednou od někoho uslyšíte slova chvály!!! To je balzám na duši! Už jsme v anketě čtvrtí!! Šup, za dneska aspoň za Chdúra a zítra před něj :-)))

adélka » 03. 02. 2010, 17:21

Ahoj všem, iii: - myslím, že A je správně - Miro to zřejmě s novinářkami umí, což je ostatně vidět i ze všech těch videí, co s ním natáčely. Všude jsou z něj ty ženské očividně zcela vedle. :-) To dělá asi to jeho charisma.

iii » 03. 02. 2010, 17:15

Čo sa týka toho bulváru, začína mi to byť podozrivé, aký je k nemu zhovievavý. A nielen na Slovensku, ale aj v ČR. Snáď to nie je ticho pred búrkou. Predstavte si, čo by napísali o Chodúrovi, keby zistili, že dostal BMW. Buď sú do neho všetky novinárky pobláznené, alebo za ním niekto stojí, alebo... sa bulvár rozhodol, že Miro bude prvý, koho nechajú relatívne na pokoji? Neviem, ale nespomínam si na nejaký vyložene hnusný článok o ňom. Snáď to nezakríknem..