Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lilie » 25. 01. 2010, 20:57

No jo vlastně - až od patnácti.....Tak to se musíme nalíčit tak, abychom vypadaly o něco starší.... :D Mně právě taky :D :D Když si vzpomenu, jak jsem měla celou zeď polepenou obrázkama a vyzdobenou srdíčkama....:-)))))) To teď už nemůžu.....:D

ewilyn » 25. 01. 2010, 20:01

este mi neda nereagovat na nazory Kobitky z rana- myslim, ze Miro nie je ziaden typicky flakac- venuje sa svojej zalube, hudbe... tiez mi je skor sympaticke, ze neberie skolu "zivotne vazne", ze by nemohol vynechat ziadnu prednasku ..a ze je mestsky chlapec..i ja som mestske dievca, a co na tom ?...nemyslim si, ze Miro je nemakacenko- dokaze sa o seba postarat, zvladne domace prace, uvarit si, oprat, a predpokladam, ze si dokaze i povliect postel:-). na to aky je mlady h za to skor obdivujem.. btw..a mozno nepotrebuje brigady fyzickeho razu..i ked vsetci vieme, ze predaval uhorky :-)..nasla som clanocek v Sporte, kde prezradza i svoje ine zdroje prijmov http://www.denniksport.sk/article/118131/

Gatla » 25. 01. 2010, 20:01

ewilyn,kdyžtak si ty berušky sundáme :o))) Ale musím se přidat,že mi Miro taky připomíná Durindu z Tublatanky.

deppholl » 25. 01. 2010, 20:01

RIA - Ahoooj, jak bylo s Dodem na střeše?? :-)))) Promiň tu poznámku, teď jsme tu všichni pacienti a lecos nám od huby ukápne.....Už jsem myslela že budu bez hudebního poradce. Dneska ještě čučím do papírů, ale jen co to půjde tak to spustím.

ewilyn » 25. 01. 2010, 19:51

Tak som si precitala dnesnu diskusiu:-) Lilie, Gatla..zavidim Vam:-) len aby Vas take omladene do toho klubu potom pustili:-)

Arabela:- aj mne Miro pripomina mladeho Durindu a Mika Hladkeho- ja som este v detstve fandila Tublatanke a uz dobrych 14 rokov som fanynkou Gladiatoru- vtedy este hrali grunge, spievali anglicky a Miko bol na podiu uzasne charizmaticky..strasne som sa tesila na ich spolocne silvestrovske vystupenie s Mirom, a zistila som 2 veci- ze idoly starnu:-) (a my s nimi) a ze Miro svojou charizmou i farbou hlasu Mika uplne zatienil- skratka mlada krv..a ja mam novy idol "mladsi model" :-)

RIA » 25. 01. 2010, 19:04

Noooo,vy ste sa tu teda činili,a krásne premnožili....H&W fúzovali do Jitky a potom už len do troch bodiekvždy ich prezradí analytická fília... no trapas ako Rusko...Keď som tu bola naposledy tak sme riešili Mirovu novú káru a ja som mu chcela odporučiť vec ktorú milujem počúvať na cestách:Steppenwolf-Born to Be Wild....film bola tiež riadna haluška....

Lenka » 25. 01. 2010, 18:06

I když na tý fotce co tam u toho je to tričko měl tak fakt nevím no:-D

Lenka » 25. 01. 2010, 18:05

Leni-no třeba to byl následek svlečeného trička:-))

Leňa » 25. 01. 2010, 17:51

Lilie a Gatlo jen tak dál, s takovou přípravou zastíníte všechny slintající puberťačky a střecha bude na celý večer vaše :D No a Leni, po přečtení toho hodnocení, co jsi sem dala, se směju ještě teď...Zajímalo by mě, na co ta autorka během psaní myslela, hlavně co se prvního odstavce týče...My pomaloučku polehoučku s žebříkem na střechu a ona je už u plození!!:)

Lenka » 25. 01. 2010, 17:44

Tohle jsme náhodou našla na nějaké stránce je to hodnocení Mirova oblečení a dostal 85%

Miro přesně splňuje požadavky mladých a malých slečen na to, jak by měl vypadat jejich idol. Jelikož rozmnožování s cílem zplodit potomka je ještě hodně daleko, je vyžadována spíše štíhlá figura bez jediného náznaku muskulatury a tedy i mužnosti. Dále trendy účes a když bude z delších vlasů tak jen dobře, hezky se vyjímají v romantických představách, kdy hrdinovi běžícímu rozkvetlou loukou či po pláži vlají kolem hlavy…

Pohledný souměrný obličej je samozřejmostí, dobrý vztah s rodiči bonusem, no a naprostou bombou je absence přítelkyně. To vše Miro splňuje na jedničku a tak po něm děvčata šílí víc než po samotném vítězi SuperStar. Sympatický Slovák má také cit pro módu, ví, co mu sluší a v čem se bude líbit.

Lenka » 25. 01. 2010, 17:13

Lilie a Gatla-dámy koukám že se na ten Mira koncík fakt důkladně připravujete:-D.Škoda že to mám trochu z ruky hned bych se k vám přidala jen s těma beruškama nevím kam bych si je dala mám krátký vlasy ale tak možná na ofinku:-D.

Gatla » 25. 01. 2010, 15:17

Lilie,to se máš:o)Když by teklo do bot,budem muset někoho povolat,ale máme to komplikované :o( Jinak berušky na culíky jsem už našla,ale budem tvrdit,že nám je 15,protože vstup je až od těch 15 :o)). Dafi,taky jsem to napoprvé nijak nezaregistrovala,ale když jsem se na to koukala asi potřetí,tak tam takové to nepatrné sáhnutí bylo.Kdyby to Hejma nekomentoval,řekls bych,že si jen přizvedává kalhoty.To Chodur si "tam hrábnul"pořádně a nikdo to nekomentoval.... Arabela,taky jsem na výrok Dary koukala,To fakt bylo nechutný,tím spíš,že je taky matkou.

Lilie » 25. 01. 2010, 14:57

Arabela: trošku dost :D Mně byla Darina odporná, když Dominice řekla, ať nezpívá, že je panna, že jí to nevěří....:-(((( Asi soudila dle svého mládí.....

Lilie » 25. 01. 2010, 14:53

Gatla: my strčíme děti k babičce :D A učešeme si copánky s beruškama a budeme tvrdit, že je nám třináct....:D dafi: je to prý na fotce.... :D Sidney: adresa je dobře, ale trvá to (no než člověk přelouská všechny nabídky k sňatku.....a jiným věcem....:D).

Arabela » 25. 01. 2010, 14:46

Včera som konečne videla tú ukážku. Dávajú to vždy pred treťou. Na konci bo lstrašne zlatý. Riešili ste tu porotcov. Mňa každý okrem Marty naštval. Habera - no s tou kritikou na Mira to praháňal. Najviac ma naštval, keď v druhou rozhodnutí aj s Hejmom povedal Mirovo meno. Síce nezaspieval úplne najlepšie, ale rozhodne to bolo lepšie než Ben. Darina ma naštvala, keď vytkla 16ročnej (!) Dominike, že neprecítila pesničku ako Eric Klapton a povedala, jej že by mala prežiť, to čo on. Toto povie MATKA! Hejma sa mi nepáčil, lebo v každom kole mal na vypadnutie Slováka a že skritizoval Janka za nádherne odspievaný titianic. Takže ja len dúfam, že ak bude druhá séria, tam bude Martička. Ostatní sú mi šumafuk.

Ozaj, aj vám sa zdá, že Miro sa trošku podobá na maťa Durindu a Mika Hladkého?

Sidney » 25. 01. 2010, 14:41

Nepisali ste uz niekto na ten jeho mail "mirec2711@centrum.sk "? Ze ci to je fakt spravna adresa. Dik

dafi » 25. 01. 2010, 14:31

Luciinetska tak konečně jsem měla možnost porovnat ty Queeny s generálkou a je fakt ,že tam tak netlačil na pilu aječák byl krátký a příjemnější .Ještě k Dirty D.před chvílí jsem si ji pouštěla i s hodnocením poroty to co řekl Habera nakonec už nemá cenu rozebírat,ale Hejma řekl i hmat do rozkroku byl,ale já jsem to nikde nezaregistrovala jedině ,že by to na kameře nebylo vidět.Vy jste si toho někdo všimli????






Gatla » 25. 01. 2010, 13:42

Lilie,takže my jsme vrstevnice:o)) No tak to mám fakt radost.:o)) Skoro se stydím v mém věku někam takhle razit."na takové dítě".Manžel by mě asi taky s rukama na hlavě dovezl :o)),ale kdo by nám zase hlídal ty děti,že?!

Jarka » 25. 01. 2010, 12:51

Omlouvám se!!!!! Samozřejmě Ztrácí!!!

Jarka » 25. 01. 2010, 12:49

Tak jsem se konečně prokousala diskusí od pátečního poledne. Co všechno jste tu semleli, to je teda síla. Chvíli jsem se řehtala až mi tekly slzy a nahlas předčítala kolegyni až po ten boj město versus vesnice. Jsem z malého města - velkoměstského satelitu a rozdíl se tedy hodně stírá. Kobitko, tvou pracovní náplň ti nezávidím, mi stačí jedna čerstvě dospělá slečna trpící chronickou furtnasraností. Pořád někam spěchá, ale na její obranu - postele povlíkat umí a v nouzi si i uvaří. A prokrájeli jste chudinku Mirka s jeho svlečenou košilí - to už nebylo krájení - přímo pasírování. Mi se to líbilo, k písničce se to snad hodilo a hlavně jsem si všimla té rajcovní rýhy, která mu vede od hrudní kosti po pupík. To hned tak každý chlap nemá a s věkem se strácí.