Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 25. 01. 2010, 10:34

krom toho flákání školy, flákání se po městě s kamarádami. Co se dá dělat na vesnici? Chodit do lesa, jezdit na kole aniž by se jeden bál, že ho srazí auto( i když i to už přestává platit), pracovat na poli... Vidět měšťáka s hráběmi v ruce, to je pohled pro bohy:-). Jednou ke mně přišel známý a stěžoval si kdo ví jak není unavený. Tak sem se ho ptala proč a říkal,že bobek sek trvávu zahradním traktůrkem, tak sem mu řekla,že mu příště půjčim kosu, ať si užije relax a on na to co je to kosa? No zabít takové lidi je někdy fakt málo. Ale já to zavřu tak jako vesničani nepochopí měšťáky tak měšťáci nepochopí vesničany. Jen kdyby nám tady nezaváděli ty svoje móresy. Ježdění autem na houby až přímo do lesa(dva kroky navíc je hold až příliš), odhazování odpadků v lese bo kontejnéry jsou moc daleko, ohrnování nosem nad tím když je něco moc obyčejné, nedej bože když někde šlápnou do kuřince, to bysi pomalu nejraději dezinfikovali celou nohu(otřít botu nestačí).... Teda vy mně nebudete mít po dnešku rádi, že Andrew?

12345 » 25. 01. 2010, 10:25

to Gatla:http://www.linkon.cz/6a05f

Andrew » 25. 01. 2010, 10:24

Aha, nevejde. To je zvláštní, občas to šlo. Tak takhle: http://bit.ly/4T8EAE

Andrew » 25. 01. 2010, 10:23

Stačí tohle (odkaz na youtube se sem ještě vejde nezkrácený): http://www.youtube.com/watch?v=Halc19...

Gatla » 25. 01. 2010, 10:17

Hej vy dva...Mně to nejde najít.Andrew,neuměl bys poslat zkrácenou verzi?

12345 » 25. 01. 2010, 10:16

to kobitka: To je trochu zbrklý závěr, ne? Pokud na základě toho, jak popisoval svůj program před superstar, tak na vysoké škole takhle nebo podobně žije většina studentů, pokud přitom nechodí na brigádu. Nakonec jsou to poslední roky relativního volna a svobody, než se zapojíš do pracovního procesu, tak proč ten čas nevyužít k tomu, aby ses věnovala tomu, co tě baví, pokud tu možnost máš? Mimo to, neflákal se, ale dělal to, čemu se chce beztak do budoucna věnovat - muziku.

Andrew » 25. 01. 2010, 10:05

A já se omlouvám všem vesničanům, ale co přesně tak skvělého se dá na vesnici dělat, co ve městě nejde? :)

Andrew » 25. 01. 2010, 10:01

Ha, bude flame :) Podle mě tam vidíš něco, co tam není. Myslíš to flákání školy? Takhle se chová typický (rozuměj "normální") vysokoškolák. Nebo jsi narážela na něco jiného?

kobitka » 25. 01. 2010, 09:28

tady je zbytek _8&feature=related

kobitka » 25. 01. 2010, 09:24

dobré dopoledne. Tak po zhlédntí jednoho videa na youtobe, mě Miro utvrdil v tom co mi na něm vadí. Není to pro něj typické věš čo nebo fiha, ale to že je to typický městský kluk(samá zábava a práci nechám na jiných). Hold vesničani a měšťáčsi se nikdy moc nemuseli( to je něco jako pražák a ostravák, taky by se samou láskou sežrali). Ale jde o to, že městské děcka se jen flákají po městě, maximálně k tomu poflakování přidají kino nebo posilovnu a když pak po nich člověk chce aby jim opravil nějakou prkotinu tak ti řeknou, že to nejde ať si koupíš novou. Učitelé na učilištích s takových odborníků přímo rostou. O úřadech práce ani nemluvím. Ale abych to špatné nenechala jen na městských lidech. Na dědině na se tenhle kult flákání taky rozmáhá. Měštáci se hold stěhují na vesnice. Omluvám se všem měšťákům ale tak to prost je, i když chápu že ve městě se toho asi moc dělat nedá. Jinak kdo to video ještě neviděl tak si zadejte http://www.youtube.com/watch?v=Halc19Elj_8&f... se to nezobrazí celé máte smůlu nějak jsem nepochytila jak zkracovat adresy.

Mag » 25. 01. 2010, 07:49

What´s up?? To je moja chyba, tá medzera? Nechápem, hm..tak sorry :O

Mag » 25. 01. 2010, 07:44

Dobré ránko všetkým :) V poslednom čase mierne nestíham, ale snáď to bude teraz lepšie :) K Haberovi: Asi budem väčšine odporovať. V detstve bol mojou srdcovkou a posledný koncert Teamu (Best of) bol zážitok. Habera ako porotca- no často som sa s ním nezhodla (a pár krát a vytočil), ale až taký výrazný vplyv to na mňa nemalo. Ešte ku ,,kontroverznej" DD- prakticky spev nikto nehodnotil a imho Miro to vtedy zaspieval najlepšie ako vedel a mne sa to dosť páčilo. Btw. ak sa tu v tom niekto vyzná celkom by ma zaujímal názor na to frázovanie (či to bolo až také katastrofálne), pretože ja som nič neregistrovala..
























ewilyn » 24. 01. 2010, 23:45

Andrew: ja som nemyslela konkretny vykon Dominiky a Mira v duetoch (btw musela som vypnut na konci zvuk), ale to rozdelenie Hejmy spevakov na 1. a 2. ligu. A v semifin. kolach "zdrbaval" Mira asi najviac ... ..btw..v slovenskych mediach si vsimli, ze na vypadnutie tipoval vzdy iba slovenskych sutaziacich, co bola i pravda..okrem Moniky ( ale tu sa vtedy nedalo nepovedat)

deppholl » 24. 01. 2010, 23:27

Já si vždycky vzpomenu na hodnocení poroty po Home, jak Hejma říká Mirovi že měl smůlu, že zpíval po "panu dokonalém" Martinu Chodůrovi.... kdyby tušil, že mu bude Miro vážným konkurentem....Ale pochválit ho uměl, jak se hádal s Darou po Timberlakeovi... I omuvit se po Smoke on the water.. Jo docela sympaťák... a Žlutýho psa mám taky ráda, tak palec nahoru. Marta ho má ráda, ale ty lítající knoflíky jí strašily až do konce soutěže, divný na drsnou rockerku...

Andrew » 24. 01. 2010, 23:23

Ale notak, Martin byl favorit všech. A duet Mira a Dominiky byl fakt hodně slabej. Trochu soudnosti do toho fanouškovství :)

ewilyn » 24. 01. 2010, 23:16

Aj ja som mala z porotcov najradsej Martu- a Mira hodnotila urcite najobjektivnejsie a i on sa vyjadril, ze k nej z poroty ma asi najblizsie (btw ta DD bola aj pre mna trochu sok, tak to ju u mna trochu ospravedlnuje za to hodnotenie)

Andrew tak ako ja si pamatam, Hejma mal svojho favorita-Martina a este si dobre pamatam tie jeho analyzy po duetoch-MCH a JB "první liga", Miro a Dominika "bohužel jen průmer"

Miriam » 24. 01. 2010, 22:56

Kobitka: No tak pri tej Dirty to vsetci porotcovia prehnali, aj Marta vtedy. Ale aj tak mala Mira najradsej, ved aj vo finale jedina nepovedala Chodurove meno ako meno vitaza. Viac menej jej to bolo jedno. Habera ho povedal na vypadnutie vsetky 3 prve kola, to bol fakt najhorsi? Marta ho myslim povedala len pri tom Jacksnovi. Fakt a je skoda, ze Miro ten Queen nedal ako na generalke. Asi mal fakt nieco s odposluchom, alebo s hrdlom...

Andrew » 24. 01. 2010, 22:52

Já mám nejradši Hejmu. Do nikoho se nenavážel, nevypadal, že slepě tlačí nějakého svého favorita a uměl pochválit (i Mira). Navíc mám rád Žlutýho psa :)

Jinak k té DD... Když neznáte originál, tak to fakt vypadá, že Miro chtěl postoupit spíš tělem než hlasem. A já klidně přiznám, že jsem si to až do dneška myslel taky, protože jsem klip originálu nikdy neviděl. A musim teda říct, že proti Jacksonovu kuřecímu hrudníčku je Miro ještě zlatej. Ale nic to nemění na tom, že spolu s We Will Rock You je to moje nejmíň oblíbená (na DD se nedá dívat, WWRY se nedá poslouchat - to, co té písničce udělali v druhé půlce je zločin proti hudbě).

Luciinetska » 24. 01. 2010, 22:39

Mně přišla Marta nejsympatičtější a nejobjektivnější... Měla sem jí ze všech porotců nejradši... a i si myslím, že ona fandila Mirovi...

kobitka » 24. 01. 2010, 22:27

Miriam: no možná až na tu Dirty Dianu, kdyby tenkrát nezmínila tu košili, tak by se o tom lidi do teďka na diskuzích nepřeli. A každý názor, by nezačínal, to je ten co se obnažuje na veřejnosti. Tenkrát lidi ten jeji výrok vzali za svůj a drží se ho zuby nechty. A přitom, kdyby se podívali na originál tak tam uvidí to samé v hubenějším provedení.