Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Macyáš » 23. 01. 2010, 23:01

Musím se rozloučit, protože s tím, že musím zítra do práce, jsem to myslela vážně. Znamená to však, že musím ráno vstávat před rozedněním, dokud ty líný vši-myslím sestřičky- ještě spí, aby se mi podařilo nepozorovaně uniknout z klece našeho přísně střeženého oddělení. Maskovat se budu kapucí. Dobře se bavte. Dobrou noc.

kobitka » 23. 01. 2010, 22:59

Tak jo čepice bycho měli, teď ještě vymyslet transparenty něco ve smysu ať žije soudruh zpěvák Miroslav Šmajda, píšťalky do ruky (páč ty malé holky nepřeřveme, tak silné plíce jako Miro přece je nemáme) a razíme směr Liberec, Teplice a Skořenice

Macyáš: nesmutni. Pustíme si DVD a budeme skákat na gauči, sousedé budou mlátit hlavou do zdí a řvát ať ten kravál vypneme a hned budeme mít navozenou atmosvéru koncertu. A to hlavní budeme to mít zadarmo.

Gatla » 23. 01. 2010, 22:56

Ty čepice jsou super.Vzhledem k tomu,že jsem celý týden před tím koncertem na horách.můžu jet rovnou ze sjezdovky.:o))))I na kopci se bude skvělá :o))Tak to budem v povzdálí 2,mě by do kotle nikdo nedostal,leda že bych tam byla sama :o)Ale já do Liberce nepojedu,:o( tak nevím,proč to tady píšu

Andrew » 23. 01. 2010, 22:49

Já jsem o těch žlutých odznacích přemýšlel... Martin je žid? :)) Takové ty klasické židovské znaky (třeba uši) mi přijde že nemá, tak snad jedině... ale jak by to věděli??? :) My bychom mohli nosit třeba tyhle čepice... http://bit.ly/8Z0tK5 Myslím, že by to bylo stylové a lehce se na těch letních festivalech poznáme.

Teplice mám mocinky daleko a je tam upky blbá cesta. To ty Skořenice jsou mnohem líp dostupné.

Každopádně do kotle se mnou nepočítejte, na to já nejsem. Já budu z povzdálí obdivovat a nezávazně konverzovat s Kíťou. Třeba z toho nějaký to mego kápne :)

S těma webovkama souhlasím. Už jsem tu psal, že si má najmout mě :) Ne, vážně - tohle je pro mirovu propagaci nejdůležitější věc a musí si ji zařídit sám tak, jak on chce. Nenajímal bych si na to nadšeného fanouška, ale zaplatil profesionála.

Macyáš » 23. 01. 2010, 22:48

No to je bomba, jestli se někdo z těchto lidiček, sejdete na koncertě Mira, tak nezbývá než závidět, takovou kombinaci. Všechno je ale vzdáleno Severní Moravě, takže nic. Lilie: žluté kulaté odznaky chodůrovců rázně zavrhuji, nechceme přece , aby nás rockeři vyfuckovali z koncertů. Navrhuji do znaku "žlutý banán", "červenou muchomůrku" nebo "růžový Ibuprofen" .

Hanka » 23. 01. 2010, 22:46

Hezký večer. Myslím si, že mě Miro bude muset vzít do podnájmu povinně, protože jestliže budu pořád sedět u PC a hltat každou zprávičku o něm, tak budu mít brzy kufry za dveřmi. Šmajdo, Šmajdo, ty mi dáváš záhul...

deppholl » 23. 01. 2010, 22:44

Dneska nám odpojili Slovensko??? Chtěla jsem se zeptat jestli se někdo nechystá dělat agenta v té Olympii ve čtvrtek????

Gatla » 23. 01. 2010, 22:39

Lilie,promiň.Vím,že jsem to někde četla,ale v té hromadě už to nemůžu najít,kdo to byl.No tak supééér:o))) Tak já mrknu na cestu,samotné by se mi nechtělo,ale když by někdo byl a mít hned 2 mouchy?! To teda jestli se Andrew přidá....:o))

kobitka » 23. 01. 2010, 22:39

Dobrý večer. Teda Kobitka se tady jeden den neukáže a nestačí se divit. Co se týče bydlení jsem teď po prohlášení Andrewa na rozpací. Budu si muset hodit korunou jestli vyhraje Miro nebo Andrew. Otázka je jesti by vyhrál i ten dotyčný co se týče bydlení se mnou. U Mira bych jako první zkratovala žehličku(jsem ohromná kamarádka s elektřinou) vyplácala bych mu celý gel a lak, tudiž bych pak za trest musela spát za dveřma na rohožce, protože ten den by byla hrozná zima a Miro by neodhodil ani kapuci z hlavy, takže by mi z radostí uvolnil místo, které mu vytyčil Andrew. Andrew má rád autíčka já dávám přednost koloběžkám, Andrew miluje Kittnera já raději nějakého Šmajdu. Tudiš hádky na denním pořádku.

Co se týče webovek, nechci nějak urazit tu slečnu, která se o ně pokouší(smekám klobouk, který mi odvál vítr) ale s čistě logického hlediska si myslím, že by měl dát Miro přednost chlapovi a ještě k tomu porfíkovi, který se tím živí. Sice mu bude muset platit ale ten dotyčný na to bude mít čas a chtělo by to zajímavější dizajn než jen naplácané Mirové fotky.

Ladeis » 23. 01. 2010, 22:36

A do Teplic se někdo 5. chystá? Nemám doprovod :-/

Lilie » 23. 01. 2010, 22:33

Andrew: No super!!!! (Neuděláme si taky žluté odznaky?:-))))

deppholl » 23. 01. 2010, 22:33

Andrew - Válím se v kotrmelcích smíchy, lepší fotečku bys vybrat nemohl, jen ať má ostudu po dvou republikách. Ještě je radno připsat, že je to ten magor, který se svými kumpány za stavební firmy Syner zasekal Liberec megaobchoďáky i na místech kde by se krásně vyjímal park. A tak se nám druhdy útulné městečko mění na Synerov....Ale výhled na Ještěd je stále stejně krásný, snad se tu bude líbit i Mirovi.... Macyáš, díky za inspiraci na divoké sny - a musel by to být secsakra komín, aby jím prošel Kittner!!!

Lilie » 23. 01. 2010, 22:29

Gatla: Jááááá!!! Furt tady o tom mluvím :-))) To je fajn, kdyby ještě někdo se ke mně přidal :-))) Andrew: no tak, nebude to určitě tak zlé :-))))

Andrew » 23. 01. 2010, 22:26

Ve Skořenicích by měla být agentka Lilie. A upřímně taky zvažuju, že bych tam jel, protože ten Liberec na mě začíná působit jako moc VIP dýchánek a do toho Roxet klubu by měl být vstup od 15, což by mělo ty nejhorší fanynky eliminovat.

Gatla » 23. 01. 2010, 22:25

Andrew,neshazuj se.:o))Podle toho,jak jsme tě tu poznali,nás nemůžeš nemile překvapit.Leda že bys přišel v sladoučce růžovoučké košili :o))

Gatla » 23. 01. 2010, 22:22

Macyáš: :oDD To abych si počkala do půlnoci :o) No,ale jestli by se chystal do těch Skořenic u Chocně,tam by se mi při troše štěstí mohlo podařit dostat.Chystá se tam někdo????

Andrew » 23. 01. 2010, 22:20

Já vám říkám, že vás to přejde, až budete mít to "štěstí" mě poznat :)

Macyáš » 23. 01. 2010, 22:18

Andrew: díky,za objasnění. Z reakce předpokládám, že jsi Liberečák. No a co se střechy týče, tenhle týpek by tam asi ani s pomocí nedošmajdal, i kdyby vyměnil řízečky za ty bio jednohubky. A co si budem mazat med kolem huby, vono by tam o něj ani nikdo nestál, leda že by protáh komíny, ať lépe táhnou.

Macyáš » 23. 01. 2010, 22:13

jéééjej promiň Andrew, že tak bezostyšně handluju s tvou milou osobou, aniž bych se tě předem zeptala. Dovol mi to prosím napravit : " Líbí se ti Ford, že jo? Včera jsi to tuším napsal"

Andrew » 23. 01. 2010, 22:12

Tyjo, měl bych si to po sobě číst. Asi mi přestávaj účinkovat léky.