Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Leila » 24. 01. 2010, 15:11

sme tu ale od tej ľadovej vody, čo nám naordinovala "medička" máme skrehnuté prsty a ťažko sa nám píše! A to video nehľadám ani náhodou, ja sa nechcem vyliečiť, to by som potom zabudla na nášho Zlatovláska a to ja nechcééééééééééém .....

Gatla » 24. 01. 2010, 15:10

Já už myslela,že se mi pobláznil počítač-taky...Jako všichni.Tož to abych si naordinovala taky vycházku....:o))Všichni vzali tu léčbu nějak vážně.

Leňa » 24. 01. 2010, 15:06

Gatlo, přesně na to jsem se chystala zeptat i já...Vypadá to, že dneska má většina z nás pacientů vycházky, je tu nějak pusto prázdno...

Gatla » 24. 01. 2010, 14:58

je tu někdo??Nebo všichni hledají to video????

... » 24. 01. 2010, 12:32

k tomuto chci to video originál watch?v= 2CNQ2zqGycU

... » 24. 01. 2010, 12:30

watch?v= PLolag3YSYU watch?v= XSVbYVmhv4Q watc... už jsi tu hospitalizovaná, bylbych ti vděčná, kdybys našla k poslednímu originální video. Ať máš co dělat. Léčba prací je taky učinná.

... » 24. 01. 2010, 12:28

Janičko já si tě nešimla beruško. Měla jsem tu na příjmu zajímavý případ a spěchala jsem. Já nemám své pacienty ani ráda ani nerada. Dívám se na ně jako do skleněné láhve. Jako na skupinu brouků za sklem, kteří se topí v cukrové vodě. Janičko ty se tu pořád tak ochomejtáš, že tě zavřu taky. Na klec to není. Jsi taková pokorná. Tobě indikuju jen psychoterapii v kroužku milovníků hip hopu abys přišla na jiné myšlenky. Budu milosrdná a dám ti něco na pomezí, nikoliv samotný hip hop. Nelly Furtado. Já jsem hudebně úplně mimo tyhle pacienty. Musí se na to dát i tancovat.Tohle máš, aby ses trochu zvedla ze své letargie, jinak mezi takovými agresory, co máme na oddělení ve světě nepřežiješ. A potom další dvě na zklidnění, abys z mé oblíbenkyně Nelly neměla ujímání na celý den. Rock ti ordinovat nebudu. To by bylo jako vytloukat klín klínem a nošení dříví do lesa. Ty se zdáš léčitelná. Paranoia shmaidoidosis v lehké formě. Ostatní potřebují antipsychotika a polévat ledovou vodou. Ještě bych ti naordinovala mluvnici. Říká se všetkÝm. Aspoň u nás v čechách. www.youtube.com/ watch?v= 6JnGBs88sL0 ... už jsi tu hospitalizovaná, bylbych ti vděčná, kdybys našla k poslednímu originální video. Ať máš co dělat. Léčba prací je taky učinná.

Luciinetska » 24. 01. 2010, 11:45

Po delší době vás všechny zdravím.... Chybí mi to psaní si s váma.... Včerejší diskuze byla vydařená. Hlavně Macyáš zase bodoval:).... Četla jsem, že se někdo chystáte do toho Liberce, víte to 100%, že pojedete?

LuCCa » 24. 01. 2010, 11:24

Dobré poledne všem, kopřiva: je jedno jestli mi věříš, nebo ne. je to pouze diskuze, nikdo se neznáme osobně abychom si věřili, a máš pravdu všechny informace jsou na netu, protože na net se dostane všechno.

Leila: doufám, že jí ještě nezavřou. Mohla by ještě nějakou chvíli fungovat, a Miro by mohl do té doby mít oficiální stránky s diskuzí.

Leila » 24. 01. 2010, 11:04

Ahojte vospolok! Tééééda - včerajšia diskusia - 100 bodov !!!!!!!!! Kam sa hrabú komédie! A Macyáš? To je riadne "básnické črevo", škoda nechať takýto talent ladom ! Mala by čo najskôr písať knihu! Ale ani ostatní ste nezaostávali, čo ste pojedli vtipnú kašu ??? Myslíte si, že diskusiu uzavrú čoskoro? Podľa mňa by mohli nechať v archíve aspoň túto stránku s finalistami a zvlášť, keď je na nej tak rušno!!! Ale pre prípad, že by to zmizlo, aká je to stránka, čo navrhovala Lilie???

Bára » 24. 01. 2010, 11:01

Plzeń -7, zataženo,tradiční inverze, hodinová procházka se psem v lese spravila náladu. Jinak v té diskusi pod Modrým z nebe prosí Rozboril, aby adresovali skutečně jen žádosti, kde jde o zpěv. Asi se jim to zvrhává v něco úplně jiného. Dokážu si to představit.

kopřiva » 24. 01. 2010, 11:00

já tak porad premyšlim nad tou naši LuCCou, a nejak se mi to nezda. LuCCa promin, ale vubec si nemyslim, že by si mela jakekoliv informace ze zdroje šmajdovi blízkého. Všechno co tu pišeš se dá vyčist na netu. Sem si ty tvoje informace zpetne projela,a opravdu vse jsem našla v ruznych člancich. A dokonce si kolikrat byla se svymi informacemi trochu mimo. Ale v poho, nic ve zlem, klidne piš dál, sem ráda, za každe info o šmajdovi ,ktere ziskam bez pracneho hledani.

deppholl » 24. 01. 2010, 11:00

Arabela - na stránkách Matkízy je ta pozvánka vyvěšená, tak se na to mrkni...

Gatla » 24. 01. 2010, 10:45

Všechny taky zdravím a přidávám též par meteorologie.Pardubice-bezvětří,sluníčko, a už jen -15,5.Brrr.Ráno bylo -20.Tak mě dnes ven nikdo nedostane.Aspoň můžu sem nakukovat a občas se zapojit :o))

Ladeis » 24. 01. 2010, 10:35

Pěkný poslední víkendový den, když už se ta meteorologie prolíná všude, v Duchcově je bezvětří, už ani nemrholí, obloha je zářivě bílá, po sluníčku ani stopy, teplota však zatím -1,1 °C! Takže já taky půjdu provětrat údy rozmazlené teplem domova. Tak se těším, co budu večer číst :)) Užívejte neděle!

Arabela » 24. 01. 2010, 10:28

Ahojte. Nič si nerobte z tej doktorky. Niektorí sú na tom horšie. Na stránkach Honzy a Moniky vyčíňa akýsi anoným, ktorý píše za nick druhých =o( Inak mám akési nešťastie na tú ukážku s Mirkom na Modré z neba. Vždy keď je na markíze reklama, čakám na ukážky a stále nič. Miro bude s niekym bývať? Tak to som šťastná, že tam nebude len on s plyšákmi =o) Ozaj a mne sa páčil v ôsmom kole. Ten pohľad, ked spieval Moja tete Tvoje teta.......

deppholl » 24. 01. 2010, 10:26

Posílám něco pro zahřátí.

http://fotozajda.cz/index.html

deppholl » 24. 01. 2010, 10:14

Dobré ránko!! Kobitka doufám že tě moc nenaštvu, Liberec hlásí sluníčko, -4 stupně a bezvětří.....Takže rychle uklidit (aspoň trošku, no...) a ven ven ven............Pejsek už šantí a nemůže se dočkat, já taky ne. Těch -22 je teda síla, tak vydrž, posílám ti kousek sluníčka * , svařáčku se drž ať přežiješ než se vrátíme.....

kobitka » 24. 01. 2010, 08:49

zdravím všechny. Teda jestli i po dnešku panuje v Bratislavě takové počasí jako včera, tak se tam stěhuju Šmajda, ne Šmajda. Frýdecko- Místecko hlásí hustou mlhu, viditelnost skoro nula, odporně vlezlý ostrý vítra a teploty naprostá bonba -22! Takže plesování nehrozí. V tohle počasí vylézt ven v šatech, tak v mžiku zmrzneme a už nikdy neprocitneme jako Nastěnka, leda bychom měli po ruce Ivánka v podobě Mirka. A jak vypadá slunce už ani netuším. Budu muset vyhrabat nějaké fotky a připomenout si to. Takže uvařte svařáček zachumlejte se do deky a diskutujte, ať je co číst.

Lenka » 24. 01. 2010, 08:33

Dobré nedělní ráno všem.Teda vy jste ale ukecaný zase jsme se nachlámala.Andrew-mimocodem ty igelitky-Ještě jdu do Ještědu pamatuju velice dobře takže vím o čem je řeč.A nestačím se divit s tím SLOVFESTEM-to je teda síla.Ty odznaky by bylo dobrý aspoň se poznáme. Macyáš-ty ses teda taky pěkně rozjela,náramně jsme se hned po ránu nasmála.Myslím že jsem tu teď docela dobrá partička-občas se najde nějaký rýpal ale tak to je asi všude.