Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

fanusicka » 15. 02. 2010, 19:34

Lilie: tú bezohľadnosť si ani neviem predstaviť a slečna má pocit, že je hrdinka..veď to je úbohé :((

Zuzka :) » 15. 02. 2010, 19:34

Ahojky všem, i vám nemocným :) teprve ted jsem se podívala na fotku a komentáře pod tou fotkou... Měla jsem v Teplicích kámošku a vím, že i v Teplicích se Miro fotil a byl příjemný. S focením a podepisováním tam strávil minimálně hodinu. A tahle slečna už si prý otevírala pusu při vstupu do klubu. A potom si myslela, že se Miro bude věnovat jen jí, ale věnoval se i jiným fanouškům tak si na něj taky otevřela pusu. Věřím, že kdyby se chovala normálně, tak podpis i fotku s Mirem mít mohla.

deppholl » 15. 02. 2010, 19:18

ewilyn - ano byl to doporučený list. Lilie - sleduju kauzu pipina, mám to taky otevřený, ty holky si fakt myslej že udělaly dobře!!!! Neskutečné!!! A zdravím do postýlky, pěkně se poť!!

ewilyn » 15. 02. 2010, 19:14

tak Vam uz prisli vstupenky do Liberca ? Mne zatial nic neprislo :-( - bolo to ako doporučeny list? ..a o nijakom darceku som zatial nerozmyslala..

debbie » 15. 02. 2010, 19:13

Jé Rous, to jsi mě pobavila, já ještě to štěstí neměla, aby se mi blonďák vkradl do snů. Poslední dobou se mi vůbec sny nějak nezdají, až je mi to dost divný. Padnu asi do postele tak unavená, že spím jak dub a sny se zdají spíš těsně před probuzením( myslím tím přirozeným,ne budíkem). V 5 ráno se o nějakým přirozeným probuzení moc mluvit nedá. Tak mám holt smůlu. Ani ten Liberec asi nevyjde. Teda jistý to neni, ale 24.4. je Řipská pouť, sejdou se u nás přibuzný a je taky Jiřího.. no prostě mě to štve..

deppholl » 15. 02. 2010, 19:12

Rous . tak to jsem celá já, taky by to takhle v tom výtahu dopadlo. Já s ním byla jenom běhat, což je u mě nepravděpodobné. Jo a začátek prý bude upřesněn asi na stránkách Slovfestu. Andrew - dárek od několika z nás dostal, že. Doufám, že až se ho na to zeptáme, tak bude vědět, abyste nemuseli nacvičovat aikido :-)))) Přemýšlala jsem o něčem, ale dál než k sušeným banánům nebo jinému ovoci jsem se nedostala.

Lilie » 15. 02. 2010, 19:10

Ahoj, píšu z postele :-))) Gatla: supééér! :-D (Opatrovat! :-))). Co zuby - už je to dobré? Arabela a další: kam chodíte na ty krásné sny? Mně se nezdá nikdy nic...:-((( Andrew: to není špatný nápad, máš na mysli něco konkrétního? :D Jo, jinak causa KAČENKA pokračuje....:-(((( Mám to u sebe na mé hlavní stránce u FB, takže přehled. Kolikrát jsem si říkala, kašlat na takové lidi, ani psychiatrům a podobným deb.lům jsem si říkala, že už nebudu odpovídat - prostě mi to nedáááá.....Umíte si vůbec představit tu bezohlednost, že někomu vynadáte a on se pak dá s Vámi vyfotit jen s přemáháním??

Andrew » 15. 02. 2010, 19:05

Tak jsem to nemyslel. Myslel jsem, jestli povezete každý něco za sebe.

Rous » 15. 02. 2010, 18:56

To je bezva nápad,ale co?A aby to bylo od všech.

Andrew » 15. 02. 2010, 18:51

Tak mě napadlo... povezete do Liberci nějaký dárek pro něj?

Rous » 15. 02. 2010, 18:38

Ahoj všichni,Martina je bombič,co??Lístek dneska přišel.(Jen takový detail,kde je napsáno od kolika to začíná??) Jooooo,zdálo se mi o Mirískovi!!!!! Jeli jsme spolu výtahem.Když nastoupil,tak pozdravil tak jsem odpověděla a jak vystupoval,tak zase pozdravil,zase jsem odpověděla.Jak jsem ho viděla,že nastupuje,tak jsem se napresovala do kouta toho výtahu a zabodla oči do země.A zvedla je až když vystoupil.Jo,to jsem já!!!

Luciinetska » 15. 02. 2010, 18:31

Dobrý večer všem, konečně doma :) adélka: díky moc za článek. Jej jak já vám zavidím ten Liberec :o)

míla » 15. 02. 2010, 18:19

AHOJKY VŠICHNI.TAK TO MIROVI VYBRALI DOBŘE .ROCKER A ROCKERKA,TO BUDE NÁŘEZ.UŽ SE NEMŮŽU DOČKAT,AŽ ZASE UVIDÍM MIRA V TELCE.HOLKY V LIBERCI SI TO POŘÁDNĚ UŽIJTE A POZDRAVUJTE MIRA. A KDO POJEDETE PŘES CVIKOV TAK SI NA MĚ VZPOMENTE. AHOJKY MÍLA

adélka » 15. 02. 2010, 17:26

Gatla, já jsem to s tou nabídkou vařením pro přítelkyně zkopírovala sem schválně, abych Vás třeba inspirovala, co mu máte v Liberci říct a o co ho požádat :-) Pak by mohl být úspěch zaručen:-) - Budete první, kdo bude chtít, aby uvařil!! (On ale stejně kecá, určitě už nějakou hostil)

gatla » 15. 02. 2010, 17:20

Krásné zelené vstupenky už máme doma i my s Lilií :o)) Jupííí :o)) To se mi libí,byla to rychlost :o)) Arabela,jsi úžasná,umíš krásně zlepšit náladu :o))Škoda jen,že to byl sen :o(( Adélko,dík za zajímavý zbytek :o)) Ono to je na něm v tom vystupování poznat,co pod tou kšticí skrývá :o)) Ale...hmmm......žádná po něm nechtěla uvařit?!hmmm :o)) Tak už vím,kterou větu musím natrénovat :o)) Zdá se,že i Kobitka přijde na své :o)) Jinak bych se ještě vyjádřila k tomu ANNO.No nevím,nevím.Vzhledem k vytíženosti všech zúčastněných,vše jak je u Novy zvykem na poslední chvíli,nevím,jak budou mít čas se sladit.Jsem ráda,že Marta si vybrala našeho Mirka-to by mohlo být dost dobré vystoupení-pokud najdou aspoň hodinu na sečvičení :o))A pokud nebude Ben extra dlouho zpívat,myslím,že i spojení Ben a Dara by nemuselo být k zahození.Ještě si dovedu představit Leonu a tím končím.

fanusicka » 15. 02. 2010, 17:19

arabela: krasny sen :-) mame dalsi pekny odkaz na pokeci od 12-rocnej baby Lajli: "heej...jasnee.......nikomu neodpisuje thaky namysleny sak si kuknitee... videa jakpodpisuje nikohoo si nevsiima..... len do kamier sa tlacii..:( "- ale ju ospravedlnuje jej nizky vek....

debbie » 15. 02. 2010, 17:13

to Arabela: krásně si to napsala. Do posledka jsem si myslela, že jsi to opravdu prožila. To se Ti povedlo, škoda že to byl jen sen......

fanusicka » 15. 02. 2010, 17:08

Gratulujem k zlatu, ale priznam sa, ze nikdy predtym som o vasej rychlokorculiarke nepocula :-) To vazne ANNO nebude v archive? :-( Adelka: dakujem za clanok, si zlata, ze si nam to tu prepisala :-) Viete o niekom, kto bol vcera v Trencine?

Arabela » 15. 02. 2010, 16:54

Ahojte. Čecho gratulujem kmediale. Tak sme vyrovnaní =o) A kto ju vyhral . za aký šport? Prosím vás, hodite potom link na ten duet s Martou? My totiž nemáme Novu. Alebo to bude i v archíve? Bola som na tom koncerte v Trenčíne. Po dospievaní chlapca, ktorý mal ešte žiarivejšia vlasy, ako som si myslela. Vystúpila som k nemu a podala mu kapsičku. On sa na mňa pozrel s rožžiarenými očami a ja som trasľavým hlasom vykoktala: ,,pekného Valentína". On si to zobral a bol dojatý, myslela som, že sa tam rozplače. Ja som pomaly odchádzala a on šiel za mnou. Vonku ma objal a s plačom na krajíčku povedal: ,,Ďakujem. ty vieš ale dojať." Tento krásny zážitok mal jednu chybičku. Odohrávalo sa to v noci v mojej hlavičke.

Lenka » 15. 02. 2010, 16:50

A mě zatím nic:-(