Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

deppholl » 15. 02. 2010, 12:44

Jarka - to je super!" To bude výprava. Doporučila jsem holkám tento penzion: http://www.penzionumuzea.cz/. Tak snad budete spokojené. S tím blouděním se neboj. Pokud nasedneš na nádraží na tramvaj, tak tě doveze na konečnou Lidové sady a vysype tě před vchodem jediné budovy která tam je. Pokud náhodou zvolíš druhý směr a Ještěd se začne nebezpečně přibližovat, tak na konečné pod Ještědem otočíš a dáš to na druhý pokus :-))))) Lístky by snad měly do zítra dorazit, nejsem ráda když má pořadatel peníze v v hrsti a já lístky na střeše. A ještě bez blonďáka :-)))))

Gatla » 15. 02. 2010, 12:44

Krásné pondělní zlaté odpoldne :o)) Byla jsem celé dopoledne pryč a hádejte,co bylo ve schránce????Doporučené psaní z Turnova!!!!!Takže...copak to asi bude????Ano-lístky na Liberec!!!!!!!!!!!!!! :o)))Odpoledne pro ně pomastím.Škoda,už jsem je mohla mít,pošťačku jsem viděla,když jsem startovala auto :o((Ani mě nenapadlo,že budou tak brzo! Jarko-supeeer.:o))S orientací jsme na tom stejně,já se ztratím všude.Ale mám i pěší navigaci v mobilu :o))Zítra mi začínají nové minuty na telefonu,tak bych zavolala na ten penzion u muzea,jak nám poradila Deppholl.Takže kolik?Lilie,já,Rous,Ewilyn,Jarak,Ještě někdo???? Lilie.jak ti je?Já čekam,co bude,až se mi odmrtví pusa od zubaře.Vypadám skvěle,teď by si mě Miro jistě zapamtoval :o/ Jedno oko otokem přivřené a sliny samovolně vytékají :o)) Ono je to spíš na :o(( Ale dnes už mám aspoň normální náladu,včera jsem ji měla jak minulý týden Ach jo :o)) Tak si ji jdu trochu pokazit a podívat se na ten odkaz s Kačenkou

Lenka » 15. 02. 2010, 12:34

Andrew-s tebe nemůžu jak si to tu krásně napsal fakt perlíš:-D :-D

Lenka » 15. 02. 2010, 11:59

Krásné pondělní poledne přeji. Zlato je doma Martina je šikulka.Jinak zhrzenou fanynku už nemá cenu řešit-Andrew a hlavně Lilie dobře jste jim to tam natřeli.Chudák Miro doufám že už si s ničím takovým nesetká. Jarka-jé super to bude teda výprava v tom Liberci.Už se těším.Jo v Blesku jsme to taky četla že Miro nám v sobotu zapěje s Martou jsem zvědavá jak jim to půjde.

Lilie » 15. 02. 2010, 11:49

Jarka: to je supéééér :-D O zlaté medaili už jsem taky slyšela, takže samé dobré zprávy, až na to, že jsem na neschopencéé :-(((( (Souvislost s tím, že si sem chodí občas počíst? To jsem ještě stihla zaregistrovat :-))).

Jarka » 15. 02. 2010, 11:14

Tak jsem zase tady. A jedu s vámi do Liberce!!! Faktura zaplacena, tak už není co řešit. Vlastně je - už máte objednané to bydlení? Napište mi prosím kde, ať se můžu přidat. A liberečáci - budu potřebovat držet za ruku. Nikdy jsem tam nebyla a mám prachmizerný orientační smysl. Ztratím se i v parku.

12345 » 15. 02. 2010, 10:36

Hezké dopoledne všem! to kobitka: Myslíš, že to má nějakou souvislost? :-) Ale to, že nezmínil Dana Bártu, má svoji logiku, jelikož on už pár let rock nezpívá, nebo ho aspoň nezpívá převážně, protože se věnuje už spíš jazzové a experimentální muzice, takže už možná vypadl z povědomí našich slovenských sousedů. Michala Penka už asi nemůže znát a pokud by se mě někdo zeptal na současnou českou hudební scénu, tak jeho jméno nejmenuju taky, o jeho nových projektech nic nevím. Navíc ho mám zařazeného jako interpreta šílených cajdáků (omlouvám se jeho fanouškům :), i když se věnoval i hardrocku.

debbie » 15. 02. 2010, 10:32

to Gatla: chápu , pohled na fotce je na tréning nedostačující. Ty to musíš vědět, když jsi to zažila. Jste stejně s Lilií frajerky a hodně odvážný, že jste za ním šly a ještě komunikovaly. Nevím, nevím co by to udělalo se mnou. Nejsem na to dost silná a moc mě ovládají emoce. Což ve svém věku fakt nechápu. Mohla bych mít už rozum. No nedaří se. Ale v tom Liberci, to bude lepší. Budete mít natrénováno a jen tak Vás něco nerozhodí. Třeba si Vás bude i pamatovat, ale to pochybuju při té spoustě fanynek. Zažila jsem to s Jankem Ledeckým, když jsme chodli na jeho koncerty a jestě jsme se neznali. Teď je to jiný, teď už si i tykáme a je to v poho. Trvalo to ale dost dlouho, než jsem si zvykla. S Mirem je to obdobný. Dostává mě do tranzu, když ho vidím, slyším a co teprv kdybych se ho mohla dotknout. Snad se časem trochu srovnám. Držím si palce i když nevím stoprocentně, jestli si to přeju.

kobitka » 15. 02. 2010, 10:28

Lilie kašli na ty holky. Jim nikdy nedojde co nám na tom vadí, a že i když ze sebe udělaly"hrdinky" tak se zachovaly dost netaktně. Až holky zjistí co obnáší pojem práce a s ní spojená únava, tak to možná pochopí a zamyslí se nad sebou. Ale je pravda, že nikdo z nás u toho nebyl takže nemáme právo moralizovat. Jen jim tam připiš, že se o tom pořád mluví proto, že ten incident pořád vytahují na světo a chlubí se tím snad úplně všude. Já když někoho zprdnu i když slušně nemám potřebu to dál rozebírat s ostatníma, kterých se to ani netýká. Je to mezi Mirem a těma slečnama tak ať s tím nezamořují skoro všechny diskuze.

kobitka » 15. 02. 2010, 08:58

dobré ránko. Jóóó máme zlato! Martina je holka šikovná, díky za všechny rybníky u nás. Hele asi jdu s křížkem po funuse ale všimli jste si, že při rozhovoru ve Fun rádiu na otázku na českou hudební scénu Miro vyjmenoval všechny zpěváky, které jsme tady probírali. Teda až na Dana Brátu a Michala Penka. Ale co Miro je kluk šikovná on mezery ve vzdělání rychle doplní.

deppholl » 15. 02. 2010, 07:58

Dobré ránko. V Blesku je článek Finalisté Superstar hlavními hvězdami Anno. Tak se nám to splnilo, Mirko zpívá s Martou!!! V těch mých tipech jsem se sekla jenom u Chodúra (s Hejmou) a Leony (s Vondráčkovou). Martině gratuluji, krásný příklad velké vůle a poctivé dřiny. Snad i blonďáčka tyhle vlastnosti katapultují takhle vysoko!!!!

Leňa » 15. 02. 2010, 06:10

Zdravím všechny pracanty a olympijské fanoušky- JE TO DOMA!!! Řeknu vám, holka někde cvičila na rybníku, a teď má zlato...Zaslouží si to, dneska můžeme oslavovat :D A Kačenku Albertovou už mi radši ani nevzpomínejte, nebo můj krevní tlak zase stoupne...Kdyby mi přišla pod ruku, tak by jí flek po facce nezmizel ještě aspoň týden...

Blue » 15. 02. 2010, 00:42

Tak máme zlato !!!!!! Martina je fakt borec. Holky ze Slovenska, i Vám blahopřeji ke zlatu. Vcelku úspěšný den ,ne ???

Mag » 15. 02. 2010, 00:41

Iva: No, môžem ti zodpovedne povedať (napísať), že od dnešného dňa som z BA (úspešne presťahovaná) :)) K divadlu to mám približne ako ty. Ako vidím pekne sa nám to rozrastá, a to sa organizujeme len prvý deň. mari: neváhaj, určite neoľutuješ.

deppholl » 15. 02. 2010, 00:19

Dobrou klidnou noc a všem marodům brzké uzdravení, blonďák vám to ve snu pofouká....

Lilie » 14. 02. 2010, 23:56

Řekla bych, že to byla recese :-D A těm slepičkám jsem připsala ještě něco - to už snad i takové blbky pochopí.....Ty mě nas.aly, až mě i bolest hlavy skoro přešla....

deppholl » 14. 02. 2010, 23:54

Lilie - dobře si to tam dopsala!!!

deppholl » 14. 02. 2010, 23:46

Jo a Lilie - mě se ta fotka taky líbí.... Je to montáž, myslíš, nebo si přáli k narozkám, nebo co??? K tématu Zkrocená hora, dost výstižné. Podívej se na to, určitě se ti to taky bude líbit. I tyto scény jsou tam dost zajímavý...

12345 » 14. 02. 2010, 23:44

Mně zůstává rozum stát nad tím, že ta jejich kamarádka má s Mirem několik fotek, kde ochotně pózuje a pak se těch holek, které si chtěly za každou cenu vydupat pozornost a tvrdily, jak byl Miro hrozně neochotný, ještě zastává. Ta historka tím opravdu získává na věrohodnosti...V každém případě doufám, že podobně sebestředných a bezohledných fanynek bude mít Miro co možná nejmíň. To Lilie: Ta fotka s Martinem je fake, nebo je to pravé? Nějak vůbec nechápu to pozadí, kdy vznikla.

fanusicka » 14. 02. 2010, 23:32

deppholl: jaaj to je ta anonymka, ktora ma minuly tyzden neskutocne vytocila :( dobru noc vsetkym