Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Macyáš » 08. 01. 2010, 21:17

LuCCa, nevím jestli mi něco uniklo, protože jsem tu asi týden nebyla, a diskuzi jsem zpětně prolouskala jen tak nahrubo, ale před tím týdnem jsem tě tady ještě neviděla, takže vítej - ahojky . No a možná už to tady bylo řečeno, ale prosím, spešl pro mně - ty máš nějaký bližší zdroj ?

LuCCa » 08. 01. 2010, 21:07

Miro, vieš čo, říká často i v běžném životě. Je to pohodář, a opravdu si tím dodává čas, aby neřekl nějakou blbost. A ten smích mi přijde v pohodě. Je to názor každého člověka. A nevím to, že odpovídá na všechny otázky i typu -tvoj prvý sex, Miro neumí být neupřímný, co má na srdci, tak to řekne.

Nechci tady prozrazovat něco co není úplně 100% jisté, že bude, ale Miro už jednal i se skupinou Jimmyho Cimbaly a chtěl by s ním nahrát i pár písniček, ale jak říkám, všechno je zatím jen v jednání nic 100%

RIA » 08. 01. 2010, 21:06

Ja keď počujem tie jeho hĺbky Leňa priadla by som ako mačka,keby mi niečo takým hlasom povyprával do ucha.......Kocúrisko jedno strapaté..Ja tiž používam slova vieš čo?hlavne keď telefonujem,neznášam sa za to,ale uvedomím si to až neskoro,je to asi taká pauza či čo..a ešte najuniverzálnejšie slovenské slovo: oné v rôznych obmenách.Mari on často vtipne odchádza akurát to tá čo mu tie otázky kladie nepochopí apýta sa znova..Dodo ty si sa kde tak dlho flákal?

mari » 08. 01. 2010, 20:33

Macyaš,ten smiech,taký chichot,ten je fakt odveci,aj -vieš čo.Mag,to ale nedávno dobre vysvetlila,prečo to hovorí-:je to vyplnenie pauzy,kým rozmýšla,čo odpovie(snád som to napísala správne).Ja by som mu ešte vytkla,že odpovedá na všetky otázky,aj typu -tvoj prvý sex.Mohol sa pokúsiť to nejako vtipne obísť...Ale sa nám radí ,takto na dialku,schválne,ako by sme sa správali my dokonalé???Ved ja napr.namiesto -vieš čo ,hovorím :no ja neviem(ako Bendik)

mari » 08. 01. 2010, 20:16

ešte niečo pre doda:ja mám "smolu",že neviem,čo je depresia-som total pohodáčka,ktorá si robí zo života "dobrý deň",aj ked si ho on práve robí zo mňa.Tvoje depky budú myslím účelové-kvôli tvorivosti.A pri schíze,daj prosím pozor na uši...Aby dodo2 jedno neodfikol...a vlastne-máš už autoportrét?

Macyáš » 08. 01. 2010, 20:16

Vidím to tak, že v Košicích to nebyla jeho nová - dosud neobjevená barva hlasu, ale že byl prostě nachcípanej :) Ale dobrý to bylo. A když jsem ještě u toho , tak zatím jsem u něj objevila pouze jednu jedinou, pro mně hodně nepříjemnou polohu jeho hlasu, a to, když se nahlas směje. Tak jak bych ho nejraději sežrala, když se jen usmívá, tak bych ho nejraději zatloukla do země, když se začne nahlas řehtat. To nechápu, odkud to z něj to kvičení leze. To je asi tak jediné, k dnešnímu (možná že včerejšímu) tématu, co se vám na něm nelíbí. A možná bych taky ještě doplnila k : "vieš čo" , které tu bylo zmíněno, " vieš čo, já to neriešim".

Leňa » 08. 01. 2010, 20:12

Souhlasím s Riou i Mari, co se týče té Košické Wicked Game- chyby to mělo, ale jeho hlas tam byl absolutně úžasný, třeba ten začátek...Nevím jak vy, ale já miluju Mirovy hloubky s tím maličko nakřáplým hlasem, na mě to působí neskutečně sexy- víc než celá Diana ve vizuální podobě...

RIA » 08. 01. 2010, 20:10

...mne sa na ňom práveže tie jeho starosvetské úlety páčia(károvaný šál,lepšie ako Nike alebo iná sračka).pri 30 stupňových horúčavách na nás zase skúsi dáku letnú farbičku hlásku,ja neviem kde ten na to chodí...no a ak by nám bolo prihorúco mohol by nás schladiť Wickwd game s klavírom,z tej mrznem! Aaaach jaaaj

mari » 08. 01. 2010, 19:59

ahojte,článok o Zigovi sa tu dá nájsť v Plus 7 dní,producenta mu nechce robiť,vraj tu nie je moc oblúbený,tak aby mu neuškodil...Ja myslím,že to video z telerána dajú najskôr tu. Košícké vystúpenie nebolo bez chýb(čo si budeme hovoriť-ako by povedal Pali H.)ale tá neskutočná farba hlasu pri mínus 10...bomba !Ked bude spievať v lete na festoch pri +30 aký bude mať hlas,čo myslíte? Jedno sa mi ale nepáči,taká blbosť-ten šedý károvaný šál,čo nosí...

RIA » 08. 01. 2010, 19:53

Tá verzia s tým klavírom je neprekonateľná tá je klenotom tejto súťaže,no táto z KE je tiež zaujímavá,už len kôli tej novej farbe hlasu,ale lepšia ako tá zo semifinále určite nieje.

LuCCa » 08. 01. 2010, 19:36

Tu holku, co měla zpívat vokály, bych radši neřešila. Kdyby zrovna u Wicked game "nezpívala" bylo by to mnohem lepší. Nevím, jak ostatním, ale mně přišlo, že to Mirovi spíš kazila, než aby mu pomáhala. Jinak se mi líbilo obě verze, ale více ta ze semifinále, ale tady ukázal další barvu hlasu, jak tu někdo už psal.

deppholl » 08. 01. 2010, 19:35

Zase Sakryš, než si zařídim tu digitalizaci a budu chytat Markízu tak bude po všem!!! Ale doufám že Na streche do archívu dají.....

Leňa » 08. 01. 2010, 19:26

Mag: Díky za info, tentokrát by to snad už do toho archivu dát mohli...To Teleráno jsem jim pořád ještě neodpustila, protože podle vašich komentářů se zdá, že poprvé rozebírali i Mirův zpěv a nejenom vzhled...Stejně tak bych ráda viděla toho hlasového pedagoga Žiga, protože jeho jméno mi nic neříká, zato názory má jak se zdá zajímavé (ne jako ty tlachy poroty s playbackovou Darinkou a závistivým Haberou v čele)...

Macyáš » 08. 01. 2010, 19:21

Mně se taky mnohem víc líbila verze ze semifinále. Jak píše Andrew, nějak jsem nepochopila, kdo mu to tam do toho reve, a za jakým účelem - podle mně tam ta ženská bylo úplně k ničemu . Strašně se mi líbila kombinace čistě jen klavíru a Mirova procítěného projevu a hlasu. Nic víc kolem už není potřeba.Tak nádherně vynikly všechny ty Mirovy variace na jeho hlas. Když se tak nad tím zamyslím, asi se mi nejvíc líbily Mirovy písně s takovým prostším (no asi to není nejvhodnější slovo, ale nevím , jak to jinak pojmenovat) hudebním doprovodem - jako jen ten klavír, nebo kytara- viz. kolo unplage , nebo housle (sláky) - ty byly naprosto dokonalé. Samozřejmě k nějaké pomalejší skladbě , ale ta kombinace z jeho hlasem - a zimomriavky jak blázen.

Mag » 08. 01. 2010, 19:10

Zabudla som napísať reláciu - Na streche

Mag » 08. 01. 2010, 19:08

Ahojte, na FB je jeden novy odkaz: V nedeľu na markíze o 18 10 budú finalisti, zatiaľ však nie je isté či tam bude aj Miro, no ale Domča bude o ňom rozprávať :)

Andrew » 08. 01. 2010, 19:00

Mně to teda zas tak super nepřišlo :) ale to je spíš tím, že to dost zabíjí ten zoufalej druhej hlas a hudebně je to takový dost primitivní. Miro dobrej až na ten hroznej kousek kolem třetí minuty, to se fakt musim držet, abych to nevypnul :) Ale potěšil mě ten začátek, protože zatím hrál vždycky jenom doprovod. To bylo hezký. Ale na CD v žádném případě NE, maximálně jako patnáctý bonus track :) Coverů jsme si užili až dost. Teď je čas na vlastní tvorbu.

Cyril » 08. 01. 2010, 18:59

Hrozne držím Mirovi palce,a som rád aj za tie jačiace fanynky,ktoré zaujíma skôr jeho zjav ako iné kvality,som rád preto že aspoň zatiaľ môže bulvár o ňom písať na tému image ,kým nám ukáže svoju muziku z ktorej dúfam padneme na riť.Presne ako píše Deppholl pomôže mu to k tomu aby stále okupoval rôzne stránky časopisov,aby ostal horúcou témou.Žiga vraj Habera nemá rád,že by tá jeho averzia voči Mirovi začala,keď si Miro začal zo Žigom?Žigo im ukradol diamant,a začal ho obrusovať.No ktovie ako to je..a bolo...

deppholl » 08. 01. 2010, 18:50

Sakryš, čím dál tím víc bych to Teleráno chtěla vidět. Psala jsem na Markízu prosbu a zařazení Telerána do archívu, ale asi jsem evidentně nepochodila. Jediná šance je, že si to Markíza schovává jako téma až opadne rozruch okolo výsledků, jak s tím třeba vylezou v nějakém článku.... Nevím

Leila » 08. 01. 2010, 18:26

aj ja som si pozrela košickú Wicked game a musím vám povedať, to bola pecka!!! Keby ju tak chcel v tomto rockovom podaní naspievať na CD, by som počúvala od rána do večera!!! Naozaj paráda!!! Čo sa týka miznutia videa z týchto stránok tak sa toho neobávam, pretože na Markíze v archíve bude Superstar ešte asi dosť dlho, keďže tam ešte stále je možnosť vidieť dokonca aj takú Let´s dance 3 z apríla a aj staršie veci! Nejaké mesiace to tam isto bude, takže klídek! A Mirko v Teleráne bol taký zlatý, keď mu astrológ hovoril o jeho znamení, že nebudú žiadne väzby s dievčatami, ako sa chytil za tvár a prevracal očami - no také milé gesto! Zlatý bol!!!