Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Janička Smavá » 28. 12. 2009, 23:42

kde si s tebou múžu psáát já byhc moc chtěla Welcome to the jungle mě si tím upe dostal fakt jak si tam sebou řízl já sem se nemohla přestat smát :d fat hustýý tak dižtak odepiš díki mov MIRO:D

Sexy Raduna » 28. 12. 2009, 23:37

To by mě taky opravdu zajímalo jestli Mirko má ICQ, našla jsem si tam nějakého Mirka,a vyměnila jsem si s ním pár písmenek, přišel mi důvěryhodný, ale co nedávno napsal tak už si s tím tak jistá nejsem a lehce jsem mu i vynadala, a neodpověděl my jestli je ten pravý...Tak pokud si Mirko čte i tyto diskuze tak se Ti Mirko moc omlouvám, za vyhubování:-)promiň pls, ale nesnáším nejistotu....:-)Jinak tě opravdu mám moc ráda,a nechtěla bych to mezi námi nějak pokazit to bych opravdu nerada....

dodo » 28. 12. 2009, 23:35

A teraz mi tí Kokoti prešli...

Nostradamus » 28. 12. 2009, 23:35

No já nevím. Asi že se mu líbí jejich zájem. Připadne mi to , že se vám to nelíbí, že se mu líbí. Sakra to je souvětí. Kdyby se mu to nelíbilo, tak by tam asi nepsal.

Kdyby nechtěl být sexsymbolem, tak by se nefotil jak se fotil, pokud by nebyl profi model a neporučili by mu to. Což není a neporučili, protože jsou to evidentně amatérské fotky z domácího pokoje. Ať už to ulítlo do bulváru nechtěně, nebo to inicioval. Každopádně pokud se tak někdo fotí sám doma, asi mu jde o to, jestli by vypadal dobře na takových záběrech. Když jde někomu o to, jestli vypadá dobře na takových záběrech, dělá mu zpravidla dobře i pozitivní ohlas na jeho sexappeal. Každý nemusí dělat kariéru, aniž by obcházel lidské pudy, které mají ostatně nejširší záběr.

Andrew » 28. 12. 2009, 23:33

Mag: Ta poslední věta je smutná pravda. Když na mě Facebook při registraci vybafnul, jestli mi může projet e-mailovou schránku, aby podle adres našel moje kamarády, tak jsem si chvíli myslel, jestli si ze mě někdo nedělá dost blbou srandu... protože jestli tohle někdo povolí, měl by okamžitě vrátit občanku.

A i kdyby to byl fakt jeho profil, tak stejně nevím, jestli mu ta zpráva vůbec přijde, třeba má povolené přijímání zpráv jenom od přátel, což já nejsem. A netuším, jestli by mi to FB dal nějak vědět. Já se ve FB extra nevyznám, používám ho hlavně pasivně - sleduju stránky pár hudebníků a když mě v práci štvou, jdu farmařit :) Navíc sem může přijít kdokoli a podepsat se Miro Šmajda, žejo. A to neřeším variantu, že si to přečte, řekne si "idiot" a smaže to :)

Luciinetska: Tak v tom případě jsi krásná ukázka toho, že věk je opravdu jenom číslo a důležité je, co je v hlavě :)

dodo » 28. 12. 2009, 23:33

Ja som to na FB tiež vzdal,nebol som si istý,či je to vážne on,srdiečka a tie fotky,odkazy a pod,stratil som chuť,chceš človeka normálne kontaktovať a nejde to,ale chápem,že babizne mladunké to takto riešia,no ja som zhnusený.Takže radšej budem vyčkávať čo sa vymyslí,nerád by som sa odcitol prevalcovaný odkazmy typu: lovuju tě,chcem ťa,ja sa chcem baviť o muzike a podobných veciach.Richard Djokovič Novák,tebe sa ako podarilo prepašovať sem slovo Kokoti? Mne sem neprešlo ani slovo kurva!To čo je za meter?Moderuje to tu niekto či čo?

Luciinetska » 28. 12. 2009, 23:32

jedna moje kamarádka...podotýkám není to ta uječená fanynka, která by psala Miro miluji tě atp...založila na face skupinu do které bychom se mohli přidat, vy co máte face..http://www.facebook.com/ group.php?v=wall&gid=223668345911...mohla by se tam snad vytvořit důstojná diskuze..

Leňa » 28. 12. 2009, 23:27

Richarde-Nováku, vítáme tě zpátky...Sem tam neuškodí začít znovu, že??;)

Andrewe, kvůli tobě jsem se překonala a byla v Mirových FB komentářích :) Nejsem si sice jistá, jak moc to Miro bere vážně a jak moc mu ty komentáře dělají dobře (a že asi budou, chlapi, no řekněte, nelichotilo by vám to aspoň trochu?;)), ale já se u nich od srdce zasmála...Nejvíc mě berou ty puberťačky, které se po soutěži ukazují jako rockové fanynky a milují zrovna Def Leppard, který Miro přidal na FB...:D

RICHARD » 28. 12. 2009, 23:20

CO TO TADY MELEŠ Lilie JÁ NEJSEM ŽÁDNEJ Novak Djokovič JÁ MÁM SVŮJ MOZEK A SVOU HLAVU TY PITOMEČKU.

Lilie » 28. 12. 2009, 23:14

A hele, Novák si změnil jméno a sám sebe chválí....

Luciinetska » 28. 12. 2009, 23:13

Andrew: to bychom mohli, založit takovou skupinu a poslat odkaz Mirovi...sice nejsem dospělá...ale snad bych se tam přidat mohla..už jsem si Tě našla...Miro těch e-mailu asi dostává dost zrvna tak těch zpráv na face..myslím, že ho musí docela unavovat číst stále stejné příspěvky typu Miluji tě,...si moje zlatíčko...si myslím, že už ani neodepisuje...bratránek zná Mira osobně...chodil s ním na gympl...takže by mu mohl něco vyřídit...

Lilie » 28. 12. 2009, 23:12

Nostradamus: a na co PŘESNĚ u těch holek jako máme žárlit?

RICHARD » 28. 12. 2009, 23:10

NA TÉTO STRANĚ JE 1 ROZUMNEJ ČLOĚK Novak Djokovič JINAK JSOU TADY SAMÍ HLUŠÍ KOKOTI TO VZKAZUJU VÁM BLBÍ BLBCI.

Mag » 28. 12. 2009, 23:03

to Andrew: Teda neviem či Miro, ale ja som si ten tvoj komentár na FB všimla :D Veľa chlapov tam totiž nepíše. Ja som tam asi reagovala 3x, ale v tej záplave sa to stráca. Už to tu bolo písané, ale tie odkazy na FB sú veľmi funkčné. Miro si tak udržuje pozornosť fanyniek, čo je pre jeho budúcu kariéru veľmi dôležité, najmä ak sa ešte nepredstavil s vlastnou tvorbou. Inak čo sa týka sociálnych sietí tohto typu, ľudia majú prístup k vášmu súkromiu len natoľko, nakoľko to sami dovolíte.

Andrew » 28. 12. 2009, 22:55

Tak jsem se obětoval a na FB jsem mu poslal zprávu. Teda doufám, protože Miroslavů Šmajdů je tam asi 50 (u 20 jsem přestal počítat) a poslal jsem to na profil, o kterym jsem četl, že by měl být jeho osobní. Předpokládám, že tam se k tomu dostane spíš než v mailu, tam to bude peklo :)

Napadlo mě, že bychom mohli založit skupinu něco jako "dospělí fanoušci Mira Šmajdy, kteří neječí" nebo tak něco :) Ale nemám ponětí, kolik takových lidí na FB vůbec je.

Luciinetska: Najdi si u Mira ten post, kde píše o Queenech (že ne všechno se vždycky povede, atd.). Já bych tam měl mít poslední komentář. Myslím, že ho poznáš :) Mám v avataru akustickou kytaru.

dodo » 28. 12. 2009, 22:49

Nostradamus,áno máva trému,a pýtali sa ho to na zálkade toho že je taký showman,a on povedal niečo v tom zmysle,že sa u neho prejaví tá tréma tým ztuhnutím hlasiviek,skoro som napísal bradaviek kurňa už mi drbe.Aké som kúpil také predávam,takto som to proste čítal,a s tým sotva niečo urobíš,show zjemniť môžeš ale čo z hlasivkami ktoré ťa neposlúchajú...

dodo » 28. 12. 2009, 22:42

Novak Djokovič ty si asi frustrovaný z toho,že toto je už asi jediná žijúca diskusia zo Superstar však?Ale kľudne s nami pokecaj,ale prosím niečo čo sa naozaj obkecať dá.Alebo už rodičia zaúradovali:Umyť zuby a spať?Ty naše hudobne počujúce dieťa,ach čo už my blbci hluchí....

Luciinetska » 28. 12. 2009, 22:40

Andrew: jak seš na face??...tady máš příspěvky, které se dají číst a mají hlavu a patu...chtělo by to tam založit nějaké normální vlákno na diskuzy třeba by se tam objevovaly i normální příspěvky bez toho, že ho Milujou atd...

Macyáš » 28. 12. 2009, 22:40

já sice taky jsem na FC, ale jsem strašně líná na vypisování svých myšlenek. Ráda čtu všechny vaše příspěvky a ke každému mám plnou hubu řečí , ale psát se mi to většinou nechce. Takže sobecky doufám, že se tu budete projevovat vy ostatní i nadále a že si toho třeba Mirec někdy všimne, protože tady by byla určitě produktivnější debata.

Nostradamus » 28. 12. 2009, 22:39

Že vy na ty holky na facebooku žárlíte?:D:D