Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Andrew » 28. 12. 2009, 15:04

Nojo, fakt. A hezkej rozhovor. Nejzajímavější zpráva je, že má "ponuky na vystúpenia" Tak snad mu to vyjde. Jenom teda doufám, že bude zpívat něco novýho a ne to, co zpíval v SS, jako na autogramiádách.

Jana » 28. 12. 2009, 14:51

www.korzár.sk - bulvár - rozhovor s Mirem

Lilie » 28. 12. 2009, 14:48

Doufám, že to tady ještě chvíli vydrží, Facebook nemám ráda... Jinak Chodúr a "možná" se mi vybavuje, pak si ještě pamatuju v té skupince Thomase....

míla » 28. 12. 2009, 14:46

AHOJKY MIRO. MOC TĚ ZDRAVÍM A PŘEJU NOVÝ ROK S HODNĚ CD. MĚJ SE NEJKRÁSNĚJI CO MŮŽEŠ AT SE TI SPLNÍ HODNĚ TVÝCH PŘÁNÍ.AHOJKY MÍLA. MOC TI FANDÍM.

*** » 28. 12. 2009, 14:33

bozhe... nikde jinde u finalistu na diskuzi uz se nic neresi! =) a vy tadyk od vyhry Martina,pres srovnavani s Hulkou, atd...dojdete az k divadlu!:) mno..MIRO* SI SKVELEJ DRŽ SE!!! =)

Jana » 28. 12. 2009, 14:31

Martin byl opravdu ve skupině,porotě se sice líbil jeho zpěv,ale nebyli si jistí,jestli se hodí do moderního světa hudby. Jinak souhlasím s tím, že ač se většina z nás asi hudbou zabývá, tak se nedá říct,co je lepší zpěv. Patří to do umění a tam je to opravdu vždy líbí-nelíbí...Spousta z Vás neměla třeba ráda Janka,ale já mám ráda vysoké písně a je opravdu hrstka zpěvaček a ještě mín zpěváků,kdo to umí zazpívat,aniž by to řezalo do uší. Ale to sem nepatří, tady je to o Mirovi a i tomu se v mojich uších podařilo párkrát zazpívat vysoko a celkem v poho,jasně jeho parketa to není,je prostě roker,no a co,to je fain. Jináč jednou jsem něco napsala do diskuze u Martina a byla jsem osočena,ač to nebylo ve zlém,že fandím jinému, protože mám malé IQ,když jsem jim tam napsala, že mám vysokou, tak mi zase jedna napsala, že jsem stejně blbá,jen proto že fandím Jankovi. Je mi jedno co si kdo myslí, je to fraška, jen tím chci poukázat na to, že fanoušci Martina si možná tu averzi vůči němu vytvořili sami,právě tím povyšováním, že kdokoli mu nefandí, není na úrovni...Tyhle diskuze tam bohužel probíhaly a probíhají... Ševčíka mám porotě taky za zlé, to byl hlas...

__Anett483__ » 28. 12. 2009, 14:08

Jj Miro, Martin, Ben a myslím, že i Thomas (nevím, kteří další) byli v divadle ve skupině "možná" a zpívali Olympic. Pamatuju si, jak šla Marta k Benovi, stála u něj, propalovala ho pohledem a poslouchala, jak zpívá a pak šla dál. Ben vypadal, že sebou v tu chvíli sekne xD. Mira si bohužel z tohohle okamžiku nepamatuju.. Ale pamatuju si Mirovu "dlouhou cestu", když šel k Haberovi a jeho reakce na Haberovo "Postupuješ..." - "To naozaj? Ty vole! Ty vole!" Možná si to Habera vzal až moc osobně xD

Misa » 28. 12. 2009, 13:54

Martina si v divadle pamatuju, byl taky ve skupině "možná". Tenkrát mě to hodně překvapilo :-) A to ho tam dali i přes jeho excelentní výkon s písní Supreme.

Leňa » 28. 12. 2009, 13:52

Andrewe, máš pravdu...Miro byl v divadle v té skupince, která zpívala Olympiky a porotci chodili a vyhazovali...Je mi ale vážně líto, že nikde na netu není jeho duet, to bych si vážně ráda poslechla...Co už ale ;)

A je mi hrozně líto, že ty boje mezi Chodúrovci a Šmajdovci ještě pořád nezkončily...Každý z kluků má úplně odlišný hlas, styl hudby, směr, kterým se chce ubírat, jiné fanoušky- jediné stejné pro ně je, že oba budou muset tvrdě dřít na tom, aby se dostali nahoru a zbavili se nálepky Superstar...

kobitka » 28. 12. 2009, 13:30

teď si zahraju na pubinu jo? Jůůůů Miro nekouří a je vyšší než já, lidičky zlatí já si ho stěhuju k sobě domů :-) Teď vážně kam budeme chodti to opravdu netuším. Snad si do té doby Miro založí webovky a zřídí na nich diskuzi. Co se týče divadla tak myslím, že Miro byl v té skupině "možná" ale Martina si nevybavuju toho jsem nějak zaregistrovala až ho začali porotci vychvalovat při semifinále. Jinak tam byl i Petr Ševčík a to porotě snad nikdy nezapomenu, že ho nepustili dál. Sic byl labilní měl velké šance dostat se hodně daleko.

Luciinetska » 28. 12. 2009, 13:27

Andrew: Miro slíbil svoje oficiální stránky..tak se přesuneme asi tam, až to tady zavřou

12345 » 28. 12. 2009, 13:26

šmajda...fun - to je proto, že u nás se superstar koncipuje spíš jako reality show a pěvecká soutěž je to až na dalším a ani ne druhém místě. Třeba Machala je typický příklad výběru na základě všech jiných než pěveckých schopností. A vůbec i předvýběr probíhá tak, aby se dál dostali komerčně zajímavější typy na úhor mnohem lepších zpěváků, koukněte se jen na tu semifinálovou čtyřiadvacítku, jsou to vesměs samí pohlední nebo zajímaví lidé, rozhodně ne typický vzorek pěvecky nadané populace. Ale Britain's Got Talent je kvalitativně úplně jinde hlavně proto, že je tam jednak větší základna talentů - z 60 milionů se prostě vybírá líp než z 15 (respektive si to snižte poměrně podle věkového rozmezí soutěžících) a právě proto, že je jinak nastavená věková hranice, proto se tam najde spousta dobrých a zajímavých starších zpěváků. Když se podíváme na československou superstar, tak ta byla díky spojení obou republik sice na lepší úrovni než předchozí české, ale jako soutěžící byli vybráni vesměs hrozně malé děti. Vypovídající je i to, že Miro s Martinem patřili k těm nejstarším. Thomas Puskailer, který byl jediný u horní věkové hranice, postoupil opět zase jen z největší míry proto, že to byl zajímavý typ pro kameru. A ve věku kolem patnácti nelze být pořádně vyprofilovanej jako zpěvák, i když máte dar od Boha a hlas jako zvon.

Andrew: Nevím, jestli si to pamatuju správně, ale myslím, že v divadle postupoval s přehledem, mimochodem tam o něm Habera prohlásil, že je "geniálny", což vyznělo s odstupem několika kol, kde se do něj trefoval, docela komicky :-) Jinak myslím, že Miro bude brzo mít svoje stránky.

Andrew » 28. 12. 2009, 13:25

Hm, nemáte někdo nějakou lepší možnost? :-D

šmajda ..fun » 28. 12. 2009, 13:17

řeknu to na rovinu,,do prdele"

Andrew » 28. 12. 2009, 13:00

Tak jo, řešme Mira. Otázka první: Pamatuju si správně, že z divadla postupoval ze skupiny "možná" (a pamatuju si správně, že v té skupině byl i Martin)? Otázka druhá: Kam půjdeme, až nám to tady zavřou? :)

šmajda ..fun » 28. 12. 2009, 12:53

Martina si řešte u něj tady řešíme Mira.Chápu je to veřejná diskuze pro všechny,ale tady stojí nápis Miro Šmajda. Abych řekl pravdu,tak ty naši finalisti,by si v takové Britains got talent ani neškrtli,tam chodili dál opravdu excelentní výkony. Z hlediska angličanů,bysme my tam byli za komedianty.Naše sotěž si je vybírala podle toho,jak se jim to hodí.Prostě museli mít skupiny(krásný kluci,talentovaní zpěváci,nezpěváci,komiky,krásně holky).Občas mi to tak připadalo,protože sem si říkal ,,jak ten se mohl dostat do divadla" atd.

Lilie » 28. 12. 2009, 12:41

Andrew: perfektně napsané, přímo mně z duše :-))))) Jinak prosííím: proč tu pořád řešit Chodúra?? A taky mě štve to dělení na ty něco víc, co rozumí hudbě a na ty povrchní, hloupé a úplně hluché, (a pochopitelně -náctileté), co jim stačí obraz.... Mně se (teď myslím fyzicky) líbí i ten Vojtek, což není prvoplánový krasavec,(a taky nezpívá vždy absolutně dokonale), ale prostě taky má v sobě to NĚCO, (naše babička tomu říkala "m.davý voči").

Andrew » 28. 12. 2009, 12:13

Mně přišlo opravdu hrozný, když v rozhovoru s Leošem Martin řekl, že se jeho skupina už asi nebude jmenovat Robson, ale spíš Martin Chodúr a Robson. Netuším, jestli to myslel jako žert (nepůsobilo to tak), a neřeším, jestli je to dobrý nápad nebo ne (z hlediska marketingu nepochybně ano), ale takhle na plnou hubu to říkat nemusel. Nemyslím si, že je nafoukaný, spíš u něj opravdu nejde poznat, kdy si dělá legraci (to "to bude v televizi vypadat dobře" snad proboha nemohl říct vážně).

A u toho napodobování... on líp zpívá, Miro má zas lepší vystupování. No a oba se snaží zlepšit v tom, v čem jsou horší. Miro na sobě makal, co se zpěvu týče (a asi neřekneme, že tím kopíval Martina), no a Martin se snažil víc komunikovat s publikem (což, pravda, vypadalo trochu křečovitě).

Jinak Evo, se obávám, že pláčeš sice na správném hrobě, ale úplně zbytečně. Z nás, co jsme tu zbyli, na Martina nikdo neplive, a ti, kteří mu chodí nadávat, si to, co jsi napsala, stejně k srdci nevezmou. Mimochodem, mně zas na Chodúrovcích vadí, že si hrajou na něco víc než jsou Šmajdovci. Protože Martin je přeci pro ty, co rozumí hudbě, kdežto Miro je pro ty, co se radši dívají na obraz. Netuším, co to je rozumět hudbě, ale já hudbu nerozlišuju na kvalitní a nekvalitní (mimochodem, co to je "kvalitní umění"?), ale na líbí a nelíbí. A Martin nelíbí :)

Jo a když jsem se dočetl o té plastice, tak jsem se obětoval a přečetl jsem si online verzi Blesku (kde to kupodivu nepíšou), ale narazil jsem na on-line rozhovor s Mirem. Kromě naprosto zásadních informací, jako že měří 181 cm, nekouří a holí si podpaží, je tam adresa, kam mu můžete napsat: mirec2711@centrum.sk

Barča » 28. 12. 2009, 12:10

No podle mého byl Cmorík úplně jiná liga než Chodůr. Byl starší, dnes mu táhne na 30 a mnohem univerzálnější zpěvák a hlavně si píše sám. Jinak to bylo to samé, co nám většinou nejvíce vadí - měli s Chodůrem díky svému hudebnímu vzdělání náskok několika světelných let před ostatními. Tenhle názor mně nikdo nevezme a také nevyvrátí. Proč pak tyhle soutěže pořádat?

Lilie » 28. 12. 2009, 12:09

Také bych to považovala za vtip, kdyby měl smysl pro humor.... Jinak proč ho tu vlastně řešíme??