Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Nostradamus » 28. 12. 2009, 22:35

Juj tady a u Chodúra se to najednou hemží samýma tenistama. Je vidět, že Míra spolu s bulvárem nezaháleli.:D:D Je vidět, že měl vždycky rád své tělo:D:D. Dámy, Míra má jiné ambice, než debatovat o hudbě a rozebírat své možnosti. On už má o své kariéře přece jasno.:D:D http://www.cas.sk/superstar Příště by to chtělo luxusnější prádlo, když už se ukazuje.:D:D V tomhle radit můžu.V modelingu jsem doma. V hudbě si samozřejmě tady netroufám na sbor učených hlav. Jen občas lípnu skromný příspěvek hloupého amatéra a na ničem netrvám nijak tvrdohlavě. O tom, že Míra posral finále blbým výběrem skladeb, jsem psal já. A zatím si stojím. Míra mívá trému? Ten Míra snad bude introvert co si hraje na showmana? Mně přišel jakoby se na pódiu cítil jak ryba ve vodě. Ale zdání asi často klame. Hlavně u introvertů s hereckými schopnostmi.

Andrew » 28. 12. 2009, 22:35

Jo, o tohle vás nemůžu připravit - ty nejvíc ultras fanynky si jako prostřední jméno na Facebooku dávají "Šmajdová". Prostě paráda :)

Lilie » 28. 12. 2009, 22:33

Nováku, já jsem ženská! Jinak profil na FB mám, ale už tam vůbec nechodím, ani tam o sobě nic nemám. Radši jsem napsala mailík s odkazem na tuhle diskusi, kde se neřeší jen "klásné vlásky", ale stejně nevím, jestli ho v tom množství najde....

Andrew » 28. 12. 2009, 22:32

kobitka: Já Facebook profil mám a jsem i mezi jeho fanoušky. A když jsem mu napsal, že kdyby se mi po těch Queenech dostal do ruky, přerazil bych mu nos, předpokládám, že jsem z davu teenek vystoupil dostatečně :)) Jenže když tam čtu komentáře jako "sice nwm co to znamená ae newa :D:Djinak chybííš mi w telcéé:(wžždycky sem se na tebe kukala:(už se moc teším až wydas cd:) pokud nejake wydas:D tk pájQooO:-*mt♥:D:D♥" nebo "Mmmm ty si to měl vyhrát Chodur byl lepší jen proto že umí zpívat ne že bys neuměl to ne ae prostě tak mno xD", tak prostě nemám nejmenší chuť tam cokoli psát. Teď tam dal odkaz na Youtube na klip Def Leppard: Love Bites a u toho je komentářů výrazně míň. I když kousky jako "ahojky ještě jsem se nekoukla na ten vdeoklip ale ted už vím že bude určitě super" jsou taky super. No ale třeba se tam někdy objeví i nějakej pořádnej nářez, kterej teenky nezkousnou a objeví se tam pár normálních komentářů od dospělých lidí. Vzhledem k tomu, že v těch komentářích Miro občas reaguje, tak je zřejmě, chudák, čte. Ale jestli občas zajde sem... kdo ví. Ale snad jo, aby viděl, že mu fandí i lidi starší než on :)

dodo » 28. 12. 2009, 22:28

Aj ja som za,že Miro by si asi lepšie pokecal z ľuďmi čo diskutujú tu,je tu kopec skvelých rozhľadených týpkov.Môže si vymyslieť nick neusí kecať pod vlastným menom,myslím že pod prezývkov by si asi pokecal lepšie...Veď tu sa rozoberá ozaj kedečo anie len ach ako ťa....pojebem a pod.

Leňa » 28. 12. 2009, 22:24

Nováku, nějak se ti tu u nás zalíbilo...V jednom z tvých komentářů jsem našla zmínku, že přejdeš na diskuzi k Chodúrovi, a hlasitě tleskám a křičím: ANO!! Ostatně mohl by sis s tím přesunem pospíšit... A Kobitko, souhlasím, někdo by mu tam něco mohl napsat...Pokud teda je vůbec na téhle diskuzi aspoň jedna osoba, co ten FB má :) Já si svůj zařizovat neplánuju, ono důvod vystavovat svoje fotky a informace o každé probíhající minutě svého života nepovažuju za nutný, ale někdo by tam ty vody mohl trochu rozčeřit...V dobrým :) Mirovi by prospělo, kdyby jsme mu připomněli, že se líbí nejenom fanynkám slintajícím nad jeho polonahýma fotkama, ale i ostatním z nás svým zpěvem...

Novak Djokovič » 28. 12. 2009, 22:23

Lilie aspoň žes přiznal že na této stránce jste blbí a hluší jste tady totiž parta hluchých bláznů.

dodo » 28. 12. 2009, 22:17

Dakujem ti kobitka.Som tu často väčšinou už len čítam.zostalo veľa nedopovedaného a obávam sa že s tým už nič neurobíme,ale chodím sem rád.Novak Djokovič,riešiť čo bolo a malo byť inak,je fakt absurdné,nemal byť komunizmus a bol,nemali by byť vojny a sú....Prečo?Dobráci sú väčšinou pasívny...teraz narážam na to prečo ľudia nedokážu zabrániť napríklad u nás arogancii moci a iba sa tupo prizerajú čo bude...A čo potom? Po nás potopa.Sorry teraz som kydol úpne mimo,nemám náladu na skurvených Novakov Djokovičov ani na nič rusky znejúce..

kobitka » 28. 12. 2009, 22:14

Tak zpátky k tomu facebooku. Já na něm teda profil nemám a ani se mi nechce ho kvůli Mirovi zakládat, na netu si hájím své soukromí. Ale tak mně napadlo, vy kteří ho máte a vadí vám co se tam objevují za vzkazy, zkuste mu tam něco písnout ať tu záplavu vyznání lásek krapet naboříte a objeví se tam i něco chytrého, aby věděl, že má základnu fanoušků i mezi lidma nad dvacet. Teda pokud by se to v té záplavě lásky neztratilo. Jinak všem přeju dobrou noc a ráno příjemné vztávání.

Novak Djokovič » 28. 12. 2009, 22:08

Už nepíšete že protože nevíte co byste mi na to odpověděli víte totiž moc dobře že mám pravdu Šmajda není žádnej zpěvák a za tím si velmi stojím.Martine jsi BEST.

Macyáš » 28. 12. 2009, 22:07

tak se tak dívám a nevím, jestli se to podle toho vloženého odkazu na článek vyhledá - kdyby někdo chtěl vidět - je lepší do vyhledávače zadat " Celebrity Magazine " a pak v sekci Superstar

Lilie » 28. 12. 2009, 22:04

Ano, Nováku, jsme úplně blbí a hluší, tak už se s námi nezahazuj a pozdravuj u Chodúra!

kobitka » 28. 12. 2009, 22:04

Novak Djokovič: šmankotku tady se nám někdo zlobí. Hele broučku hoď se do klidu. Už jsme vám tady několikkrát vysvětlovali, že z nás starších, kteří tady jsme na Martinovu stránku nikdo nechodí natož aby ho napadal, nebo urážel CHodúrovce . A za mladé holky nejsme zodpovědni.

šmajda ..fun » 28. 12. 2009, 22:03

Novak Džokovič,,podívej se ty dítě.Je evidetní,že prožíváš pubertu,tak tvé chováni tomu odpovídá,neříkám,že sem byl lepší,ale takovej kretén to fakt ne.Mám rád tenis a moc,nick novak džokovič ti nesluší,spíš pubertální blázen.

jil » 28. 12. 2009, 22:00

A teraz si idem pozrieť DREAM ON v podani m.š.

kobitka » 28. 12. 2009, 22:00

jil : takhle to s těma výsledkama nemůžeš brát. Víš kolik je lidí co na stažení písniček nebo na youtobe s Mirovým vystoupením kliklo víc než desetkrát? Pravdu se stejně nedozvíme, pač by se asi ukázalo, že to byl podvod už od začátku a chyby Nova a Markíza nikdy veřejně neuzná. Porotu a jejich vysazení na Mira bych taky neřešila. Správně by měli být nestranní a posuzovat zpěv a ne zjev ale něco prostě říct musí. A když se ti někdo nelíbí tak na něm budeš hledat i ty nejmenší mušky, jen aby jsi měla na vrch. A Miro hold nebyl jejich oblíbenec, i když se někdy tvářili, že by ho samou láskou sežrali

sinatra » 28. 12. 2009, 21:59

Prostě já na ten facebook nelezu a myslím,že dělám dobře.Teď to mají pod kontrolou rusáci a bůh ví co se nakonec stane.Ti kteří píší o sobě hodně informací na face,tak jsou upřímně v pr,,,i,ruská mafie je zničí od základů,bohužel je to tak,kdo moc otvírá hubu,bude mu to vráceno několikrát.Nějaký fajn počítačový mistr si ztěhle udělá takovou mini show.Rada,nedávejte na face o sobě moc info,pak si z vás tyto pc mistři udělají show.No to trochu od těmatu z5 k němu.Mirův face je pěkně na prd,samé mladé děvenky tam píší no nebudu říkat co,ale hrůza.

Lilie » 28. 12. 2009, 21:59

S tím hlasováním to tak může být, i když jsem viděla ještě asi dva různé jiné "oficiální" výsledky. Ale to je jedno. Ševčíka jsem viděla, až když přiznával, že nevidí text, už si nepamatuju co přesně říkal, ale nezdálo se mi to zase tak příšerné....

Novak Djokovič » 28. 12. 2009, 21:55

Hlavně že vy lezete na stránky Chodúra vy paka hloupí jte asi hluší radši přejdu na stranu Chodúra tam jsou aspoň rozumní lidi a na stránce Martina sám rozhodně nebudu vy debilové vy tady máte určitě IQ test -1000.

jil » 28. 12. 2009, 21:53

Cela vec s tým víťazstvom sa mi nepáči.Je to nejaký podvod?Ked si date do googlu meno Miro Smajda vyskočia vysledky kliknuti. Miro S.selavi 272000 mp3 518000 cest la vie 456000 youtube 489000 atd.

Martin CH.hallelujah 167000 video 157000 elvis 150000 lady karneval 123000 superstar 171000 atd. Tak ako je to možne?Tak aka obľubenosť CHodura? Nehovorim o tom ako si porota často uľavila prave na Smajdovi,ani krive slovo Benovi.A počestnu Jandovu urazila roztrhnuta košela?Aby ste si nemysleli že zase najaka pubertačka píše mam 57.Smajdovi blahoželam nielen k spevu ale aj preto že sa nepoddal neprajnej porote.