Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Iva to dodo » 09. 12. 2009, 19:20

No musím konštatovať, že už sa vážne rozoberá hocičo :) Ale jedno je pravda, keby mal Miro aj vreco na hlave tak zavriem oči :) dám si slúchadla a hlas pôjde na plno :) DODO prosím Ťa ako je možné, že počúvaš Mirove veci aj v aute???? Máš jeho niečo vlastné alebo stiahnuté zo superstar? Ja mám stiahnuté skladby-full songy do MT priamo z T-Mobilu, ale to je zakódované, nejde s tým urobiť absolútne nič. Ani preposlať, ani stiahnuť do PC (je to zakódovaný súbor) dokonca ani ako zvonenie to nejde nadstaviť, prosto nič, tak len chodím nonstop s mobilom v ruke a slúchadlami na ušiach

Barbora » 09. 12. 2009, 19:09

Naše chytré hlavičky, které se sem slétají od Honzíka si vydedukovaly, že Honzu vyřadil Miro. Kdyby sledovaly ankety po nedělním večeru, které jsou téměř vždy směrodatné, tak by zjistily, že Miro byl daleko před Honzou a jestli někdo vyřadil Honzu, tak to byla Dominika.No jo, vysvětlete jim to, když je jim kolem 10 let a na tom podiu stál s Honzou on.

Miska » 09. 12. 2009, 19:05

To je pravda ze ted odpoledne se to tu hemzi kde cim ale asi je to nutne zlo tak to proste prejdete vsichni a reagujte na to pozitivni hlavne. KRITIKU ja ti rozumim co myslis akorat mi prosimte vysvetli s tim odposlechem kdyz jim blbne ze se nechyti a zpivaji spatne, ja tomu moc nerozumu totiz. Jeste pred 25 lety treba zadne odposlechy zpevaci pri koncertech nemeli a zpivali na zivo v podstate hodne ciste, nemam na mysli vsechny kapely ale zpevaci mych oblibenych kapel treba jo. Jaky je rozdil v tom kdyz hraji dnes a kdyz hrali driv ze zpevaci se dnes bez toho odposlechu neobejdou? KOBITKO souhlasim Mirko mi taky neprijde jako metrosexual. To jak vypada na podiu je soucasti cele show ne toho jak by se prezentoval na verejnosti ve vsedni den treba kdyby sel do kina. Staci se podivat jak vypada na tech autogramiadach...uplne normalni ogara po moravsky. ANONIME my vime ze soutez o krase se jmenuje MISS...blabla, ale tak mi tady napis jediny duvod proc chteji po tech holkach aby byly i inteligentni nejen krasne kdyz je to soutez o krase. Jakakoliv soutez je soutezi celkove osobnosti ne jen jednoho konkretniho clanku na ni.

emeše » 09. 12. 2009, 18:57

mal si vaypadnuť ty. si hnusny a nevies spievat. ani ten rapni honzza nievie spievat obaja su hnusni najlepsi je ben

Maťka - Rebeka » 09. 12. 2009, 18:49

Leňa - ja som tiež bendigovec a Dominiku nemám rada.

KÁJA » 09. 12. 2009, 18:48

VY CO ŠMAJDOVI POŘÁD NADÁVÁTE TAK MŮŽETE ODEJÍT S TÉHLE STRÁNKY A NEZAPOMENTE ZA SEBOU ZAVŘÍT DNVEŘE A UKLIDIT TY VAŠE SRAČKY CO STE TADY NAPSALY JSTE UBOHÝ PREVÝTI

šmajda je fuuuuuuuuuuj » 09. 12. 2009, 18:42

měj vypadnou místo honzy !!!! neumí vůbec zpívat a v téhle soutěži nemá co dělat !!! a ty vlasy sou trapný !!!

kobitka » 09. 12. 2009, 18:36

No jak tady pořád říkáte, že je Miro metrosexuál tak s váma nesouhlasím. Podívejte se jak vypadal při castingu nebo v divadle. Úplně normální mladý kluk, to vizážisti z něj začali dělat mladinkou holčičku(sorry Miro). A po pravdě musím říct, že se jim jeho proměna povedla( na mladé holky to zabralo). Vždyď i Martina musí dost vylepšovat a Dominiku taky. A je pořád lepší když chlap vypadá k světu než kdyby byl jako baraba. Smradlavý, zarostlý, špinavý. Všechno je to o vkusu Každopádně není důležitý vzhled ale to jak se dokáže prodat. A to mu jde na jedničku. Takže pro mně by nebyl problém si pouštět jeho CD od rána do večera. Já například k tomu tu krásnou fazónku nepotřebuju. Mně zajímá hlas a ten má hodně zajímavý.

oou » 09. 12. 2009, 18:20

řeknu ti jen jedno slovo šmajdo:FUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ

Macyáš » 09. 12. 2009, 18:15

Co se to tu najednou k večeru zasypalo zamindrákovanýma poznámka. Dopoledne je tady na fóru celkem klid, normálně inteligentní příspěvky nás pracujících :) a odpoledne se vrátí puboši ze školy a už to tu mlátí ty svoje výlevy, či jak si to mám vysvětlit???? Kdyby radši psali úkoly a věnovali se studiu, protože to co předvádějí v těchto diskuzích a na FC je do nebe volající. Cvičte děcka gramatiku, cvičte !!!! Koukli jste někdy na Mirkův FC ? Ty příspěvky, kterými to tam má Mirďa zaplaven,jsou fakt plny závažných a konstruktivních sdělení : Miro cmuk a pac a haf. Proč má někdo potřebu toto sdělit, chci to pochopit. Zajímalo by mne jestli to ještě Mira baví . Ale pokud mu holky pošlou společně s polibkem a vyznáním lásky i hlas, pak tedy budiž.

Lenka » 09. 12. 2009, 18:11

Iva: Podívala jsem se na to hned ráno, Miro je tam zlatý :) A bere to naprosto v pohodě, přesně jak tu napsal...Ten, co to udělal, to musí mít v hlavě trochu v nepořádku, řekla bych...Zasloužil by si tou flaškou do hlavy praštit on, aby se mu třeba rozsvítilo.

Ondra » 09. 12. 2009, 18:09

AnoniM.: Je to tvůj názor a ten ti nikdo nebere.. Podle mě je pro Šmajdocha ten jeho vzhled spíš mínus, protože všichni to svádí na to ,že pro něho hlasují jenom náctileté pipiny.. Myslím si ,že zpívat rozhodně umí, jenom ti Queeni byli prostě nesprávná volba.. Když si pustíš Wicked Game, Gottáka nebo ty Purply, pořád ještě budeš tvrdit, že neumí zpívat?

AnoniM. » 09. 12. 2009, 17:57

Podle mého názoru už nemá Miro co dělat v superstar, měl vypadnou už dávno. Tohle není soutěž kdo udělá největší show, ale o tom kdo umí zpívat. Měl vypadnout a Honza měl zůstat, pak by to bylo ok. Aspoň jde vidět, že tohle není soutěž o zpěvu. Miro má charisma obrovské, pro mladé holky to pravé, ale uvědomte si, není to soutěž o kráse ...

Iva » 09. 12. 2009, 17:56

http://superstarsk.nova.cz/clanek/blogy/dominika-s...

Iva » 09. 12. 2009, 17:51

Kliknite, Rozhovor s Mirom: http://superstarsk.nova.cz/clanek/blogy/do...

nika » 09. 12. 2009, 17:49

mirqqoo wie aspon show sprawittt a nie ten sprosty chodur

Leňa » 09. 12. 2009, 17:45

Lidi, lidi, v klidu!! Nereagujte na ty primitivy, pohodička...Kdyby sem Miro zaskočil, určitě by radši viděl naše názory, rady a podporu než to osopování.

My fandíme tím, že Mira máme rádi, držíme mu palce a posíláme v neděle a pondělí SMSky. Proto si šetřete svoji bojovnou náladu na později a využijte ji tím, že Mirovi pošlete hlasy...Tento týden to bude potřebovat jak nikdy jindy- nezapomeňte, Chodúr je zničitelný hodně těžko a i Domča má, jak se zdá, obrovský fanclub, ke kterému se přidají Bendigovci (kteří Mirovi vyčítají, že jim vyřadil favorit). Takže klid a Miro, drž se a pilně cvič!!!!:))

Iva » 09. 12. 2009, 17:45

Žiadnu nespravodlivosť pri vypadávaní finalistov ja osobne nevidím. Prišlo im menej sms. To môže znamenať len dve veci. Prvou a tou pravdepodobnejšou podľa mňa je, že oslovili menší počet divákov alebo potom sú ich prívrženci šetrnejší. Môže nám to byť len ľúto, že vypadol niekto ako Leona (napr.) a smutno.. :(( a ešte sa môžem čudovať, ale to je asi tak všetko.

king of rock » 09. 12. 2009, 17:45

for ***: Naprosto s tebou souhlasím, mluvíš mi z duše, sám bych to líp nenapsal.

*** » 09. 12. 2009, 17:33

zvolanek..... bozhe...ty kretene! co semka lezes! a stezujes si tadyk zhe porazil bendiga! ta ses asik malej vymaz co hochu!!!! mels poslat tomu svymu bendigovi hlasy!! ne??? aspon de videt zhe Miro ma fanousky!!! a zeh jich ma vic jak bendig ... a zbytek! (tech co vypadly)