Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

míla » 09. 12. 2009, 17:32

AHOJKY ŠMAJDI. JÁ VĚŘÍM,ŽE TO S NÁMI DOKÁŽEŠ A VYHRAJEŠ. NEDEJ NA NĚJAKÉ NARÁŽKY TADY NAPSANÝ.PROSTĚ STRUČNĚ JSEŠ NEJ. AHOJKY MÍLA

*** » 09. 12. 2009, 17:29

jaj....s nekteryma peispevkama velice souhlasím ale nad nekterejma nwvim esi se mam zacit smat nebo brecet?!? =) myslim si zhe MIRO* jako jedinej komunikuje s kapelou, podekuje lidem za hlasy....a mnohem víc!!! pac ON MA CHARISMA!!!! NEJVETSI ZHE VSECH!!!! i kdyz ho neznam tak bych rekla zhe to je milej, hezkej a hodnej kluk!! =) mno.... jo ale kdyz VY umite jen kritizovat! zhe.... mno jo demence!!! sami ste nic nedokazali!!! MIREČKU* nic si z tech debilu nedelej si skvelej! a v zivote to dotahnes daleko!! =) DOKONALOST*

Jan » 09. 12. 2009, 17:17

Mě se taky zdá, že tu otravuječ jeden a ten samej pitomec, akorát si mění nicky, aby to vypadalo, že je těch lidí proti Mirovi hodně.

Jarka » 09. 12. 2009, 16:54

Přečetla jsem si posledních pár příspěvků a je mi fakt smutno. Já se na Mirka v neděli děsně těším, protože je to pro mě poslední dobou po celotýdenní blbárně v práci takový nádherný relax a sluníčko, kterému budu střídavě držet palce a posílat hlasy. A vy, místo abyste mu přidali optimismu a energii, tak vedete žabomyší války. Běžte raději na brigádu, dobijte kredit a posílejte a posílejte.

Hanka » 09. 12. 2009, 16:52

Miso ty musíš bejt totálně vymatlanej člověk když píšeš tohle!!!

Jany » 09. 12. 2009, 16:52

Miro je sympaťák, ráda ho pozoruju při jeho šou, ale není pro mě nejlepším zpěvákem! Tím je Martin a kousek za ním Dominika: Všichni tří zbylí superstáři dovedou lidi zaujmout a každý něčím jiným! Miro je pohodový metrosexuál, který se dovede na podiu bavit, Dominika výborná zpěvačka a moc milá holka a Martin senzační zpěvák, který žije hudbou.

mako » 09. 12. 2009, 16:51

Proč mám pocit, že ty kritiky na Mira tady píše jedna a tatáž osoba. Už je to fakt trapné. Škoda že tady není žádný administrátor, který by to tady hlídal a vulgární příspěvky mazal

Bettinka » 09. 12. 2009, 16:50

Miso ty musíš bejt totálně vymatlanej člověk když tohle napíšeš!!!

12345 » 09. 12. 2009, 14:05

Souhlasím s Miškou, kritikův příspěvek byl sice obsáhlý, ale v mnohém mi osobně přišel dost mimo. Ale že v letošním ročníku nemají finalisté hlasového pedagoga a místo toho je televize využívají nebo spíš už vysloveně zneužívají ke všelijakým promo akcím, je hrozná ostuda. Nechápu, co si pak z toho soutěžící odnesou a jak se můžou v pěveckém projevu zlepšit, pokud jim s tím někdo kvalifikovaně neporadí. I když vlastně to potvrzuje tu skutečnost, že produkci na kvalitě zpěvu a jednotlivých soutěžících vůbec nezáleží, ale jde jim o sledovanost, potažmo zisk. Za to, že oběma televizím soutěžící generují ohromné peníze, by si alespoň zasloužili tuhle pomoc, opravdu mám letos pocit, že s nimi zacházejí jak s onucemi.

Miska » 09. 12. 2009, 13:33

Kobitko neeeeee, pecka je pecka i u nas na Morave. O jake pecce se tady vlastne bavime? Pecka v merunce je pecka, pecka jako ze to byla super pisnicka je porad pecka. Jakou kostku jsi spolkla?

Lenka » 09. 12. 2009, 13:28

Kritiku, super recenze ;) Já mám Mirův chraplák (nebo řev, záleží na úhlu pohledu) moc ráda, je ale jasný, že si tím časem může odrovnat hlasivky...V unplugged by měl zpívat něco, kde předvede svůj hlas (který je podle mě nejlepší ze zbývajících soutěžících)- třebaže show od něho miluju a těším se na ně, k unplugged písničce se nehodí a uřvat to sám by sice zvládl, ale myslím, že k tomu to nejde. Měl by přijít s kytarou, sednout a zopáknout si něco jako Wicked Game nebo Home- nejenom že dostane svoje fanoušky (a fanynky), ale ukáže i svou nádhernou barvu hlasu a dostane kritiky, kteří mu vyčítají, že sází spíš na show. Co bych mu taky doporučila, je vynechat závěrečnou fistuli (jak už jsem psala, mě se sice líbí, ale každé kolo se to stává něčím očekávaným- přitom je to něco, co nikdo ze soutěžících krom Mira neumí). Takže v neděli s kytarou, pomalejší písničkou a úsměvem. Moc držím palce!!!! (Po přenosu pouštím, abych mohla ťukat SMSky ;))

Jinak zajímalo by mě, kdy se tu Miro staví...;)


ooo » 09. 12. 2009, 13:24

Ste si všimli, že Miro sa takmer hneď po vyraďovaní pekne svojim fanúšikom za hlasy na facebooku poďakoval? už len preto ho mám rada, že veľmi dobre vie, že to robí pre ľudí, že miluje publikum a publikom preto miluje jeho..

Macyáš » 09. 12. 2009, 13:23

for kobitka: ty jsi z Ostravska?

kobitka » 09. 12. 2009, 13:22

RIO : pecka je spisovně pecka i po našem. Kdež to na Moravě je to kostka. Jednou jsem řekla , že jsem spolkla kostku a pražák si myslel, že hrací kostku :-) Kritik: moc hezky napsáno fakt. Jen co se týče toho,že Miro ječí máš pravdu občas ano ale myslím, že kdyby se svěřil do rukou hlasového specialisty, tak by ho to hodně rychle odnaučil. Hold samouci dělají spoustu chyb ale je na nich obdivuhodné jak jsou zarputilí do toho co dělají a dokážou to dotáhnout hodně daleko. Můj kamarád se třeba úplně sám naučil na housle a a dostal se na Ostravskou konzervatoř.

Zuzana Košice » 09. 12. 2009, 13:13

Ďakujem Vám ľudkovia za dôveru. Trochu ma to rozhodilo, lebo táto stránka bola vždy na slušnej úrovni, tak ako náš favorit. ale čo už, ľudia sú rôzni. Takže späť k nášmu cieľu - podporujme Mira všetkými možnými spôsobmi.

vendy » 09. 12. 2009, 13:13

nechápu jak můžou být lidi tak zlí!!Miro zpívá dobře,Domča taky a Martin taktéž proč tady pořád někdo musí na někoho házet špínu

Kristýna » 09. 12. 2009, 13:12

Zajímavá "recenze" od kritika, to by sis měl, Miro přečíst a popřemýšlet, co ještě vylepšit. Pro mě jsi ale stejně 1:-)

Miska » 09. 12. 2009, 13:05

Kritiku jsme vsichni radi za tvuj nazor se kterym se lze v urcitych castech ztotoznit, ale napriklad jak pises ze pri tvrdem rocku jde Miro mimo ton to jsem trochu nepochopila. Podle me nejtvrdsi pisnicka od nej byla od GNR a v te teda mimo nebyl podle me ani nahodou. Mela jsem pocit a stale mam ze ji odzpival hodne dobre, mimotonu jsem tam nasla minimum. Tahle pisnicka mu sedla jak zadna jina. Nerikam ze jinou nezazpival lip co se tyce poslechove stranky..tim myslim ze se to mohlo lip poslouchat Wicked game atd, ale jinak podle me timto predvedl jak moc ho to bavi a ceho vseho je schopen. A hlasove to bylo taky v poradku, podle me se tam netrapil. Proste tu pisnicku dal tak jak mela byt, Axl u toho jeci daleko vic!! Mimoton byl v urcitych partiich u Queenu kdyz uz pujdeme do detailu a ty teda za tvrdy rock nepovazuju. Souhlasim ma problem ve vyskach proto je nutne trenovat a nenicit si hlas a vybirat pisnicky kde nebude potreba jit tak vysoko. ZUZI mi prece vime ze bys to nenapsala, nekteri lidi jsou proste makroblbci, kteri se snazi jak muzou.

Gold » 09. 12. 2009, 13:02

šmajda neumí zpívat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jan » 09. 12. 2009, 13:00

Zuzko nic si z toho nedělej, to je nějuakej úchylák, zneužívá tvůj nick, aby to tu trochu rozrejpal, ale to se mu nepovede, tady pitomci nemaj moc prostoru.:-DD