Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lenka » 07. 02. 2010, 18:59

Tak na stránkách Roxetu už jsou fotky ze včera tak mrkněte:-))

Lilie » 07. 02. 2010, 18:57

Už jsem dočetla, zase toho hodně přibylo, byla jsem teď chvíli mimo - i fyzicky :-))) S tím rádiem: doufám, že jste na mě nezapomněli! Co se vytíženosti týká, bylo mi divné, že po jedenácté DJ oznámil, že je 20 km odtamtud, a on chudák měl ještě něco pro Novu.... Jinak je opravdu perfektní po všech směrech (zkazila jsem si to sama, prostě slova mi v tu chvíli připadala zbytečná, ale teď je mi to líto), a pro jeho maminku: mrzí mě, jestli jsem někdy napsala něco ne moc hezkého, určitě jsem to tak nemyslela.....

míla » 07. 02. 2010, 18:49

ujdeto.cz hlasujte at to vyhrajeme.míla

gatla » 07. 02. 2010, 18:49

krytonka,tos napsala krásně :o)) deppholl,taky držím palce,ať se ti podaří tak jako Mirově mamce.... Jen na mě si únava vybíra daň a píšu samé hlouposti :o(( Ale já tak chtěla rychle něco napsat,že jsem tam semlela všechno.Každopádně můj obdiv jako 1.směřuju k ní....:o) Tak snad už je Miro v pořádku v Bratislavě .... ...a brzo se mu trochu uleví....

míla » 07. 02. 2010, 18:35

AHOJ HLASUJI JAK DIVÁ.UJDETO CHART KLIKÁRNA.MÍLA

krytonka » 07. 02. 2010, 18:26

Mirova mamka: i já se připojuji s poděkováním za váš příspěvek a chci vám pogratulovat k synovi, jakým Miro je. Je to tak neskutečně úžasný člověk, který nám všem rozdává tolik radosti, že můžeme alespoň na chvilku vypnout a zapomenout na všechny všední starosti. Pozdravujte Mirka a také přeji příjemný a úspěšný týden

Ladeis » 07. 02. 2010, 18:24

Haňula: vůbec ne, klidně si mě přidej, naopak budu ráda :) Do zprávy k žádosti potom připiš "Haňula", ať vím, že jsi to ty :) A i ostatní, klidně přidávejte do přátel :)

Rous: Dobře! :) A jaká písnička se bude na přání hrát? :))

Mirova mamka: Děkujeme za krásný vzkaz, většinu už napsaly holky. Děkujeme za Mira, děkujeme že nám dělá radost. Mějte se krásně! :)

gatla » 07. 02. 2010, 18:15

Pro Mirkovu mamku! Moc děkujeme za ozvání a přikláním se k omluvě Kobitky.Nás je tu potřeba někdy brát hodně s nadsázkou.Mira máme moc rádi,fandíme mu a někdy se prostě necháme unést a bavíme se :o)) Máte opravdu úžasného syna,včera z něj únava přímo koukala,ale i tak byl moc moc ochotný a můj Matýsek je mu neskutečně vděčný,jeho věnování s sebou nosí celý den :o)) Já si tedy připadám tak trochu hloupě,snad si Mirko moc nevybaví :o) Tímto omlouvám i sebe,chtěla jsem mu toho říct strašně moc za strašně krátkou dobu navíc po čerstvě nalezeným hlasem po dvou dnech ..Jeho charisma,spěch a nervozita z cesty udělaly své :o( A ještě něco,pokud Mirko Dvd "nezapomněl",můj vzkaz bookletu je z části pro vás... Fandíme i vám,mějte se krásně a o pozdravy se postarala už Kobitka

deppholl » 07. 02. 2010, 18:11

Mirova mamka - Dobrý den, chci vám pogratulovat a taky poděkovat jakého se Vám podařilo vychovat syna. Jsem už nějakou dobu sama na dvě děti, které pomalu dorůstají do dospělosti a vím, že to není vůbec lehké. A to jak je Miro slušný a milý je vaše velká zásluha! Jsem ráda že se blíží spolupráce s manažerem, aby měl trochu klidu. Také vám přeji krásný týden a někdy (třeba až vám bude smutno) nám zase napište, nemáte to lehké když vám vyletěl z hnízda.... Moc vás zdravím Petra

12345 (ta) » 07. 02. 2010, 18:09

to Andrew+gatla: Díky za fotky! I když mě to rve srdce vidět ho ve stavu až takovýho vyčerpání. Ale není divu, než se stačil vzpamatovat z toho maratonu se Superstar, skočil do dalšího.

to Mari: To nebyla poznámka k angličtině, ta se mi zdála ok, z toho mála, co bylo slyšet a obecně se mi jeho angličtina líbí, jen k tomu, že v Come Together zapomínal text :-) Ale jinak mu všechny ty rockový věci, které zazněly, parádně sedly, aspoň co můžu soudit z těch videí. A vždycky mě potěší, že ještě existují lidi kolem dvacítky, kteří znají a mají rádi klasiku jako Deep Purple a Led Zeppelin. Mně je sice jen o několik málo let víc než Mirovi, ale kluků v jeho věku s jeho hudebním vkusem a rozhledem zkrátka moc neznám. Třeba na Slovensku je to o něco lepší, ale tady snad má většina mladých za vrchol rocku Green Day a Linkin Park nebo vzájemně zaměnitelné emo-kapely (což je asi nejlepší ukázka momentálního úpadku žánru).

to Iva (až se stavíš :-): Ještě ti dlužím odpověď ze včerejška. Páni, ani nevím, na žebříků nad těmi dvěma kapelami asi momentálně žádná, spíš hodně kapel, které se mi líbí tak nastejno, jejichž názvy tu už víceméně zazněly (z těch nejznámějších Metallica, Black Sabbath, Sex Pistols, Nirvana, System of a Down, AIC, PJ, Mad Season, ale i Led Zeppelin atd.) i něco z popu (Keane, Blur) a alternativy (Radiohead, Muse, Incubus, R.E.M. aj.). Od někoho téměř vše, od jiných kapel jen něco. Takže v podstatě hodně konvenční vkus.

to Mirkova matka: Děkujeme za milý vzkaz a nápodobně vše nej do příštího týdne jak Vám, tak Mirovi!

Leila » 07. 02. 2010, 18:09

Mirkova mamka ... veľmi sa tešíme a ďakujeme, že niekto z Mirkových blízkych číta túto diskusiu a vie, akú má fantastickú podporu!!! Občas sa dáme strhnúť jeho šarmom a charizmou, to je pochopiteľné, ale predovšetkým nám záleží, aby bol úspešný v ďalšej kariére a šťastný v osobnom živote! Aj vám pekný týždeň!

Rous » 07. 02. 2010, 18:00

Mirkova mamka:vašemu synovi všichni jak tady jsme,držíme palce,fandíme mu,máme ho rádi,bojíme se o něho,stejně jako vy,přejeme jen to nejlepší,pokud by to bylo v našich silách,podporovali by jsme ho jak jen to jde.Velice se omlouvám za sebe,pokud jsem napsala něco trapného,nevhodného,prosím nezlobte se.Starosti jak dojel do Bratislavy máme všichni,únava je znát a má toho chudák skutečně moc.Pozdrav od všech.Děkujeme velice pěkně za příspěvek,jsme rádi a vděčný.Díky,díky,díky.

Lenka » 07. 02. 2010, 17:56

Pro Mirkovu maminku-děkujeme vám za váš příspěvek který potěšil.I vy se mějte krásně a pozdravujte Mirka :-)

kobitka » 07. 02. 2010, 17:50

Mirkova mamka : Vítáme Vás mezi náma a děkujeme za vzkaz od Mira a zároveň se omlouváme za to jestli jste se tady občas dočetla nějaké pikantnosti. Ale všechno bylo myšleno ve srandě. Mějte se krásně a pozdravujte Mirka od pár šílenců, kteří teď flákají všechno, jen ne tyhle stránky.

míla » 07. 02. 2010, 17:49

AHOJKY MIRO.MOC TĚ ZDRAVÍM .TED MÁŠ PRÁCE AŽ NAD HLAVU,TO JE DOBŘE,ALE POZOR NEPŘEŽEN TO,AT NÁM DLOUHO VYDRŽÍŠ.TY SI PRO MĚ NEJ SUPERSTÁR A BUDEŠ NA VŽDY.JÁ VÍM,ŽE SI TO UŽÍVÁŠ PO SVÉM,TAK TI TO MOC PŘEJU.UŽ SE TŠŠÍM NA TO CD.AHOJ MÍLA

kobitka » 07. 02. 2010, 17:42

Pěkné fotečky, díky všem angažovaným. S rádiem to není marné ale asi se ten vzkaz k Mirovi nedostane. Tak čiňte jak myslíte. Jen prosím ne Mirískovi ale Mirovi, nebo Mirkovi.(nesnáším Miríska fuj!) Miro vypadá dost unveně ale co, je to mladý klučina, ten se z toho vyspí a hned zas bude dobře. Navíc měl vystoupení už v pátek, takže toho asi moc nenaspal(nevím jak daleko jsou Teplice od Skořenic).Takže milá Arabelko neboj se on to dá. A na ošetřování má maminku u té se přece stoná vždycky nejlíp. A nemyslím si, že by ho nějak moc trápilo, že nemá žádnou slečnu. Kdyby jo tak se po nějaké poohlídne, i když má teď hodně práce. Láska práci nebrání.

Janurka » 07. 02. 2010, 17:41

Akorát jsem se vrátila dom, tak pročítám review of Lilii a Gatlin! :) Jsem ráda, že se vám to povedlo. Jinak souhlasím s Gatlin, Miro je podlě mě taky tak 1,80 vysoký. Já ho tváří v tvář potkala v polovině prosince, užasnej zážitek, pocit. Dodneška mám jeho slova v hlavě. :) Byla jsem v euforii ještě další 4 dny a podepsaný fotky se nesměl nikdo jinej dotknout ;) :D

Jinak vás mám prý navnadit CDčkem. Mám kamarádku, asi 2 roky, která je kamarádka právě Šmajdíka, a ta mi říkala, že CD by mělo být v březnu, což by bylo skvělé, no ne? :)

Leila » 07. 02. 2010, 17:37

Rous ... vďaka za adresu ale vyhadzuje mi to - adresa nenalezená! Je ten link úplný alebo pokračuje ešte? A on air vysielanie na adrese Frekvence1 mi tiež nejde!!!

Mirkova mamka » 07. 02. 2010, 17:32

Chcem Vas vsetkych pozdravit a aj sa podakovat za Vas zaujem o Mirka. Citam Vase komentare, hodnotenia a aj dojmy z jeho vystupeni a aspon takto mam prehlad od Vas co sa deje na koncertoch, pise a hovori v mediach. Mirko je velmi vytazeny, zatial si vsetko manazuje sam s pomocou asistentky, v blizkej buducnosti ho bude urcite niekto manazovat, zatial je to v stadiu jednania. Momentalne je na ceste do Bratislavy, Mirko mi pisal, ze obidva vikendove koncerty boli neskutocne dobre a vsetkym dakuje. Vsetkym Vam prajem uspesny pracovny tyzden a vsetko dobre.

Rous » 07. 02. 2010, 17:21

Arabela:3.strany zpět,odkaz na Andrewa. krytonka:hlavou mi blislo(mě pořád blisá) gatla:jsi největší hvězda??Jsi!!!Samo i Lilie!!!!!!!!!!!!!!!!!!