Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

gatla » 07. 02. 2010, 14:20

Andrew,díky,bude to nejlepší.Ty jsi prostě náš a hlavně můj poklad :o)))Prostě já a technika....No....to nejde mco dohromady :o)))Teda spíš tam,kde musím zapojit o trochu víc mozku,než na stavění kostek :o))

Andrew » 07. 02. 2010, 14:10

gatla: Jestli chceš, abych ti fotky někam dal pro všechny, tak mi je pošli na tu šmajdací adresu a já je někde vystavím.

gatla » 07. 02. 2010, 13:50

Ach jo,byla jsem rychlejší než můj mozek.Chtěla jsem napsat,že foťák měl dost zpoždění,takže ty nejvychytanější vyrazybez mikrofonu před obličejem jsem prostě nechytla,no...:o(

gatla » 07. 02. 2010, 13:48

Macyáš!!!! Tak takhle ne....jelikož jsem skoro nespala,včera moc nejedla,dovedeš si představit,v jakém stavu je dnes můj žaludek???!!!Houpe se jako kolébka!!!!!!!!!!!!A ty na nás s nití v řiti :o))) Ale samozřejmě,jako všichni zde se s názorem ztotožňuji :o)) Jinak lidi tady...fotky nikam vkládat moc neumím a ani nechci,ani nejsou až tak kvalitní....Za chvíli je stáhnu do počítače.takpokud máte zájem,pište na gatla@seznam.cz,v několika mailech vám pár pošlu....

Rous » 07. 02. 2010, 13:36

Milé rádio Frekvence 1, vzhledem k tomu,že se blíží svátek zamilovaných svatý Valentýn,chtěli by jsme poprosit o písničku pro našeho ,,Miríska "Šmajdu. Ne všichni z nás se dostanou na jeho konzert,mohou se s ním setkat,vyfotit(i přesto,že některým se to povedlo)tak ostatní to štěstí neměli,takže: ,,Mirísku,nejen k Valentýnovi Ti přejeme mnoho úspěchů,štěstí,zdraví,spokojenosti,,,zlaté,obyčajn... dievča",držíme Ti palce,to vše od:gatla,kobitka,deppholl,Andrew,Ladeis,Lilie,Macy... jsem na někoho??Včera nevyšla ,,Milka"dneska nás tady je víc,tak co vy na to??Mám to poslat??Přepsat,opravit,nenapsat.???????Jestli to je trapný,blbý,nehodící se,vše dohromady,napište,všichni jste vtipný jen já holt ne,no.A že mě trpíte,za to jsem fakt vděčná.

kobitka » 07. 02. 2010, 13:27

Macyáš: to jsem ráda, že v názoru na tanga až ke krku, polonahá prdýlka, sedací část kalhot pod kolenama a roztékající bříško ala těhotná v úplém triku nejsem sama. Sice taky nevypadám jako modelka ale naštěstí mám soudnost, která v dnešní době některým děvčatům a klukům opravdu chybí.

Hlásím, že už nemůžu zvýšit počet klikání. Dneska se mi o tom už dokonce zdálo. A moje nejoblíbenější slovo začíná být klik, klik. Jestli ty Chodůrovce brzo neporazíme tak budu chodit po ulici s šíleným výrazem v obličeji, pěnou u pusy a řvát na celé kolo klik, klik, klik.....

Leňa » 07. 02. 2010, 13:13

Lilie a Gatlo, gratuluju vám k úspěšné akci a obdivuju vás za to, že jste ze sebe vůbec něco dostaly, já bych byla tuhá jak špalek (ještě že tu máme na další koncerty Andrewa, který si nás pěkně povede na provázku a bude nám dělat mluvčího). Lilie, nenadávej si, nacpala jsi mu to do ruky, a to si zaslouží pochvalu- stejně tak Gatla a její krátký rozhovor, holky, závidím vám :) Každopádně reprezentovaly jste nás skvěle, DVDčko předaný (snad mu udělá aspoň trochu radost) a zážitek, který vám vydrží až do toho domova důchodců... Macyáš: Jako obvykle, už po ránu jedeš ;) Oběd mám za sebou, ale i tak se mi ta ryba v břiše nebezpečně houpe...

fanusicka » 07. 02. 2010, 12:53

macyas: este, ze uz som sa naobedovala, lebo po tvojom prispevku by ma asi hlad presiel. Vystihla si to vyborne, ci uz tanga alebo muzov :-)

Luciinetska » 07. 02. 2010, 12:46

Zdravím všechny, po delší době. Lilie i Gatla už informace podaly. Lilie holky tě neměli moc rádi, když si chtěli i ony sáhnout a ty jsi mu dala do ruky DVD. Zklamalo mě, že nebyla autogramiáda, ale bylo na Mirovi vidět, že toho měl dost. Jinak přišlo mi , že od té doby co skončila SS se Miro strašně moc zlepšil.

Bára » 07. 02. 2010, 12:19

Andrew, na Michelinech už se pracuje, dnes byly k obědu zapékané těstoviny s brokolicí (komentáře nic moc, padalo často slovo maso) ale slyším do patra cinkání do talíře, takže žaludky se plní a z mé strany spokojenost. Ty Skořetice se asi budou pro velký úspěch opakovat, alespoń z toho jejich vzkazníku je vidět, že spokojenost byla oboustranná a Miro si zřejmě v Ćechách "rochní".Jen tak dál, holky zapůsobily jste fantasticky.

Lenka » 07. 02. 2010, 12:07

Macyáš-ty perlíš:-)) Jinak se s vámi nachvíli loučím jedu odvíst dítě na prázdniny k babičce klikejte až dorazím tak vám v tom pomůžu.Zatím čautě:-D

Andrew » 07. 02. 2010, 12:05

Macyáš: Za mužskou polovinu (haha) zdejšího fóra naprostý souhlas. Na to, aby člověk mohl nechat něco čouhat, musí mít postavu, což většina lidí nemá. A třeba na mě čouhající tanga na jakkoli dobře vypadající dívce působí tak nějak... vulgárně. Asi nemám mozek správně nízko :) Ale v tomhle se snažím být liberální. Když vidím dívku, která by mohla dělat reklamu na Michelin, jak se sune v přiléhavym tričku a všechno se to tak různě pohupuje a vlní, vzájemně do sebe naráží a ještě toho kus dole čouhá, tak si pomyslim něco o soudnosti, ale neukazuju, nepokřikuju, nepískám, nezvracím, jenom se prostě dívám jinam :)

deppholl » 07. 02. 2010, 12:05

Macyáš - no fůůůůj, ale je to tak!!! Ale to že Mirovi občas decentně vyčouhnou trenýrky není tak strašný. Horší jsou týpky, jejichž kalhoty popírají zákony gravitace, protože si neumím přestavit jak jim pod tou pr*elí držej. Většinou je to přetažené mikinou, tak se to nedá zjistit. Jdeme běhat se psem do závějí, je krásné sluníčko, tak prosím klikeje i za mě a za pár hodin Papapa.

Lilie » 07. 02. 2010, 11:53

Macyáš: po přečtení tvého příspěvku mě přešla chuť na oběd :-)))) Já se snad vypravím do toho Liberce, Andrew, připiš mě na seznam senilních matek :-))))

Blue » 07. 02. 2010, 11:51

Gatla,Lilie : úžasné komentáře. Díky. Jenom sedím, zírám a slintám blahem, že nás je tolik, koho tenhle blonďáček pobláznil. Macyáš: opět boduješ.

Macyáš » 07. 02. 2010, 11:40

trenýrky byly - ufff- ještě že tak. Obecně mi přijde nechutné, když komukoliv-cokoliv přílišně čouhá. Holčinám např. óóóbrovský bambule vpředu a půlka prdelí vzadu - a ty zadní půlky jsou ještě patřičně rozpůleny nějakou nití, která při sedu dosahuje až někde k lopatkám - myslím, že "tanga" se říká té " niti v řiti " . (i když sama vím, že je to problém někdy uhlídat, při těch dnešních bokových džínách, ale aspoň hlídám). No a chlapi , tam to platí jakbysmet. Není nic hnusnějšího než spadlý kalhoty někde nebezpečně nízko, a to jen proto že ten valící se dmoucí a vlnicí se následek obžerství s kráterem uprostřed větším než samotný Vesuv a dosahující hloubky, že Macocha by mohla závidět, který měl být ve svém přirozené původu roztomilým pupíkem, ony kalhoty nepustí výše. A to kolikrát ještě trnu hrůzou, že při neopatrném pohybu např. zvednutí rukou, bude i ten "malý" dosud očím skrytý kousek těla vysvobozen ze svého zajetí a já už pak opravdu půjdu blejt velebnosti. A o zadní straně takového zázraku ani nemluvím. Tak je to v podstatě stejný, jen jako bonus, ještě můžeme spatřit nad opaskem , trčící porost, jenž si co do hustoty nezadá s kvalitním norkem . Ještě že náš Miro je tak chutný a mňamkovní - a i těch bicepsů - pomalu rostoucích na rukou jsem si u něj všimla.

gatla » 07. 02. 2010, 11:37

Lilie,promiň,nechci tě trápit,jen jsem chtěla objasnit,proč já tak de.ilně skládám věty :o))) S tím mozkem jsi to vystihla přesně :-D

iii » 07. 02. 2010, 11:30

Príspevky si prečítam potom, teraz nemám veľa času, ale klikanie neflákam a chodúrovcov je tam ako maku.. Ak ho chceme mať dnes na prvom mieste, tak zapojiť sa.. :)) A niekto, kto má FB (ja som si účet bohužial asi pred mesiacom zrušila) tak to hoďte aj medzi žabky, keď ho tak milujú, nech pomôžu nie? :)) Keď sme sa už toľko snažili...

krytonka » 07. 02. 2010, 11:25

Gatla: taky se přimlouvám za ty fotky a videa, ať se můžeme i my pokochat Mirískem :)

12345 » 07. 02. 2010, 11:18

Na youtube ještě někdo přihodil další videaz pátku, takže další písnička, která v Teplicích zazněla, byla You really got me (The Kinks) http://www.linkon.cz/bivgk. Zvuk není bohužel nic moc. Stejná uživatelka nahrála ještě pár videí, ta hysterie při Mirově příchodu je dokonalá :-) to Lilie: Díky! Ten set mohl být asi víceméně stejný...