Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

deppholl » 07. 02. 2010, 10:22

Macyáš - ano, určitě se ještě lepšil. Ale z těch videí to jde jen těžko poznat v tom ječení. Syn za mnou přiběhl z druhého konce bytu, kde byl zavžený se sluchátky na uších, co si to pouštím, že to je jako přenos z fotbalu!!!!! Dobrá zpráva, že tam byly i starší, třeba nebudu jako úplnej mimozešťan i když V Liberci bude i Nagy a to je jistá zástěrka pro ty kteří by si klepali na čelo že jdu na Šmajdu. Už mě mnohokrát napadlo, že to tu čte maminka, doufám že pochopí, že většina z toho co tu plkáme je nadsázka a Mirka nepotáhneme na střechu ani do křoví, ale líbi se nám především jak zpívá. Že je to pěknej kluk je jen bonus.

kobitka » 07. 02. 2010, 10:15

Dobré dopoledne. Vítám mezi nás Ivetku, moc krásné vyznání Ivet. Jinak Lilie a Gatlo díky za info pukám závistí a tentokrát už je to vážné. Jestli co nejdřív nepřijede do F-M, tak Kobitka definitivně zmizí z povrchu zemského a bude se na vás dívat z hora, popřípadě vás bude ponocích strašít. Bu, bu, bu, bu, bu bojte se! Ale já bych si stejně rači než na diskotéku zašla na jeho koncert, který bude dvouhodinový než jen půlhodinové vystoupení a ještě k tomu s převzatou tvorbou a vřískajícími holkami. Hele říkal, že CD vydá v Juni není to náhodou po našem červen? To já mám totiž narozky takže o dárek od mého okolí by bylo postaráno.

Lilie » 07. 02. 2010, 10:09

Řekla bych, že tam kromě 15-20 let bylo i celkem dost starších (i než my :-))), i dost osob mužského pohlaví (půl na půl?), ale ječeli stejně všichni, hlavně, když přišel blíž....:-)))

Bára » 07. 02. 2010, 10:09

Holky, jste prostě nejlepší a mise úspěšně dokončena. Na Roxetu píšou, že to bylo bezvadné a panuje nadšení a Miro tam prý s celou kapelou přespáváa chtěl vzbudit v 9. hodin, ale nepodařilo se. Asi toho má dost, at´odpočívá. Jinak si myslím, že on sám to tady nečte, na to nemá čas, ale vzpomíním si, že po autogramiádě v Trenčíně, když dostal tou lahví a začala se ta zpráva šířit, tak potom sem napsal, že mu o našem strachu říkala mamka, která to tu četla. Možná, že ona sem spíše občas nakoukne a Mira informuje jako tehdy, jak tady tlacháme. Pokud je to pravda(možná není) tak ji zdravíme.

gatla » 07. 02. 2010, 10:09

Dobré ráno,mám za sebou 2 hodinky spánku....Ale dobrý..... Za DVD hlavně musíme poděkovat Adrianě Craft,ta mu ho donesla,když ho "zapomněl"na podiu....:o)) Jinak první věta mého syna po přivítání: "Máš podepsanou fotku?"Díkybohu za to,že to klaplo.Prý až mu bude 15,bude taky jezdit na Šmajdu :o)) Věta mého manžela,když viděl společné foto"jako brácha se ségrou...ne jako ségra se ségrou" :o)) Lilie-jinak ty fotky z mobilu jsou nakonec lepší než z foťáku,video z foťáku je kvalitní-i zvukově(překvapivě při tom pištění za náma),mohla jsem tedy točit víc...Poučení pro příště :o))Mobilem fotit,foťákem točit -to je logika :o))

krytonka » 07. 02. 2010, 10:08

Krásné ráno všem! Lilie a Gatla: díky za informace, jste skvělé, že se vám to takhle povedlo. A Lilie nic si z toho nedělej, já bych asi nenašla ani odvahu za ním jít, natož mu něco říct. Určitě bych koktala a nic inteligentního by ze mně nevypadlo. Už se těším do Liberce a doufám, že tam ten koncert bude delší a bude tam co nejmíň hysterických a pištících holčiček

deppholl » 07. 02. 2010, 10:08

Lilie - a co ouška???? :-)))))) A jaké měl tričko k těm roztrhaným džínám (z nich u mě také kolegyně...!)

Macyáš » 07. 02. 2010, 10:06

Holky ahooojky, super, že jste v pořádku zpět a jak je zřejmé z vašich prvních příspěvků, tak plné dojmů.Je to zábávné, jak vás ty pocity přemohly. Jste úžasné, že jste dárek předaly. Je vidět , že lokty máte správně nabroušeny, protože všechny vyslankyně, jak včera , tak i dnes , se propracovaly do předních linií. Těším se podrobnější info, jak jste se k Mirovi dostali, jestli se tam ještě zdržoval po skončení koncertu a hlavně jak zpíval . Už jsem to tu jednou psala, po zhlédnutí těch videí z Komínu, že se mi zdá, že zpívá úplně jinou ligu, strašně se podle mně zlepšil, znělo mi to bohovsky....woou .... a nikdo nic... Tak je to jen můj pocit ?? Leňa: i já jsem si všimla, jak tam mydlil v pravé ruce s tím mikrofonem, strašně mně tím pobavil, na chvilku se mi před očima vybavil Martin CH. :D I to jak běhá po tom malém podiu tam a sem, jak morčátko v kleci . Je to prostě živel. Hrozně mně baví, ty jeho výrazy v obličeji při zpěvu- to jak to zpívání prožívá, to jak si to užívá. To je vončo, to chci na živém koncertu vidět, a to je to co strhne lidi.Co dodat - dobře se poslouchá, dobře se něj dívá. WOOOU. Lilie, gatla : a piště, piště, klidně znovu, klidně podrobněji...

LuCCa » 07. 02. 2010, 10:01

Ahojky všem, Koukám, že krásné máte krásné zážitky. Chtěla jsem se jen zpetat byli tam i "normální" fanoušci, nebo jen uječené až hysterické děti?? Protože v Sabinově, byli především ty ječící. To co jste prožívaly včera, že jste nevěděli co říct, jak se tvářit:), tak to jsem zažila, když jsem se s ním poprvé viděla a to ještě nebyl známý. Ale to jeho charizma udělá s lidma hodně.

Lilie » 07. 02. 2010, 09:54

Ještě omluvte moje překlepy - to víte, ruce se klepou :-)))) Technické údaje jsem zapomněla: výška = odhadem něco přes 180, oči = asi zelené (ale jak jsem mu v tom transu do nich koukala, zdály se mi tmavší), další míry se také zdají v pořádku - prý podle bot (Gatla koukala :-))) Jinak jak vypadá - těžko popsat (v tomto případě bude nejvýstižnější óóóóch a áááách :-)))). Jinak já jsem nefotila, z mobilu fotky byly strašné, ale Gatla ano (nezapomeň prosím na mě).

fanusicka » 07. 02. 2010, 09:53

gatla a lilie: dakujem za spravy zo vcerajsieho vecera. Nenadavajte si, ved aj ja kebyze ho vidim nazivo a chcela by som mu nieco povedat, tak by som sa urcite na slovo nezmohla, nie to este na celu vetu. Som rada, ze sa vam podarilo dat mu DVD :-) iii: pekne sa uc a skusku urcite spravis :-) dnes by sme mali Chodurovcoc preklikat

Lenka » 07. 02. 2010, 09:50

Lilie-díky za info tak hlavně že jste si to užily ale asi to muselo být fakt hustý,no snad to trochu opadne do toho dubna jinak asi není šance na nějakej větší pokec.

deppholl » 07. 02. 2010, 09:46

Krásné, nádherné ráno!!! Vítám Ivet - je krásné že se tu množíme, než abychom odpadali!! Lilijko - nic si nevyčítej, jste sGatlou skvělé že jste misi splnily. Já mám už teď hemžení v břiše, když si pomyslím že bych se v Liberci dostala pro podpis. Jak se chovat, když už mi není sakra těch 15, jak to říct, že mu přeju hodně úspěchů a štěstí? Já se znám, budu to dva měsíce před zrcadlem nacvičovat a pak ze mě stejně vypadne nějaká kravina.... Aspoň že má DVD a snad si přečte vzkaz. A klikáme, dneska ho na oslavu dostaneme tam kam patří - na 1. místo pomyslného žebříku!!!!

Lilie » 07. 02. 2010, 09:43

Už jsem vzhůru, nemohla jsem spát a ještě taťka chrápal! Pokračuju: šťastně jsme se dostaly do klubu, kolem 20 hod., lidí zatím málo, chvíli seděly u stolu, ale snad kolem 21 h. (?) se přesunuly dopředu k zábradlí, dobře jsme udělaly - za chvíli za námi plno, i na WC jsme si došly v poslední chvíli.... Chvíli nám pouštěli nějaké diskotékové hity (ze začátku fajn, z našich "mladých" let), pak už to klezlo na nervy a v tom kraválu se nedalo ani si povídat. Kolem 23:15 přišla Adriane Craft (?), na to, že tuhle hudbu nemusím, se nám to docela líbilo, byla fajn. DJ každou chvíli hlásí něco o Superstar (docela mi to vadilo, že má ještě pořád tuhle nálepku, ale asi to jinak nejde). Pak zase pauza (áááá), až kolem 00:15 (?) nastoupila ochranka, chvíli po ní kapela.....a nic :-))) Dal si načas, lidi vřískali, musela jsem si zacpat uši,....a PAK.... Nedá se to popsat (+ roztrhané rifle, takže 1. kolegyně :-)))), pak už to jelo....Je fakt, že to bylo docela krátké a strašně rychle to uteklo, ale super, hezké písničky (neznám všechny podle názvu), úsměv,.....atd. Když byl u nás, strčila jsem mu DVD do ruky - chvíli kouká překvapeně, pak kouká, kdo mu to dal, usměje se (další kolegyně), oplatím úsměv - nos spíš se zašklebím :-)))) Btw: taky jsem si šáhla, ale hned se na mě sápalo spousta dalších - chudák ochrankář, když mu pokaždéí na zádech přistál celý dav :-))) Po Welcome....konec :-(((, koukáme, že DVD tam nechal, aby ho mezitím někdo nevzal, daly jsme ho Adrianě, kterou jsme našly, ať mu ho dá. Jdeme ven, pak, že to obejdeme zezadu. BMW se slovenskou značkou...., tak že se podíváme dovnitř....Ochrankář nechtěl, nevím, asi se ho ptal, jestli nás může pustit a povídá: "Áno, samozrejme". Šla Gatla, vím, že povídala něco o článku v novinách, vím, že já jsem se ptala, jestli má DVD (Áno, ďakujem veľmi pekne), pak už nevím nic, viděla jsem jen oči (fakt asi uhrančivé a úsměv, zaboha nevím, co měl na sobě). Našla jsem se až venku, pozor: s podepsaným plakátem, jen jedním (taky netuším, jak jsem k němu přišla :-))). Míro, jestli to tu fakt čteš, promiň, jestli jsem ti tu ruku nepodala, ze srdce mě to mrzí....

Lenka » 07. 02. 2010, 09:19

Dneska Chodůrovce v pohodě překlikáme.:-)

iii » 07. 02. 2010, 08:25

Dobré ráno všetkým želám aj ja. Čo by som dala za to, ešte si pospinkať, ale povinnosti (zajtra posledná skúška) volajú :) Ste úplne úžasné baby.. :) Úlohu vyslankýň ste splnili na 100% a aj ste sa štedro podelili o vaše zážitky :) Mám radosť, z každého nového človiečika, ktorý sa ozve.. Po pravde, ja som to tu tiež čítala od začiatku, ale najskôr som neprispievala vôbec. Stačilo mi tešiť sa z Mirka a ľudí, ktorí ho majú radi a vedomie, že nie som sama.. No, ale odkedy ho nevidím každý týždeň, tak mi tak strašne chýba a moje okolie (hoci ho tiež majú radi) nechápe, že sa človek sa o neho zaujíma a teší sa z jeho úspechu aj keď SS už skončila :) :) Tak vďaka, že ste!!

Blue » 07. 02. 2010, 08:07

Léňa. díky moc za odkaz. Ivet: krásně jsi napsala tvoje pocity z Miríska. Cítím úplně to samé, jenom to neumím tak suprově vyjádřit. Když vidím, jak jste ze setkání s Mirem totálně nadšený, tak se už nemůžu dočkat Liberce. A navíc mi Léňa poslala odkaz na stáhnutí DVD. To budu šmajdit jako o život.

Lenka » 07. 02. 2010, 07:56

Jinak jsme moc ráda že se tu začínáme rozrůstat je to fakt zvláštní že po měsíci a půl tohle forum takhle žije.Tady je aspoň vidět kdo je SUPERSTAR. Ivet-krásně si to napsala úplně s tebou souhlasím. Ladeis-díky za odkaz na fotky a videa-krásný:-))

Lenka » 07. 02. 2010, 07:53

Krásné nedělní ráno všem.Tak holky se nám šťastně vrátily se super zážitky a tak to má být. Lilie vůbec si to nevyčítej já bych na tom byla asi úplně stejně jako ty s tím že kdybych ho uviděla tak se nezmůžu asi ani na pozdrav-no uvidíme v Liberci. Jinak jak píše gatla je fakt hrozně hubenej když jsme ho viděla v tý O2 aréně tak mi došlo že ta telka fakt přidává kila. jo a deppholl to tu myslím zmínila-taky se mi zdá že mu trošku přibyla svalová hmota :-)

Ivet » 07. 02. 2010, 06:23

Ahojte, píšu sem poprvé, přestože to tu čtu pravidelně od začátku. Vždy byl někdo rychlejší a lépe napsal a humorněji, co jsem si taky myslela. Mirovi jsem fandila už od castingu a přála mu postup do finále, aby zazpíval alespoň pět písniček, nakonec jich byl (k mé radosti) maximální počet, a i když nevyhrál, pro mě je stejně jedinečnej, k nikomu bych ho nepřirovnávala (hlavně ne k Sámerovi). Sledovala jsem všechny Superstar i XFaktor, ale nikdo nebyl tak výjímečný (jediný komu jsem posílala SMS). Semifinále bylo v pohodě, ale mě dostala DD - ne tou rozepnutou košilí, ale tou energií, se kterou to zazpíval - bylo to úplně něco jiného - prostě bomba a pak šla jedna za druhou - Smoke, C'est la vi, Welcom...Líbí se mi všechny písně s kytarou (výšky mu odpouštím - ty dopiluje) , nejčastěji si pouštím Dream on, kytarovky a Je to blízko a vlastně všechny. A když mluví - je to slast - někoho pak pohotového v hovoru jsem nezažila. Prostě a jasně - šmajdí mi z něj taky! A to by mohl být můj syn. Jinak vám děvčata - Ladies, Gatlo a Lilie taky závidím ( v dobrém), k nám za kopečky na severu Moravy se hned tak brzy nepodívá. Ladies to krásně napsala, jak kdybych tam byla (super-vrácené tričko) a Gatla s Lilií zase plné dojmů a roztřesené ze setkání (šikovné s DVD). Lilie a ty si vůbec nenadávej, taky bych z něj byla paf a nezmohla se na slovo, aspoň jsi ho viděla zblízka na vlastní kukadla. Jinak dobrou noc - vlastně brzké ráno a všem krásný celý den. Těším se na další detaily. Ahojky, jste báječní! :-))