Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Kaja » 17. 02. 2010, 06:40

Nie som ochotna citat fan fiction o zivom cloveku, myslim, ze je to fajn o literarnych alebo filmovych postavach, ale toto sa fakt bojim citat. Je dobre, ze fanklub dal na to priestor, nech sa deti vyblaznia, ale citat to nemozem :-)

Kaja » 17. 02. 2010, 06:29

Leona sa na ten duet s Vondráčkovou tešila, myslím, že by im to mohlo pristať, Vondráčková má krásny hlas a môže im to ladiť, kedysi spievala s Kubišovou a bolo to skvelé.

Andrew » 17. 02. 2010, 04:11

Macyáš: Ten František Janeček... to je nějaký tvůj soukromý fetiš? :) Já jenom, že to není prvně, co na něj myslíš. Jestli jo... tak jsi pěkný čuně :))

ewilyn » 17. 02. 2010, 00:14

kedze to tu blbne, ako citanie na dobru noc doporucujem fan fiction na fanklubovskych strankach- doporucovala i Lilie: http://www.mirosmajda.wgz.cz/fan-fiction ..vacs... pribehov je dost infantilnych, ale u niektorych sa zasmejete... Myslim, ze autorka Dominika "Pribehu inspirovaneho skutocnou udalostou" ma celkom spisovatelsky talent-uz len pocvicit tu gramatiku :-)

btw..neviem dievcata, ako by to vyzeralo, keby sme sa i my zapojili...to by nam asi scenzurovali :-)

fanusicka » 16. 02. 2010, 23:43

Konečne mi to tu načítalo..ooch moje nervy.. Lilie: keď sa budeš takto omladzovať, tak sa nám z vilnej starenky premeníš na vreštiacu pubertiačku :-) Kobitka: dúfam, že sa tvoja predpoveď nesplní a Nova nebude robiť kuk sem kuk tam a v zábere bude hlavne (iba) Miro :-)

Lilie » 16. 02. 2010, 23:29

Macyáš je tu!!!! :-DD Dneska jsem zrovna vzpomínala, jestli jsi nezapadla někde sněhem :-))) A ty do Liberce néééé??

gatla » 16. 02. 2010, 23:27

Macyáš,jsi tu jenom na chvíli a já zas budím děti a čistím monitor :o)))

gatla » 16. 02. 2010, 23:26

Ahoooj Macyáš!!! Hurá,žiješ :o)) Tak to se na tebe příští týden těšíme :o)) Už máš taky objednanou vstupenku do Liberce? :-D

Macyáš » 16. 02. 2010, 23:18

Lilie, ještě jsi zapomněla na jednu velice důležitou Nostradamo-pythagorovou matematickou definici, a to že "nadrženost roste přímou úměrou s věkem" . Podle této definice jsme na tom my atraktivní třicátnice vcelku dobře, že ? Chudáci -náctiletí ovšem. Ti dle tohoto teprve objevou své pytlíčky a ostatní nadbývající části tělíček a vůbec netuší k čemu to je a naopak takového božského Káju bych teda nechtěla potkat v noci na Bertramce (nedej bože, kdyby mu dělal sparingpartnera Franta Janeček).

ewilyn » 16. 02. 2010, 23:16

Tak dnes to tu obzvlast blbne... Macyáš: vitame Ta, chybala si nam. Pridas sa nam do toho Liberca ? Lilie: vdaka za "vysvetlivky". Ani ja som netusila, co znamena "vnitrni krasa" :-), ale tu Dodovu kolegynu som tusila :-)

Macyáš » 16. 02. 2010, 22:59

Ahoojky, zlatíčka moje šmajdaví !!! Jen vás chci pozdravit, protože něvládzem ni číst - ni psát. Jen občas nakouknu. Sviňská práce. Ještě tento týden to bude marné a pak už se snad zase začlením do řad poblázněných tetek. Liberec - ty vogo - akce roku ...hezkýýý. A co ten VIP vstup - vy vostudy - a Andrew obzvlášťě :D . Jak jste tohle spáchali ? Takže i chlebíčky a bio jednohubky budou.

Lilie » 16. 02. 2010, 22:45

Gatla: jsi supééér - DÍKY :-)))) (Rous se jen tak nedá :-))).

gatla » 16. 02. 2010, 22:41

Přeju hezký večer všem....Cose to tu děje???To ta vášnivá diskuze včera rozhodila web?Se sem půlku večera dostávám :o(( Lilie.mám pro tebe náušnici :o)))) Jaká jsem??? :o)) Deppholl-kamarádku jistě vem :o)) Rous-prosím,nevztahuj se!!!!!!!!!!!! Minulý týden jsi jim nahrála svou vorvaní,tak si myslí,že tvé sebevědomí je v ....Tak se tě pokouší vyštvat.Neudělej jim tu radost a udělej ji nám-zůstaň!!!

deppholl » 16. 02. 2010, 22:39

Lilie - Díky za shrnutí!!!!! Takhle to kamarádce vyložím a bude to!!!! A na souhlasníky i detektivy kašlem!!! No nic, moc ráda jsem vás dnes četla, ale zítra vstávám nezvykle brzo. Tak přeji krásné střapaté sny, ještě si pustím ten rozhovor u tančící ankety a jdu spát. Kdyby tenkrát při tom rozhovoru věděli kolik poblázní (nejen) děvčat!!!

kobitka » 16. 02. 2010, 22:32

No ono to tu blbne víc než kdy jindy. Takže se pro dnešek asi loučím. Vůbec si nemůžu číst vaše přízpěvky. Tak snad to bude zítra lepší. Mějte se krásně a dobrou noc.

Marťa » 16. 02. 2010, 22:23

kobitka:To sice jo,ale tak Marta má taky pěkný hlas....a jako lepší než Leona ta má starou Vondráčkovou to mě naštvali celkem dost!:-(

Lilie » 16. 02. 2010, 22:20

deppholl: takže malý slovníček:

Střecha - víme :-)) Píchnutí u srdce - bodnutí trochu jižněji než je fakt srdce :-)) Okusování ouška - radši nekomentuju....:-))) Vnitřní krása - příprava na koncert spočívající v použití depilační pěny nikoliv na nohy....:D (Pozn.: Pokud se zmůžete jen na b.bé civění - je to k ničemu :-))) Staré české přísloví: Buď vždy připravena - nikdy nevíš, kdy skončíš na střeše :-))) Ještě tu jednou jedna úžasně chytrá paní použila výraz: Být odbavená (totéž co Dodova kolegyně :-)))). Zapomněla jsem na něco??

Jo, vy všichni Pro někoho, Souhlasím s někým, medici-psychiatři, Věštci atd., prosím - začněte....

kobitka » 16. 02. 2010, 22:20

Marťa: to je velká záhada. Ale abych řekla pravdu nejsem moc nadšená, že bude zpivat s Martou. Nic proti ní ale víc bych si to vystoupení užila,kdyby tam byl jen Miro. Marta bude takový malý rušivý element. Obvzlášť když víme jak umí Nova geniální záběry při duetech. Buď budou na sobě namačkáni a nebo bude:kuk na Martu, kuk na Mira, kuk na Martu, kuk na Mira... kuk, kuk, kuk a bude konec písničky.

kobitka » 16. 02. 2010, 22:15

dobrý večer. To jste dobré, že vám ty stranky blbnou až dnes. Mi to takhle dělá už tři dny. Lilie to buď ráda, že tě Miro omlazuje. To je přece poklona. Každá ženská ráda slyší, že vypada na míň než ji ve skutečnosti je.Takže Miro je taková naše omlazující pleťová maska. Já jsem zase vilná ubohá tetka bez přítele a nemám v úmyslu si kvůli toho házet mašlí. Ať mi přivedou do cesty pořádného chlapa co za něco stojí a bude ze mně vilná tetka s přítelem.

Marťa » 16. 02. 2010, 22:13

Hele nevíte někdo co bude Miro zpívat s Martou?:D