Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lilie » 20. 12. 2009, 09:57

Bože, ať už ten Shrek vyhraje ten trapný titul a ještě trapnější smlouvu a jde s tím do "riti" (tohle slovo je :-))))))) Já si od téhle stupidní soutěže slibuju aspoň to, že MOŽNÁ tu bude někdo, kdo bude dělat hudbu, co se mi líbí, a ještě na něj bude příjemný pohled, tady můžu kromě zahraničních skupin chodit jen na Kabáty (a Vojtek už není co to bývalo :-))) a Halloween taky nemládnou).

hanah » 20. 12. 2009, 09:56

už dneska večer:) STAR 12

ja » 20. 12. 2009, 09:48

Já se mu nedivim, že děkuje za podporu. Já bych ty prachy taky chtěla. Holt , když se dva perou, třetí má z toho užitek.

Leňa » 20. 12. 2009, 09:43

Jinak nová zpráva z FACEBOOKU ze včerejška :)

Dufam, ze nikto nezabudol napisat Jeziskovi, a tiez ze si vsetci uziju zajtrajsi zasnezeny nedelny den a vecer dopadne uuspesne :) vopred dakujem vsetkym za akukolvek formu podpory :) velmi velmi si to vazim a nic nie je pre mna vacsim motorom ako prave tato podpora, ktoru neustale pocitujem a nevycerpatelne ma nabija... :) prajem vsetkym krasny den a este raz obrovska obrovska VDAKA ! :) s pozdravom Mirko ! :)

honza » 20. 12. 2009, 09:43

posílejte Mirovi SMS ,těm výsledkům na YOU TUBE nevěřím chtějí nas uchlácholit abychom méně hlasovali. STAR 12--

Leňa » 20. 12. 2009, 09:38

Jak tu někdo psal, pokud vyhraje Martin, pištící puberťačky zahltí jeho diskuzi a FB nenávistnými komentáři, kde mi budou vyčítat všechno- jeho image a vzhled, ,,trapný tomjonesovský" zpěv, nafoukanost, namyšlenost a ubohost. Pokud vyhraje Miro, bude to zase tady plné řečí o ječení, řvaní, svlékání a oblbování náctiletých a podlézání.

Obou kluků je mi vážně moc líto, pokud si četli jenom část téhle diskuze. Každý je totiž naprosto jiný a když Chodúrovci nadávají Šmajdovcům a naopak, je to úplně zbytečná věc. Pokud uspějí, bude každý z nich dělat (podle mě) úplně jinou muziku a do zelí si rozhodně nepolezou. Šanci na úspěch mají oba, ať skončí první nebo druhý. Zkuste je místo toho podpořit a párkrát se praštit přes prsty, než tu napíšete něco ohromně ,,pozitivního"...

anonymka » 20. 12. 2009, 09:35

šmajd je kripl !!!! proto posilejte hlasy Marťasovi .. STAR 10 na tel.č. 9060613 !!!!! martin je nej p.s. ve finále měl být Honza Bendig a Martin ...

gogol » 20. 12. 2009, 09:15

Druhé místo je také pěkné.

fanda Markéty konvičkové » 20. 12. 2009, 09:11

Na těchto stránkách je jen banda sprostých ubožáků.Myslíte si, že když je někdo proti Mirovi, že je to zákonitě chodůrovec,ale to se pletete ,nebot Miro naštval hodně lidí, že zabral místo daleko lepším.

naxramas (Ch) » 20. 12. 2009, 09:11

ŠMAJDA je uječenej trouba ven!!!!

honza » 20. 12. 2009, 09:00

MIRO JE NEJLEPŠÍ STAR 12

Iva » 20. 12. 2009, 08:50

Misa : Dobré ráno, Miska trefil /a / ses, fakt jsem učila HV 1. i 2. stupeň a to dost dlouho a nemám důvod si vymýšlet. Není to o okamžité hlasové dispozici, ale o celku.Dříve mě Miro zaujal obrovskou pílí a štvala mě neustálá kritika poroty. Bohužel pro mé uši došlo víc ke zlepšení image než zpěvu. Je to můj pohled , otázka věku i náročnosti posluchače . Ale jsme v diskuzi, ne ?

Misa » 20. 12. 2009, 04:48

A ještě pro paní Ivu: to je pěknej výmysl, že byl Miro s výkonem při Queenech spokojený. Mluví o tom na FB, ale jako spokojenost to rozhodně nevyznívá. Navíc někde uvedl, že měl problémy s odposlechem.

Misa » 20. 12. 2009, 04:33

Paní Iva falešné tóny neodpouští :-) Tak posílejte hlasy M.Chodúrovi, paní učitelko zpěvu. Faktem je, že před koncertem neměl v pořádku hlasivky a srovnání s Frediem je zavádějící, myslím, že ani on na některých svých koncertech neměl svý dny. Dlouhá léta fandím jedný velký hvězdě (raději nebudu jmenovat), která měla koncerty odzpívaný naprosto špičkově a koncerty, kdy si člověk musel zacpat uši...

__Anett483__ » 20. 12. 2009, 01:43

Iva: Souhlas. O tom, kdo je opravdová Superstar se rozhodne až za nějaký čas. Po favoritech možná neštěkne ani pes... A z těch, kteří se nedostali daleko budou největší hvězdy... Všechno je možné...

Iva » 20. 12. 2009, 01:38

Dodo s tým playbackom absolútny súhlas, vždy ma to totálne vytáčalo a najmä v televíznych galavečeroch. Takže Mirko u mňa stále zbiera body, už ich dávno nemám kam strkať :)

A to čo ma už fakt začína ale fakt že totálne vytáčať sú tie nekonečné pripomienky k Mirovmu výzoru. Už mi to pripadá akoby bol vinníkom najväčším. A pritom úprimne, Miro nevyzerá k svetu na prvý pohľad, vôbec by som si ho nevšimla. Začína mi byť jedno kto vyhrá. Víťaz sa ukáže aj tak najskôr tak o dva roky.

Ale verím Mirovi a strašne moc si prajem aby ho to všetko nezničilo, aby ostal sám sebou, aby mu to nestúplo do hlavy a najmä aby robil dobrú muziku a bavil nás aj naďalej.

A posledná moja poklona patrí Mirovej mame.

Iva » 20. 12. 2009, 01:34

Ahojte. Prečítala som si, že ma dnes (včera) zastúpila kočka s rovnakým nickom, ale z čiech, našťastie! To je des, mala som vymyslieť niečo originálnejšie :) Začínam veriť, že to Miro vyhrá a to som sa s ním po každom kole potichu smutne lúčila kvôli niektorým neuveriteľným výrokom poroty. Miro dokázal, že je veľkou osobnosťou už len v tom, že ho ľudia buď milujú so všetkým alebo nenávidia do špiku kostí. Nenechá chladným absolútne nikoho. Začína ma to desiť a som už totálne unavená z reakcie niektorých primitívnych ľudí, blbosť fakt vládne svetom!! Inak video o podvode šmajdovcov som videla tak dva týždne dozadu a stálo mi to za pousmiatie a pripomienku, že deti dnes nemajú fantáziu. Dodo




















__Anett483__ » 20. 12. 2009, 00:48

Lilie: Omlouvám se, špatně jsem to pochopila. Je pravda, že je tady víc věcí, které Šmajdu uráží, místo toho, aby ho podpořili. Ani nechci vedět, jak se Miro tváří, když se sem mrkne a hned, jako první komentář na SVÉ fanouškovské diskuzi vidí: "Ježíš, Šmajda! Takovej kuřbuřt uječenej. Tomu fandí jen vygumovaný náctiletý nány. Fuuj!"

Asi si taky 'vlezu' na stránky Martina Chodúra a budu psát, že Martin je suchar a kamennej sloup, kterej nedokáže projevit city a uvidíme, jak budou reagovat jeho fanoušci...

Lilie » 20. 12. 2009, 00:39

Ale to takhle nemělo vyznít! Mně je 35 a komu si myslíte, že posílám hlasy, ačkoliv nikdy předtím mě to nenapadlo? Nepsala jsem svůj názor, vypsala jsem všechny 3,14čoviny, co tady kolují, jaký je rozdíl napsat o někom jen, že je nudný a někomu vyhrožovat zabitím. Ze mě se "chodúrovec" nestane, i když taky má své kvality....

__Anett483__ » 20. 12. 2009, 00:24

Lilie: Moc s tebou nesouhlasím a je vidět, že jsi proti Šmajdovi pěkně zasedlá. Jak můžeš tvrdit, že je gay a jak můžeš tvrdit, že zpívá pro náctiletý puberťačky, když mu hlasy posílá i ganerace těch starších lidí?

To, že si neslyšela, že by Martinovi říkali a psali něco, jako Šmajdovi je asi tím, že má Šmajda slušnější fanoušky, kteří nepotřebují chodit na stránky toho, koho nemají rádi (Martina) a urážet a házet na něj špínu. Sem většinou chodí ti ubožáci, kteří umí jen urážet a myslí si, že urážkama docílí toho, že se ze 'šmajdovce' stane 'chodúrovec'...