Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

inteligentna divacka » 20. 12. 2009, 12:07

Spametajte sa! Superstar nemôže vyhrať niekto s blond vlasmy!!!!!!!!!!! Ony sú totiž hlúpi a to aj nadvazuje na to, že natáča tie trápne videá! Okretm toho je gay, a znásilnil Dominu a bije malé deti! Ja som to videla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A to ako objímal Dominu bolo maximálne trápne. Alko reval pri šušlavom Bendikovi trapas. môže sa hanbiť. Jemu a Bendikovi drzia len psotaci

Iva » 20. 12. 2009, 12:06

Ale všichni nechodí na koncerty a rádio taky neposlouchají jen mladí. Proč ta netolerance k ostatním. Fanděte , ale s rozumem

Lilie » 20. 12. 2009, 11:56

Ahoj, "inteligentní divačko"! Jaké je dnes v Bohnicích počasí?

Tomáš » 20. 12. 2009, 11:55

to,že je Martin suchar si nemyslím, koncert v Ostravě byl super i proto,že Martin byl velmi vtipný a zábavný, je to na něm v TV vidět, že ta Markízácká estráda poslední dobou nesedí, taky se nemá na čem rozšoupnou,když má samé pomalé pecky, sám při otázce, kdo jim vybírá do finále písničky,řekl, že produkce. Takže se vám může zdát nudný,ale kdo má o Martina zájem najde si na youtube spousta věcí od ně,kde to uměl rozbalit,tak jako na začátku soutěže,kde si vybíral písničky sám. Je pravda,že o Šmajdu bude asi velký zájem, sice asi ne v ČR, ale na Slovensku asi jo.A ještě si neodpustím poslední věc, Dan Bárta je pro vás taky suchar??? Stále stejné pohyby rukou,stále dokonalý hlas, no nevím co ti jeho fanoušci na něm vidí :-)čau šmajdovci, večer se uvidí, ale čas ukáže více :-)

Luciinetska » 20. 12. 2009, 11:55

je to tak, když jdu na koncert, tak se jdu bavit, a ne sedět a posouchat nudnou hudbu...na koncert si jdu zazpívat, zaskákat si a pobavit se...takovou atmosféru si představuju všichni ruce nad hlavou a baví se...baví se publikum baví se zpěvák, který si to užívá..a tak by měla vypadat superstar...

Lilie » 20. 12. 2009, 11:51

Jsem taky "středního" věku (35) a na Shreka bych nešla....Já neříkám, že je nudný, jen že mě osobně nebaví. To radši na tohohle kluka, jen hystericky pištět nebudu :-))))

inteligentna divacka » 20. 12. 2009, 11:50

spametajte sa! On je trápny! však verí na Ježiška, a správa sa hrozne. Bije deti, a znásilnil dominu. chce zbiť chodura a všetkých vás naznáša. chce vás zbiť a ako reval pri tej domine a šušlavom bendikovi bol trápny fuj.

Lilie » 20. 12. 2009, 11:46

Bože, mně se strašně "líbí", že když se někdo usměje, poděkuje atd. je to faleš a podbízivost....:-(((((((((( Tuhle ubohou soutěž sleduju od "Smoke on the water" - to se mi líbilo :-)))) DOUFÁM, že tenhle kluk se udrží, (i když 99% lidí tvrdí opak), a titul ať si Shrek strčí...... A naštěstí odsud a z jiných diskuzí ubyly hlášky typu: "Stráááášně tě miluju a zdá se mi o tobě" :-((((

Eva » 20. 12. 2009, 11:42

Na youtube pro každýho - krásnej kluk a boží zpěv !! Stojí to za to !! X Factor Joe and George Michael - Don´t Let The Sun - Live 2009

Saša » 20. 12. 2009, 11:39

TOMÁŠ..........vyberou si toho, kdo jim přitáhne nejvíc lidí na koncerty, toho, kdo budou vyprodávat sály a po kom budou mladý šílet. Prachy jsou prachy. ženský středního věku, kterým se líbí Chodúr nebudou mít na to bláznění po něm čas, protože se staraj o rodiny a chodí do práce. mladí, co šílí po Šmajdovi budou vymetat kdejakej sál. Chtěj zpěváka, kterej má jiskru a zvedne je ze sedaček. A to je Šmajda. Chodúr je bohužel suchar. To je můj názor, tak mě za něj prosím nelynčujte. Díky.

Eliška » 20. 12. 2009, 11:32

Nejvíc si na Mirovi vážím toho, že komunikuje s fanoušky (ať už přes facebook, který z duše nesnáším) po celou dobu soutěže. Je to možná z vypočítavosti, to nikdo z nás vědět nemůže, nicméně je to super, protože takhle aspoň víme, že mu nejsme ukradení a že mu naše podpora pomáhá...

12345 » 20. 12. 2009, 11:20

tomáši, tohle přirovnání není zrovna moc na místě, jelikož učit se toho musí spoustu oba, Miro je přirozený talent na pódiovou prezentaci a komunikaci s publikem, ale jako zpěvák samouk toho musí ještě hodně doladit, Martin je ve zpěvu jistější, navíc je vynikající muzikant, ale naopak zaostává v tom, v čem Miro exceluje. Kromě toho vztah manažer-umělec jste taky správně nevystihnul, jelikož, pokud vám to neušlo, umělec platí manažera a manažer jedná v zájmu umělce, takže je to přesně naopak. Vyhledávač talentů se na to taky dívá trochu jinak - nejdůležitější je komerční potenciál a v případě těchto dvou kluků se dá jen těžko určit, kdo má ten potenciál menší, protože o jejich budoucím hudebním směřování toho zatím moc nevíme. A konečně - je možné, že oba dva superfinalisti budou pro osoby na hudební scéně, které mají zdroje a vliv, spíše nezajímaví. Vzhledem k tomu, že se prakticky nikomu ze Superstar nepodařilo prosadit se do té míry, že by vydělávali obrovské peníze, tak si spíš myslím, že tohle vůbec nebudou muset řešit.

Luciinetska » 20. 12. 2009, 11:16

Lenka: tomu se jdu už jen smát..oni si myslí, že když budou na Mira házet špínu a podvody tak mu přestaneme fandit a posílat hlasy...oni se bojí, že by Martin nemusel vyhrát...proto kolem sebe kopou...

Leňa » 20. 12. 2009, 11:11

tomáši, a nezapomeň dodat- vezmou toho, který zpívá sice čistě a krásně, ale nedovede co se vystoupení týče zaujmout (bavím se totiž hlavně o koncertech, CDčka už v dnešní zaostávají, řekla bych- každý druhý si hudbu stahuje zadarmo z netu) nebo toho, co předvede hned několik hlasových poloh a skvělou show, která osloví víc lidí? Jak už jsem ale psala, oba jsou naprosto odlišní a šanci má Martin i Miro. Za pár let se ukáže, kdo vyhrál Superstar ;)

Lenka » 20. 12. 2009, 11:07

Luciinetska-přesně si to vystihla.A to je prostě mentalita našeho národa lidi si záviděj snad už i nos mezi očima.Může vyhrát jen jeden tak to prostě je.

tomáš » 20. 12. 2009, 10:59

jste zaměstnavatel a máte přijat nového zaměstnance, vezmete toho který danou profesi zvládá bez vašich dalších velkých nákladů na něj, nebo vezmete leč milého, ale ještě hodně se muset učit hošíka? Takto se na to budou dívat všichni potencionální manažeři obou finalistů.

Luciinetska » 20. 12. 2009, 10:55

Leňa: pokud to vyhraje Miro...tak všude budou příspěvky..zazobaný Nedvěd si najal mafii...a zaplatil mu vítězství...to už se na několika diskuzích objevilo...protože, jakmile nevyhraje Martin tak je to hned podvod... Jinak stále hlasuji...Miro si opravdu zpěv užívá...vyzařuje z něho pohoda a velká energie... >>>STAR 12<<< at vyhraje ten nejlepší :)

Lenka » 20. 12. 2009, 10:52

To je hrůza co sem někteří inteligenti napíšou,bych se za to musela stydět.Upřímně lituju Mira a jeho rodinu jestli to tu čtou protože to je ubohost.Můj názor je ten že ať už Miro vyhraje nebo né myslím že se nemá za co stydět,odejde ze soutěže ze ctí protože to co dokázal je neuvěřitelné.Já před ním smekám,porota ho odepisovala už několikrát ale on i když neřeší negativní názory poroty,hlavně že se lidi bavili si myslím že se stejně dokáže zamyslet a z chyb se poučí.Moje hlasy má a není jich málo a do života mu přeji jen to NEJ.MIRO PRO MĚ SI SUPERSTAR TY:-)

kritik » 20. 12. 2009, 10:43

Tady nikdo z CHodůrovců nechodí urážet!!! Tady to rozhodně není tak strašné jako na stránkách Martina.

Smandy » 20. 12. 2009, 10:33

Ještě jsem zapomněla napsat, že se mi moc líbil názor někoho z vás (omlouvám se, ale nevím přesně koho), že Martin zpívá, protože mu to jde, kdežto Miro zpívá, protože ho to baví. Jde to na něm strašně vidět a už proto, že si to užívá on a tím si to užívají diváci. A na úplné dokončení tohohle začarovaného kruhu: Miro si "svou" hudbu užívá nejvíc, když si ji užívají lidi, což je podle mě to nej! Fandím mu a pošlu i hlásek :-)