Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Leňa » 19. 12. 2009, 22:45

Misko, a připočti k tomu ještě jeho odrovnaný hlasivky před koncertem...V tom videu půl hodiny před skoro ani nemohl mluvit, a hodinu vyřvávat v mraze jednu písničku za druhou, za to by si zasloužil poklonu. Oli, omluvu příjmám ;)

Iva » 19. 12. 2009, 22:42

kobitka . Takže je lepší, než být dokonalý, dělat chyby a postupně se zlepšovat / bez záruky - a já to zlepšení v téhle problematice nevidím/ a diváci to mají jako tolerovat ? A za to chceš platit peníze na koncertě ? Já byla na koncerě Queen v Budapešti a hádej, jakej byl Mercury ? Unavenej, ale bez falše ! Ale to vždycky. Chci prostě říct, že jsem Mirovi taky fandila, show se mi líbí,ale ty chyby mi tam fakt vaděj.

Miska » 19. 12. 2009, 22:39

Ivo nemuzu napsat ze Mirko zpiva neustale ciste ale prosim nesrovnavej koncert v mrazu s nejakym koncertem vevnitr v hale. Venku ty hlasivky dostavaji fakt dost zahul a nemas sanci odzpivat ciste skoro nic. Poslechni si Europe kdyz hrali v roce 2000 ve Svedsku v minus 20 jednu jedinou pisnicku The final countdown a jake s ni mel Joey problemy a to ve vnitr zpiva vsechno skoro naprosto ciste jak na vinylu. Sam rikal jeste pred tim nez to ozpivali ze to bude drina ale ze do toho musi jit na plno jako vzdycky, protoze to jinak nejde.

Andrew » 19. 12. 2009, 22:37

Á, náročná posluchačka toužící po vyrovnaném výkonu :) Si dovolím pár poznámek:

"Ten, kdo říká, že je zpěv Martina nudný, neumí mít hudbu rád." Tyhle povýšenecký kecy ve stylu "pokud se vám nelíbí to, co mně, tak jste blbí/hluší/buzeranti/nerozumíte tomu" mě opravdu točí. Já uznávám, že Martin zpívá skvěle, ale podle toho, co zatím zpíval (z toho odvozuju, co se mu líbí, ergo co by chtěl zpívat v budoucnu), mě prostě uspává. Neříkám, že je to špatná hudba (mimochodem, co to je špatná hudba?), ale prostě se mi to nelíbí.

"nebo si snad slyšel lídra Desmod nebo No name zpívat falešně" Ne, neslyšel. Upřímně proto, že je neposlouchám, ale předpokládám, že falešně nezpívají. Až bude mít Miro jejich zkušenosti a průpravu, taky to nebude dělat. Do té doby by bylo fajn, kdyby sis i ty uvědomila, že je to soutěž amatérů a zpět není to jediné, co rozhoduje.

"Ale u Mira ty ječavky taky nebudou. Už hodina slušnýho nářezu je probere tak, že poběží za nějakým popíkem nebo RnB." A pak se konečně začneme pořádně bavit my :) Ječící pubošky jsou přesně ten důvod, proč bych nešel nikam, kde se bude Miro vyskytovat, přestože mu hrozně fandím.

Iva » 19. 12. 2009, 22:27

Pro Pavlu : Ten , kdo říká, že je zpěv Martina nudný, neumí mít hudbu rád. Jasně, že na koncertu se budete bavit vy mladší u Mira. Pro mě Martin nemusí dělat nic. Má dar od boha a svoje publikum mít bude. Nebudou to ječící fanynky, ale lidé, kteří dokáží ocenit krásu hlasu a prožitek bez ohledu na to , co říká nějaká porota. Ale u Mira ty ječavky taky nebudou. Už hodina slušnýho nářezu je probere tak, že poběží za nějakým popíkem nebo RnB. Rock a heavy metal pro ně taky není.

Miska » 19. 12. 2009, 22:24

Dodi nejsem zla, naopak soucitim s tebou, ja uz tyto stavy nezvladam tak radeji piju s Mirou......:))) No je pravda musime se zmobilizovat vsichni a jeste poslat par SMS kazdy at je dilo dokonano. I kdyz Mirko je nejspis uz ted strasne spokojeny a to je nejdulezitejsi. RIA ten zabak ma byt Gott nebo Mirko?:)))

Pavla » 19. 12. 2009, 22:19

Nechápu, proč má stále někdo potřebu sem chodit a publikovat ty své nesmysly. Chtělo by to trochu sebereflexe. Je mi jasné, že příznivci Martina jsou v šoku a neustále papouškují jen a jen výroky poroty, která byla co se týče Martina naprosto nekritická například v kole Madony a Jacksona byl hrozný, Gott nic moc, David hrůza a minule jsem z od jeho Müllera raději odešla, protože mi bylo i za něj trapně. protože ho ale porota stále chválila a Mira brousila horem dolem, vytvořil se mýtus a toho se někdo stále drží, protože jiné zbraně nemá. Za sebe říkám, a to nehlasuji, že Chodůr by byl nejnudnější superstar v dějinách obou národů

kobitka » 19. 12. 2009, 22:19

Taky se mi líbí,že nemá Miro rád playback ale asi se mu nevyhne. Nevím jak Markíza ale co se týče Novy tak ta bez playbecku nedá ani ránu. A co se týče zpívání na živo, ať se přihlásí ten umělec, kterému to nikdy neujelo. Já už byla na hodně koncertech a vždycky se našla alespoň jedna písnička kde byl interpret zcela mimo tón. Takže dokonalý není nikdo a každý dělá chyby. Což je dobře jinak by to byla pěkná nuda. Chyba se dá napravit a pracovat najejím úplným odstranění ale s dokonalostí nic nenaděláte, nikam ji neposunete.

Iva » 19. 12. 2009, 22:19

Dodo : Máš pravdu. Omluvila bych občasné intonační přehmaty, ale tam je toho fakt dost a to je špatný. Takové chyby si v současný konkurenci nemůže nikdo dovolit. nebo si snad slyšel lídra Desmod nebo No name zpívat falešně? Já ne a mám je moc ráda.

dodo » 19. 12. 2009, 22:05

Miska nebuď zlá....Kobitka som rád,že sa snažíš vniesť sem naspäť pozitívnu energy,väčšinou to tu hasí ten Ďuro/DURO/.Vďaka vám za to.Ešte jedna vec čo sa mi na Mirovi páči,a to je jeho odpor k playbacku,je to vidieť aj na tej spoločnej trapošine čo spievajú.Pre mňa sú umelci aj tí ktorí síce nezaspievajú 100%tne čisto a intionačne dokonale stále, ale neboja sa chybyť,a napriek tomu že playback je 100% zárukou toho že to klapne dokonale,sa mu radšej oblúkom vyhnú.Veľmi si to vážim..

ORI » 19. 12. 2009, 22:02

Pro Leňa: Pokud jsi to nebyla ty, tak se omlouvám.

Iva » 19. 12. 2009, 21:56

Tak teď jsem se pro srovnání byla podívat na youtube na Mirovo vystoupení 17. 12. v Košicích. Wicked Game v rychlejším tempu byla tak falešná , jak divá sviňa. Nevim, jestli by to tak mělo u star vypadat.

kobitka » 19. 12. 2009, 21:51

ááááá lidi to toho zla nemáte za celý den dost, to tady musíte prudit i večer? Jen by mně zajímalo co si těma urážkama ať už na nás fanoušky nebo na Mira dokazujete? Že jste lepší než my, to asi těžko. Jen primitiv se dokáže vyjadřovat pouze nadávkami a urážkami na víc prostě nemá. Takže hoďte se prosím do klidu. Zítra tahle estráda končí a jsem zvědavá na koho se svým nevkusným chováním zaměříte až ta eufórie trochu pomine. Martin a Miro jsou oba dva dobří zpěváci a vítěz bude ten,kdo dostane víc hlasů. Svými nadávkami tomu opravdu nepomůžete.

RIA » 19. 12. 2009, 21:46

máš úplnú pravdu Ada,veď zajtrajšok je už len o tom aby sme sa naozaj uvolnene bavili.Ja som si želala počuť Mira až do poslednej klapky v tejto súťaži,a to sa mi splnilo.Bojím sa len toho,že Miro povedal,v jednom rozhovore,že mu odchádza hlas po koncerte v KE,takže dúfam,že ho dajú do kopy.Ja sa teším aj na Gotta,aj naAlter Bridge,lebo majú s tým spevákom podobnú farbu hlasu.No apropo,čo dokáže taký strapatý žabiak ja sa teším na GOTTA!!!To by som pred tým asi zo seba nikdy nevytlačila takúto vetu,pri všetkej úcte k pánu Gottovi,nie je on moja krv ale nájdu sa veci ktoré mi nevadia.

Miska » 19. 12. 2009, 21:41

Ja myslim ze duet by byl suprovni prave proto ze ty hlasy maji kazdy jiny a mohlo by to byt dobre show. DODKO tezka jsou rana opilcova? A koukam ze nekdy i cele dny. Ja nekdy generuju i bez poziti dost dlouho:))) Jsem jen zvedava na to jestli ma Miro ten hlas OK, podle toho jak tam radil bych se nedivila nicemu.

dodo » 19. 12. 2009, 21:39

ORI,jasné všetci čo nezdieľajú tvoj názor sú primitívi.....A púšťať sa do báb je fakt hrdinské,Martin ale nemôže za to že má takých agresívnych fans..

Ada » 19. 12. 2009, 21:38

Lidi co takhle utnout tady ty pře???? Mirko se má soustředit na zítřek a podpora mu pomůže víc,než když se budeme do krve hádat s fanoušky Martina. NA JAKÝ MIRŮV SONG SE ZÍTRA NEJVÍC TĚŠÍTE????;) U mě je to jasně ten od Alter Bridge, podle mě Mirkovi sedne jak ulitý :)

Leňa » 19. 12. 2009, 21:32

ORI, víš o tom, že mám chuť tě poslat někam?? V životě bych se nesnížila na to, abych psala na Martinovu diskuzi nějaké urážky, sama totiž uznávám, že je to skvělý zpěvák, ale něco mi u něho prostě chybí...Vy Chodúrovci už nevíte co by...Ostatní tu snad chápou, že nejsem jediná Lenka v diskuzi, tobě to asi nevysvětlím.

dodo » 19. 12. 2009, 21:24

Jan,jasné chápem.Ale mňa na Mirovi berie to ž na sebe maká aje veľmi tvárny,takže talent tam je farba hlasu nepomýliteľná,čiže ak bude makať vybuduje zo seba speváka ktorý bude prínosom.Mňa by to potešilo,Martina nebudem hodnotiť,spieva výborne,tam nieje čo riešiť,mne ale jeho farba nechýba,pretože ho dokážem farbou prirovnať minimálne hneď teraz aspoň k 3 spevákom,preto pre mňa splýva z davom,ale poďme sa v nedeľu baviť hudbou a tým ako to odinerpretujú títo chalani,držme palce posielajme sms tým svojim,a rozhodne VOX POPULI,vtedy za výsledok môže popularita,a tá je dôležitá možno viac ako strojová presnosť.Prepáč ak som ťa urazil Jan,mám za sebou ťažkú noc až ráno,a vtedy zniem vždy uštipačne.SORRY

ORI » 19. 12. 2009, 21:14

Pro Leńa : Ty jsi ale primitiv, viď. Seď tady a pokračuj v lezení do prdelky Mira a neurážej Martina na jeho diskuzi. Je to ubohý.