Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

anonym » 17. 12. 2009, 18:38

seš strašny!!!! znam hodně lidi co ti nefandí takže doufam že vypadneš!!!!!

caballito » 17. 12. 2009, 18:35

Nemůžu si pomoct, ale moc se mi Mirův výběr do superfinále nepozdává. C'est la vie od Gotta je jedna z mála písniček, kde mi Miro nepřišel osobitý a ani ta písnička samotná se mi nelíbí. Navíc mi to přijde jako oživování obstarožní a nezajímavé muziky, Miro určitě zpíval mnohem zajímavější věci. Škoda, že nedá nic rockového, koneckonců i Wicked Game by byla úžasná. Nevím, jestli si to vybral sám, ale doufám, že ne, protože tohle je možná dobrá volba, pokud jde o líbivost, ale je to překvapivé, pokud podle toho mám soudit na Mirovu hudební vyprofilovanost. Upřímně řečeno mě to zklamalo. Tak minimálně by to chtělo tentokrát uchopit úplně jinak, už to původní vystoupení vypadalo trochu jako (asi) nechtěná parodie téhle písničky, i když to bylo odzpívané dobře. Naopak se mi moc líbí písnička od Alter Bridge, skvělá volba a moc se na ni těším. Tímhle mě naopak hrozně moc potěšil, dobrý vkus! Wham - obligátní vánoční píseň, všichni ji slyšeli tisíckrát, pro mě by ani nemusela být, ale snad si s ní poradí. Každopádně držím moc palce, ať to vyjde podle představ!

ivka » 17. 12. 2009, 18:32

Miro pre mňa si už teraz hviezda baví ma tvoj rokoví hlas a ty celý.Ak vyhrá martin Chodúr bude mi to velmi lúto nje preto ,že je čech ale preto ,že ma vôbec nebaví a je oničom ! Tak Miro DOTOHO!!

Lothlorienn » 17. 12. 2009, 18:24

Love hurts je presne pisnicka ktera by vyznela blbe od chodura ale perfektne od smajdy. za predpokladu ze vy ji vyzpival. Neni vzdycky samethlas prednosti. U nekterych skladeb skladbu primo pohrbi

Lothlorienn » 17. 12. 2009, 18:22

Ja bych dal Mirovi aspon jednou Mobyho. Na neho ma hlas a Moby je hudebni genius, i kdyz pevecky az tak ne.Ale jeho skladby jsou bezkonkurencni. Uzo z Bourne indentity extreme ways a nebo lift me up. Uz nekdo zpival Love hurts od Nazareth v tomto behu superstar?

hanah » 17. 12. 2009, 18:05

Leňa for Honza :D:D:D..svatá pravda, taky žasnu, co všechno se dá brát jako podbízivost

míla » 17. 12. 2009, 18:04

AHOJ MIRO. MOC PĚKNÝ VÝBĚR PÍSNIČEK. TY TI SEDNOU A UMÍŠ JE ZASPÍVAT S CITEM A SE SRDCEM. TO SI MĚ MOC POTĚŠIL A VĚŘÍM ,ŽE TO VYHRAJEŠ. MOC TI DRŽÍM PALEČKY. AHIJ MÍLA

Leňa » 17. 12. 2009, 18:04

Prý je to i na cas.sk, takže bych tomu věřila.

Miska » 17. 12. 2009, 17:58

Tak tentokrat to bude asi pravda Lothlorienn, ja jsem to pred chvili objevila na pluska.sk

hanah » 17. 12. 2009, 17:58

Myslím, že Gotta si Miro vybral dobře. Jak už tady bylo napsáno, Welcome to the jungle by už bez toho momentu překvapení tolik nevyzněla, Smoke on the water je zase po všech těch koncertech na autogramiádách trochu ohraná. Wicked game zazpíval skvěle, ale při C´est la vie jsem prostě zůstala koukat s otevřenou pusou, to dal dokonale. I když přiznávám, že jsem to místy taky trochu vnímala jako parodii:) Ale písnička je to krásná. Alter Bridge mi zrovna moc neříká, ale doufám, že z toho Miro vykouzlí něco úžasnýho. A Last Christmas - no nevím, dovedu si představit, že to zpívá Jan Bendig, k Mirovi mi to moc nejde. Uvidíme. Moji oblíbenou písničku Supreme zpívá bohužel Martin Chodúr. Dá se na ní ale dobře odhalit, že šoumenství a nadhled Robbieho Williamse předčí jakýkoli dokonalý hlas. Zpěvák by měl být asi trochu i herec, posune tak písničku ještě výš (a není to jen o podiové prezentaci nebo videoklipu, je to slyšet i v nahrávce). To samé se dá říct i o té reklamě na kávu s písní Feeling good, kterou nám vždycky dají před Superstar. Martin má sice bezchybný hlas, ale měl by se víc soustředit na emoce, které do písniček dává. Ale nic proti němu, zpívá krásně a kdyby nebyl mezi finalistama Miro, fandila bych asi jemu.

kobitka » 17. 12. 2009, 17:55

Lothlorienn: vzal si mi písmena z klávesnice:-). Taky tomu výběru nevěřím a počítám s tím, že se to tady oběví až tak zítra ráno, jako pokaždé. Jestli se nepletu tak v předchozích superstár to bylo tak, že dva poslední zazpívali jednu a tutéž novou písničku, pak jednu co se jim hodně povedla a jednu co jim vybrala porota.

Lothlorienn » 17. 12. 2009, 17:51

Odkud mate ty skladby co budou finalsiti zpivat? Nikde to tu nevidim. Zatim byly vzdycky zarucene typy, hlavne z gorilla.cz, spis zarucena vec, ze ty pisnicky se kterymi vybehli, nikdy finalisti nezpivali. Dokud to nevisi tady, je to spis kec. Kazde kolo nekdo z Gorilla.cz prinese zarucene pisnicky, co budou v dalsim kole, ale jeste nikdy se ty prvni prinesene tipy nezpivaly. Jestli to prislo z gorilla.cz, spis je to zaruka ze tyhle zpivat nebudou.

mari » 17. 12. 2009, 17:42

Tiež si myslím,že Alter Bridge je skvelý výber,len sa tam nebude dať velmi usmievať,C"est la vie fajn,záleží,akú tomu dajú choreografiu,aby sa neopakovalo to isté, a Last Christmas počujem sto- krát za deň,ale od Mira sa budem tešiť na ten sto-prvý.

Leňa » 17. 12. 2009, 17:39

A ještě Honzo jsi zapomněl vyjmenovat, komu všemu se Miro podbízí- fanynkám rozepnutou košilí, jejich mamkám svým milým chováním, rockerům svým hudebním stylem, důchodcům skvěle zazpívaným Gottem, milovníkům diskoték Davidem, pivařům svou láskou k pivu, zelinářům závislostí na banánech, východním slovákům svou národností, čechům národností svojí mamky, hasičům svou vysokou ,,sirénou" na konci písniček, kadeřníkům různorodým účesem, prodavačům ozdob do vlasů tou čelenkou v 7.finále, všem narcisům a metrosexuálům svým vzhledem, zubařům úsměvem, očařům mrkáním...Určitě bys ještě na něco přišel ;)

Misa » 17. 12. 2009, 17:21

Ta písnička od Altera Bridge je bomba! Není potřeba Wicked Game. Tahle je stejně krásná a procítěná!

Misa » 17. 12. 2009, 17:16

S výběrem jsem spokojená :-) Docela chápu, že Wicked Game nezazní. Ta písnička od Altera Bridge je stejně krásná a procítěná, takže není ji potřeba. C´est la vie lidi zase roztancuje. A Last Christmas je taky perfektní výběr, jsem zvědavá, jak ji zazpívá. Jsou to tři různorodé písničky. Hlavně, ať si poslední kolo užívá jako ta poslední a všem nám, jeho příznivcům, udělá velkou radost. Držím palečky!

Leňa » 17. 12. 2009, 17:15

S výběrem jsem spokojená, i když jsem až do poslední chvilky doufala ve Wicked Game ;)) Jinak pro king of rock- Welcome to the jungle bylo úžasný, ovšem podruhé už by to nevyznělo- šlo tam i o tu show, skok do publika a tak, a to už by opakovaný nebylo dobrý...:) Jak čtu komentáře Honzy, tak se nestačím divit...Já jsem zarytá fanynka Mira, ale Martina taky uznávám, má super hlas- na můj vkus ale (jak to tu někdo přede mnou přesně vystihl) až moc sametový...Na každé vystoupení Mira se neuvěřitelně těším, protože jeho barva je prakticky v každém kole jiná a nikdy mě nepřestane nudit. Když si ovšem pustím písničku, co má zpívat Martin, v duchu si úplně přesně dovedu představit, jak to podá, a tím u mě ztrácí tu zajímavost...

king of rock » 17. 12. 2009, 17:09

STAR 12 906 06 13!!!!!!!!!!!! Je škoda, že Miro nebude zpívat Welcome to the jungle, to byl mazec, ale ta gottovka byla taky famózní. Držme palce a posílejme Mirovi hlasy, ať nevyhraje ten trapný a nudný imitátor Toma Jonese Chodúr!

terulin » 17. 12. 2009, 16:52

jsem strašně zvědavá jak si poradíte s posledním kolem... ale mooooc ti držim palce! ahoj!

divák » 17. 12. 2009, 16:46

Šmajdo vytři všem nepřejícným zrak a vyhraj prosím!