Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

El » 17. 12. 2009, 16:39

To c´est la vie bylo perfektní.. Wicked Game nebo Smoke on a water podle mě byli lepší, ale ten gották taky neměl chybu..Už se moc těším,zlom vaz šmajdoch

Cyril » 17. 12. 2009, 16:38

Tak teraz neviem,či mám začať o sebe a svojej orientácii pochybovať a prehodnotiť,ale mne sa MIRO páči,má dúhovú farbu hlasu,a najlepšie to počuť pri pomalých pesničkách.Dávno som nepočul taký hlas a Alter Brdge,v taj piesni zasa môže ukázať rôzne polohy,veľmi sa na neho teším...

fans » 17. 12. 2009, 16:36

Jo musíme Mirovi posílat co nejvíc hlasů nesmíme ho zklamat! Já posílám jak žhavej!

RIA » 17. 12. 2009, 16:34

Aj by som chcela počuť zasa WICKED GAME to bolo v jeho podaní niečo krásne.Lepšie než originál!!Milujem te jeho hlas!!

mari » 17. 12. 2009, 16:30

Honza ,tým ako si skritizoval Mirov výber piesní,že je tam niečo pre babičky,pre mamičky,pre pubišky a ešte niečo rockové ,si vlastne priznal,že dokáže spievať rôzne žánre!Takže by mohla z neho byť trebárs aj s u p e r s t á r!?Je asi celkom jedno čo bude spievať Chodúr,nemusí ani kalkulovať ako Miro,aj tak to zaspieva a la Tom J.,čiže pre babičky... asi intonačne čisto...a určite nudne...

Luciinetska » 17. 12. 2009, 16:16

Jan: taky si myslím...jen mě mrzí, že Mirovi nedali nějakou pořádnou rockovou pecku...ta by mu seděla líp...ale co, Miro si je stejně upraví podle sebe..myslím, že je na co se těšit...stejně podle mě už jedno finále nerozhodne...fanoušci najednou nezačnou fandit tomu druhému...takže doufám. že Mira podpoříme...STAR 12 na 906 06 13....nadělíme mu tak nejkrásnější vánoční dárek--VÍTĚZSTVÍ...

Jan » 17. 12. 2009, 16:10

Já si také myslím, že si ty písničky nevybíral on, ale dramaturgie, to finále už asi bude jen taková trochu selanka, to hlavní už bylo teď s tím Richardem.

L.A » 17. 12. 2009, 15:57

kopřiva : víš myslím že ses s tou vanou sekla protože to číslo mělo být tuto neděli ale nevadííííí jinak tvůj smysl pro srandu no nevim každý tomu říka jinak ale co je důležité že mira všichni podporujeme a věřím že právě on to vyhraje... Fans Miro

Maťka - Rebeka » 17. 12. 2009, 15:54

Ahojte. Ja nechcem, aby vyhral! Za prvé je Martin lepší aza druhé sa obávam tej stávky. Čierne vlasy by sa mu nehodili. Inak, jemu by sa krásne hodili pesničky od Tublatánky.

A. » 17. 12. 2009, 15:51

Miro! Je to skvělý rocker. Držím mu pěsti do grand finále a doufám, že Chodúrovi ukáže. Jen ať si vybere nějakou písničku. která bude stát za to a hlavně bude v jeho silách. Doufám, že faninky Mira podpoří. Hodně štěstí Miro, zlom vaz

Luciinetska » 17. 12. 2009, 15:50

Myslím, že výběr písniček pro finále není v jejich režii...myslím si, že by si Miro nevybral Gotta...on má rád spíš rockovou muziku...takže tohle určitě vybrala dramaturgie...od Mira bych také ráda znovu slyšela Wicked game...a nebo Guns n´ roses...a nebo deep purple...a Miro se určitě nebude věnovat písničkám od gotta nebo takovému stylu...Miro vždycky bude mít svůj styl...do všech písniček dal svůj styl a udělal je uplně jiné...doufám, že to tak bude i ve finále....

K. » 17. 12. 2009, 15:36

Jakožto člověk, který Mirovi strašně moc fandí už od castingu, jsem neskutečně otrávená a zklamaná, že bude Miro ve velkém finále zpívat Gotta. Horší výběr z mého pohledu opravdu nastat nemohl. Celou soutěž jsem se těšila a doufala, že by Miro ve velkém finále, dostal-li by se tam, mohl znovu zazpívat Wicked game. Zaprvé to bylo jeho daleko nejlepší vystoupení, hlavně intonačně, ale i výrazově to bylo krásné a nezapomenutelné. A zadruhé mu to v semifinále dost pokazilo publikum tím, jak prakticky po celou dobu jeho vystoupení výskalo a povykovalo, čímž výrazně narušilo celový dojem. Proto jsem doufala, že bych to v případě Mirova postupu do Top 2 mohla slyšet znovu a lépe. Místo toho uslyším znova C'est la vie, což je vystoupení, které naopak řadím mezi Mirova nejhorší. Na Mirovi se mi kromě jeho mimořádně nádherné barvy hlasu líbí hlavně to, že je svůj, i Davidovi a Justinovi dokázal jasně vtisknout svůj specifický výraz. Naproti tomu Gotta zazpíval jako Gott, bylo to Mirovo nejméně svojské vystoupení a znělo skoro až jako parodie. Přiznám se, že Gotta nemám ráda, ale brala jsem to tak, že to pro Mira byla povinná jízda, kterou prostě musel absolvovat a už se k tomu nikdy nebude muset vracet. Za docela příznačné považuju, že zrovna tohle Mirovo vystoupení zaujalo především Mirovy odpůrce, např. Haberu (který Mira nemusí dokonce do té míry, že mu jako jedinému nedal sólový part v hymně), který to zhodnotil ve smyslu "líbilo se mi to, protože jsi to nebyl ty". Ve mně tohle vystoupení vzbudilo nicméně až odpor. Proto jsem opravdu velmi zklamaná, že to v neděli uslyším znovu. Pevně doufám, že je Miro v tom výběru nevinně a že to má na svědomí dramaturgie. Protože pokud by se Miro měl ubírat nějakou takovouhle cestou, zcela bych o něj ztratila zájem.

Jan » 17. 12. 2009, 15:32

Tadyty písničky co budou teď zpívat už asi rozhodovat doopravdy nebudou, to jen v případě, že by to bylo velmi těsný, no může se to taky stát, uvidíme.

Jan » 17. 12. 2009, 15:30

Miru mám rád, protože mi trochu svým zpěvem připomíná Chrisa Normana ze Smokie, toho jsem kdysi zbožňoval.:-D. Má taky takovej trochu chraplavej hlas jako Míra.

RIA » 17. 12. 2009, 15:28

Neznášam WHAM!!!A od Georga Michaela mám rada len song Freedom.Ale možno sa stane že sa mi od WHAM nakoniec Last Christmas zapáči,...A Honzíčku,veď je jedno čo zaspievajú,hlasuje sa celý týždeň a "dekorovať "Superstar budú už v nedeľu!

Jan » 17. 12. 2009, 15:27

To nic Misko, jsme dva, já mám taky rád Kissáky a to je mi 48 let a klidně bych ještě šel na jenich koncert.:-DD. Já se za to nestydím, kdysi byla moje nej Suzi Quatro, co zpívala Domča a taky Smokie a ostatní starší kapely včetně Beatlesáků.

ZUZA pre Honzu » 17. 12. 2009, 15:20

Tak nechajme sexizmus bokom teraz, pre mňa je Miro veľmi veľmi mladučký,a vážne ma dostal svojim hlasom,aj keď má obrovskú charizmu tú mu uprieť vážne nejde.čo sa spevákov v tejto show týka neviem,ktorých myslíš,ale za predpokladu,že sa ti páčia skôr hlasy ako má Martin,tak myslím že máš na mysli Janka,aj keď dúfam,že to nemyslíš vážne popri Martinovi to bol slabý čaj,decká farba hlasu a ťažký neznesiteľný afekt,ale to je len dojem z obrazovky.Za mojich študentských čias sme mali prednášajúceho,a poviem ti všetky baby do jedného sme ho chceli, mal vtedy niečo blízko 50,chodil strapatý v jeansoch a tričku,ale jeho vystupovanie a možno to prežité čo v sebe mal...ja neviem asi sa to volá charizma.dostal nás všetky,a naučil nás veľmi veľa aj to aby sme na všetkom hľadali najprv to dobré...A podotýkam že nebol krásavec ale nedal nám spávať..

Miska » 17. 12. 2009, 15:16

A jak mame asi poznat Honzo ze nejsi zadny uchyl kdyz sem vpadnes na diskuzi a pises tady o Smajdakovi takove fakt dost nekdy urazejici veci. Me by to treba vubec nenapadlo. Bylo tady dost takovych VEN SE SMAJDOU a spol takze mam pocit ze uz vas vsechny zacinam hazet do jednoho pytle kdyz nejste k tomu abyste se vyjadrili trochu slusne. Neni mi uz davno nact abych byla tak mimo aby me bral prvni zjev a ne zpev. Psala jsem ti ze se mi libi KISS....cetl jsi to...taky pekny zjev co?

Andrew » 17. 12. 2009, 15:04

Iva: Já to napsal blbě. Nemyslel jsem, že by Martin a Miro zpívali tu samou písničku, protože výsledek by samozřejmě byl úplně jiný. Myslel jsem, kdyby byl Martin taky rocker (Honza si odpoustí komentáře o tom, že ten šampónek žádnej rocker není :-) ). Pak by se dali srovnat. Ale dokud každý z nich zpívá něco úplně jiného a úplně jinak, dost dobře to nejde.

Jinak nahrávka na smeč pro Honzu: Mně se Mirův hlas taky líbí víc než Martinův. Martin je takovej... sametovej. Až moc. Miro má hlas takovej sympaticky nakřáplej. Jenom doufám, že si ho samým nadšením z koncertování nezničí...

Honza » 17. 12. 2009, 15:03

Mischka: Tak to bylo snad jasný, že to nemyslim doslovně, to by bylo dost úchylný... Já tim myslel, jako že vás nejdřív bere, jak vypadá a jak se chová a v druhý lajně až potom zpěv, ať už to o sobě víte nebo je to podvědomý. Já o sobě vim, že takhle na netovejch diskuzích působim tímhle dojmem, cos napsala, ale není to pravda, já jsem věčnej optimista a vůbec ne negativista, ale sem jsem přišel proto, že mě vážně irituje představa, že by měl vyhrát ten, kdo líp vypadá a ne ten, kdo líp zpívá - jedno jaký písničky.

Trochu to celý souvisí i s Nostradamovým pohledem - mě taky irituje ženskej sexizmus, kterej je všude (a v tomhle rovněž). Tady se pořád dupe po projevech toho mužskýho (kdyby existoval v takový formě, jak je nám neustále předkládáno, stála by vedle Šmajdy ve finále nejspíš Paulína Ištvancová, protože to byla skutečně vypečená roštěnka a ne "ošklivej" /jo, x-krát jsem o něm slyšel nějakou pipinku říct "ten ošklivej"/ Chodúr), ale ten ženskej oficiálně div neexistuje, byť Šmajdova přítomnost ve finále je jeho nejlepším důkazem. Kolik tam bylo lepších zpěváků, než on? Kromě Martina ještě další dva? Tři?