Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

ZUZA » 17. 12. 2009, 15:03

Tak prepáč,Honzo,ty si nás sliepkami nenazval,ešte raz prepáč.No ak ťa zaujíma čo bude spievať Martin tu máš info:Robie Williams-Supreme/Marvin Gaye- Heard it through the grapevine/F.Sinatra_White Christmas,myslím,že mali zadanú tému ale songy si asi mohli vybrať sami,škoda že Miro nedá Wicked Game ale na veľké pódium sa hodí viac C'est La Vie...Myslím,že to bude krásny večer...

Miska » 17. 12. 2009, 15:01

Myslim ze kdyz nekdo zije pulku zivota v zemi kde se mluvi jinak tak je prirozene ze tak zacne mluvit taky. Moje zkusenost.

Andrew » 17. 12. 2009, 14:45

Honza: Tak to se omlouvám. Já to z toho příspěvku pochopil tak, že ti vadí, že o sobě říká, že je ozajstný čechoslovák, ale mluví jenom slovensky. Jestlis myslel jeho matku, tak v tom souhlas, že teda česky mluvit mohla :)

Iva to Andrew » 17. 12. 2009, 14:44

Aj keby zaspievali to isté, obávam sa že by sa mi to aj tak viac páčilo v Mirovom podaní. Mám radšej Mirovu farbu hlasu. Presnejšie milujem Mirov hlas, počúvam ho na slúchadlách aj pri práci. Naposledy som si zamilovala ten nízky a hlboký keď spieval Srdce jako kníže jako Rohan a Paľo mu povedal, že by si to na jeho mieste dal o tón vyššie. Ja by som to nerobila bolo to absolútne dokonalé a hrozne sexi. Zimomriavky.

RIA » 17. 12. 2009, 14:39

Honza,už si nás naozaj všetkých presvedčil.Od teraz prestávame fandiť Mirovi,najviac zavážili argumenty,afektovaný a kvíliaci,ale keďže Martin má na diskusii plno ostaneme tu na Mirovej,a budeme Mirove meno používať ako kamufláž pravda je tá že to bude adresované Martinovi.ALE PSSSSSST nikomu nepovedz...A ísť na Mirov koncert,alebo si kúpiť CD?To hádam nie!!!To nikdo tu z prítomných diskutujúcich určite nemyslel vážne..A kedy chodíš búvať,asi tak približne?

Honza » 17. 12. 2009, 14:37

Zuzanko nikde (!) jsem neřekl, že jste slípky...!

Andrew: Já mluvil ale o tom, že říkal, že jeho máti je češka a v tom příspěvku mluvila slovensky, což mi přišlo divný. No asi je už na Slovensku věky. Jinak mě ale potěšilo, že aspoň někdo je tu schopnej toho nadhledu, že dokáže říct, že si myslí, že Chodúr líp zpívá. Já vám jeho styl necpu a chápu, proč se vám třeba nelíbí, ale tohle tvý konstatování samo o sobě mi úplně stačí ke spokojenosti. Dík za zdravej nadhled!! ;-)

Andrew » 17. 12. 2009, 14:34

Honza: A je ti jasný, že s dostatečnou fantazií nějakej takovej blábol vymyslíš u naprosto každý písničky? Promiň, že to musím říct, ale už ze sebe děláš jenom blbce.

Miska » 17. 12. 2009, 14:31

Honzo umim rozlisit nadsazku a to kdyz to clovek myslim jinak, s nadsazkou se tady bavime treba s Dodem protoze on je proste pozitivni clovek ale s tebou to nejde protoze ty jsi negativni a nepoznam to u tebe. Kdybys tady nevedl takovy monolog jak pise ZUZA tak by se dalo diskutovat, ale neda se to prece citis sam. Ty ses proste prisel vypsat ze spatne nalady a my ti jako mame pomoct? Ja fakt nevim jak protoze to co ty chces slyset asi neuslysis.

Honza » 17. 12. 2009, 14:28

Cest la vie - oslovit maminky a babičky v ČR i SR, Last Christmas - oslovit puberťačky a romantičky (sladce se přitom usmívat), Watch over you - ad Last Christmas plus zlehka zarockovat a hlavně fistulky a afektovaný kvílení - no to bude zas utrpení. Opět nejvíc vykalkulovaný. Uvidíme, co bude zpívat Martin, jestli ho aspoň ve finále nechaj zpívat opravdový hitovky, co mu sednou nebo jestli ho zazděj... O to víc mu budu fandit ;-)

RIA » 17. 12. 2009, 14:24

Nostradamus,je mi ľúto,že nemáš dobré skúsenosti s babami,skús loviť možno v iných vodách,možno.Ale som rada že máš na babu zdravé kritériá. My čo tu občas skĺzneme do pubi debát to berieme ako oddych,ver tomu že ja som sa ani k jednému zo svojoich chlapov,čo som mala ,nesprávala ako k medvedíkovi plyšovému,ale ako k rozumnému chlapovi,preto som zo všetkými v zdravom kamarátskom vzťahu aj po rozchode.No a nebolo ich zase tak veľa aby ste si o mne nemysleli niečo nepekné....

Andrew » 17. 12. 2009, 14:23

Honza: To bylo dobrý :) Takže když mluví slovensky, snaží se zalíbit slovákům (WTF? vždyť JE slovák). Kdyby mluvil česky, bude se snažit zalíbit nám. Sorry, ale tohle doufám nemyslíš vážně... neberu ti, že si myslíš, že je to vypočítavej kriplík, ale zkus argumentovat nějak normálně, ne jako demagog.

K těm (nad)průměrným. Věřím, že drtivá většina z nás ví, že Martin zpívá objektivně (ať už to znamená cokoli) líp. ALE já nebudu poslouchat Martina, protože zpívá líp, když se mi nelíbí to, CO zpívá. Chápeš to? Kdyby oba zpívali to samé, OK. Ale on je každej úplně jinej. To prostě srovnat nejde. Je lepší autobus nebo kamion?

Iva » 17. 12. 2009, 14:19

Chvalabohu že Miro nie je ako Honza. Nemá význam sa doťahovať, súťaž trvá už pekne dlho a všetci už máme dávno aj utvrdené naše názory či už na spev alebo charismu oboch superfinalistov a myslím, že tu už nik nikoho nepresvedčí. Honzo, ja nemusím chodiť na Martinovu diskusiu aby som pochopila čo kto na Martinovi vidí. Pre mňa je to absolútne jasné. Obaja sú vynikajúci speváci a obaja silné osobnosti inak by neboli tam kde sú. A je evidentné, že nám imponuje Miro a Tebe Martin, to je absolútne v poriadku.

ZUZA » 17. 12. 2009, 14:17

Honza,ja by som strašne rade s tebou diskutovala,ale tvoje príspevky na diskusiu nedávajú priestor,lebo buď povieš na adresu tu píšucích že sú sliepky,alebo tvoj prísmpevok znie ako despotický monolģ.A že má Miro hity?Myslíš že Tie 11 ročné dievčatká poznajú a šlapú na DEEP PURPLE alebo na ZEPPELINOCH?Týmto si niesom istá....

Miska » 17. 12. 2009, 14:16

Leni moc diky, tak to se tesim ani nevim na co vic. Jedna hezci nez druha.

Honza » 17. 12. 2009, 14:12

kopřiva: Průměrnej talent - okresní divadlo, nadprůměrnej talent - národní hvězda, výjimečnej talent - mezinárodní star. No uvidíme.

Mischka: Umíš odlišit nadsázku od doslovnýho významu?? Apropos k tomu honění (jestli jsi z tý kopřivy myslela tohle) - jasně, že honim, jako každej NORMÁLNÍ. A k tomu jsem ženatej se zdravým sexuálním životem, díky za optání.

Nostradamus » 17. 12. 2009, 14:11

To Kopřiva, tak to nestraš. Takže mi promiňte že jsem řekl svůj názor, který není pozitivní. kdyby existovaly pouze pozitivní názory, nebylo by diskuzí, ale pouze pochlebování a stačil by nám jen jeden krční obratel na kývání hlavou. Tahle diskuze je možná určena Mirovi, ale nikde není psáno, že fanoušci Mira nejsou téma s tím spojené. Dřív , než se fanynky Bena, Lacha Bendiga přelily na Mira tu bývaly vidět zajímavější diskuze a komenty. K těm lichotivým erotickým snům. Mně se aspoň zdá nepříjemné, když se mnou ženy jednají jak s plyšovým medvídkem na hraní, jak s toy boy. Nevím proč by to mělo být u jiného kluka jinak.Pro to neustálé chichotání, pusinkování, tahání za uši, kštici , plácání po zadku a pročesávání mých vlasů jejich drápatými prsty jsem se stal bisexuál, i když jsem od přírody heterák. Jak slyším mucinky muck už jsem zježený jak dikobraz. Prostě tajemných nedostupných éterický krásek je míň jak podobných chlapů, vypadá to. Vlastně sexual harassment ze strany ženských je daleko horší, protože se člověk nemůže bránit formou jak ženská chlapovi. Musí jen zatnout zuby a jako lék vyhledat chlapa.

kopřiva » 17. 12. 2009, 14:05

honza: jak se dá rozezná výjimečnej pěveckej talent od nadprůměrného talentu. Honzíku povidej, to me fakt zajima. :)

Honza » 17. 12. 2009, 14:05

Andrew: Čímž jsem samozřejmě chtěl říct, že i přes to, že tu na něj nadávám, považuju jeho pěveckej talent rozhodně za nadprůměrnej.

Fan: No tak jestli máš na mysli, že je lepší zpěvák, tak to máš teda stoprocentní pravdu ;-) Já zpívat neumím. Vzhled mu nezávidím (se svým jsem spokojenej), jen mě lehce irituje ten jeho yorkšír, co nosí na hlavě (a opravdu nemám pleš :-). A po stránce profesionální, jako takový - to už mu nezávidim vůbec, já bych to teda dělat nechtěl, mě by publicita a tyhle věci zničily; nesnáším víc lidí pohromadě, nesnáším davy, miluju soukromí - to bych fakt nemoh. A dík, se svým životem jsem úplně spokojenej ;-)

Miska » 17. 12. 2009, 14:03

Hele Honzo toto je muj fakt posledni prispevek k tobe jestli jsi si prisel pocist jak je nekdo z nekoho vlhkej tak jsi totalne minul link. Najed do svych zalozek urcite tam najdes jinej. Obavam se ze kopriva mela pravdu.

Lenka » 17. 12. 2009, 14:00

Od Mira Šmajdy se dočkáme písně „C'est La Vie“, s kterou sklízel úspěch v kole věnovaném Karlu Gottovi. Zazpívá i notoricky známý vánoční hit „Last Christmas“ od skupiny Wham. A z obíbených písniček si vybral Alter Bridge – „Watch over you“