Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Jan » 17. 12. 2009, 12:45

Nebavte s s tím Honzou, nemá to cenu, je to klasicky otravnej chodůrovec, už jsem mu několikrát psal aby tady neprudil s jeho názorama a šel slintat k Martinovi, ale nedá si říct, tak ho ignorujte, nemá cenu mu něco vysvětlovat, stejně by nic nepochopil.

Honza » 17. 12. 2009, 12:41

Pro Honzu: oprava - traumboy

Honza » 17. 12. 2009, 12:40

Luciinetska: OK, ono stejně "falešnej" není přesně to pravý slovo. Správný - jak to já cejtím - je spíš "vypočítavej". Ale fajn, o tom nemá smysl se bavit, to buďto vidíš nebo ne a přesvědčování je k ničemu. Ahoj. K účesu - někde v průběhu soutěže (moc jsem to nesledoval, protože jsem dřív, když zpíval Miro a nějací další moji neoblíbenci, pepínal) jsem zaznamenal, že se stříhá aby vypadal jak Morrison a že kvůli tomu chodí asi čtyřikrát do měsíce ke kadeřníkovi (kolikrát si nejsem přesně jistej, ale vim, že to bylo takový nějaký úchylně častý číslo). A myslím, že jsem fakt slyšel dobře - nemám potřebu si to vymejšlet.

Pro Honzu: S tímhle naštěstí nemám problém, i když třídní taumboy jsem v dětství nebyl, to ne, ale teď si rozhodně stěžovat nemůžu ;-)

Luciinetska » 17. 12. 2009, 12:30

Honza: co o něm říkali je mi jedno..mně záleží na tom co říká on..a on říkal, že si vlasy stříhá a upravuje sám...protože kadeřníkum nevěří...nebudu se s tebou hádat...prostě ty nemáš rád takové kluky jako je Miro...proto mu nefandíš..on není falešný...to by nevydržel každý přenos a natáčení hrát pořád to stejné..i na autogramiádách a koncertech to bylo vidět..na nic si nehrál...bezproblémů komunikoval s fanoušky...bez zábran se s nima bavil...myslíš, že tohle je divadlo? já si to teda nemyslím...

Iva » 17. 12. 2009, 12:16

NO zjavne to nesleduješ od začiatku alebo odbehuješ od TV. Opravím Tvoju informovanosť. Mira najprv strihala mama a potom sa dlho strihal sám až do doby kým mu na vlasy siahli v tejto súťaži. Pre Tvoju info, alebo začni pozerať superstar ešte raz od začiatku.

Fans » 17. 12. 2009, 12:15

Holky taky to tak cítite když Mira někde uvidím tak prostě jsu okamžitě vlhká .Bože to je tak nádhernej pocit.

kopřiva » 17. 12. 2009, 12:13

ježiš, to uz neni normalni, co furt vymyšlaju. Tak i ja jsem pri sve omezenem slepicim mozecku pochopila, ze na diskuzi o šmajdovi se asi budou bavit o šmajdovi (to je logika,co) a ne o globalnim oteplovani nebo mezinarodni konferenci v Honolulu o pravech sardinech na humanni nacpani do plechovek. Tak co sem lezete, vy inteligenti, kdyz chcete filozofovat. Anebo si zafilozofujte , ale k tematu šmajda a ne na tema "naš venkov". Vsadim se, ze doma mate taky takovou slepici jak sme my, kdovi esli tu tez neni s nama pod nejakym nickom. Pravdepodobnejsi ale je, soudě podle vasich nazoru , ze si furt honite sami. A k tem nanynkam pisticim pod podiem - by me zajimalo, jak by mel vypadat takovy koncert pod vasi režií? Nejlepe v mistni sokolovne, kolik půjčenych židli, tolik prodanych listku, a podminkou klid v sale po dobu hlasove produkce? Svinsky nařez , co? Motivacni atmosfera a radost na obou stranach. Jinak Mirovi je u řitě o čem se tu tlacha. No a pokud to čte tak by mu to snad melo lichotit - byt objektem erotickych snu a predstav bab vsech vekovych kategorii. Vysvetlete mi nekdo , proc by to melo Mira srat, ze se z neho baby hotove ????????? Vy neprejici a flustrovani hosani, zkuste si predstavit, ze nase fantazie - tady zminovane , nejsou o Mirovi, ale o vas. Co??? Lepsi ??? Jiny pohled ??? Uz to v pytli tlaci ??? Tak zase vecer , jo ????.

Honza » 17. 12. 2009, 12:06

Luciinetska: No už hned po castingu (nebo možná hned na něm, už si přesně nepamatuju), o něm říkali, že pravidelně á týden chodí ke kadeřníkovi. A bohužel - to na něm už i na tom castingu bylo vidět (sotva jsem viděl prvně to jeho páčo, tak jsem se zhrozil). Takže pěkně díky za takového "obyčejného kluka", já mám teda o "normálu" trochu jinou představu... No a jak tehdy stripoval do půl těla (ne, že by se měl za co stydět, to ani náhodou), tak to už jsem se šel poblejt úplně - nesnáším exhibicionisty, metrosexuály a falešný lidi - a to se mi zdá Šmajda vším být a dost těžko to ovlivním (viz. jeho odpovědi, zda myslí na ty peníze, co může vyhrát "Vieš čo /tak začíná skoro každou větu/, ani nie.." Proč jsem mu to ani za mák nevěřil?? Viz. jeho odpovědi, že tady, že nemá idoly - a proč teda skučí jak Tyler? Proč je ostříhanej jak Morrisson /což mám pocit i říkal/? Proč přejímá stereotypy pohybů a projevů po slavnejch rockovejch muzikantech? Nevěřím mu ani slovo!)

Miska: Protože se to bude odevšad linout - z rádií, z televize - což mě dost těžko mine. Tomu už ale stejně nejde zabránit (beztak si právě z něj udělá Markíza s Novou cvičenou opičku, ať už to dopadne, jak dopadne), takže teď aspoň z principu chci, aby to Martin aspoň vyhrál...

Pro Honzu » 17. 12. 2009, 11:56

Ty jseš taky z těch ošklivějších vid´?Takže prostě jenom závidíš!

evelin » 17. 12. 2009, 11:53

Více lidí,více názorů..chápu že někteří kluci jsou na Mira naštvaní,protože mu jednoduše závidí,že má krásnej hlas,že to umí rozbalit,není to žádnej blbec a navíc je to kluk kterej má ve svých 21.letech neuvěřitelnej sexepeel a štávu..Já jsem měla slovenskou hudbu vždycky ráda,dle mého názoru dokáží slováci hudbu cítit líp,májí to jaksi víc v krvi..a Miro jen potvrzuje mou teorii,v jeho podání mají ty písničky novej náboj,což se mi líbí..a vůbec už vím co bych chtěla letos pod stromeček..rozbaluji velký vánoční dárek a v něm Miro s kytarou a s tím svým krásným úsměvem mi zpívá Home...:-))

Luciinetska » 17. 12. 2009, 11:40

Julinkáá: koukám, že taky věrná fanynka...už včera jsi tu psala..dnes znova...určitě si to užiju...jen je velká zima....mám strach o Mirovi hlasivky...ale snad ví co může..je to zpěvák...a těším se hlavně na neděli na finále co zase předvede za skvělou show...

Honza: nesouhlasím s tebou.ani nejlepší herec by nezvládl hrát stejné divadlo celou soutěž...Miro to nehraje..je upřímný...to poznáš..to jde od srdce, co říká...jak si sám napsal vadí ti kluci, kteří se o sebe starají...tak to potom nemůžeš psát názor na Mira..ale on na castingu nebyl zrovna nijak krásný...byl to uplně obyčejný kluk...ale už tam z něho vyčnívalo to obrovské chrisma které má...

Miska » 17. 12. 2009, 11:34

Honzo ja se te teda taky jeste zeptam na neco, proc te tak hrozne desi co bude v budoucnu zpivat Smajdak? Vis kolik je hruznych kapel a stylu ktere ja osobne nemusim a mam z toho mit snad porad rozhozeny sandal a resit to s nekym? Vzdyt je to jedno at si kazdy zpiva co chce a o cem chce. Ty mas prece porad volbu si vybrat. Tak jak jsi si ted vybral Martina tak si vybirej dal a ty co se ti nelibi proste neposlouchej. Nehlede na to ze Miro sklada pisnicky sam takze predpokladam ze on zadneho tvurce potrebovat nebude. A s tim kalkulem je to taky stejny, nekdo to vidi tak a druhy jinak. Nema cenu nekoho presvedcovat.

Julinkáá » 17. 12. 2009, 11:07

Luciinetska: Uží si to tam hned bych jela taky :)) ♥

111 » 17. 12. 2009, 11:06

111

Honza » 17. 12. 2009, 11:06

No neodpustím si ještě jednu poznámku - to vážně nevidíte, že všechno, co říká, má vykalkulovaný jak prase?? Tak o jaké upřímnosti se tu pak bavíme? Na mě právě působí maximálně neupřímně (a to mám, myslím, na lidi odhad) a i díky tomu (nejen kvůli tomu, že mě odjakživa iritujou všichni metrosexuálové a šampónci) je mi krajně nesympatickej. No a ve finále, když OBJEKTIVNĚ zpívá hůř, než Martin, u mě není nad čím váhat a doufám, že Martin vyhraje. Třeba i proto, že naše scéna spíš nahrává tomu, aby někdo něco solidního napsal právě pro něj - nějaký pseudopoprockový hrůzy s děsivě stupidníma textama, co může (při absolutním deficitu schopnejch tvůrců v rockový hudbě) Šmajda v budoucnu zpívat, mě už teď děsí.

Julinkáá » 17. 12. 2009, 11:06

tana: Miroo♥ je nejlepší..si můj člověk :))

Luciinetska » 17. 12. 2009, 10:49

lenka: souhlasím...no snad nezmrzeme..spíš aby Miro nenastydl...myslím, že tam bude tolik lidí, že nám bude teplo:)

fanoušci Martina, už nemají na co svést, že fandíme Mirovi, tak to svádí na vzhled a vlasy.. Mirovi nefandím jen kvůli vzhledu...samozřemě, že i vzhled je důležitý...ale na Mirovi mě zaujala ta upřímnost a skromnost...ukázal, že na podiu je jako doma...naplno si svoje vystoupení užívá...dokáže si získat publikum i kapelu...viz: poslední kolo(violončelisti)

tana » 17. 12. 2009, 10:46

Ahoj Ada111, dufam, ze taky nazor na Mira ako mame obe ma vacsina ludi zo SR aj CR a ze ho v nedelu podrzia. Urcite si to Miro zasluzi pretoze je najlepsi!!! Drz sa Miro, nech Ti vyjde aj dnesny koncert v rodnych Kosiciach ale setri sa na super finale. Ak nezmanipuluju vysledky Miro by to mal na 100% vyhrat. Ak by to nahodou nevyhral, on sa nestrati. Je mily, charizmaticky, je vidiet ze ho to bavi, dokaze komunikovat s publikom, vyborne mu to ladi s kapelou, jednoducho zabava ludi a to je podstatne!!! Kto pojde dnes do Kosic na jeho koncert, napiste ako bolo.

Iva » 17. 12. 2009, 10:44

Luciinetska, prosím napíš kúsok info o dnešnom koncerte v Košiciach, ja musím na dcérin koncert :-)) inak by som išla.

Dúfam, že tam Miro nezamrzne sakra, chcem ho v nedeľu počuť spievať celý večer v dobrej forme.

Iva » 17. 12. 2009, 10:40

Kobitka tak presne mňa zaujal ten nenápadný a plachý Miro z kastingu s gitarou a wau pesničkou. A pre ostatných: žiadny styling vtedy to vám poviem, ale má to v sebe chalanisko! Počas celej súťaže sa vyvíjal a už nie ja tak plachý, zjavne to niektorým prekáža. Iným by stúplo sebavedomie neznesiteľne, verte, MIRO je proste klasa, vychutná si to ale nezblbol z toho.