Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Jan » 17. 12. 2009, 07:19

Ale děvčata !! Přiznejte si, že zpěv opravdu není to první, co vás vtáhlo do týhle šílenosti ! Je plno rockerů , který tak in vzhledově nejsou, ale hlas mají neskutečnej a Wicked je pro ně ne vrchol, ale něco jako pro mě Pec nám spadla. Vy se asi v týhle hudbě moc nepohybujete, tak si zkuste něco řádnýho poslechnout a jestli vám jde fakt o hudbu, jak tady čtu / jakej účes, čelenka, mrkne a omdlím / tak mi dáte za pravdu. Pěkný den .

Karla » 17. 12. 2009, 06:54

Hej lidi, takto jsme to chtěli, máme tam dva finalisti, jsme v demokracii a dostali se tam ty dva, které jsme tam většinově poslali, tak o co jde? Je úplně jedno, který vyhraje, protože pokud bude chtít zpívat, určitě bude zpívat dál... Patřím k těm, kterým se líbí určitě víc Miro, jeho zpěv mi osobně příjde zajímavější a do sluchátek bych si pustila jeho (tím nechci nic říct proti Martinovi, je to pan zpěvák). Myslím si, že superstar má vypadat tak jako Miro, umí udělat show, zazpívat, pobavit, to Martinovi chybí, mohl by časem omrzet, ale můj názor tady nikomu nenutím...Mějte se všichni skvěle a Miro hodně zdaru nejen v soutěži, ale i do budoucna ;)

Leňa » 17. 12. 2009, 06:46

Honzo, jak vidíš- nebo spíš nevidíš, ale dočetl by ses pár stránek zpátky- tak Mirův zpěv je pro nás mnohem příjemnější, hezčí a zajímavější barevně než Martinův...Na castingu, Wicked Game ve 2.semifinále, Karel Gott i ten Michal David a Aerosmith minule...Z toho jsem měla husí kůži já. Každýmu se prostě líbí něco jinýho, co se hudby, show i vzhledu týče, a to, že je Miro navíc krásný kluk, je takový příjemný bonus navíc ;)

kobitka » 17. 12. 2009, 05:10

dobrá ránko všem. Uf tady jsou na nás zase jednou zlí. Že jo Nostradame! Hele vem to z nadhledem. Ty jako chlap se snad nebavíš s druhýma o babách, která má lepší prsa, postavu... Tož to pak asi nejsi normální chlap. Tady to funguje z nadsázkou člověk se potřebuje po celodenním shonu v práci a kolem rodinky nějak odreagovat. Někomu pomůže dobrá knížka někomu zase takové plky jaké tu vytváříme my. A pochybuju, že by tady Miro přestal chodit kvůli tomu)VŠEHO VŠUDY SE TU ZJEVIL 3KRÁT). Na jiných diskuzích a v mailech se Miro určitě dočte mnohem pikantnější věci. Půberťačky mají přece jen divočejší fantazii a větší drzot než my. Holky co se týče vlasů tak mně se nejvíc líbyly úplně na začátku.Casting, divadlo až po třetí semifinále. Od té doby z něj začali dělat manekýna :-( ne že by mu to neslušelo ale u chlapa se mi to prostě moc nelíbí.No ještě, že mu nedali trvalu. Vůbec se mi nějak nelíbílo jak česali všechny soutěžící můžského pohlaví. No nic fičím do práce, jen doufám, že mně nezafujá sníh. To by pak Miro přišel o jisté hlasy což by byla škoda. Vy košičáci si dneska pořádně užijte koncert, nezmrzněte a my přespolní budeme tiše dřepět před počítačem a závidět a říkat si proč jen nebydlím o něco blíž Slovensku. :-(

Nostradamus » 17. 12. 2009, 03:24

Teda to jsou kvočny. Nejsem si jistý, jestli tyhle slepice neodrazují normální lidi od hlasování pro Mira. Totiž když si to tu člověk přečte, může pak zapochybovat, jestli je normální, když se mu líbí ten samý zpěvák jako této drůbeži. A je pravda že se mi Miro líbí jako zpěvák a je mi i sympatický jako člověk i když trochu kalkuluje. Nebo právě proto? Jsem taky zvyklý. Jen mám strach, abych se těmi sympatiemi nevyprofiloval do takovéto kvokárny. Mon dieu, pour qua. A to jsem ke všemu ještě mužského pohlaví.Svůj hlas, pokud vůbec zašlu, budu muset tajit jako heslo ke svému kontu, jinak se znemožním. Hlavně kvůli tomu co Mirovi piští pod podiem a v diskuzi. Ale jo hlas pošlu, protože Miro za to nemůže. Ale tajně. Všiml jsem si, že sem občas i zavítal. Už to nedělá. Proč asi. Kokodák kvoky kvok:)))

12345 to Honza » 17. 12. 2009, 01:19

Kdy? Co třeba taková Wicked Game? A v mnoha dalších vystoupeních. Co se týče hlasu, Miro nemá zrovna monumentální hlas jako třeba Martin, ale má zase skvělou, proměnlivou, uším lahodící barvu hlasu, i když tohle každý vnímá subjektivně, každému se líbí něco jiného. Ale není to jen o barvě, je to o podání a tady se prostě sešli lidi, kterým Mirův zpěv něco dává, stejně jako vám zpěv Martinův. Co je na tom k nepochopení?

Honza » 17. 12. 2009, 00:47

Jen by mě zajímalo, kdy podle vás Šmajda nějak super zpíval... Já bych ještě i pochopil, že jste z něho tak vydřený kvůli vizáži (holky maj holt pro tyhle zženštilý typy odjakživa slabost, vim). Na zpěvákovi mě (a vás by měl IMHO taky) zajímá hlavně hlas a zpěv - a to má obojí Chodúr lepší. Když si pustím zvuk do sluchátek, může mi bejt úplně putna, jak ten kterej člověk vypadá (potažmo jestli je chladnější nebo emocionálnější) a jediný o co jde, je jen a pouze ten hlas - a to by mi po těch Šmajdovejch falešnejch fistulkách pravděpodobně explodoval mozek... No a nakonec - i když vezmu v potaz argument šoumenství, tak já jsem se teda v celý soutěži nepobavil NIKDY líp, než u Chodúrova Elvise, což bylo suverénně NEJLEPŠÍ vystoupení v soutěžích tohoto typu u nás, ještě spolu s Don't worry, be happy od Ondřeje Rumla v X-Factoru!!!

Iva to miska » 17. 12. 2009, 00:17

Musím Ti trochu oponovať, je ťažké sa v tomto biznise presadiť, aspoň u nás, rozhodne. Isto by Ti o tom vedel Miro povedať svoje. Ale jeho zjavne ženie chtíč a nadšenie. Premýšlala som nad tým a pokiaľ naozaj bude naša superstar rozhodne mu to neublíži. Takže hlasujme a otvorme mu ďalšie dvere a možnosti. DRŽÍM VŠETKY PALCE na nohách aj rukách a to nie len k víťazstvu v tejto súťaži, ale najmä v jeho ďalšom vývoji a teším sa na CD a samo aj koncerty. Dobrú noc všetkým

RIA » 17. 12. 2009, 00:00

Máte úplnú prvdu,baby,aj mne sa páči,to aký kus cesty prešiel,a nezlomil sa,aj keď zo všetkých strán počúval aký je zlý spevák,teší ma že sme vneho verili,aj napriek tomu,že nebol hneď jasný.Určite mu dosť pomohlo aj to ako vyzerá,ale boli tam aj iný krásavci,lenže mali nulovú charizmu,a nevedeli spievať,niekto to tu niekde dnes napísal,u Mira je vidieť progres asi najviac...vždy som bola fascinovaná ľuďmi,ktorí boli outside,len preto že trčali z davu,že sa líšili,ale nesnažili sa zapadnúť medzi ostatných,ale skôr dokázať ostatným že sú na niečo súci,a Miro im to tu pekne zvalcoval.Teší ma to!Ach jaj,som sa rozpísala a rozcítila,to bude tým vínom....

Miska » 16. 12. 2009, 23:43

Ivi myslim ze mu muze uskodit kdyz si nebude sam sebou jisty a bude se teprve hledat, potom ho to muze mozna zavest na jinou kolej. Mirko podle me uz vi co chce a taky co nechce. Dobri muzikanti se neztrati.

Miska » 16. 12. 2009, 23:39

RIA asi mas pravdu, urcite ty nase plky na nekoho muzou pusobit i pozitivne. A me je taky jedno o cem se klabosi kdyz je to slusne nebo ve srande. Zrovna jsem se divala na videa z castingu..nikdy jsem to nevidela na zivo protoze jsem nesledovala do Dirty Di superstar a Mirko tam byl takovy plachy a stydlivy a jsem hrozne rada ze to vsechno prekonal a ted uz si to jen uziva a myslim si ze hlavne diky fanouskum kteri ho podrzely a stoji za nim. Vylihlo se z nej krasne kuratko. Kdyz uz jsme v tom kurniku.

Iva tu miska » 16. 12. 2009, 23:23

O tom, čo mu povedal Paľo Habera pred tým, kým mu oznámil, že postupuje. Že muzikantovi môže takáto súťaž aj uškodiť.

RIA » 16. 12. 2009, 23:23

Presne tak ako píše Miska,Aghata sem často chodila nadávať,ale som rada,že nakoniec sa snaží rozdávať pozitívnu energiu,žeby sme jej k tomu pomohli!Teší ma to Aghata..

RIA » 16. 12. 2009, 23:20

Mari, no,veruže som sa tomu snu nebránila,a na čo aj,ale bola to len jednorázovka,potom sa už nezastavil,nezavolal.....ach jaj..

Miska » 16. 12. 2009, 23:13

My se prece nemusime kamaradit Ivane jen by me zajimalo proc nas kritizujes kdyz o nas nic nevis? Nebo to sem chodis vsechno cist? A proc kdyz vlastne Mirkovi nefandis? My co tu chodime delsi dobu tak to tady prave udrzujeme na urovni aby sem nechodili lidi nadavat ale podporovat Mirosa, protoze chceme aby mu to dodalo silu jit dal. Agatha ze pises o agresivite a podobnem zrovna ty...vcera jsi tady nazvala Mira slizounem a dneska nam tady chces kazat? To je dost divne ne? Ja se tady nechodim hadat a vnucovat svoje nazory, ale obcas si tu dobre pokecame a to je vsechno. To ze sem chodi nekteri lidi vykrikovat blbosti tak na to jsme si uz zvykly s tim asi nic neudelame nikdo. Tak mejte hezkou noc.

mari » 16. 12. 2009, 23:04

Ria,mne sa ešte nesníva,ja iba tak platonicky....Dodo,chválim,že si to Ivanovi vysvetlil,nadnesene je to správne slovo!

RIA » 16. 12. 2009, 22:59

IVAN ja som taká nočná sova,ťažko zaspávam,a rada komunikujem,z ľuďmi podľa nálady,buď o veciach ktoré skončia hypotetickým záverom,alebo len takéto oddychovky,ale ak máš tému ktorú môžme rozoberať,tak daj,nie som až taká sliepka,aj keď tak trochu zmetkár - chaotik...

mari » 16. 12. 2009, 22:56

pre Agátu:kolko horších ludí nahrabe väčšie prachy a prežijeme to...Tak prečo nie superstár,ktorá sa nám aspoň na čas postará o zábavu?A možno nie len na čas...

dodo » 16. 12. 2009, 22:54

Ivan,nebuď taký suchár,mňa keď niečo naserie tak práve takéto nadľahčené debaty sú dobrý relax,myslím,že baby to tiež nemyslia úplne vážne,a tiež len vypínajú takýmto spôsobom stres,trochu nadhľad chlape...

Eva » 16. 12. 2009, 22:52

Souhlasim s Agathou , zvláště šílená Rozkvetlá Lípa je skvělou ukázkou.